78989
Hivatalos weboldal
Diablo tematikájú merchandise cuccok
Diablo IV: Vessel of Hatred beszerzése
Diablo IV: Vessel of Hatred megjelenés: 2024. október 08.
Diablo Immortal (Android / Apple iOS / PC) - MÁR ELÉRHETŐ!
-
#1648 lófaxt 3 év..... -
#1647 Hol írtak ilyet? Nem cserélnek semmit. -
#1646 Ne foglalkozz veluk. Hadd mondjak, jogukban all. Lattak a videokat, ez a velemenyuk, markans es termeszetesen megalapozott minden. Talan kijon egy ujabb trailer/gameplay movie valami masik jatekbol, es atvonulnak majd oda sirni, par het es leul a hiszteria, addig kell csak kibirni.
Ha csak 10 ember lesz bneten akivel lehet jatszani (5 mar msot garantalt az ismerosok kozul :)), akkor mar teljesen jo a dolog nekem. A tobbi, khm, hat masarol le van szarva. Szerencsejukre lesz nekik Sacred 2, TQ2 meg egy wow kieg, nekunk meg D3, a maga ocsmany, osdi, grafikajaval, nondiablofeeling, elcseszett, jatekmenettel amelyet a nem az osblizzardnorthoscsavok keszitettek.
Ez egy forum, hagyd oket, hadd mondjak. Minden csoda harom napig tart. -
#1645 szép és jó, de azonkívül, hogy az alsóhoz erősebb gép kell, a felső sem csilicsáré annyira mint amennyire sír mindenki. meg különben is rohadtul 3 év míg megjelenik -
who am I 7 #1644 Akkor szerinted is orkokra meg tündérekre kellene cserélni a karaktereket? -
#1643 Magyar FAQ-ot a népnek!
http://images.netbag.hu/20080630/12011430526.jpg
Valakivel nagyon szeretném ezt összehozni, szal aki ért a HTML-hez, írjon :P -
#1642 A felső király. -
#1641 ez tudtommal csak pletyka! vagy mutass hivatalos(nak mondható) anyagot arról hogy mégis hányan léptek le!
SC2-nél is ez volt! mindenki egyből azzal jött,hogy milyen gyerekes az egész.egyrészt amikor ezek a játékok jöttek még nem a 32 bites színmélység volt a standard (és most finoman fogalmaztam) másrészt a conceptek mutatják mit is akarnak! harmadrészt leírom századszor és ha kell majd még ötszázszor is,hogy ez még változni fog! nem is akárhogy! SC2-ből is a legutóbbi képek darkosabbak,de nem csak úgy,ahogy az alant lévő képen,hogy alulszaturálták és rányomtak egy kis graint,hanem a designon is változtattak."bepiszkolták" a terran épületeket,egységeket,zerg creep vadabb lett,stbstb -
who am I 7 #1640 NA zsír...Persze, hogy az alsó.Az kell nekünk
A másik, hogy igaz..leléptek a flagshipes arcok, de látjátok, az ő munkájuk volt szerintem abba, h olyan sötét/komor mégis durva hangulatot tudtak csinálni....Ahogy elmentek, bejelentik a 3. részt, és lőn csoda, csiliviliszivárványszínű wow hack and slashel találjuk szembe magunkat
Javaslom mindenkinek, tegye be az első rész CDjét a lejátszóba, indítsa el a játékot, nem kell játszani, csak hallgassa meg a zenét/hangokat...iszonyatos :) -
#1639 Nem páran hanem a dio csapat kétharmada minimum. -
#1638 ezt már 100x kitárgyaltuk.most bemutattak valamit,és hogy milyen lesz amikor mikor kiadják? hát azt még ők sem tudják! valószínű a képi világ teljesen más lesz.már csak azért is,mert ez a kép rohadt jóra sikeredett :)
már nagyon elterjedt,sokaknak tetszik.ezt látja és értékeli a Blizzard
egyébként tele van a tököm azzal hogy sokan úgy mondják azt,hogy el fogják cseszni,mintha nem is azok csinálnák akik az előző két részt! (tudom,leléptek páran hellgétezni,who cares!?) -
#1637 Nem vitás hogy az alsó képen van a jobb graf. -
who am I 7 #1636 KABBE
-
#1635 mit értesz az alatt,hogy "totál jó"?
a program nem csinál semmit! tehát nem indítja el ablakban.ha program nélkül ablakban indítom (-w-vel) akkor meg kiesik a szemem,a 800*600 22-es monitoron valahogy nem az igazi :S
nekem az is jó lenne,ha tele lenne pixelekkel,nem érdekel,csak ne egy négyzetet lássak a kép közepén.ergo nem a grafika érdekel,hanem az hogy lássak is valamit -
#1634 -
who am I 7 #1633 Na bazz... ide klikk -
who am I 7 #1632 1997-óta diablózom.Mit nem ismerek te csöcs? :)
Tessék itt egy kép, nézd meg...
Mi lenne ha a d3 nem wow színekkel lenne KLIKK[/URL], hanem dark diabló stílusban..Ennyi.
-
#1631 nem tudom mirol beszelsz, de egy biztos, nem nezted a wwi diablo 3as kozvetiteseket... vagy csak nem ismered a blizzardot. -
#1630 Jó ez. -
who am I 7 #1629 Ha meg, egy wow hns játékot csínálnak, akkor ne nevezzék d3-nak... -
who am I 7 #1628 Hanem az atmoszférájával, amit most sikeresen elbasztak, hogy ilyen pacsuli szívárványszínű orkvilágot dobtak össze....Én úgy gondolom, a diablo, az a diablo fanoknak szóljon, ne pedig a wowosaknak... -
#1627 Nekem 20-as wide-on totál jó semmi trükközés nem kell. 19-es wide-on is jó volt... -
#1626 Érdekes,a sebzésszámlálás egy az egyben wow...Fegyvernél kiírja hogy hány dps-re lehet számítani,hány mp-ként támad,és mennyit...remélem ez nem fog így maradni -
#1625 Voltaképp mindegy a dio sose a grafikájával probált nagyot domboritani. -
#1624 még a grafon is javítanak ha akkor jön ki, lehet hogy új motor lesz akkor már alatta.... -
#1623 Én most már a 2010-be se bizok mivel most már biztos hogy idén nem lesz SC2.
Esetleg 2011 ha minden jól megy addigra meg ez a graf olyan lesz mint 2000-ben a D2 grafja vagyis totál elavult de nagy összegbe mernék rá fogadni hogy ettöl még oriási siker lesz. -
#1622 bocsi,véletlen a dio2est linkeltem:)
szóval itt van:) -
#1621 Elindult a Dio3 wiki,sok érdekes infóval! -
#1620 autopatch persze,és 1.12 óta,ha felmásolod mindegyik mpq-t (LoD ugye a musicot nem teszi fel) akkor nem kell hogy benn legyen a CD
"- If all required Diablo 2 '.MPQ' files are installed on the
hard drive, the game will no longer require the CD to play." -
#1619 habár ordítóan nagy faszságot beszélsz, de abban igazad van, hogy 2010-ig, azért ez a már mostsem hatalmas szám grafika lehet eltolódik a gagyiba. mostmég hangulatosnak tűnik, mire kijönnek vele már nem biztos...
tudom, hogy nem ez számít egy blizzard játéknál sem, a mai napig war3-azom, csak megemlítem -
xmacx #1618 áhhá! megtaláltam porosodó dobozaimban a D2 telepítőcd-ket.
a gépemen archív könyvtáraiban meg 3 karit 2003-ból :D
este akkor nyomunk party-t?
Jólemlékszem autopatch van?
azért kell fixed exe nem?
Kösz:
Mac -
#1617 Cdgalaxisnál már előre lehet rendelni LOLxD. -
#1616 szegény eléggé egyedül volt, aki szerint szar ez az alig bemutatott -amúgy legendás- játék, szóval valahol ki kellett élnie magát :) -
#1615 te mindenkibe belekötsz? trendy? -
Dant0r #1614 Sztem 2008-2001(diablo2exp):) -
#1613 hol található erről a legjobb minőégű felvétel? El szeretném rakni későbbre -
#1612 "már 7 éve heggesztik"
ezt honnan veszed? -
#1611 honnan szedted ezt a 8 meg 7 evet? ... 2004 ota keszul a jatek. -
#1610 Ebben igazad van de akkor is már 7 éve heggesztik. Már most meg kéne jelennie. -
Ragnar360 #1609 A bejelentésről a videót akárhányszor megnézem egyre durvább...WÁÁÁ annyira jól dumál Morhaime végig gecc...ÁÁÁÁ meg aztán felszólítja a D3 lead designerét, bexarás...na az a Warcraftos zene nagyon üt (meg mikor a néger faszi szólította Morhaimet az elején - az is büntet)
és a TÖMEG, egyszerűen fenomenális...