78989
Hivatalos weboldal
Diablo tematikájú merchandise cuccok
Diablo IV: Vessel of Hatred beszerzése
Diablo IV: Vessel of Hatred megjelenés: 2024. október 08.
Diablo Immortal (Android / Apple iOS / PC) - MÁR ELÉRHETŐ!
-
#1568 na jó nem olvasok vissza 1300 kommentet. Vki összefoglalná, hogy milyen infók vannak a gameről, esetleg megjelenési dátum? ^^
THX előre is -
#1567 Ez a nem gyenge, Diablo végigjátszás 8 perc alatt: link
A csávó még akkor is rohan előre, amikor osztja szét a pontjait. Az első 15 labirintust kihagyja. -
#1566 milyen névvel toltad ?:D -
n3whous3 #1565 te meg igazán használhatnád a google-t -.- -
#1564 Köszi, én anno nagyon bírtam, kb 4 évig fenn volt a gépemen, de baromságnak tartom nosztalgiával kezelni a mai dolgokat... -
#1563 Basszus nem voltam itthon hétvégén és mi fogad ^^
DIO 3 ollé ^^ -
#1562 ki az aki nem? :) -
#1561 Hangulatfokozó minden régi motorosnak: A klasszikus
(Én sztem fel is rakom lassan, 2-t úgyis kívülről tudom.) -
#1560 esetleg vki aki játszott bneten a diablo 1 el, vagy volt diablo liveon ? -
#1559 Nem akármilyen :) Annyira nem paraztvakítás, mert van is a felhajtás mögött valami. Nem úgy mint egy Britney Spears koncertnél -
#1558 Én sajna (lehet, hogy tényleg) nem igen kajálom a hájpot. Aminek a bejelentésen túl örülni tudnék az egy sacc/kb megjelenési dátum. A többi parasztvakítás. Bár ismerjük be nem akármilyen minőségű parasztvakítás! :D -
#1557 ahányszor megnézem kiráz a hideg^^ -
#1556 Én is majd behugyztam 28 éves létemre a bejelentéskor -
#1555 Üvöltözős, örjöngős video (rossz minőségben) -
#1554 Hasonlóan jóminőségű bejelentős múvi közbeni/utáni örjöngős közönséges wwi videó nincs? -
#1553 Srácok ma kb. 16:45 - 17:45 és 20:00 - 23:00 között nagy Bnet party lesz lowlevel karaktereknek. Már ketten vagyunk Várunk még valakit. LVL10 - LVL 15 előnyben. Mindkét időpont csúszhat valamelyest, és főleg este lesz biztosan hosszabb játék. Játék neve: "belaneni", jelszó: "nokedli". -
#1552 Diablo III: World Lore and Environment Art Panel -
#1551 Kiköpött ugyanez a helyzet nálam is. Hogy megveszem-e? Ha ezt nem veszem meg, akkor semmit -
#1550 Próbáld meg értelmezni a "poén" és hejesírás (!) szavak jelentését aztán hidd el, hogy nem érdekel a személyeskedés...
Erre miért van szükség... -
#1549 Probalgasd magadban ertelmezni azt a szot hogy szerintem, aztan irjal hogyha sikerult rajonnod a jelenetesere. -
#1548 "...szerintem a Diablo 3-nak nagyon is jó a grafikája és 2 év múlva is elég jónak fog számítani."
Csak nem Uri Geller utódjához van szerencsénk?! :D -
#1547 Én meg fogom venni. Mikor 97-ben kijött a Diablo akkor nagyon rákattantuk haverommal és volt hogy a fősulira sem mentünk miatta :) A Diablo II és a kiegje egyértlemű vásárlás volt, és sztem a 3. rész is az lesz számomra.
A grafikát leszarom, sőt nekem jobban tetszenek az olyan játékok amik inkább az artwork-re mennek rá, mint a poligonszámra, a Heroes of Might And Magic sorozat is addig volt igazn szép sztem amíg nem kezdtek el 3D-zni benne.
Ja még annyi, hogy pár hónapja pakolászás közben megtaláltam a DiabloII cédéket és feltettem a gépre, azóta néha leülök játszadozni vele amikor az időm engedi és simán leköt arra a pár órára. Ezt nem túl sok pc-s játékról tudom elmondani ami az utóbbi 3-4 évebn megjelent grafika ide vagy oda... -
solikka #1546 Nekem nagyon fotos egy játékban a grafika, és szerintem a Diablo 3-nak nagyon is jó a grafikája és 2 év múlva is elég jónak fog számítani. A Titan Questet meg szerintem lazán megelőzi grafikában!
A Sacred 2-ről pedig: eddigg nagyon vártam d, ahogy bejelenteték a DIABLO III-at, egyszerüen már szinte nem is érdekel hogy lesz Sacred 2 is:D -
#1545 Nagyjából egyetértek! És akkor tegyük is hozzá, hogy a Titan Quest szinte pontosan két éve jelent meg. Hmmm... -
#1544 Artwork és a render kiemelkedő minden tekintetben. Ingame nem ennyire egyértelmű, mert pl Titan Quest játékon belüli grafikája nem sokban marad el D3 eddig látott részeitől. -
#1543 Sacred 2 grafikailag nekem sem jön be! Nem is értem azt a játékot valahogy olyan "fantáziátlan" egyenlőre az egész. Majd ha kijön persze meglessük... Viszont van egy nagy előnye! Ha minden igaz lassan készen van... :) -
#1542 "Ráadásul akik anno imádták a Diablo II -t. azok már sokan kiöregedtek a gamer korszakukból"
azért tartanék ezügyben egy kis közvéleménykutatást hogy a régi fanok hány %a fogja megvenni, viszont hogy sok embert érdekel jelen pillanatban is a dolog azt legjobban a bejelentés előtti, utáni hercehurca, szerverek túlterhelése jellemzi talán a legjobban. blizzard senkit nem akar meggyőzni a játék megvételéről, meggyőzzük mi saját magunkat anélkül hogy a kisujjukat mozdítanák és ezt talán ők tudják a legjobban. a grafikára visszatérve, várhatóan nem ide tették a hangsúlyt, attól függetlenül nekem marhára tetszik, nagyon letisztult és igényesnek néz ki (lehet hogy egy dio fan fejével gondolkozok, máshogy nem is tudnék), de sztem a maga várható hangulatával simán meg fogja állni később is a helyét, sőt ebben a kategóriában vetélytársa sem lesz az több mint valószínü. az a baj hogy sokan túl korán ítélkeznek még mielőtt a mögötte lévő tartalmat meglátnák -
#1541 egyik Blizzard játék sem úgy néz ki mikor kiadják mint amikor bejelentették. ettől függetlenül már most szebb mint a "konkurencia":D -
#1540 Pl. Oblivion csilivili világa egyáltalán nem tetszik. -
#1539 A D2 grafikája is kissé elavult volt már 2000-ben, de 8 év után is tetszik a játék. Természetesen számít, hogy mennyire felel meg az adott igényeknek, de az sokkal jobban, hogy mennyire adja át a játék hangulatát. -
#1538 Hát szerintem a mai viszonyok mellett még jónak mondható a grafika! Nekem tetszik legalábbis. Viszont a játék nem holnap jelenik meg sajnos... A pesszimistábbak szerint 2010-ben fog megjelenni az a számítástechnikában egy örökkévalóság. Addigra ez a szint viszont már valószínűtlen, hogy szépnek lesz nevezhető.
Egyébként én csak abban reménykedem, hogy hamarabb jelenik meg mint azt gondolnánk! De jó is lenne! :D -
#1537 Engem a WoW világa is lenyűgözött a viszonylag alacsony poligonszám ellenére. Annál hangulatosabbat még nem nagyon láttam játékban úgy zusammen. -
#1536 szerintem szuperhangulatos, nálam a hangulat számit nem a poligonszám, de sokaknál ez nem igy van -
#1535 Én már kiöregedtem, ami azt jelenti, hogy nem fejlesztem minden évben a gépemet. De most a Starcraft2 és a Diablo3 igényéhez fogom igazítani, ha kijön. És nagggyon tetszik a játékmenet és nagyon várom a D3-at! -
#1534 Én csak egyet nem értek: most tényleg nem jó a D3 grafikája?? Szerintem meg jobb, mint bármi más. Csak én gondolom így?
Az nem érdekel, hány poligonból épül fel. -
#1533 te csak azt hiszed, hogy kiöregedtek, majd meglátod ha kijön a game, olyanok fognak játszani akik anno diablo 1 et is tolták, mint pl én.
Ez nem diablo fan gondolkodás mód, a blizzard "leszarja" a grafikát ennyi, vki vagy elfogadja vagy nem, és az aki grafikából itél meg egy játékot az meg nem gamer hanem egy majom -
#1532 Valaki megint küldött privátüzenetet, kérem hogy a mail címemre küldje, mert melóhelyről nem tudom megnézni a privátokat! -
#1531 Ez az egy igaz, de könyörgöm a TFT tv-k nem ehhez a felbontáshoz készültek. Majd a HD adás szép lesz rajtuk. Ha valaki a tvadás + DVD minőségére azt mondja hogy jó TFT-n, az csak szépnek akarja látni. Az iagzság az, hogy ocsmány. Nem egy jó TFT-t láttam már jó DVD-vel, és mindnek kritikán aluli volt a képe. Foltos, homályos, zizis stb... Ezen lehet vitázni, de nem érdemes. De mondom: nem a TFT tv-kkel van a baj, sőt! Azok túl jók a nem HD-s műsorhoz. -
#1530 shala:
Te nem tudsz elszakadni a Diablo fan gondolkodásmódjától. Azért ha tetszik ha nem azért még a Blizzard is pénzből él... Tehát nem mindegy, hogy hány szkeptikus játékost tudnak a játékuk mellé állítani.
Ráadásul akik anno imádták a Diablo II -t. azok már sokan kiöregedtek a gamer korszakukból, akik pedig most vannak ebben a korszakukban azok akkor még fiatalok voltak, hogy nagyon nagy rajongók legyenek. Ergo van egy csomó "hitetlen" akiket meg kellene győzni!
Nyolc év?! El se hiszem... :)
Dant0r:
Ez is csak amellett szól, hogy az ő játékaikban is vannak hibák, tehát a grafikát valszeg' ebben a formában komolyan gondolják.
Whirlwind:
Ezen a támadáson mindíg szétröhögtem magam. Annyira idétlen, hogy azt el se lehet mondani. Búgócsiga attack... Persze ez csak a saját különbejáratú, szubjektív véleményem!!! :) -
PunkZoli #1529 mi előszedtük pár hónapja, és resetig nyomtuk, majd resetnél anyázás, abbahagytuk :)
most újra nyomorgunk vele:D