78989
Hivatalos weboldal
Diablo tematikájú merchandise cuccok
Diablo IV: Vessel of Hatred beszerzése
Diablo IV: Vessel of Hatred megjelenés: 2024. október 08.
Diablo Immortal (Android / Apple iOS / PC) - MÁR ELÉRHETŐ!
-
ShaiHulud #1768 nah itt egy elegge elkepzelheto teoria dio3 storyra:
"Here is my theory on what will happen, based on what little we know from this interview and the trailer. The Burning Hells open from the earth, not the sky, which is where the lands of the High Heavens open. Since the fireball that leads to the next demonic army seems to come from the sky, my guess is something has gone wrong in the High Heavens, and Tyrael, probably still on Sanctuary waiting for the expected tide of demons, was not there to help stop it.
Could it be, that when Tyrael destroyed the Worldstone, he actually opened a path between the Burning Hells and the High Heavens? The Worldstone was said to be a buffer between the three worlds. Maybe the two Lesser Evils took that opening, while the greatest warrior of the High Heavens was busy helping humanity, to invade and take the High Heavens as their own? Maybe that is why they were never found in Hell with Diablo, or why they never tried to stop his return, they were waiting with another army to fight the one faction the two hated the most, the angels of the High Heavens. It was even the reason they overthrew the Prime Evils in the first place, feeling they were doing nothing in the war with the angels.
Think of it, wouldn't the serious take an interesting turn, when instead of going to hell once agian, you now have to find a way into heaven? Tyrael takes you to the High Heavens to fight horrific corrupted angels and two lesser evils? I would play it."
az tuti hogy diablo, mephisto es baal halott es nincs tobbe.
idezett jay wilson-nal tortent interjubol:
" Where we start off in Diablo III, it’s twenty years later (after Diablo II: Lord of Destruction) and the brothers are gone, they’ve been vanquished. "
http://kotaku.com/5020721/the-man-behind-diablo-iii-talks-plot-lore-and-battlenet -
#1767 ::ASD:AS:D háhá én is felraktam a 2-t kurva nagy élmény egy nagy pixellel rohangálni 22"-on :DDDddddddd -
#1766 nem lehet -.- -
xmacx #1765 Na, a tegnap megtalált (2003) –as mentéseimet előszedve én is végigtoltam az act4-et a 3. waypontól a diabló legyakásáig.
A vicc, hogy anno idáig csináltam meg de Diablo-t nem nyírtam már ki…
Hozzáteszem jó párszor megdöglöttem a 27. színtű Fejvadásszal.
Tudom, hogy off, meg warez de tört 2-essel lehet Battelnetezni?
Kösz:
Mac
-
#1764 Aha , threat detected ... -
Ragnar360 #1763 trancebe estem... -
#1762 muszáj - bocs muszáj belekötnöm. -
Dodo55 #1761 Hadriel
"Proceed hero into terror's lair
..." -
Ragnar360 #1760 Tegnap nyomtam még 1 kicsit... act4-be ahol van az uccso véjpont és a szobrok két sorba, amik rettentő szemekkel figyelnek téged, fejüket fordigatva. Ott is van egy arkangyal...vmi H-betüvel kezdödik a neve asszem. -
Ragnar360 #1759 Na ezt muszály átnyálazni, már nagyon keverem a dolgokat :D -
Shark96 #1758 hát, szerintem ez Tyrael, de nem biztos. de mi lesz a többi fő gonosszal? Diablo, Baal? velük mi lesz? -
#1757 haverom : nem a gépigénye lesz húzós hanem az egérutánpótlás -
#1756 Hűű ez tök jól leírja. -
#1755 Sztem kukkants rá a banner szereplőjére! -
#1754 A rövid történet eddig -
#1753 szvsz Mephisto is tutira halott, elvileg éppen erre ment ki a Hellforge-nál a móka ahogy emlékszem, hogy a lélekköve is meg legyen semmisítve így abszolút meg legyen halva :) -
#1752 Hmm... bárcsak, nincs is jobb az égeiek unnepén diablonak szentelni a napokat:) -
#1751 Amúgy ha megfigyelitek a Dio3ba a mannánál van a "jó" az életnél a "gonosz" szobor. Dio2-be forditva van:) nem tudom van e jelentősége:) -
#1750 Az sem kizárt hogy a legvégén pont Tyraellel kell megütközni, na az biztos szép lenne -
#1749 pedig mefi a legvaloszinutlenebb hogy lesz :d ... az o lelekkristalyat szetvertuk act4ben ;p -
#1748 Remélem tyraelt (ha nem halt meg a világkőnél) vagy a többi arkangyalt nagyon faszán csinálják meg.... a 2-ben is elég szép volt ahhoz képst.. -
#1747 Deeee act4 az maga a pokol nem? :O -
#1746 Elmeletileg egyedul Diablo halott, sot meg az sem biztos... a diablo vilagaban ha egy demon kijut az emberi vilagba es ott legyozik akkor csak visszauzik a pokolba, de nem hal meg. Diablo "lelke" viszont abban a kristalyban van amit anno az egy hose vett magahoz es igy lett belole a masodik resz diabloja. Bar reg jatszottam a jatekokkal, meg regebben olvasgattam a vilagrol ... de ennyi remlik az egeszbol xD -
#1745 Nekem meg bul kathos kell, kettő :DD -
#1744 nekem mindegy hogy oldják meg de én mefirunolni akarok 3Dben:D -
Zóanagyvarázsló #1743 A Prey nem igazán jó példa, mert évekre leállították a projektet, majd az alapkoncepciót megtartva a Human Head Studios teljesen megszokottnak tekinthető idő alatt végzett a fejelsztéssel. -
Paranoia #1742 1478 új üzi
hjaaaaaaaaaa,hogy van videó,értek mindent -
#1741 játékmenet jelenetek -
#1740 Valahol osztom a véleményed, de "Repkednek a sebzés értékek, írja hogy blockol, skillek alul kilistázva. Mint a gyépéseknek, akik kettőnél több dologra nem tudnak egyszerre koncentrálni." ebben nem értünk egyet, szerintem a crit, block értékek kiírása minimum elvárás az infók terén, ha nincs sebzéskiírás hogy tudnád lemérni milyen cucc hogy viselkedik a gamában? ha jól cuccolt karit akarsz összehozni és nem csak valami béna set ben flangálni, alap a sebzéskiírás és esetleg, ha olyan a resist feltüntetése is a mob oknál, stb. -
#1739 Hááát, ha ez igaz akkor karácsony szag van.
Talán SC2 elött.
:D -
#1738 fullscreen természetesen -
#1737 áhh, ahhoz az kevés :)
HL2 is hasonlóan sok ideig készült, vagy ott van a jelenlegi csúcstartó a 11 évével: Prey. (persze amint kijön a DNF, az lesz az új csúcs) -
who am I 7 #1736 Én felbontás, HDR 16xAA Occlusion map stb-re gondolok, ha a grafika jön szóba na...DE itt most nem erről van szó, mert a grafikája jó :) Csak a szín világa csöves wowos kicsit (meg 1-2 karakter is..)...De ettől függetlenül játszani fogok vele Ha lehet buherálni, és ezt a lilás/zöldes/kékes megvilágitást át tudjuk az ini-be vagy mittomén hol mahinálni akkó zsír :) Ha nem lehet, meg amúgyis, neketek mind1, mi megyünk blizzhet sírni, azt vagy megcsinálják vagy nem :D Egyébként annyira nem nagy probléma ez :) Van nagyobb bajom is ennél -
#1735 20-as wide-on.
Most is abból léptem ki, Assát indítottam és semmi gondom vele.
A fekete keretet a monitorod menüjében tudnád eltüntetni szerintem. -
do2 #1734 én már ölném rendesen :) -
#1733 Prime Evils
- Diablo, the Lord of Terror (halott)
- Mephisto, the Lord of Hatred (halott)
- Baal, the Lord of Destruction (halott)
Lesser Evils
- Duriel, the Lord/Prince of Pain (halott, utalom)
- Andariel, the Maiden of Anguish (szinten halott)
- Belial, the Lord of Lies (el)
- Azmodan, the Lord of Sin (el)
Gondolom utobbi kettot akarja megkeresni, mert bar a harom fo gonosz halott, azert ez a ketto meg be tud kavarni, es mivel lesz D3, be is kavart. Hogy mikent szedik elo Diablo papat, es a bandajat, hat meglatjuk. -
#1732 Jay Wilson (Blizzard) elkapták egy interjúra, egyetlen értelmes választ húztak ki belőle:
Mióta dolgoztok a játékon?
Négy de inkább öt éve.
...hát nem tudom, ha most még 2 évig elakar rajta kalapálni a Blizzard, akkor nyugodtan beülhetnek a 7 évükkel a Duke3D melletti trónra. -
#1731 Egy kis néznivaló. -
#1730 "Ezek szerint nagyobb szerepe lesz a maradek ket Gonosznak (osszesen ugye 7 volt de ebbol 5-ot kinyirtunk a masodik reszben - a maradek ketto Azmodan es Belial bar nem sokat tudni roluk)." -
#1729 hw-n írják a kotakus interjút,és valamit nem értek:
"In the previous two games, Diablo and his two brothers, Mephisto and Baal, were the three Prime Evils of a world called Sanctuary.
he’s spent the last two decades trying to find out where the last two Evils are"
Diablot ugyebár D2-ben végezzük ki,LoD-ban megöljük Baal-t is.akkor ki az a kettő akit keresett Cain? :S