78989
  • Nagylaci
    Csak sajnos én úgy tudom, hogy a Blizzard 3 új dolgon dolgozik.

- Wrath of the Lich King
    - Starcraft II
    - "Hydra"

Szóval ha nem vertek át a három fejlesztésükkel akkor "Hydra"=Diablo III.

Amúgy ha nem ez lenne az akkor tényleg valami nagy "meglepi" készül! Azt meg szeressük. De szerintem "megfejtődött" a dolog. Csak győzzük kivárni... :)
  • Davidus
    a játék gyönyörű. kézzel rajzolt textúrák adják rendesen. megcsinálják ami a #801ben van(1 napos munka) és mindenki mehet kocsikázni
  • PiszkosFred
    Meg lesz az a feeling, emiatt egy percig se aggodj. Olyan ez mint a lekvar, megint mas kivulrol nyalogatni az uveget, es megint mas ha kinyitod. Egyelore csak nyalogatod az uveget... Vard meg, amig kinyitjak, es megkostolhatod a valodi izeket :)

Egyebkent meg nem erdekel ki mit gondol, a mai nap latottak es olvasottak alapjan engem meggyozott a Blizz, hogy erkezik a Jatek...
  • The Norberto
    ó istenem ez nagyon jó megnéztem a filmek igen jó bnagyon szép garfika fasze ellenségek jó efektek ez ténnyleg 1 jó game nem értem mi a bajotok a gafikájával jelenleg ezt és a Sacred 2 őt várom legjobban:)
  • Gladiator
    inventoryhoz annyit, hogy amikor először jönnek a pajzsos csontik, akkor az egyik eldob egy zsákot. tehát gondolom ilyen zsák a zsákban típusú lesz.
  • Gladiator
    jaj, mintha nem "szánalmasan" értetted volna...
  • mama2
    De szeretem a magadfajta embereket. Egy videóból leszűrik hogy milyen lesz a játék-.-.
  • TDC Geronimo
    hm? Sajnálni tudlak azért, hogy nem fedezted fel benne a diablos hangulatot. Egyből neki kell esni a másiknak?
  • Gladiator
    neked mi a fasz bajod van?
  • Davidus
    "HP gömbök"

lesznek továbbra is healing potik de sokkal kisebb szerepet fognak játszani mint a Diablo 2-ben.
    2 oka van ami miatt a hp gömbös módszert bevezetik

1.
    a fő ok hogy több skillt kell majd egyszerre használni mint a Diablo 2-ben így kevesebb idő jut hp ital zongorázásra. szemfülesek észrevehették hogy nem 20 a max skill szint. demo alapján 10 a max de van amyliknek csak 5

2.
    ha felveszel egy hp gömböt a hozzád közel helyezkedő parytagok is gyógyulnak. normalon nem sok értelme van de nehezebb fokozaton ez igazi összetartó erő:)
  • TVelvet
    Jo itt vannak emberek akik csak fikázni tudnak, ignore it.
  • who am I 7
    Igen....Ez a diablo egy legenda :) Már nem is játék...Egyébként, szerintem ez a 3. rész már csak fun-ból készül, a rajongók engesztelésére :) Ha olyan lendülettel csinálták volna a 2. részt és most a 3.at mint anno az elsőt..Hááááát...Szerintem még nagyobb katarzissal várták volna, és az elégedetlenkedő arcok is csak bólintanának, hogy ezigen...Dehát, a blizz nem az életben maradásért küzd, tehát lájtosan csinálgatják a kis játékukat, és ennyi.A rajongók kapnak egy jó kis játékot, és ennyi..Ettől függetlenül még a toplistákat vezeti....

De olyan kívánságokat, hogy a skillek pergamen alapon legyenek rárajzolva (nem pedig ilyen színes modernkori vackokkal), vagy hogy minél több katakombás pálya legyen (hogy a mélyvízből való felmerülésnek feleljen meg amikor felmész a town-ba vásárolni kicsit), minél több adrenalin fokozó szörnyel/történéssel/tárgyal, ne legyen ilyen színes csicsa a grafika + inkább törekedjenek bumpolni a cuccokat, ne ilyen rajzos "egyszerű" legyen...

Mondjuk a blizzard nyitott, ez a jó bennük, a játék még nincs kész, és tényleg az emberek szerint alakítgatják....Lehet, hogy pár különlegesebb ötletet mondani kellene nekik..Még nem késő
  • TDC Geronimo
    Sajnálni tudlak csak ezért :(
  • Klemice
    úgy hogy "különleges" szavakat használ hogy ő legyen azaaaarc
  • TVelvet
    frostshockos emberek kitn voltak, és megkérdezték ez e a hydra project, és azt mondhatják nem mondhatják el. :) Szal még nembiztos.
  • Bhalage
    nekem fentvolt, beloggoltam ,kiloggoltam
    szarfosnulla
    :X
    pedig jo kis necro power (najo nem is bowazon burizaval lols) :GG
  • Nagylaci
    Ezt a nagyméretű ésszerűséget, hogyan érted?! :)
  • Molnibalage
    Egy beta állapot az már reprezentálja azt, hgy mit kívánnal elérni. Sajnos markánsan új harcrendszert ami reprezentálná, hogy a nagyméretű lények mozgása ésszerűbb legyen, nem kezeli.
  • Davidus
    ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
  • Nagylaci
    Túl jól néz ki ez ahhoz, hogy komoly változások legyenek ezután benne. Szóval bármennyire ez még csak félkész verzió szerintem eget rengető változásokra nem kell számítani a véglegesben.

Egyébként most tulajdonképpen jól ki vagyunk segítve... Lássuk be, hogy titkolózás ide vagy oda azért valahol mindenki sejtette, hogy a Nagy és Titkos PROJECT azért a Diablo III lesz! Így egy nyamvadt sacc/kábé megjelenési dátum nélkül ezek a képek meg videók annyira sokat nem érnek szerintem. A nagyonfanokat meg fogja enni a fene, akiket meg nem érdekel annyira azok meg szépen lassan elfelejtik és majd valami kézzelfogható megjelenés környékén foglalkoznak majd vele.

Persze kell a HYPE sokan kajálják, ez van..! :)
  • Broafka
    szépen összefoglaltad a lényeget, ez tetszett! :D
  • Gladiator
    HD-t most néztem meg én is. grafika már most se nagy pukk, de 2010-re ez azért kevés lesz. bár addig még csak-csak javítanak rajta. egyelőre még a dio fílinget se sikerült felfedeznem sajna. ez így inkább egy dungeon siege.
  • Tucker Case
    Kb ha nem lenne blizz, már nem is lenne pc-m :)
  • TVelvet
    Ez csak egy BÉTA ráadásul kész SINCS, emellett nem fedtek fel MINDEN-t, tehát most következtetést levonni HÜLYESÉG.
  • Molnibalage
    Végignéztem az videót. Hááááááááááááát. Lesznek benne újdonásgok, grafikailag nem nagy szám (bár nálam ez nem fontos). Azért nem látok akkora előrelépést amekkorát kéne látni 9 év után. Csomó értelmes dolgot tehettek volna bele, de ez íghy csak egy picit upgradelt D2 szebb és jobb grafikai motorral. Kár érte..
  • 5c0rp330n
    akkor mit keresel itt?
  • Neoncsoves
    engem egyik sem érdekel
  • Snexi
    PC exkluzív lesz,muhahahaha
  • Ragnar360
    ááá de Diablozhatnékom van, kár hogy nincs már meg az origi battlenet key (cdkey)
  • ProGabe #859
    külön ki is emelte a "hang" a videóban,hogy megmarad a loot-olás!itt nem lesz semmiféle "kiesik egy egész testpáncél,mindenestül a szörnyből" dolog.jó öreg inventory van,semmit extra

#856:nem gyerekes,csak túl színpompás!ebben azért egyetértünk :)
  • Ragnar360
    élőbe néztem streamen hires-be :DDD kurvajó volt...mikor elkezdte gitározni egyből tudtam, pedig elég rég hallottam azt a muzsikát :)
  • Gladiator
    csak, hogy megnyugodj:

• Gladiator
    nem biztos azért hogy megváltoztatják ilyenre. eddig 10-ból kb. 2-3 ember gondolta, hogy gyerekes ez a grafika, le is elttünk hülyézve. úgyhogy azokon a fórumokon is ez a helyzet, amiket ők olvasnak, akkor marad ilyennek.
  • XenHai
    pontosan ez a jo a blizzben!
  • ProGabe #854
    így is fog!azon egyszerű oknál fogva,hogy sokak szerint jobb és ugyebár ez a Blizzard,hallgat a közönségre.lásd SC2:nem tetszett a népnek a Siege Tank designa,megváltoztatták,nem volt Carrier,mindenki anyázott,visszarakták.nem tetszett a színvilág,megváltoztatták

ez is az egyik miértje annak,hogy csak X év fejlesztés után fedik fel a projektjeiket.így már van mit mutatni a népnek és finomhangolják a cuccot
  • SötétBarom
    Whooops, kicsit sokáig nem frissítettem :DD
  • Gladiator
    látom sokat értesz hozzá. köszi a tippet.
  • SötétBarom
    :DDDDDDDDDDDDDD

Megjöttek a huszárok irigykedni.. Csak nehogy kiadják konzolra, mer hallgathatjuk itt is, hogy kontrollerrel jobb :DD
  • tigeroo
    brightness

low --||----------------- high

done
  • Gladiator
    nah, erről beszéltem. én szerintem így kéne kinéznie.