78989
  • Rettenthető
    Régen játszottam már a Diablo I-gyel, de nekem olybá dereng, hogy ott is random volt a talaj szinezete.
    Volt mikor kékes, zöldes, vöröses vagy barna árnyalatú volt mind a 4 szinten (dungeon, catamobas, cave, hell), nem szimplán csak barna. Vagy ott a zöld homok az nem volt gond, de itt zavar a zöldes árnyalatú kőlépcső?
  • Narxis
    Nem látok lila lépcsőt.
  • NeoMaN
    Megnéztem most a dio1-et. Simán fullscreen XP 32 bit alatt NV karival. Semmi probléma vele...
  • shala
    szinesebb mint volt ,de bőven a határon belül van. szerintem :)
  • who am I 7
    whahaha, már írni akartam amúgy , de closed volt ...De folyamatosan nézem, ha nyitva, akkor zúzok át, és az orruk alá dörgölöm..De ha nagyon kell, meg is tervezek egy két szkill képet, ha ők képtelenek normálisat csinálni
  • Davidus
    jó akkor ballagj át a hivatalos fórumra és írd meg a Blizzardnak. mi nem tudunk segíteni:D
  • shala
    adok egy esélyt neked, megnézem megint a videót hátha elkerülte a figyelmemet a pokemon mintázatu diszburkolat
  • who am I 7
    Istenem, de miért vagytok ilyen debilek?Nem a színekkel van baj, hanem azok, túlzott, helyenként fölösleges használatával..Nekem egy kő lépcső ne legyen már rózsaszín/lila/kékes-zöldes árnyalatú, ha lehet...főleg, ha már a wowban ilyenek...akkor a dioban legyen már picit a sötét középkorhoz hasonló hangulatú...Ne pedig gyerekmesés.

A varázs effektekbe meheet a szín, oda nyomhatják...Csak a környezetből vegyenek vissza picit.Ennyi.
  • Narxis
  • shala
    gecik vagytok
  • Davidus
    BLACK POWER

OBAMÁT A DESIGNER SZÉKBE!
  • Davidus
    fekete-fehér diablot a népnek!
  • Narxis
    Le a 32bittel!

• ProGabe #1675
    szerintem vegyél vissza!
    pont azért linkeltem ezt,mert az ellenkezőjéről már millió példát mutattatok!

persze az én k*rva anyámat hogy ellenkező véleményen van a többség,mint te -.-
  • who am I 7
    Jézusom, de istentelen NAGY ssztár vagy te,HJAJJ, be linkeltél egy képet ahol, tele van a képernyő varázslatokkal bazzz...
    Linkelj be egy képet ACT1-ről, ahol nincs varázslat és bent vagy a katakombában, és rakd mellé amit én is belinkeltem amellÉ...Ne ilyen bugyuta példával gyere már..
  • Krinyo
    így van, legyen a diablo 3 mud
  • ProGabe #1672
    akkor úgy,hogy van egy-két arc itt,akik nem bírják elviselni hogy fejlődés mutatkozik a Diablo világában. úr isten,megjelentek a színek.úr isten!ez már nem is Diablo

állítom hogy az előző részek színtelensége technikai korlátok miatt van. ráadásul a kettőben mennyi,de mennyi színes ellen,pálya,varázslat van! csak ugye a 800x600 és a 8 bites színmélység miatt nem jönnek át annyira.hmmmm,vagy mégis:

ezt hívják fejlődésnek!

az pedig már nonszensz,hogy sokan a kétszínű skill-ikonokat sírják vissza.még jó hogy nem azt akarják hogy csak írás legyen,semmi ikon...
  • Dant0r
    Ajánlom a figyelmedbe a World and Environment előadást a WWI-ről!
    Először nekem is feltűnt hogy kicsit mesés a világ, de elég meggyőzően érveltek amellett, hogy miért is jó ez így.

Amúgy nekem a Diablo II sem tetszett, most sem tetszik, de itt van a barátnőm akit nézek ha valami szépségre vágyom:) Ennek ellenére sokat játszom vele, mert jó érzés gyakni, pont. (bár ez nem csak maga a diablo miatt van, én a serious sam-et is imádtam)
  • who am I 7
    A hellgate-t kijátszottam normálba, de unalmas volt (utána töröltem is)...Ettől függetlenül, a hellgate a jövőben játszódik, jövőbeli fantasy fegyverekkel, digitális korszak, mindenféle színnel...Ott szvsz nem gáz, ha ilyen összevissza színes csutak van.
    Szvsz Egész egyszerűen ennek a két csapatnak kellett volna együtt maradnia, mert így egészítették ki egymást...De nem, mert összekaptak, ennyi.
  • Davidus
    :D
  • TDC Geronimo
    Durva, meg is veszem!
  • shala
    igen játszottam, accom shalaffi volt a mad klánban voltam benne, akármit mondasz ez akkor sem wowos grafika, az emo meg vicc volt, 27 éves vagyok még mielött jönnél azzal a dumával hogy tinédzser vagyok stb, szinesebb mint a diablo 1, de mit vársz az a game kb 256 szinel futott, kis tulzással cga monitorokon :D
  • Krinyo
    szerintem verjétek össze egymást, én felveszem videóra aztán feltolom youtube-ra
  • Rettenthető
    "A másik, hogy igaz..leléptek a flagshipes arcok, de látjátok, az ő munkájuk volt szerintem abba, h olyan sötét/komor mégis durva hangulatot tudtak csinálni..."

"Most meg idióta színesek azok is...Mint a hellgatebe vagy a warcraftba...ű"

Most akkor hogy is?
  • Davidus
    itt e
  • Akitlosz
    "Számomra a Diablo II után a WoW egyfajta folytatásként jelenik meg, ezért arra számítottam, hogy az abban megjelenő újdonságokat átviszik a III-ba is. Jelenleg úgy néz ki, hogy a régi játékot kapjuk meg friss köntösben. Nyilván az emberek többsége ezzel elégedett lesz, én csak szerényen közöltem a véleményemet. A példád borzalmasan gyenge, mert a sakk és a foic köszönőviszonyban sincs egymással. Ellentétben a Diablo és a Warcraft, ahol ugyanaz a fejlesztő, ugyanaz a háttér, ugyanolyan RPG elemek, ugyanolyan spell-alapú játékmodell, és még sorolhatnám. A különbség a bonyolultságban van. Ezzel nem azt mondom, hogy az egyszerűség rossz, csak azt, hogy én mást vártam."

Akkor szerintem hibás a szemléleted. Én játszottam elég sokat mindkét játékkal. Kb. két másodpercig sem bírtam úgy nézni a WoW-ot mintha a Diablo folytatása lenne.

És már a WoW eleve sok mindenben gyengébb és kezdetlegesebb mint a Diablo II, de ez nem gond, mivel MÁSIK JÁTÉK!

Nagyon remélem, hogy a Diablo III nem is fog hasonlítani a WoW-ra! :-)

Sok-sol oldalas tanulmányt tudnék írni a Diablo és a WoW összehasonlításáról, - meg ís írom, ha valaki megfizeti :-) - de sok értelmét nem látom, mivel másmilyen játékokról van szó.

Azért gondolom csípheti a szemedet, hogy miben gyengébb a WoW a Diablo II-nél.

Hát kérlek pár példa:

Hányszor haltál meg a WoW-ban míg elérted a 70-es szintet? Én sokszor a karaktereimmel. Diablo II-ben viszont természetesen sohasem, hiszen a halott karakterrel semmiféle módon nem lehetett többé játszani. Kizárólag HC módban játszottam ugye a battle neten. Tehát a Wow sokkal komolytalanabb és egyszerűbb, a hullához sétálásával.

A Diabloban maximum 8 fős csapat mehet a dungeonokba. De egyedül is meg lehet csinálni. Meg ketten is, meg hárman is, meg... , meg heten is. A WoWban csak öten. Nem többen, nem kevesebben. Ráadásul a Diablóban mindegy ki jön, minden karakterrel lehet játszani, a WoWban, meg esetleg órákig kell szervezni a csapatot, kell tank, meg healer, meg DD-s, és így sem biztos, hogy összejön.

Diabloban a "poénos" karakterek is meg tudtak élni. Értsd nem a legnépszerűbb, nem a legerősebb módon fejlesztett, skillezett karakterek. Diablo II-ben nem könnyen, nehezen, de elboldogultam Tankamazonommal is. Mint Írtam Hc módban, tehát muszáj volt, hogy lehessen vele játszani, különben hamar meghalt volna. A WoWban valahogy egy tank vadászt sem láttam még.
    Már akkor sem visznek el Raidelni, ha "csak kék" cucokkban van a karakter. Diablo II-ben ismeretlen ez a "ha neked nincs übertápos cuccod akkor nem játszhatsz velünk egy csapatban" hozzáállás, amiről nem a játékosok tehetnek, hanem a játék.

Diablóban inkább csak a harcos karakterek voltak felszerelésfüggőek, Sorcerer, Necromanta kevésbé. WoWban viszont minden karakter.

Ez ennyi is több olyan dolog, ami miatt biztosan nem WoWoztam volna, ha a Diablo II folytatásának gondoltam volna. Szerintem elég másmilyen játék.

Szóval majd ha megjelenik a Diablo III, akkor megnézem ezt a fórumot, meg elolvasom a kritikákat róla. És ha túl sokan fogják mondani, hogy olyan, mint a WoW, csak jobb, akkor nem fogom megvenni.
  • TDC Geronimo
    képet!
  • Davidus
    WotLKban lesz!
  • TDC Geronimo
    Én nem, mert wowba nem volt ilyen árnyék... :d
  • who am I 7
    Akkor a north csapat is emo volt, aki az 1-2-t készítette ugye? :D Megsúgom emiatt az "emo" sztájl miatt szerették meg annyian, de nem baj...Játszottál te már az első résszel? (Amúgy utálom az emo-kat, de nem gáz :) )
  • who am I 7
    Hát nem tudom, nagyfokú debilancia kell ahhoz, hogy valaki ne lássa a lilásan/zölden/kéken színeződő "köveket" a várba pl., sárga gyertya megvílágításnál.

Tessék...Ha valaki, ezt a képet oda böki az orrom elé, azonnal rávágom, h wow...Ennyi..
  • shala
    emo vagy, ennyi
  • TDC Geronimo
    Jajj istenem egyeseknek mennyi baja van
  • who am I 7
    TE tényleg nem látod, hogy ránézel a képernyőre és tiszta szivárvány színű minden? (még bent a várba is zöldes/lilás/kékes a "padlózat).Játszottál te az ELSŐ résszel?Na meg a skillek...2. részben szépen barna ilyen kő alapon fehér ábrákkal..Most meg idióta színesek azok is...Mint a hellgatebe vagy a warcraftba...ű

Nem kell hozzá hat diploma, hogy lásd amiket le írtam...Csak 1 perc :)

• MrAndree
    Ő leszűrte, mi meg hülyék vagyunk mert nem látjuk. :)
  • Sippie
    ja játszottál volna pont hogy nem mondtál volna ilyen baromságokat... Diabloban hol van healer? Kit healelek, magamat?
  • PiszkosFred
    Nem fogom megkerdezni, hogy ugyan a 20perc movie melyik reszebol szurted le, hogy "balfasz wowos" lett a diablo, pedig erdekelne. De nem fogom.
  • Rip
    Nem mindnek. Az enyém 4:3.
  • 5c0rp330n
    grafikai szempontból egy is ugyanazon képről beszélünk..
  • who am I 7
    "jatekmenettel amelyet a nem az osblizzardnorthoscsavok keszitettek"

Te most akkor miért játszanál vele? Pont az ilyen gyíkoknak kell a sacred 2 meg tq genyó meg ilyenek...Csak a hülye nem látja, hogy mennyire balfa*z wowos lett a dio.Ettőlfüggetlenül játszani fogunk vele.De ha lehet, diablo néven, diablo játékot adjanak már ne wow hnst....

Egyébként, ha nem vettétek volna észre (ez szól nekedis), nem a grafika minőségével van bajunk, hanem a csiricsálé színességével..Ennyi.Jah, a blizz sosem arról volt híres, h iszonyatos grafikával, dobják ki a gamét, hanem, a hangulat volt a lényeg.