78989
  • [HUN]Crassus
    lófaxt 3 év.....
  • Narxis
    Hol írtak ilyet? Nem cserélnek semmit.
  • PiszkosFred
    Ne foglalkozz veluk. Hadd mondjak, jogukban all. Lattak a videokat, ez a velemenyuk, markans es termeszetesen megalapozott minden. Talan kijon egy ujabb trailer/gameplay movie valami masik jatekbol, es atvonulnak majd oda sirni, par het es leul a hiszteria, addig kell csak kibirni.

Ha csak 10 ember lesz bneten akivel lehet jatszani (5 mar msot garantalt az ismerosok kozul :)), akkor mar teljesen jo a dolog nekem. A tobbi, khm, hat masarol le van szarva. Szerencsejukre lesz nekik Sacred 2, TQ2 meg egy wow kieg, nekunk meg D3, a maga ocsmany, osdi, grafikajaval, nondiablofeeling, elcseszett, jatekmenettel amelyet a nem az osblizzardnorthoscsavok keszitettek.

Ez egy forum, hagyd oket, hadd mondjak. Minden csoda harom napig tart.
  • magus
    szép és jó, de azonkívül, hogy az alsóhoz erősebb gép kell, a felső sem csilicsáré annyira mint amennyire sír mindenki. meg különben is rohadtul 3 év míg megjelenik
  • who am I 7
    Akkor szerinted is orkokra meg tündérekre kellene cserélni a karaktereket?
  • Split
    Magyar FAQ-ot a népnek!

http://images.netbag.hu/20080630/12011430526.jpg

Valakivel nagyon szeretném ezt összehozni, szal aki ért a HTML-hez, írjon :P
  • Narxis
    A felső király.
  • ProGabe #1641
    ez tudtommal csak pletyka! vagy mutass hivatalos(nak mondható) anyagot arról hogy mégis hányan léptek le!

SC2-nél is ez volt! mindenki egyből azzal jött,hogy milyen gyerekes az egész.egyrészt amikor ezek a játékok jöttek még nem a 32 bites színmélység volt a standard (és most finoman fogalmaztam) másrészt a conceptek mutatják mit is akarnak! harmadrészt leírom századszor és ha kell majd még ötszázszor is,hogy ez még változni fog! nem is akárhogy! SC2-ből is a legutóbbi képek darkosabbak,de nem csak úgy,ahogy az alant lévő képen,hogy alulszaturálták és rányomtak egy kis graint,hanem a designon is változtattak."bepiszkolták" a terran épületeket,egységeket,zerg creep vadabb lett,stbstb
  • who am I 7
    NA zsír...Persze, hogy az alsó.Az kell nekünk

A másik, hogy igaz..leléptek a flagshipes arcok, de látjátok, az ő munkájuk volt szerintem abba, h olyan sötét/komor mégis durva hangulatot tudtak csinálni....Ahogy elmentek, bejelentik a 3. részt, és lőn csoda, csiliviliszivárványszínű wow hack and slashel találjuk szembe magunkat
    Javaslom mindenkinek, tegye be az első rész CDjét a lejátszóba, indítsa el a játékot, nem kell játszani, csak hallgassa meg a zenét/hangokat...iszonyatos :)
  • wedge31
    Nem páran hanem a dio csapat kétharmada minimum.
  • ProGabe #1638
    ezt már 100x kitárgyaltuk.most bemutattak valamit,és hogy milyen lesz amikor mikor kiadják? hát azt még ők sem tudják! valószínű a képi világ teljesen más lesz.már csak azért is,mert ez a kép rohadt jóra sikeredett :)
    már nagyon elterjedt,sokaknak tetszik.ezt látja és értékeli a Blizzard

egyébként tele van a tököm azzal hogy sokan úgy mondják azt,hogy el fogják cseszni,mintha nem is azok csinálnák akik az előző két részt! (tudom,leléptek páran hellgétezni,who cares!?)
  • wedge31
    Nem vitás hogy az alsó képen van a jobb graf.
  • who am I 7
    KABBE

• ProGabe #1635
    mit értesz az alatt,hogy "totál jó"?

a program nem csinál semmit! tehát nem indítja el ablakban.ha program nélkül ablakban indítom (-w-vel) akkor meg kiesik a szemem,a 800*600 22-es monitoron valahogy nem az igazi :S

nekem az is jó lenne,ha tele lenne pixelekkel,nem érdekel,csak ne egy négyzetet lássak a kép közepén.ergo nem a grafika érdekel,hanem az hogy lássak is valamit
  • Narxis
  • who am I 7
    Na bazz... ide klikk
  • who am I 7
    1997-óta diablózom.Mit nem ismerek te csöcs? :)
    Tessék itt egy kép, nézd meg...

Mi lenne ha a d3 nem wow színekkel lenne KLIKK[/URL], hanem dark diabló stílusban..Ennyi.

• BEAST #1631
    nem tudom mirol beszelsz, de egy biztos, nem nezted a wwi diablo 3as kozvetiteseket... vagy csak nem ismered a blizzardot.
  • Narxis
    Jó ez.
  • who am I 7
    Ha meg, egy wow hns játékot csínálnak, akkor ne nevezzék d3-nak...
  • who am I 7
    Hanem az atmoszférájával, amit most sikeresen elbasztak, hogy ilyen pacsuli szívárványszínű orkvilágot dobtak össze....Én úgy gondolom, a diablo, az a diablo fanoknak szóljon, ne pedig a wowosaknak...
  • NeoMaN
    Nekem 20-as wide-on totál jó semmi trükközés nem kell. 19-es wide-on is jó volt...
  • Aradebil2
    Érdekes,a sebzésszámlálás egy az egyben wow...Fegyvernél kiírja hogy hány dps-re lehet számítani,hány mp-ként támad,és mennyit...remélem ez nem fog így maradni
  • wedge31
    Voltaképp mindegy a dio sose a grafikájával probált nagyot domboritani.
  • szucsy89
    még a grafon is javítanak ha akkor jön ki, lehet hogy új motor lesz akkor már alatta....
  • wedge31
    Én most már a 2010-be se bizok mivel most már biztos hogy idén nem lesz SC2.
    Esetleg 2011 ha minden jól megy addigra meg ez a graf olyan lesz mint 2000-ben a D2 grafja vagyis totál elavult de nagy összegbe mernék rá fogadni hogy ettöl még oriási siker lesz.
  • Aradebil2
    bocsi,véletlen a dio2est linkeltem:)
    szóval itt van:)
  • Aradebil2
    Elindult a Dio3 wiki,sok érdekes infóval!
  • ProGabe #1620
    autopatch persze,és 1.12 óta,ha felmásolod mindegyik mpq-t (LoD ugye a musicot nem teszi fel) akkor nem kell hogy benn legyen a CD

"- If all required Diablo 2 '.MPQ' files are installed on the
    hard drive, the game will no longer require the CD to play."
  • magus
    habár ordítóan nagy faszságot beszélsz, de abban igazad van, hogy 2010-ig, azért ez a már mostsem hatalmas szám grafika lehet eltolódik a gagyiba. mostmég hangulatosnak tűnik, mire kijönnek vele már nem biztos...

tudom, hogy nem ez számít egy blizzard játéknál sem, a mai napig war3-azom, csak megemlítem
  • xmacx
    áhhá! megtaláltam porosodó dobozaimban a D2 telepítőcd-ket.
    a gépemen archív könyvtáraiban meg 3 karit 2003-ból :D

este akkor nyomunk party-t?

Jólemlékszem autopatch van?
    azért kell fixed exe nem?

Kösz:
    Mac
  • mama2
    Cdgalaxisnál már előre lehet rendelni LOLxD.
  • 5c0rp330n
    szegény eléggé egyedül volt, aki szerint szar ez az alig bemutatott -amúgy legendás- játék, szóval valahol ki kellett élnie magát :)
  • szucsy89
    te mindenkibe belekötsz? trendy?
  • Dant0r
    Sztem 2008-2001(diablo2exp):)
  • Imremagdi
    hol található erről a legjobb minőégű felvétel? El szeretném rakni későbbre
  • TurboX
    "már 7 éve heggesztik"

ezt honnan veszed?
  • BEAST #1611
    honnan szedted ezt a 8 meg 7 evet? ... 2004 ota keszul a jatek.
  • XuChi
    Ebben igazad van de akkor is már 7 éve heggesztik. Már most meg kéne jelennie.
  • Ragnar360
    A bejelentésről a videót akárhányszor megnézem egyre durvább...WÁÁÁ annyira jól dumál Morhaime végig gecc...ÁÁÁÁ meg aztán felszólítja a D3 lead designerét, bexarás...na az a Warcraftos zene nagyon üt (meg mikor a néger faszi szólította Morhaimet az elején - az is büntet)

és a TÖMEG, egyszerűen fenomenális...