78989
Hivatalos weboldal
Diablo tematikájú merchandise cuccok
Diablo IV: Vessel of Hatred beszerzése
Diablo IV: Vessel of Hatred megjelenés: 2024. október 08.
Diablo Immortal (Android / Apple iOS / PC) - MÁR ELÉRHETŐ!
-
#688 szerintem egy natúr d3 logó lenne a legjobb.
olyan mintha a vb topicba csak 1-2 nemzet zászlóját raknánk be (hisz még csomó kasztról nincs se kép se semmi...)
-
#687 Amúgy szerenék Házigazda lenni. Szval aki szerint jó ötlet, hogy én legyek a házigazda az szavazzon rám. Köszi. -
a barbárt nem lehetne tükrözni?mert akkor mind2 a logo felé nézne,és meg lenne az összhang :) persze nekem így is tetszik :) -
#685 sorcit azért megnézem előtte :D
bannerbe meg szvsz tegyétek Tyraelt a hivatalos oldalrol -
#684 Nekem folyamatos. Pedig 1mb/s a netem. + netezek közbe:D -
#683 Akkor nyomás D2özni. Nem tudod mit hagytál ki. Lehet én is előveszem:D Ugyis jött most új patch. -
#682 PC és Mac only
hehe -
#681 Az ég áldja ezt a stream-adást, 5 percenként leszakad, és nem enged vissza. Most, mikor minden információmorzsát be akarok szippantani! :D
Gondolom többen nézik, mint gondolták :) -
#680 NA ami biztos, hogy Barbár karakterem lesz elsőnek:)
-
#679 hát remélem hogy a közeljövőben nem fog megjelenni
még szeretnék egy szép grindmentes évet az életemből -
#678 júúúúj de jóóóóóó(nem diablóztam soha,de azért jó:D) -
#677 pont valami ilyesmi fogalmazódott meg bennem is...
ugye nem fog kijönni konzolra?:D
bár ha a blizz eddig kibírta a PC melett...
(nemsznob) -
#676 Az tuti sok d2 fan most megy d3 azni !koztuk en is :D -
#675 ...kinek kell PC-s GTA IV? :D
garantálom, hogy ez jobban le fog kötni :D -
#674 Nagyon király lesz a játék, a grafikája sztem nagyon ott van!:) Tényleg nagyon ritkán veszek meg egy játékot eredetiben de ezt biztos, hogy megfogom! -
#673 -
#672 igen megálmodtam előre -.- -
#671 a grafikával semmi gond. bár kicsit lehetne darkosabb (dio2 act 1 rulz)
de nekem nem a grafika a lényeg (diablo2-vel mai napig nincsen gond szvsz , a gépigénye a pasziásszal vetekszik ami elég nagy pozitívum...)
inkább nézzen ki fele olyan jól a páncél, de legyen 2x olyan jó a statja -
#670 Inkább a ofiacial Diablo 3 oldalról kéne lelopni a kezdő oldalon lévő animot:) és azt berakni bannernak. -
#669 ezek azok a wow fanok akik még akkor is arthast láttak a képen mikir már kijött a végleges D3 splash:D -
#668 Humorérzék FTW! -
#667 ez a lewarezolós duma is egy faszság egyébként. egy igazi fan alapból megvenné ezt a játékot. és mivel ott a Battle.net ami alapból kizárja a warez lehetőségét, ha multizni akarsz (márpedig egy ilyen játékban a multinak finoman szólva is fontos szerepe van), így gyakorlatilag kötelező vétel lesz minden fannak. -
#666 Én sem értem miért nyavajognak,blizz fórum is televan ilyenekkel h comicstyle wowlike shit.Nemtom,ezek vakok?Grafnak kábé semmi köze a wowhoz,sztem sikerült megőrizni a 2 grafikai stílusát -
#665 huhh, az előnézetes képet a fórum lekicsinyíti, de a valós mérete akkora, mint itt: #613 -
#664 Én is ezt mondom, de látod lebutáztak -
#663 Bannernak?
Megpróbáltam letömöríteni, 1.5 mega a legjobb, amit ki lehetett belőle hozni... (a két kari animációja eléggé feltolja a méretet...:P)
LETÖLTÉS
PREVIEW (remélem megy :D)
-
huntofa #662 "pontosan így kell kinéznie" --> tán megálmodtad előre ?? ha unreal engine 3at kapott volna akkor már nem diablo lenne ? -
#661 meg amugy kit érdekel ha sokan warezolni fogják? a wowwal eléggé megszedték magukat, a reklám hiánya a reklám nekik
meg amugyis battle.net > all -
#660 ez a grafika meg hol gyerekes vagy túlszínezett, mi köze van a wow grafikájához? gyerekek, ennek semmi köze nincs ezekhez, egy új Diablo-nak pontosan így kell kinéznie, ahogy ez most kinéz. aki ezt túl gyerekesnek tartja, az életében nem látott még Diablo-t. -
#659 első blue post d3 fórumról:
Twenty years have passed since the cataclysmic events of Diablo® II. Mephisto, Diablo, and Baal have been defeated, but the Worldstone, which once shielded the world of Sanctuary from the forces of both the High Heavens and the Burning Hells, has been destroyed, and evil once again stirs in Tristram....
szóval megint jönnek a csúnyák:) -
#658 debaz ez a geci nagy kivetitő... beszarok komolyan, kell egy ilyen nekem! :) ezen fogok diablo 3-azni:) -
#657 azért a gamer társadalom elég régóta várja már a folytatást... -
#656 Hogy lehet flasht lementeni? -
#655 csak tudnam mirol beszelsz D: eddig egyik blizzard jatek sem jart igy ... htxbai -
#654 nekem nincs de majd úgyis felpakolják gametrailers.comra -
#653 Vagy nem. -
#652 :dd -
#651 Az nincs meg valahol? -
huntofa #650 úristen Diablóóóó 3 , elélvezek
1987 óta foglalkozok videójátékokkal , de azért ne legyetek már ennyire ráizgulva , mindenki jól lewarezolja és bukik a project és jön a konzolverzió... -
#649 hw-n már egy órája fenn van :)
HD verzió is hamarosan tölthető