78989
  • Narxis
    lol
  • ScarY MAN
    mama aludj már tovább :D
    am nemkell :)
  • mama2
    Vagy az a Warcraft?
  • mama2
    Jó reggelt Diablo fanok:). Ez a Battlenet, ezt nem kell külön megvenni? Mintha úgy emlékeznék.
  • Tatyla
    mama2 meg szeg007 nyomi,kérem kapcsolja ki
  • Gladiator
    annyira érdekelte, hogy megnézze a videót, aztán elmondta mit szűrt le belőle.
  • MrAndree
    Van benne valami. Másrészről viszont én meg nem megyek mondjuk a Sims topikba osztani, hogy mennyire nem érdekel mert ha tényleg annyira nem érdekel akkor nem is szólok hozzá.
  • Dant0r
    Azért szerintem brutál feeling, amikor izomból lebasz a földre a barbár és beremeg a képernyő:D

Witch dokinál is látni szép effekteket, olyan érzés mintha tényleg a világ "reagálna" a skillekre, nem csak úgy "megtörténik".
  • Gladiator
    anyám, mennyi balfasz jár ebbe a topikba. mégis miért is probléma, hogy elmondta, hogy szerinte a VIDEÓK ALAPJÁN unalmas? teljesen kultúrált formában mondta, erre a sok nyomorék kocka egyből ugat, hogy takarodjon, meg monopolyzzon. mondjátok, hogy milyen béna, hogy pár videóból ítél, de ti meg ugyanúgy abból a pár videóból mondjátok hogy isten király játék lesz.
    elég sokatokon látszik, hogy diablon nőtt fel, mert kb. ugyanolyan sötét. tisztelet a kivétel, kinek ne inge, ésatöbbi közhely...
  • SZEG007
    lol 15-16 éves vagyok, és tucat FPS rajongo. ti aztán gyorsan leirjátok azt akinek nem tetszik a játék. Na én léptem is további kellemes rajongást:P
  • poppe
    diablo 2 asszem 8 éves játék, mostani 15-16 évesek bajosan ismerhették, és sztem igen is nagyra fogják értékelni ők is.
  • 5c0rp330n
    teljesen mind1. ezt a játékot csak azok tudják igazán értékelni, akik játszottak az előző részekkel. bár sztem ha ezt a gameplay múvit látnám először az egész Diablo sorozatból, engem sztem akkor is meggyőznének, de ilyen hozzáállással inkább Crysis-ozzál ultrán, az meg fog győzni első ránézésre, a Diablo sosem arra ment rá, h ránézzen az ember és összefossa magát tőle, az igazi ereje abban van, hogy pár óra után függővé tesz, magához láncol és nem enged el :)
  • Szabi84
    Azt hogy hack and slash kép nelkül is megállapítom, az első részt rengeteget nyomattam, de a második pl nekem nagyon unalmas volt a vége felé, azt a fejlődési fát meg nem tudtam megszokni. De azért nem hagyom ki a 3. részt, mégiscsak a diablóról van szó!
  • AntiHero
    Pápá
  • SZEG007
    pont hogy nem tetszett a DS2 és arra emlékeztet a Dio3
  • 5c0rp330n
    ha halvány fingod nincs az egész frencsájzról és így állsz hozzá, akkor nem is fog meggyőzni, maradj csak a dándzsön szídzs kettőnél, az neked való inkább.
  • SZEG007
    a fél világnak csurog a nyála ugyanennyi info után akkor erre mit lehet mondani
  • szucsy89
    lol 10kép meg 5vidi alapján ezt így leszűrted.....grat
  • ROMOTO
    Ámen :)
  • who am I 7
    Akkor mi az istennek nézed meg, ha unalmas a hack and szlasss játék neked? :D :D :D Menjél monopolizni, az nem unalmas lloll
  • ziipp
    Éppenséggel játszottam, különben nem mondanék ilyeneket. Örülnék, ha a komment érdemi részére válaszolnál.
  • Rage47
    akkor ez nem a te játékod lesz:)
    sajnálom, hogy ugyanolyannak ítéled, a dungeon siege még a D2 idejében is gyenge volt sztem:)
  • SZEG007
    minden ismerösöm jön hogy hu micsoda über játék ez, de amit láttam képeket, videokat az semmi több mint egy standard hack and slash gamma ami grafikailag se elözi be a pár éves dungeon siege 2 játékot ami szintén egy uncsi hack and slash volt és nem birtam 2 napnál többet játszani vele
  • Ragnar360
    LOOOOOOOL ez most megnevetetett! :d
  • TDC Geronimo
    najó :dd
  • Gladiator
    nem kalkulálom mer én most a sima dio2ről beszélek. azt mondom, hogy ott is elég béna graffal voltak az első képek, de mire megjelent, azért elég sokat csinosítottak rajta. emlékszem, ilyen hulla üres táj volt szinte.

OFF: valaki fent van most Bneten? van egy négyes palám. accom: langlev
  • Davidus
    :DDD
  • Klemice
    kalkuláld bele hogy arra jött egy kieg ami új felbontást hozott magával.. dio2
  • Gladiator
    gondolom grafikán még majd javítanak, optimalizálnak. ha megnézed a dio2 első képeit, ott is azért elég gyér volt a véglegeshez képest. igazándiból csak a textúrák felbontásán kéne javítani, meg AA kell bele, az meg utólag még simán mehet. de amúgy ja. játékélmény ide, vagy oda, azért legalább opcionálisan lehessen büntetős grafikája, azt max akinek nem bírja a gépe, lejjebb veszi.
  • Zóanagyvarázsló
    Apocalypse? Az csak tekercsben volt, esetleg botban, nem?
    (Hacsak a nem igazán hivatalos Hellfire kiegben nem lehetett megtanulni.)
  • szucsy89
    ez nem poén hanem kockaság:D
  • MrAndree
    Na a bejelentés örömére fel is raktam újra a második részt. Meglepő módon még a régi battlenet-es felhasználónevemre meg jelszavamra is emlékszem /pedig utoljára vagy 2 éve toltam/. A karaktereim mondjuk elvesztek de ez van. Csináltam is egy barbárt gyorsan. :)
  • Kandurex
    én egy dolgot sajnálok, a könyves tanulós rendszert...mekkora lenne már, ha újra tanulható lenne az apocalypse varázslat
  • ROMOTO
    Nemtom hogy vagytok vele, de ha tényleg 2-3 évig hegesztik még a gámát, akkor az elég csirke lesz ezen a graf színvonalon, tudom lerágott csont, de a jelenlegi vid ek alapján kb TQ graf szinten van a játék+némi környezetrombolás, az aurák, tárgyak, terep részletessége stb. valahogy nekem ez kevéske, persze az átlaguserek hardwerszintjére lesz optimalizálva a játék, de ez szerintem inkább hátrány, mint erény...meg az hogy megen csak 6 kaszt lesz elég sablonos megoldásnak tűnik, gondolom azt persze nem lehet hogy esetleg egy szint után kombinálj 2 kasztot egymással, így marad a totál egysíkú skillezés, szvsz. ha mostanság adnák ki, még elmenne, de hogy esetleg 2-3 év múlva az már elég pimasz húzásnak tűnik, blizz ide vagy oda.
  • grizzly21
    nemnem, SC zene rulzik
  • grizzly21
    azert poen hogy nepszerubb a topik mint az eb:)
  • NeoMaN
    Elkéstél kb. 10 évvel....

• Ragnar360
  • TDC Geronimo
    Bár mire megjelenik... :d
  • TDC Geronimo
    "Életkor: 14 alatt"

Ez a játék 16+os.