78989
  • Istencsászár
    Nemlesz elavult, mert nincs ellenfele... bár az igaz hogy teknikailag nem nagy durranás az egész, de nemis ezért várják a játékot...
  • XuChi
    2010??????? A büdös mindenit. Addigra tök elavult bóvli lessz. Mi a francot csináltak ezek 2001-óta?? 8 év alatt 1 act??? :(
  • Bala10
    ne hagyjad már magad
  • Bala10
    közöd? b34
  • BEAST #1604
    Mivel sg az egyetlen forum ahol magyarul makogok, egyszerubbnek tunt mindenhova egyforma alairast masolgatni, de a kedvedert atirom magyarra, meg mielott valaki azt hinne trendy...
  • magus
    nanemár : ( elkeserítő, hogy tudom, hogy tényleg nem jelenik meg előbb, de akkoris
  • Gladiator
    de miért angol? trendy?
  • bélanéni #1601
    Jó az aláírásod! :)
  • bélanéni #1600
    Arról még nem tudni semmit, az interjú végén a szokásos duma: "when it's done". Ennyi. De 2010 előtt biztos nem.
  • BEAST #1599
    es meg sokaig nem is lesz errol szo.
  • XuChi
    És mikor jelenik meg végre a dio3? Mert arról szót sem említettek még :(.
  • bélanéni #1597
    Szerintem nincs. Azért én is kipróbálom majd.
  • ProGabe #1596
    persze
    egyszerűen csak elindítja a játékot,mintha nem is a programból indítanám
    nincs valami más trükk erre.csak simán annyi paraméterezhetőség van,hogy "-w".ez után/mellett semmi? :S
  • bélanéni #1595
    link

itt van egy jó kis interjú, itt elmondja a faszi, hogy nagyjából az összes karakter játszható, de az eseményen azért nem akarták bemutatni őket, illetve nagyjából az ACT1 van kész. Most a skillekre koncentrálnak elsősorban és egyéb fő tartalmakra.
  • bélanéni #1594
    Megcsináltál mindent, pl. a Window Mode ablakon kikapcsoltál mindent a Dx1-7 kivételével?
  • ProGabe #1593
    hát ez nekem nem működik! nem ablakban futtatja,ha a programban beírom a "-w"-t akkor meg olyan,ha ügyeskedés nélkül csinálnám,tehát nincs perspektíva
  • ROMOTO
    Hja, nekem az assa volt a legkényelmesebb, simán át trap oltam (asszem wake of fire) a falakon, kapukon a szomszédba, ezért lazább volt a dungeon-boss hent, mint a többivel :)
  • bélanéni #1591
    Nem tudom, én végignyotam a D2-t is + a LoD-t is, egyikben sem volt olyan kihívás, ami teljesíthetetlennek tűnt volna. Egyetlen dologra emlékszem: LoD-ban van egy hely, ahol 3 szobor életre kel. Na, azt 1 személyesen kb. 20-adik próbálkozásra sikerült megcsinálni, rohadtul kellett trükközni, 3 főmufti ellene egyszerre asszem ez az egyetlen hely. Ráadásul 1-1,5 képernyőnyi helyre vagy bezárva, nincs nyitva semilyen ajtó. Cserébe rögtön lépett 2-3 szintet a karakterem, 40 fölötti szinten.
  • bélanéni #1590
    "A ma esti BNet party D1-re vagy D2-re vonatkozik?"

Arra gondolsz amit én írtam? Az D2!
  • xmacx
    Én a dió2-ben a 4. act elején adtam fel amikor bementem egy terembe ahol vagy 20 db v.kék balroog volt (az 1-ben tuti balroog volt a neve, itt nem biztos)
    Na ezek a genyók hipersebességgel mozogtak, ami többszöri nekifutásra is bug-nak tűnt, na ott letettem, pedig fasza erős fejvadásszal nyomtam.
    Ez kb 2003-ban volt

Az elsőt a megjelenés évében nyomtam barátommal „hot-seat” -tel (pályánként cseréltünk karit) na azok voltak a szép idők.

A hallotak alapján csatlakozom azokhoz akik 2009 Q1-re tippelik a megjelenést, de ez az év végére ki fog derülni sztem.

A ma esti BNet party D1-re vagy D2-re vonatkozik?

Mac
  • bélanéni #1588
    Nem szoktam, csak most kicsit belegondoltam. De már bánom
  • PiszkosFred
    Azert ennyire nem kell komolyan venni az ilyen tipusu videokat :)
  • AntiHero
    Vicc:)
  • bélanéni #1585
    Nekem az nem tetszik ezekben, hogy valaki erre veri a nyálát. Most mire jók ezek? Kihívás 0, játékélmény 0, igaz haverok előtt lehet vele dicsekedni.
  • Kandurex
    jó, hát csalással könnyű ennyi idő alatt végigvinni...
  • 5c0rp330n
    az tuti, h rengeteg save/load-el csinálta a videót. a pénzelésnél kihasznált egy bugot és így csalt magának pénzt (még emlékszem is erre a trükkre:) ), viszont hogy tizenakárhányason hogy nyírta ki Diablo-t.. biztosan nagyon durva cuccokat vehetett a boszinál, ezeket viszont hogy használta ilyen alacsony szinten?
  • bélanéni #1582
    Vagy csak simán összevágott olyan jeleneteket, ahol az egyik feljárónál ott volt a másik lejáró. De azért hogy valaki már ennyire ráérjen.

Snomag: engem a bogarak annyira nem zavartak asszem, de majd ma kiderül, most hogy érzek irántuk, addig jó lenne ma eljutni
  • PiszkosFred
    Singleben azt hiszem lehet a palyageneratorral/generalt palyak "mentesevel" trukkozni, lehet o is kihasznalta.
  • Snomag
    naja, azok a kopkodo kis bizbaszok idegesitoek voltak

me'g act2ben azok a foldalatti jaratok tudtak feszultte tenni a bogarakkal
  • 5c0rp330n
    ehh, micsoda pályagenerálás az ilyen, hogy mindig pont ott van a lejárat a következő szintre, ahol belép a pályára :)
  • bélanéni #1578
    Köszi!
    Ja ugye van az első, a 2. a sivatagos, a 3. a dzsungeles, a 4. a lávás. A kiegészítős 5. az valami barbárok földje ha jól emlékszem, na azon tényleg csak 1x mentem végig. Ha jól emlékszem a 3. ACT kissé frusztráló volt azokkal a kis köpködő manókkal.
  • s0n1c
    preservers lol \o/
  • SLICK
    A Dio 2 még IV actos (utolsóban van Diablo), a LoD még plusz 1-et tartalmaz végén Baal-el
  • bélanéni #1575
    Hány Act is van? V? Hányadik a lávás, aminek a végén Diablo van?
    Illetve a LoD még hány Act-ot tartalmaz? Igazság szerint 1x nyomtam végig még 2001-ben.
  • SLICK
    Köszi!
  • Snomag
    jah..bar jo reg volt
  • Hellhammer
    Jajj, nem act 3 hanem act 2 :)
  • Hellhammer
    Sztem a legjobb soundtrack az az Act III Palace- részen van, amiben ilyen enyhe arabos beütés van.
  • bélanéni #1570
    link1link2
    link3

Nagyjából eddig ennyit lehet róla tudni.
  • ProGabe #1569
    hehe
    én most pakolom fel a kettőt.egyet végre sikerült elindítanom (dualview-t nem szereti úgy látszik) elfutottam butcherig,meghaltam,letöröltem :D ugyebár nem a városban kezded ilyenkor újra,hanem kötelező load van.na én egyszer sem mentettem.ez,és az,hogy egy ici-pici ablakban futott a monitor közepén elvette a kedvem tőle :(