78989
Hivatalos weboldal
Diablo tematikájú merchandise cuccok
Diablo IV: Vessel of Hatred beszerzése
Diablo IV: Vessel of Hatred megjelenés: 2024. október 08.
Diablo Immortal (Android / Apple iOS / PC) - MÁR ELÉRHETŐ!
-
#928 Mert a blokkoláshoz tényleg nem is kellett csinálnod semmit... Egyszerűen ha nálad volt a pajzs akkor x% eséllyel nem találtak el a dobófegyverek, lőfegyverek. A II -ben tutira volt már ilyen! -
#927 szentem arra gondolt, hogy legnépszerűbb témánál még a régi, piros betűs cím van, viszont a kedvencekben már diablo III. -
#926 ja, mellesleg a starcraft se jobb -
#925 egyéB -
#924 hm, két diablo 3 topik,...ez biztos? hol? muti! -
#923 nem így volt. semmit nem lehetett vele csinálni, csak felvetted és adott valamennyi DEF-et, meg esetleg egyép pluszokat. -
samuka99 #922 lol most minek van 2db diablo 3 topick?:)
VÁRLAK BEST GAME:)))
mephisto: segitek neked kinyirni übergonoszt, ujra:) -
#921 "Az viszont pozítív, hogy amennyire láttam, hogy a pajzs az nem csak AC-t ad, hanem blokkolni is lehet vele."
ez a 2-ben is már biztosan így volt, talán az 1-ben is, szóval nem nagy meglepetés. -
#920 Mekkora szenzációs ember, én már az első hozzád hasonlót is basz...ul untam... :D -
Rundstedt17 #919 vigyázz fanatikusok:D -
#918 ez nem rpg..."csak" hack'n slash
a morrowind az egy rpg...
olyan mintha a painkillert hasonlítanánk a splinter cellhez, lopakodás néven (közben meg az előbbiben ölni kell mint a' állat, utóbbiban gondolkodni is) -
#917 Épp ezt akartam írni:) -
#916 Gyorst warnnak lesztek kisgazdái. :) -
#915 "Ha nem tudsz érdemben hozzászólni valamihez akkor inkább ne írj semmit." -
#914 ki a f.szt érdekel? meg ,de miért csak ez? -
#913 mekkora szenzációs hír, én már az egyet is baszottul untam -
#912 nah, ennyi volt a kiemelés, megkapta a tiszteletet a játék :) -
#911 nem a te játékod ez:) -
#910 ték! -
#909 morált -
#908 pedig jó lenne ha számolná a röppályát ha castolok egy fireball-t !!!! -
Rundstedt17 #907 szerintem meg halál unalmas ha nincs benne valamilyen szintű bonyolítás... -
who am I 7 #906 Nézd meg még1x milyen volt a d1.....és meg fogsz lepődni.Nem győzöm elégszer hangsúlyozni, h hatalmas szerepet játszott az, h sötét katakombákban járkáltál, és úgymond nem volt 532 szín a monitorodon...És minden a kornak (sötétközépkor),megfelelő volt.Nekem sokkal jobban tetszenének a szkillek, ha ilyen pergamen alapon fehéren szépen rá lennének rajzolva..Mint ilyen színes warcraftos dízájnal... -
#905 Nemá'. Ez egy "Hack and Slash" játék! Valósághűség: 0%, játékélmény: 100%. Van még kérdés?! :D -
#904 De ez egy arcade akció RPG :D (vagy mi a szösz...)
Pl. egy Street Fighterben sem akarom, hogy a progi figyelje a fáradtságot, a talaj anyatát, meg a morált... :D
Itt sem kell túlbonyolítani. Ütök, 'oszt kész -
#903 Jó, reménytelen. Inkább megyek inni.. :) -
#902 támogatom -
#901 pontosan,méghozzá a fantázia... -
#900 Na, ja de azért a fantasy játéknak is vannak határai.. -
#899 Ezt a képet a cinema videoból szedtem ki, szerintem elég jó háttéképnek való. :) -
#898 ja hát azért vannak érdekes igányek, kiváncsi vagyok mennyit tolták az ilyenek az elődökkel :d -
#897 Isteneem isteneeeeem, ez egy fantasy game !! Nem egy Operation Flashpoint, ez nem egy Diablo 3 SZIMULÁTOR!:D -
#896 Egy nálad kb. 20-szor nagyobb tömegű lény fürge, mint állat viszont mikor megüt nem halsz bele ami azért enyén röhejes. Azért fizika korlátait ne hágjuk már át ennyire szigorúan. Valamiféle kitérés jellegű dolgot kellett volna beletenni a játékba. Az viszont pozítív, hogy amennyire láttam, hogy a pajzs az nem csak AC-t ad, hanem blokkolni is lehet vele. -
#895 amugy szerintem át lehetne most már sima Diablo 3-ra nevezni a topikot :) -
#894 ide vele MOST!!!
-
#893 "Ha ők nem lennének akkor már lassan nem jelennének meg erre a platformra csak szerencsétlen konzolos átiratok!"
ebben tökéletesen igazad van -
#892 ...és az utóbbi időben mobil, java fejlesztőket is keresnek...
(Diablo III Mobile-t a népnek! ) -
#891 Ennek szívből örülnék a Blizzard már csak azért is megérdemli a tiszteletet mert "kitartott" a PC mellett. Ha ők nem lennének akkor már lassan nem jelennének meg erre a platformra csak szerencsétlen konzolos átiratok!
Viszont a lényeg az, hogy erről a "Hydra" projektről kezdtek úgy négy éve beszélni. Szóval ha ez a Diablo III akkor tényleg ennyi ideje fejlesztik ami jó lenne mert akkor talán nemsoká elkészülhet esetleg. -
#890 "nextgen mmo" fejlesztés céljábol (ami mellékesen top secrettel van jelölve közvetlen a diablo project alatt) még mindig keresik az embereket, ugyhogy még nem lőtték el az összes puskaport -
#889 lehet benn valami legjobban ugy retheték el hogy az orrunk alá dugták:)