78989
Hivatalos weboldal
Diablo tematikájú merchandise cuccok
Diablo IV: Vessel of Hatred beszerzése
Diablo IV: Vessel of Hatred megjelenés: 2024. október 08.
Diablo Immortal (Android / Apple iOS / PC) - MÁR ELÉRHETŐ!
-
#1488 Arról van szó, hogy ez a játék már nem mai gyerek (2000. nyár)
Tehát ha jó nagy TFT képernyőd van, akkor legfeljebb "ablak" módban lesz elfogadható. Mostanában az egyetlen játék, ami legjobban 17"-es CRT-n élvezhető. -
#1487 Egyetértek, 10 perc után nyílván nemérdemes, ha valaki szűklátókörű dio-blizz fan, az még nemjelenti azt hogy mindenben igaza van, bár ez egy dio-s topic, de hadd ne jelentse már ez azt, hogy itt csak hozsannázni szabad a nagy Művet, lehet kicsit igényesnek is lenni. -
#1486 Hát ilyen nagyon nagy monitor, gondolom szélesvásznú. De miért? -
#1485 lol -
#1484 hehe akkor majd nézni fog egyet:D -
#1483 Azt tudom bazze, de ahhoz tudomány kell, hocs csipőből ilyet belinkelj :) -
#1482 diablo2 minden csak nem szép :D -
#1481 Na ne b*ssz. Widescreen = szélesvásznú (16:9).
24" = 24 colos képátló.
Ne mondd, hogy nem tudod miről beszélek. -
#1480 nem én csináltam. én csak belinkeltem:D -
#1479 xDD -
#1478 Fogalmam sincs milyen van. Hol lehet megnézni? -
#1477 A nagy várakozás közepette - miközben veszettül frissítgettem a HW-t - lefordultam a székről, amikor ezt megláttam. Nem vagy NORMÁLIS!! -
#1476 itt van:P -
#1475 mama2: ugye nem 24" Widescreen monitorod van!? :) -
#1474 Köszi. Tök szép -
#1473 that's what i'm talkin' about -
#1472 nekem különösen az ezer féle halálmodell jött be,(tűz,jég,méreg,villám + ezek crit. sebzése esetén) már most látszik hogy minden apró kis részre odafigyelnek -
#1471 azért a hópelyhek, meg a zene dob rajta egy lapáttal, és még élvezhetőbb:) -
#1470 Davidus, nem te tetted be azt a "Michael Jackson eszi a kukoricát a moziban" c. videot a WWI előtt közvetlenül a HW-n? -
#1469 Aki látta a Diablo3-s sajtó tájékoztatókat, az érti mitől lesz nagy egy Blizzard játék. A faszi fél órán keresztül ecsetelte a koncepciót olyan részletekkel kapcsolatban, amiket más fejlesztők elhanyagolható részleteknek neveznek. Sok dolgot kidobnak, amit kicsit is frusztrálónak éreznek, és csak a "cool" dolgokat hagyják meg, ha kell 3x újrakezdik az egész fejlesztést. -
#1468 ilyesmi
-
#1467 A Blizzard játékai mernek "nagyok" lenni. Ezt nem lehet másképp megfogalmazni. A monumentalitás talán a legmegfelelőbb kifejezés, és ez értendő a hangulatra, játékmenetre, random pálytervezésre, szörnyek mennyiségére, minőségére, főellenfelekre, zenére, etc... Ez szerintem így egy az egyben hiányzik a többi próbálkozásból. Ezt állóképek + videok alapján nem lehet megítélni. -
#1466 Valaki igazén rakhatna be a Diablo kettőből képeket hogy lássam milyen. HTX -
#1465 Ennél azért meg lehet diplomatikusabban is fogalmazni, de kérdés, hogy érdemes-e -
#1464 titan questel 10 percet bírtam játszani. sugárban hánytam tőle akkor igénytelen szar. polygon szám lehet hogy D3 körül van de maga a design meg az animációk végtelenül szarok. csávó meg úgy fut mintha épp dugnák a négerek -
#1463 A TQ számomra egy viszonylag hangulatmentes tápolás, a Diablo-hoz csak stílusában hasonló. -
#1462 ez a sok hülyeség amit összehordtok csodálatra méltó :D -
#1461 hülyeség megjelenésről vitázni, szvsz sc2 előtt úgyse jelenik meg, az meg még nem most fog megjelenni....szal várunk nem lehet mást tenni:D sc2-t amikor bejelentették, azt mondtam h tuti megveszem eredetibe, ez lesz a másik játék mellette amit 100 hogy megveszek:D blizzard rulz -
#1460 Ízlések, pofonok. Én többször is "próbálkoztam" a TQ-el, de ma is inkább a D2-t veszem elő a sokkal gyengébb graf. ellenére is. A hangulat mindennél többet számít, és a D3 grafikája + az összegész szerintem sokkal hangulatosabb mint a TQ. De mint írtam, az elején, ízlések... -
MrAndree #1459 Nem olyan jó ötlet ez szerintem. Én az ilyet mindig csalásnak érzem. Ha valamit megtanultam és nem jön be hát akkor ez van, a következő karakterrel majd nem tanulom meg. Az ilyen skill átvariálást meg egy játékban se használtam soha. -
#1458 MEGRENDELTEM HUHÁÁ! Holnap megjön, azt csinálok egy maximum szintű online karaktert.
Tényleg mennyi a maximum szint, és milyen kasztok vannak? Online csak egy profilt kell csinálni és kész? -
#1457 gamestar:DDD -
#1456 Graf szinten kb ugyanazt tudja, a játszhatóság a tq ban csak solo ban ok, a multi egy vicc és hiányzik a random pálya, de a kaszt, skill rendszer sokkal innovatívabb az elődökhöz képest. Ezért lenne jó ha a blizz-nél nem csak a régi sablont spoilereznék, mint ahogy ezt a CS nél is láthatjuk. -
#1455 grafikailag igen, nagyjából a titan színvonala, ami megjegyzem, ma már szerintem kevés, legalább is, ha évek múlva akarják kidobni, akkor célszerű lesz egy kis tuning...2010. -re ez nagyon halovány lenne, mindattól fügetlenül, hogy abszolúlt fan és véresszájú rajongó vagyok :) -
solikka #1454 Jah de az a lényeg hogy lehessen mert nincs is annál rosszabb amikor elba**ol egy jó magas szintű karidat a rossz skill elosztás miatt -
solikka #1453 Azért szerintem már meglehetősen jobb a TQ-nál. És hát a TQ sem volt egy rossz játék... -
#1452 sztem megfelelő pénz mennyiségért lehessen módosítani, nehézkesen, meg macerásan, meg szopósan, de megoldható legyen -
#1451 Ezzel csak az a baj, hogy most kb. a 2 évvel ezelőtti TQ szinten áll a game, ha ez így marad, akkor csak a marketing és a fanatikus diósokban bízhatnak...bár mindkettő elég masszív, de nem ártana némi innováció is, ha már játékfejlesztők és nem szimpla optikai tuningban utaznak. -
#1450 Ez mar mas forumokon is elojott, lett is belole nagy taborszakitas :) Hat meglatjuk a Blizz hogy latja, bele merik e rakni... -
#1449 Szerintem egyáltalán nem annyi van kész amennyit mutattak, de ezzel kapcsolatban kár komolyabb vitába belemenni, mert egyikünk sem tudhatja. Én az eddigi stratégia alapján 2010 környékére tippelem a megjelenést. Eddig is 2-3 évvel a véglegesítés előtt jelentették be a játékaikat.