78989
  • Hedgehunter #808
    Kiraly a banner.....
  • MaskimXul
    látni a karaktereket, még mindig nem elég sötét
  • Énvagyokazapád
    O.o
  • Klemice
    már 5 napja fav
  • Davidus
    ez semmi. nem téma. mire kijön a játék rég ilyen lesz. sőt lehet hogy már a Blizzconra is:P
    egyenlőre a fejlesztők legkisebb gondja hogy hány %ra van beállítva a saturation.
  • 5c0rp330n
    kb ennyi, jah. biztosan a színek zavarták meg akki azt mondta rá, hogy gyerekes a grafikája, de ez egyszerűen nevetséges. a színek talán mások kicsit valóban, de ezt ennyivel el lehet intézni..
  • Carlos
    Végre!
    +fav
  • kuci06
    hmm... Kis brightness/contrast/saturation állítgatással oldották meg:
  • Aradebil2
    ööö dio2ben nem lehetett görgőzni a jobb kattra tett skilleket?
  • savior
    mar a diablo 2-ben is lehetett gorgovel valtani a skillek kozott
  • Imremagdi
    Havok fizikai motor számítáait teljes egészében a cpu végzi? GPU nem?
  • wedge31
    Ha már a SC2-öt toljuk lehet azon filozni mikor jön a D3 addig csak a nyálcsorgatás fog menni.
  • MaskimXul
    "görgővel váltani a jobb-kattra tett skillek között.ez pl miért nem jutott eddig senki eszébe?"

persze blizzard feltalálta a spanyolviaszt..bioshockban is hasonlóan volt megoldva a plazmid vagy miaszar használat.
    A fizika is csak ott lesz fasza, ahol előre bele van scriptelve, bizos, hogy nem lehet majd mindent szétverni.
    Jó lesz a d3, de semmi extra, a d2 felújított változata. Ami persze nem baj, annak, aki ezt várta, a sok hypebuzi meg izzadva igyekszik keresni az innovációt. Sok sikert
  • who am I 7
    diablo 2-ben is volt ilyen..2001..CSak úgy elmondom :) A hellgét egy darab szar ehhhez képest...Persze, 1x végig vittem normálon, de nightmare-n már rohadtúl nem volt kedvem.

Jah a játék 2009 karácsonya előtt szerintem nem várható...Úgyhogy, remélem is hogy nem lesz tele bugokkal, és szépen csiszolgatni fogják, a fanok kénye szerint, hogy egy igazi klasszikus szülessen az első rész után...
  • BEAST #794
    sot ... diablo 2ben is volt mar ilyen.
  • Kandurex
    SC2 nem teremnt konkurenciát a Diablónak, teljsen más a két vásárlói (és itt erőteljesen megnyomva a vásárlói szót) táborral rendelkezik!
  • TDC Geronimo
    Szerintem a hellgate előtt jóval már meg volt ez a blizzes fejekbe :p
  • berlinboy6329
    Szerintetek véletlen vagy direkt kis loás a Hellgat londonból?

mikor az elején a barlangban nyomul,jöne egy nagy dagadék szörny,a neve Grotesque..Aztán megöli és sok kis angolnaszerű valami jön ki belőle..Hellgateben is volte gy tök ilyen szörny..ugyanez volt a neve,és halála után az is dobált magából csunya dolgokat...
  • ProGabe #790
    de nem ám.sc2 biztos hogy előbb jön.maguknak pedig nem teremtenek konkurenciát,tehát egy év biztos eltelik a 2 játék megjelenése között.ugyebár a bejelentések között is kb ennyi idő telt el

most néztem meg a gameplay múvít.beszarcsizós! :) amikor egy függöny mellett suhint egyet és az meglibben D: persze ez a legkevesebb,csak ugye az ördög a részletekben lakozik
    egy olyan újítás,amit csak a legjobbak tudnak máris kiderült:görgővel váltani a jobb-kattra tett skillek között.ez pl miért nem jutott eddig senki eszébe?
  • tigeroo
    fikázók, konzolosok, végre mindenki a topicban...
  • PunkZoli
    azért, hogy a magadfajtának legyen beszédtémája vagy másfél évig:D
  • Kandurex
    gondoljatok bele,..kiadnák most karácsonykor....mekkora ajándék lenne már!...uhh...de nem fogják :(((
  • Supa
    Kedvesblizzardmostazonnaladjátokkiadio3atmertmostazonnalakorokvelejátszaniköszi
  • Ragnar360
    faszom minek jelentették be, most már ott van a tudat és várhatunk egy csomót...kitudja mikor jön

Sajtókonferencián is annyit kérdeztek, h mikor jön...ugy kellett volna, hogy idén van rá esély öszintén ? vagy vmi hasonlót
  • Attila8805
    Ez most akkor nagy dolog?
  • Énvagyokazapád
    ez nagy lépés az emberiségnek
  • MaskimXul
    neked inkább egy földre dobott cucc kereső szimulátor kéne. Nem is volt baj a mass effectben, hogy nem kell minden szart megtalálni, hanem magától felvette. Nem ettől lesz jó vagy rossz egy játék
  • BEAST #781
    pedig de
  • Bhalage
    sc2 lofaszt nem erdekel, d3 legyen!+
  • Macccy
    OFF

TÉNYLEG távol álljon tőlem, hogy bárkit is basztassak azért mert ő a konzolokat kedveli, esetleg nincs PC-je ... De sajnos mióta felfutottak a konzolok mint elsődleges platform, azóta kiválónál kiválóbb játékok kezelőfelületei olyan ostobán egyszerűek lettek mint a faék. Másfél hete vettem meg a Mass Effect -et és csak azért nem mondanék rá 90% -nál magasabb értékelést, mert az egész tárgy gyűjtögetés/felszedés/pakolászás hiányzik vagy EGY gombra, egy katalógusmenüre korlátozódik. Remélem a Diablo -ban megint lehet a földön keresgélni a halottak cuccait!! Akkor TUTI megveszem ezt is!
  • BEAST #778
    majd ... 2 ev mulva :D elobb sc2 legyen ;p
  • Tatyla
    omg ,megnéztem a gameplay movie-t,ez nagyon durva akarom most azonnal
  • Nagylaci
    Hát megnézve ezt a HD minőségű játékmenet bemutatót nem igazán értem hogyan lehet gondja valakinek a grafikával! Még kész sincs, de már gyönyörű, ráadásul a "fizika" is rettentő módon feldobja az egészet. Már bocsánat, de aki szerint ez ronda az nézesse meg a szemét sürgősen!
  • Rip
    "mert eddig se volt pécéje ergo nem is diáblózott soha"
    Mint mondtam, PS1-re volt dio, tehát azon is nyomhatta (feltéve, ha PS1-e volt)
  • Istencsászár
    Az a konzolos akinek van egy szál konzol a birtokában, semmi más... neki tényleg szarlehet, bár nemhiszem, mert eddig se volt pécéje ergo nem is diáblózott soha, azt se tudja miaz... nekem itt a pécém régóta, azt hogy vettem mellé mást is az egy dolog, ettől nemvagyok konzolos, meg mutáns, meg értelmi fogyatékos:) D3 pécére jön, akkor pécén lesz játszva, ha valami más konzolra jön akkor azon van játszva... ilyen a világ.
  • Aradebil2
    Dio amugy csak szerintem vette egy kicsit hydraliskesre a figurát?:)
  • Klemice
    augusztus 18-20
  • MaskimXul
  • Aradebil2
    az mikor is lesz?
  • Aradebil2
    gondolom ezt muszáj volt most benyomni...