78989
  • ROMOTO
    Képletesen szólva..., elvileg 50 fő 4 éve kalapálja, abba bőven belefért volna több is.

Solikka Állítólag újra lehet osztani
  • solikka
    Remélem megcsinálják a D3-ban azt hogy a skilleket újra el lehessen osztani...mert ennek a hiánya nagyon idegesitett a D2-ban
  • bélanéni #1446
    "Összedobtak" az egy kissé erős kifejezés. Megalkotni egy olyan motort amivel egy ilyet összedobnak, na az a nehéz a fejlesztésben. Ha ilyet csak úgy összedobtak, akkor tényleg meglesz 2008. decemberre :)
  • TurboX
    sc2 idén már nem jelenik meg (2009)
    dio3 alapja megvan, tartalmi feltöltéseket kezdték (sztory miegymás),ha 2010-ben kiadják örülhetünk
  • bélanéni #1444
    Kell 1-2 óra amíg ráhangolódsz - ha nem játszottál még D2-vel, D1 után ilyenre nem volt szükség - de utána nem tudod letenni.
  • ROMOTO
    Szerintem csak annyit mutattak kb. mint amennyi kész van, összedobtak 2 karit rádobták a wow os inventoryt+skillikont meg némi környezetet...
  • precision
    én nem játszottam még egy diablo résszel sem, mert nem szeretem a hack n slasht, inkább körökre osztott rpgket szeretem, amiből alig van pár, pl fallout
    de most 'kikölcsönzöm' a helyi torrentboltból a diablo2 -őt aztán megnézem mit alkotok vele
    bár nekem a diablo3 videoban a legjobban a rombolható környezet meg a szép grafika jön be, gondolom a 2ben ilyen nincs :)
  • bélanéni #1441
    Szerintem meg legyen később, de legyen nagyon fasza.
  • bélanéni #1440
    A HW éppen hogy azt írja, hogy a 2008. decemberi SC2 megjelenés is reménytelen, mert az egyik fejes azt nyilatkozta, jelenleg a SC2 egyharmadával vannak kész.
  • Carlos
    inkább 2009 és megegyeztünk ok?
  • ShaiHulud
    http://www.blizzard.com/us/jobopp/ ez alapjan a palyak meg nagyon nincsnek keszen:) es imo meg a classok sem. ha 2009 karacsony kornyeken megjelenik, mar akkor orulhetunk szerintem.
  • bélanéni #1437
    Ebben nem érdemes bízni, szerintem a 2010 december sanszosabb
  • Carlos
    A Starcraft 2 dec 3-án jelenik meg (by hardwired), szóval szerintem idén már nem...bár én örülnék neki a legjobban, ha mégis.
  • solikka
    Hi!

Olvastam valaki írta egy hsz.-ben hogy a Gamestar szerint 2008.12.31-én jelenik meg. Végülis lehetséges hiszen a sajtótájékoztatón azt mondták már 4 éve dolgoznak rajta és mág az össze class játszható, meg az ingame videó alapján is eléggé késznek tűnik. Bár kitudja, lehet a pályák negyede sincs még kész:D. Na de reméljük a legjobbakat, nagy lenne ha már karácsonykor játszhatnánk vele!
  • bélanéni #1434
    Valaki küldött nekem tegnap 18:55-kor egy privát üzenetet, gondolom multizással kapcsolatban, de innen melóhelyről nem tudom elolvasni talán proxy-beállítás miatt (úgy érzékeli az SG honlap, mintha nem lennék bejelentkezve). Jelentkezzen aki írta, esetleg küldje el újra a mail címemre, ha még aktuális! Köszi!
  • bélanéni #1433
    Kár, holnaptól nyaralok 2 hétig. Mármint a party kár, hogy nem jön össze. Középszinten tudok angolul, másrészt egyáltalán nem bonyolult a D2, és nincs is benne túl sok duma.
  • ROMOTO
    Ha neked a játékmenet ezt jelenti, akkor inkább zsebhokizzál, az célravezetőbb ezesetben
  • mama2
    Hogy-hogy nem mintha nagy szükség lenne rá? Nem bonyolult angolul(mert hát RPG játék)
  • mama2
    A gond az, hogy én rendelem és csak holnap lesz itt. Amúgy igen, vagy magyarosítás, a DIO2-nek is, meg a DIO2 LOD-nak is. Az hogy hogy működik nem tudom, de a Magyaritások.hu-n utána olvashatsz.
  • bélanéni #1429
    Bár nem mintha nagy szükség lenne rá :)
  • ROMOTO
    Aradebilekkel nem vitatkozom
  • bélanéni #1427
    És van magyarítás? Jól működik?
  • bélanéni #1426
    Ma 17:00-ig nem tudnád megvenni?
    Egyedül is nagyon jó, de 2-3-an hatványozódik az életérzés
  • mama2
    Én igen:D.
  • mama2
    Az igaz, hogy a magyarítását csak ilyen széria számmal lehet felrakni?
  • bélanéni #1423
    DIII bejelentés megtette a magáét... Szerintem sokan (akik eddig nem tették meg) rohannak D2-t venni.
  • bélanéni #1422
    Komolyan mondom, nem gondoltam hogy mégegyszer felteszem, de tegnap teljesen rákaptam megint . Jobb lenne 1024-es felbontás, de így is meg lehet szokni. A hangulat viszont továbbra is utánozhatatlan. Szóval, ha valaki rászánja magát, szóljon.
  • bélanéni #1421
    Sziasztok srácok, nincs valakinek kedve egy Bnet-es összeröffenésre? 17:00 körül egyszer szerintem fent leszek, de 20:15 - 20:30 körül biztos, pár órára ráérek. LVL10-es Paladin-on van.
  • Énvagyokazapád
    azért akarsz te FSXel játszani zéró repülőgépismereti tudással
  • mama2
    Szerintem is. De egyébként sem a grafika számít.
  • Vucli
    Szerintem meg (a gameplay movie alapján) kifejezetten jó a grafikája, az animációkról nem is beszélve
  • böröczk
    Így van, egyébként szerintem nekik sem kell nyígniuk, mivel 2-3 év múlva a fejlesztők is továbblépnek ezen a grafikán (ha akarjuk, ha nem), ez a videó bemutat pár képességet (ingame) és ezen kívül semmi, még a béta verzióhoz sincs szerintem köze. Úgyhogy ítélkezni ezalapján, pláne NEGATÍVAN, TILOS..
    Mindenesetre Diablo 3 híre nagy szívdobbanás szerintem sokak számára, boldogság : D A napokban fel is teszem a 2-őt nosztalgiázni..
  • mama2
    Na már csak 22 perc, és rendelem(de ki nem szarja le)?
  • Carlos
    pontosan...kinem szarja le?
    egy játék akkor jó, ha élvezet vele játszani...aki a grafikára recskázik és nem a játékmenetre, az jáccon crysis-al!
  • Aradebil2
    ööö...ki nem szarja le?
  • Kandurex
    ja, ja, hellfire -ba könyvként tanulható volt!
  • r4pt0r
    Teljesen mindegy miért írja 2010 előtt szerintem biztos hogy nem jelenik meg. :D
  • Tatyla
    hihető a szilveszter...
  • Th0m
    gamespot miért írja ezt a megjelenési dátumot?
    12/31/08?
  • Syron
    na itt is megjelent... :P haha