78989
  • Split
    Magyar FAQ-ot a népnek!

http://images.netbag.hu/20080630/12011430526.jpg

Valakivel szeretném ezt összehozni, szal aki ért a HTML-hez, írjon :P
  • r4pt0r
    Lehet, mostanság nem nagyon nyomom. Viszont a sok bug ellenére is rengetegen nyomták, azért csak tudott valamit a játék. :D
  • precision
    off, de a dvd filmek képaránya is 16:9 :)
    4:3 -as tvéknél azért van ott alul és felül a fekete csík hogy ne torzuljon a kép :)
  • shala
    én ugy fogalmaznék hogy egy átlag cég megcsinál egy játékot 4 év alatt,de a blizzard képtelen rá:) és aki nem tudja, hogy egy blizz játéknál a grafika kb az utolsó dolog, vagy aki ezt nem fogadja el, annak talán nem is kell erőltetnie azt hogy kiprobálja, mert élvezni nem fogja
  • PunkZoli
    és most több a bug a diablo2ben mint valaha
  • r4pt0r
    Ez igaz. Viszont nézd meg a Blizzard mennyi idegig patcheli a játékot. Más csapatok jó ha 1et kiadnak, de a blizz évek után is javít még. Azért nem mind1.
  • Dant0r
    Kicsit vitatkoznék ezzel a nagy blizzard-dologgal.
    Nem tudom mennyire emlékeztek, de D2 kijövetelkor valami hihetetlen bugos volt. Olyan alapvető balance-hibák voltak a rémesen hosszú fejlesztési idő ellenére, hogy ha egy ilyesmi ma jönne ki nagyon le lenne hordva.
    Gondoljunk csak a barbár whirlwindjére, egy középkategóriás fegyverrel hell diablo 2-3 WW volt! Hivatalosan meg azt mondták, hogy a barbárnak kevés manája van ezért nem tud sokat WW-zni, de könyörgöm nehogy már pont ők ne gondoljanak a mana leechre:)
    A paladinok meg szoptak a zeallel, nekrók max a curseök miatt voltak jók mert a minionjait egy darab novával elintézte, stb-stb.

A kiegészítőben pedig a hülye poison-stackolódás, felvettél 10db kis +7 poison damage charmot, és ledaráltad a világot mert valahogyan hatványozódott.

Persze mára már szépen kijavítgatták ezeket, de azért nem volt az valami olyan fergeteges a megjelenéskor. Pedig mennyit vártunk rá, hogy polírozzák!

Remélem D3-al nem ez lesz a helyzet, bár akkor kiadhatnák már most és később szétpatchelik mint az előző részt...
  • bélanéni #1521
    Nagy kár, ennyire lebeszéltünk róla?
  • Nagylaci
    Na tényleg ne offjunk itten... :)

Véleményem az, hogy ROMOTO -nak sok mindenben igaza van. Azért azt vegyük tudomásul, hogy a Diablo III -at nem miattunk fanok kedvéért kell szépre megcsinálni. Mi igen nagy valószínűséggel meg fogjuk venni így is úgy is! Szóval vannak sokan akik talán nem is ismerik még vagy csak most kezdenének érdeklődni iránta stb. Az ő szempontjukból viszont egyáltalán nem mindegy, hogyan is néz ki a játék. Ez ahogy most kinéz pedig már most is elég harmatosnak nevezhető. (FIGYELEM! Ne a Diablo fan fejével gondolkodjatok kicsit.) Aztán ha ehhez még azt is hozzávesszük, hogy netán csak évek múlva jelenik meg akkor már ezen a téren tényleg nem stimmel valami az tuti. Ahhoz, hogy ez még csak egy korai béta változat meg, hogy ezt még iszonyatosan átalakítják majd csak annyit tennék hozzá, hogy egyrészt már négy éve fejlesztik! (2004 óta!) ennyi idő alatt azért egy Blizzard össze tud rakni egy komplett játékot. Másrészt pedig ez ellen a nagy változás ellen szól az, hogy ők a Blizard. Ők nem mutatnak meg egy játékot addig amíg az nem hozza látványban, játékmenetben azt amit majd a végén elvárnak tőle. Nem rájuk vallana, ha majd magyarázkodni kezdenének, hogy jól van csúnya volt a motor alaposan újraírtuk. Ezek valahogy nem ők.
    Szerintem, ha idén nem is jelenik meg, de 2009 -ben gyorsan meg kellene neki. Különben tényleg csak a fanok veszik majd az pedig hol jó már a Blizzard -nak?! És ne feledkezzünk meg a 2008 -ban szinte biztosan begjelenő Sacred 2 -ről sem...
  • mama2
    Visszamondtam. Ez nekem kimarad:(.
  • Zomil
    nekem egy 19"-es CRT monitorom volt, kb 3honapja, és azon teljesen élvezhetö volt a dio2 :)

a 22"wide monitoromon még nem probáltam :D

amugy itt a megoldás a widescreen problémára
  • r4pt0r
    Az mind1 akkor is off.
  • TurboX
    támogatom...
  • miilann
    nekem lenne,meg sztem másnak is ahogy a hszeket olvastam jópáran felraktak újra a d2t,de szerintem a tovabbiakban itt beszéljük ezt meg :)
  • mama2
    Nem off, mert a Diablo III-ról nem tudunk beszégetni, mivel még meg sem jelent:D.
  • r4pt0r
    Ez igaz volt egy ideig de mostmár az 5x kijelentés elégé nevetséges. :D
    Nah de ez itt off már.
  • Nagylaci
    Nekem azért van szép nagy TFT TV-m mert a DVI csatlakozójára jól ráakasztom a számítógépet és akkor aztán azt és olyan minőségben nézek amit csak akarok! :) TV -t meg ha kényszerítenek se nézek, ritka kivételektől eltekintve. De az ronda is mint a veszettfene ez teljesen igaz!
  • mama2
    Akkor nekem hogy fog kinézni? Mint a régi C&C?
  • bélanéni #1510
    Visszakanyarodva az eredeti kérdésemhez: nincs kedve valakinek ma Bnet-ezni egy jót?
  • bélanéni #1509
    Pl. TFT tv-t se vennék semmi pénzért. Sokan csak azért veszik, mert az az új techológia. Csak kár hogy 4:3-as képcsövesen 5x jobb a jelenlegi műsorok (tvadás, DVD) képe.
  • bélanéni #1508
    Nem tudom miért kell erőltetni ezt a szélesvásznú témát, pláne 22" alatt. Nekem nem szimpatikus. Majd az lesz, ha lesz normális minőségű anyag hozzá (pl. Blueray stb...)
  • bélanéni #1507
    hujjujjujj
  • precision
    naja de a notebookoknak nem 4:3 a képarányuk hanem 16:9
  • bélanéni #1505
    Minél kisebb a képernyő, annál jobb
  • bélanéni #1504
    Egyetlen megoldás: -w paramétert hozzáfűzni az ikon "cél" tulajdoságának végéhez. Így elfogadható lesz, bár inkább hasonlít így egy kvarcjátékhoz
  • precision
    ajjajj :(
    akkor milyen lesz a notebook -on :( nembaj mostmár megnézem
  • Nagylaci
    Hát én is feltettem, aztán sikítozva uninstalláltam szegény Diablo II -t... Pedig nekem "csak" egy 19" -os nem wide monitorom van! Borzalmas szerencsétlen így ami a kinézetet illeti. :(
  • precision
    amit én szedek 1,5 giga, alap diablo 2 semmi kiegészítő
  • bélanéni #1500
    Kieg-el együtt úgy 2-2,5GB, de nálad nem a winyó lesz a gond
  • bélanéni #1499
    Engem is rohadtul irritál...
  • mama2
    Hány mega/giga A JÁTÉK?
  • precision
    én most 15,4 es notebookon akarok diablo2t nyomni (a dio rövidítés engem személy szerint irritál, a dio es diablo között csak 3 karakter eltérés van, szal nem értem miért kell becézgetni, ráadásul a diablo mint név nem emlékeztet egy gyümölcsre :P)
    majd leírom hogy hogyan megy a notebookon ha leér a cucc
  • bélanéni #1496
    Azt elhiszem, de élvezni gondolom nem lehet.
  • zorrobomber
    így van, szintén zenész
  • shala
    nekem 22 es wideom van, és simán megy rajta a dio2, nem ablakban
  • bélanéni #1493
    Ez minimum 22"-s TFT lesz. Már bocs, de Ezt b*szhatod!
  • szucsy89
    jónagylúú
  • bélanéni #1491
    Akkor szerezz be egyet, 5ezer körül már a legjobbakat meg lehet venni!
  • mama2

Nem tudom látszik-e, hogy hogy néz ki.
  • Davidus
    TQ fanság meg az igényesség nem fér össze sry