78989
Hivatalos weboldal
Diablo tematikájú merchandise cuccok
Diablo IV: Vessel of Hatred beszerzése
Diablo IV: Vessel of Hatred megjelenés: 2024. október 08.
Diablo Immortal (Android / Apple iOS / PC) - MÁR ELÉRHETŐ!
-
#848 Nekem a barbár brutalitása teccik, nem cicózik, odabasz rendesen mint aki téleg egy igazi kurvanagydarab állat. :D Látni hogy nem egy bábuval megy, ami tud képességeket, hanem egy olyan karakterrel ami érezteti mi valójában. -
#847 Atyaúristen vaze!!!! Énis ezt kerestem...Felállt a hátamon a szőr...Baze ezt az őrjöngést...Mit meg nem adtam volna ha ott lehetek ááá... -
#846 hat kell 1-2 nap mire rendeződnek a dolgok aztán újra nekiállok:D -
#845 Végre!!! Áhhhh!!! El sem hiszem...
Nagyon komolyak a videók, úgy néz ki sikerül visszahozni az első rész brutalitását, nagyon durva, ahogy cafatokra szakadnak az ellenfelek :)))))
A graf is teljesen faszájos, egy ilyen játékhoz nem is kívánhatnánk ennél szebb külcsínt.
A zene és a hangok is odavágnak, szerencsére ismét fel lehet fedezni ismerős dallamokat a videókban...
Baz'...az első rész soundtrackjét mennyit hallgattam anno...
-
#844 pedig most tettem fel a kettot ... de akkor nem jatszunk egyutt -.- -
#843 még rendben is lenne, de az alsó diabló logot ki kellene belőle venni -
#842 nyomtam egy kis D2t de a D3 videó után elég sovány:D valakat akarok dönteni-.- -
#841 nem -
#840 nah most ertem haza.mi mindenrol maradtam le?annyit tudok h bejelentettek:D.
lehet mar tudni h kb mikor jon ki? -
#839 most mi van?:D én nem az egészre gondoltam hanem valaki kivágná a szükre keretet és rárakná bannernak... többi nem kell rá :D -
#838 -
#837 Már nem is emlékeztem, szóval utánanéztem a Diablo II hivatalos megjelenése 2000 június 22 -én volt! Több mint nyolc éve???!!! Kicsit haladgat az idő... :)
Ezt nem értem én sem, hogy valaki a Blizzard -tól nyilatkozta, hogy már több mint négy éve fejlesztik. Szóval ha még több év van hátra a megjelenésig akkor az már szinte a "legnagyobbak" közé emelheti ebből a szempontból (is) a játékot. Gondolták lenyomják a S.T.A.L.K.E.R. -t?! :)
5-6 év fejlesztési idő egy játéknál ráadásul ennyire profi cégnél az azért nagyon furcsa szerintem. Komoly gondok sem lehettek pedig hiszen az első két rész elsöprő sikere szépen "kikövezte" a harmadik rész "útját". Egyébként én arra gondolok még leginkább, hogy éppen amíg megfelelően "fut" a Diablo II addig úgy gondolhatták, hogy nem adják ki a következő részt elvégre (ha minden OK vele) mindenki arra fog váltani és az előző rész nem fial tovább.
Persze csak találgatok... :) -
#836 esetleg ezt be lehetne rakni bannernak keretnek.
-
#835 A válasz ott van a #821-ben. -
#834 diablo 3 site a blizzardnál -
#833 Csak azt nem értem, ha a Diablo és a Diablo II olyan nagy siker volt, akkor a Blizzard miért szivatta ennyi ennyi éven át a jónépet, miért nem jelentette be?
Semmilyen játékot nem készítenek ennyi ideig (kivéve Duke + Stalker). Az előző 2 rész között 3 év volt, itt miért kellett volna 7/8? -
#832 Ez jobb minőségbe nincs meg valahol? -
#831 Ez nem extázis, ez már katarzis bazdmeg :DDD -
#830 sok kocka amúgy tényleg engem is a hideg rázott, nagyon hangulatos lehetett ott lenni -
#829 nem egy játék. a játék :) -
#828 Engem is kiárzott a hideg. Elépesztő! Mámor ami itt van.
-
#827 blizz jól csinálja...:) -
#826 ááá :D extázis még ígyis érezhető volt -
#825 Hihetetlen ez a mai világ... egy rohadt játék miatt mekkora az őrület:) -
#824 hallod, amikor a videó végén megjelenik a Diablo 3 jel...áááá....de ott lettem volna, még így is rázott a hideg!! -
#823 én is thx! -
#822 hja blizz arrol hires hogy atomeromu kell a jatekaihoz .. -
#821 Aztáááá.-.-..vááááááááá!!
Ezt kerestem!! Amikor bejelentik hivatalosan!! VAZZZZ!!! ŐRJÖNG A TÖMEG!!!!!!
-
#820 Megnéztem már 2szer a HD gémpléjt, és korrekt a cucc... szép Grafót már lethettunk pl a Titan Questben, de mielőtt jönne pár kamikaze Diabló fanatikus mondom hogy a TQ gyengébb tartalmilag és felépítésileg a Blizzardos játéktól:) szóval korrekt, látványos, de nem forradalmi és inkább a részletekre mentek rá mint pl a Cod4ben ahol szintén nincs semmi forradalmi ( sőt ), de mégis a fejlesztők aprólékos desingel megalkották a tutit. -
#819 vidzont itt meg az idéző spelleket nem mutatják -
#818 Ami érdekes, hogy a Blizzard bevallása szerint már négy éve fejlesztik! Az meg már most meglehetősen sok időnek tűnik. Aztán pedig valahogy az egész olyan jól összerakottnak néz ki már most is. (Na persze presztízsből nem adnának ki ronda, bugos részeket, de akkor is...)
Lehet, hogy a nagy titkolózás után valami még nagyobb meglepetés készül?!
Asszem' sokan örülnénk neki... -
#817 soul harvest-et nem is muattták a gameplay múviban! -
#816 lehet, hogy kiadják starcraft 2-vel együtt, valami csomagban?:D -
#815 nekem maga az egyszerű letisztultság és dinamikusság tetszik az egészben, kicsit féltem attól hogy túl lesz bonyolítva de az engine már most tökéletes, egyszóval blizz hozta a tőle megszokott papírformát.
puszta megérzésből min.2 évre számolok mire viszik a nyomdába, addigra meglesz a kellő hipe (mint ha most nem lenne...) és reklám. Közben persze biztosan lesz a mostanában nagyon divatos open/closed beta, kulcsok osztogatása,preorder minden marhaság.. -
#814 szvsz mire kijön ez a csoda addigra mindenkinek lesz olyan gépe amin max grafikán fog menni!...kb 2év mulva -
#813 jó -
#812 Kérdés: Milyen gép kell hozzá?:)) -
#811 Mégegyszer megnézem a játékmenet moviet,...hát apám ez nagyon lenyűgöző és impresszív, kellően jól felépített (értsd: rájátszanak a fizikára) pályákkal aprítani fog.
A zombifal ötlete és kivetelezése egyszerűen ZSENIÁLIS! Valamint, a rengeteg egység! A végén a sok csonti a SiegeBreaker Assault Beast boss után...húúúúúú...a Necroval igazi élmény lesz játszani...kész hadseregeket lehet lesz majd irányítani!
Legalább is a motor ahogy látom vidáman pörgette a dolgokat!
VALAMINT a legfontosabb, senki nem tudhatja, hogy milyen készenlétben van most a játék, az eddig megjelent artwork között felfedeztek 2004!!! -ben készült képet is, ez azt jelenti, hogy nagyon sok éve kalapálják már titokban és ez maga után vonhat akár egy karácsonyi megjelenést...tudom álmodozom...de akkor is! -
#810 Nagy hiba! -
#809 Én még semelyikkel nem játszottam:D.