78989
Hivatalos weboldal
Diablo tematikájú merchandise cuccok
Diablo IV: Vessel of Hatred beszerzése
Diablo IV: Vessel of Hatred megjelenés: 2024. október 08.
Diablo Immortal (Android / Apple iOS / PC) - MÁR ELÉRHETŐ!
-
#768 na akkor a lipcsei játékcumón bemutatnak egy újabb kasztot és több részletet addig sztem nem valószínű -
#767 Ez gáz?? Szerintem meg rohadt jó! -
#766 "A konzolosoknak rossz hír, hogy a Diablo III csak PC-re érkezik"
-
#765 szerintem is -
#764 Életembe nem nyaltam a segged, sose kellet tölled semmi, asse tudom kivagy, csak a commentjeidet láttam általában, elvagy szállva magadtól.
End.
Szerintem qrvajo banner, csak majd lehetne bele rakni menüt, ofc később. -
#763 ahogy megirtad a hszt már kapásból magyarázkodsz :D, szerintem kafa a bannner -
Ragnar360 #762 Okosabban...meg máskor ne nyald a seggem, ha kell valami -.-
Egyébként normálisan elmondtam egy véleményt, ennyi...most mondom nem normálisan: ez igy kurvaszar egy D3-hoz
Neked biztos nem fogok magyarázkodni. -
#761 +fav
banner meg bezt -
#760 sztem nem -
#759 jolvan tudjuk neked semmi se tetszik, csinálj jobbat. -
Ragnar360 #758 Nagy macher vagy te komám... -
Ragnar360 #757 Hát szerintem ez a banner igy nagyon gáz! -
#756 pont hogy ez nem kéne bele,ahhoz kénének receptek,tanítók,amihez sokkal nagyobb városok kellenének,nem 5npc-s kisvárosok,amik a diablóban voltak eddig,és remélem lesznek is.Azért a profok már tényleg eléggé elwowosítanák -
#755 Ne írjatok több házigazda kérést pls Diablo 3 ügyben! Köszi, -
#754 Az esetleg az SC2 lesz. -
#753 kocka helyett inkább professionok kellenének, az stílusosabb szerintem
(kovács > páncél, alkimista > potik stb.) -
#752 nekem nem hiányzik... -
#751 ha valakinek van vmi rövid kis összefoglalója az eddig elhangzott kérdésekkel/válaszokkal kapcsolatban,az kérem ne tartsa magában.
1 érdekeset láttam eddig:
-Horadric Cube?
-No decisions yet. :S -
#750 Erre várok már nagyon régóta... csak jelenne meg hamar, mondjuk Karácsonyra jó kis ajándék lenne...ah túl sokat álmodozom:D -
#749 Nem, nem az. Ez vmi intro/trailerzene lehetett. Naaaagyon ismerős és nem jövök rá :S -
#748 Diablo 2, 1 pálya zenéje. -
#747 Méghogy semmi ördögi?!
Hisz ez a DIABLO! Muhahahaha! -
#746 A main streamen kb 10 perce volt valami kurva ismerős zene. Az után egy wowos undead kezdő zene volt. Akár mennyire gondolkodok nem jut eszembe honnan ismerem azt a zenét. Vki nemtudja? -
#745 szerintem amin az SC2 elmegy azon a D3 is el fog -
#744 Itt a swappolás mentesség lesz a lényeges, nem a grafkártya. -
#743 Fejezzétek már ezt be... -
#742 semmi ördögi, pont elég pont jó, pont optimális. a lényeg hogy nekelljen egy quad sli tizennyőcmagosprocesszoral tizpetabájt memóriával a gép.
Döcögjön el szépen egy 7300 GT-n meg egy amd athlonon. -
#741 húzzatok már innen a pc vs konzol szarotokkal -
#740 Menj már innen a konzoloddal légyszi... ez nem aza topik.... thx -
#739 Nemén hoztam fel és nem is irtam ilyet:) nekem édes mind1 mire jön, mivel pécére akkor azon lessz játszva... eddigi Blizzard gémek is itt pihennek a polcon ( D1, WC2, WC3, SC+kieg, Wow, )
Arról nem tehetek hogy olyanok ugatnak bele akiknek fingjuk sincs róla... -
#738 támogatom -
#737 áhh, már megint jönnek a konzolosok szétcseszni a topikot ...
istencsaszar, nem lehetne, hogy legalább egyszer ne hozzd fel a "konzolon minden játék jobb" témát? :S -
#736 Ez nem árkád? -
#735 Ez jóhár, bár ehhez dx10et nehezen tudnám elképzelni, de ezekből a képekből, videóból is látszik hogy nincs benne semmi ördögi. -
#734 konzol vs. pc-t hagyjuk már -
#733 Nem lehetetlen. -
#732 ON
Remélem bneten egy szobában nem csak 8 ember fér majd el! -
#731 6-7 fpst már végigvittem konzolon sikeresen, ahogy pécén is és még élek s virulok, valamint egyik s másikat sem élveztem kevésbé:) amiről foggalmad sincs ahhoz ne szolj hozzá:) -
#730 Végreeeeeeee
Egybkt konzolosok most sírhatnak, rinyálhatnak, de nem lesz diablo konzolra, ugyanis az lehetetlen. Ennyi kész, bele kell nyugodni. Menjél vmi szar árkáddal játszani... -
#729 Nem ide tartozik amúgy ez a téma..