78989
Hivatalos weboldal
Diablo tematikájú merchandise cuccok
Diablo IV: Vessel of Hatred beszerzése
Diablo IV: Vessel of Hatred megjelenés: 2024. október 08.
Diablo Immortal (Android / Apple iOS / PC) - MÁR ELÉRHETŐ!
-
#1728 ez a tűzgolyó túl....hmmm... sárga...a wowban is sárga... legyen fekete, az az igazi diablos :D -
#1727 lesz itt potion nem kell félni:
-
#1726 egyébként a legimpreszívebb jelenet szerintem az egész bemutatóban, a lökés hullám ami szétveti a közelben álló szobrokat, egyéb tárgyakat
-
#1725 Oldalakon át szapulod azt a kék-zöld színt (amit mellesleg 2sec kikorrigálni ha zavar), felváltva azzal hogy a dio 1 milyen faxa volt és persze nem is a graf a lényeg, hanem a hangulat...akkor most döntsd el végre már mi a lényeg, ne örlődjünk mán ennyit -
#1724 7végi diablo 3 bejelntési cermenónia letölthet verzióban hol érhető el? elszeretném rakni. Kösszi -
#1723 Mondjuk az tény, hogy újítás nem volt, grafika se a maximális,..de nagyon messze van még a megjelenés, és persze a Blizzardot ismerve, biztos vagyok benne, hogy legalább akkora különbség lesz, mind játék és mind grafikatechnikailag, mint az első részhez képest a második rész! -
#1722 Ne dolj be minden marhasagnak. Ha megnezted volna a gameplay moviet, lattad volna, hogy bizony esett "minor healing potion", vagyis a potionok nem tunnek el. Egyszeruen csak azt akarja a blizz elerni, hogy ne kelljen - ha egy-egy teruleten/zonaban harcolsz folyamatosan - a negy soros ovedbe pakolt osszes potionjaidat meginni, majd menni haza venni ujakat. Kellenek majd, foleg nehezebb ellenfeleknel, de nem olyan surun mint eddig. (sot, terveztek hogy cd-s lesz a potion mint a wowban - aztan gyors eszbekaptak:)) -
who am I 7 #1721 Jaj istenem..Még mindig nem jutott el egyeseg agyáig, h nem a grafikát "fikázzák" omg -
do2 #1720 nyomd el a skilleket, szintetléptél:) -
#1719 jaa hogy wow :) -
#1718 gondolom nem 22"-es wide monitoron nézted meg :)
nálam ÍGY néz ki jelenleg a kettő.ha nem ablakban futtatom annyi a különbség hogy körülötte van egy fekete keret :(
az egy meg ugye 640x480.az tényleg halál -
#1717 Tényleg röhej sok száz nappal a megjelenés elött itt graFIKÁT FIKÁzni.
:D
Jöttök itt a WOW-al.
Életemben nem láttam és nem is fogom valószinűleg. Utálni kell vagy mi a baj vele?
Egyébként: egy DIO-nál csak is egy nemnormálist érdekelhet a graf....
-
#1716 Hellhammer, buta ork harcos :) -
#1715 -
Delac #1714 nem értem egyesek mint a színvakok. Amint meg lett a demo video hd-ban ofc, első benyomás: Ez tiszta wow. Lila zöld, sárga meg kitudja még milyet odahánytak.
Repkednek a sebzés értékek, írja hogy blockol, skillek alul kilistázva. Mint a gyépéseknek, akik kettőnél több dologra nem tudnak egyszerre koncentrálni. A graf elsőre egy 2004-s szinvonalat üt, aztán a video végére kicsit nyugodtabban summázom, hogy a multitexturingnek köszönhetően maradhat a dolog. Bár az a szárnyas oroszlán szobor, ami lentebb is látható idézi rendesen a wow-s baltával faragott időket. Ez, akárhányszor nézem meg, mindig olyan bűnronda marad.
Karakter class: witch doctor. Ez mi a seggem? Full necro skillekkel, enyhe kinlódás jelleggel. Ahogy magyarázza a kommentátor, hogy láttunk-e már zombi falat? Hát ha 7 év alatt ez volt a legászabb újításuk, akkor valami nem farnkó.
Tudom károgok, mint egy páran itt, de akkor se fogom elfogadni azt az álltalános nézetet, hogy ez így nagyon jó, és a sok évi várakozás után bármit az arcomba tolhatnak. Nyílván egy vagyok a sok közül gyak. jelentéktelen, a nép haragja valszeg elsőpör vagy ha más nem a strucc politika kiiktat.
Átfutva az utolsó oldalt a témában hozta meg a 'bátorságomat' a komment megíráshoz, ezért is kezdtem úgy ahogy. AKinek nem inge nem veszi fel.... -
#1713 vmi hell akármire emlékeztem, talán hellspawn ? vagy az nem te voltál ?:D -
#1712 Váá bazze akkor nyomtuk együtt, nekem meg az volt a karakterem neve, mint itt az sg-n a nickem. Jól eltüntél WoW-ból (mondjuk 1 idő után én is) :) -
do2 #1711 azt olvastam hogy a mana és a life potion megszünik és csak ilyen szar gömböket lehet felvenni:( remélem nem igy lesz a mana és a life potionok már alap dolog!!!! -
#1710 amugy gameplay videoban csak én nem láttam a staminabart vagy nincs/nem is lesz? : o -
#1709 Nem értem az egészet! A Diablo3 még fejlesztés alatt van! Milyen szar grafikáról van szó?
De akinek már most nem tetszik, az vegyen kifestőkönyvet és úgy színezi, ahogy akarja! -
#1708 a graf = wowével de rajta van pár effect ami iszonyatosan nagyot dob rajta amúgy wotlk ben is lesz grafikai újítás nem kell félni :P
sztem szép game lesz és a minimális gépigény nem lesz sok.az élmény felülmúlhatatlan lesz :P
gratz blizz.ezt vártuk.ezt kapjuk :P -
#1707 WoWban, nem-e??? voltál már UC-ban mert ott voltak ilyen árnyékolódások... hmmm nem toom sztem ez a felülnézet, már elég lejárt lemez.... -
Dant0r #1706 Nekem az összbenyomás, a D3-ban lévő pókhálók, sötétlilás szőnyegek, félig leégett gyertyák szinte pont ugyanazt a hatást érik el, mint amikor a diablo 1-ben először lementem a dungeon-be.
Sztem neked egyes-egyedül az a bajod, hogy _egyszerre_ van a képen lilás és zöldes árnyalat. A d1-ben is voltak ugyanezek, csak nem egy képernyőn belül.
A kinti részeken is csak azért volt sejtelmesebb a diablo 1, mert majdnem éjszaka volt. Valószínűleg itt is fognak változni a napszakok.
Meg különben is - úgyis megszokod, miután négy napig folyamatosan tolod reggelig... :) -
#1705 7végégi diablo 3 bejelntési cermenónia letölthet verzióban hol érhető el? elszeretném rakni. Kösszi -
#1704 talán a te monitorodon vannak tul kiemelve ezek a kékes szinek :) -
who am I 7 #1703 A fullHD videóból vágtam ki az #1689-es képet (-.-) -
#1702 Semmi baj a most bemutatott DIO3-al, szerintem egyszerűen csak van néhány ember akinek semmi sem jó. Ők majd nem játszanak vele. Ennyi.
:F -
#1701 amondo vagyok, töltsd le full HDban a videot -
who am I 7 #1700 LOL :D Semmi baja a tftmnek amúgy LG Gyönyörű képe van -
#1699 szerintem sikerült egy szar tft-t venned
:)
ASUS mi?
:DD -
who am I 7 #1698 pfff, igen 256színbe akaromááááááá
Narxis : azon a képen csak 1 helyen van vér -
#1697 256 szin power ?:D -
#1696 Keresem, pixelről pixelre. -
who am I 7 #1695 Ne d1-es grafikával, csak d1-es színösszeállítással -
#1694 Én eskü nem látom, mondjuk én az árnyalatokat nehezebben tudom megkülönböztetni. Amit látok az a vér, esetleg az fröccsent a megfelelő helyre. -
Tucker Case #1693 Amikor néztem a demót, full olyan érzésem volt, mintha Undercityben lettem volna. A graf full wow, akinek még nem tűnt volna fel. -
#1692 ÁÁÁ geciszép ez a játék -
#1691 Jo, neked külön Diablo 1 grafikával kérjük a diablo 3-at. -
#1690 Meg kell lennie, keresd meg! -
who am I 7 #1689
Az én monitorom ez zöld/kék/lilás árnyalat TŰZ mellett is ..Bár lehet, hogy ez már a MÁTRIXBAN játszodó D3 és a TŰZ lángja, ZÖLD/kék/lilás fényt szór..Vagy egész egyszerűen lilára volt lefestve a betón és benőőttte a mohha