78989
Hivatalos weboldal
Diablo tematikájú merchandise cuccok
Diablo IV: Vessel of Hatred beszerzése
Diablo IV: Vessel of Hatred megjelenés: 2024. október 08.
Diablo Immortal (Android / Apple iOS / PC) - MÁR ELÉRHETŐ!
-
#728 Jobb is. Nagyon tökéletes ez a grafika. Nem kell nekem hogy csilogjon-villogjon. -
Neoncsoves #727 te most komolyan azt mondod hogy minden PCs játékot lehet konzolon is játszani normálisan? Hol fogsz te normálisan FPS-t játszani kontrollerrel barátom... -
#726 ez a diablo3.com-ról a banner,persze hogy jó :D
viszont pont a lényeg nincsen rajta:maga Diablo!
plusz bugos a jobb szélső gyertya,blizzardosok is tudnak hibázni,úgy látszik :) -
#725 Gépigényre azt mondták, hogy a minimális gépigényt a lehető legalacsonyabbra akarják belőni, hogy minél szélesebb körhöz juthasson el a játék, nem foglalkoznak DX10 meg ilyen gfx-hype dolgokkal. -
#724 Most meg nincs középen a benner:(
Ja ok nem szóltam:D -
#723 javítva a banner -
#722 Oh, mi volt az utolsó kérdés, amit nem kommentált? Nem figyeltem, pont kommentet írtam! :D -
#721 A 3-ra: Volt Dio konzolra is (PS1), ha nagyon akarnák, szerintem meg tudnák oldani. -
#720 Engem ez mind nemérdekel... te irtál egy butaságot én mondom hogy nemigaz, mert lehet... ne hotkeymágusokból indulj ki akik össze vissza csapkodják a billt, hanem egy átlagos játékosból, az nemfog 20-30 gombot használni:)) loal... rts egéren kényelmesebb tény, de konzolon is játszható mivel teljesen átdolgozott az egész interfész az egész irényítás, össze sem hasonlítható, és egyes dolgok kevesbb gombnyomsából elérhetőek és végrehejthetóek mint az egér klikkelgetés ( ez tény, van róla videó a készítőktől ). Rpgt ne feszegessük amikor konzolra tonnaszám vannak:)
Nekem konzolra csak az archivementek miatt kellene D3, nomeg hogy berakom a lmezet oszt suhan hasít, bármikor bárhol... de pécén is jólesz ez majd 1-2 év mulva, mert GFXben nem nagy szám, hozza azt amit ebből a nézetből ki lehet hozni... én csak azt remélem hogy a gépigénnyel nemszállnak el. -
#719 Blizzard játékokat sose fogják annyian warezolni,mint az ilyen ea fos szarságokat,pl Crysis.Egyrészt szinte pótolhatatlan a multi része(nah azért nem úgy mint wowban),hiába vannak tört szerók,30emberrel nem ugyanaz mint 30 000-el.Fps-eknél simán jó az emberek 90%-ának hogy tört szerveren nyomják,játékélmény 1 az 1ben ugyanaz,a maradék 10%-ból is 5 csak azért veszi meg mert Cb-zik ... -
#718 Na így már jó a Banner -
#717 na király lett a banner, grat -
#716 neked ez a velemenyed, nekem mas, en biztos vagyok benne hogy aki rts-t vagy point n click jatekot, vagy rpg-t jatszik konzolon es azt mondja h kenyelmes az csak magat csapja be.
Azt a kb 20-30 gombot meg plane nem tudom hogy akarod megoldani amit diablozas alat hasznal az ember. Tok folosleges ezen vitatkozni, mert diablo nem lesz konzolra. -
#715 700x250-es eredetileg -
#714 ez szép és jó hogy bejelentették és felhergeltek minket,de tavaly ugyanekkor bejelentették a Starcraft 2-öt és még az se jelent meg,akkor ez mikor fog 2011 ez csak tiszta beteg várakozást idéz elő -
#713 700x? -
#712 Pofából vegyél vissza és akkor beszélhetünk róla.
"Szvsz nem... árkéd lájvon vannak ilyen felülről nézetes játékok pl tegnap néztem a Commando 3-at, ahol az egyik anaglóggal mész, a másik analóggal a tüzelést irányítód... szóval szerintem teljesen kényelmesen meglehet oldalni, mert egérrel sem csinálod másként, mert vagy klikkelgetsz ide-oda vagy nyomod folyamatosan az egérgombot és akkor ugyan ottvagy mintha pl analóggal mászkálnál... a varázslatok meg a többi dolog már interfész kialakításától függ..." -
#711 milyen méretben legyen? -
#710 jah, meg wii controllerrel is lehet. sot eger se kell hozza, shortcutokkal is lehet varazsolgatni. igaz hogy egyszerre csak nehanyat de semmi gond.
latom sok itt a konzolbuzi -
#709 elképzelhető hogy lesz benne vmi ilyesmi
nem mi leszünk a következő diablo hanem az egyik arkangyal?:D mmmp
/theorycraft -
#708 "A Diablo3-mat egyszeruen nem lehet eger nelkul jatszani."
butaság -
#707 Dav ne mond, mert én már lefordulok a székről :d -
#706 hol látsz te ilyet? :) -
#705 te magadtol vagy ilyen buta vagy segitseged is van?
1.A battle.net miatt nagyon sokan megveszik.
2.A blizzard jatekok eladasai mindig is rekordokat dontogettek
3.A Diablo3-mat egyszeruen nem lehet eger nelkul jatszani.
Ez csak 3 nyomos indok ami miatt komplett hulyeseg amit irtal. Ilyen komment irasahoz nem kell 87 ota foglalkozni a videojatekokkal... -
#704 Elválalnám, Bár nem egyedül:) 1 embernek ez túl nagy feladat szerintem. -
Dodo55 #703 Aki azt mondja, hogy túl színes a D2-höz képest, az nem játszott még a D2-vel D3D vagy Glide módban...
Mert az tény, hogy DDraw módban tényleg nem olyan színes a Diablo II, de 3D módban tele van mindenféle effektekkel, sokkal szebb úgy az egész. -
#702 bazmeg el se hiszem hogy ez történik:D -
#701 tuti ő lesz a főboss -
#700 Na ez már már jó:) Csak kéne körbe venni valamivel.(keret) -
#699 ha valaki talált a megnyitóról egy komplett anyagot linkpls
#691: Tyrael bácsi legyen fent mert megérdemli^^ -
#698 és miota vannak melltartói ?:) vagy csak én emlékszem rosszul? -
#697 állítólag multiplayeres videóban volt egy assassin.vkinek vmi infója van erről? -
Dodo55 #696 Amúgy Tyraelnek mióta vannak ilyen tüskék a hátán? :D -
#695 nah srácok,ki fogja bevállalni a diablo3.hu-t?vmi olyasmi kéne mint a starcraft2.hu,blogszerűen,up-to-date hírekkel:)Aston fantasztikusan végzi a dolgát!(ezért is kapott press jegyet a WWI-re) -
#694 Húú na ez már üt :o -
#693 +1 -
#692 Most veszem észre a topikot. Omfg..megindultak a kommentek mint a lavina :D -
#691 nem tudom hogyan kell tükrözni
viszont közben van egy ilyen is:
Banner v2 LETÖLTÉS
-
#690 még1:) -
DuracL #689 1 szavazat AntiHero-ra