78989
Hivatalos weboldal
Diablo tematikájú merchandise cuccok
Diablo IV: Vessel of Hatred beszerzése
Diablo IV: Vessel of Hatred megjelenés: 2024. október 08.
Diablo Immortal (Android / Apple iOS / PC) - MÁR ELÉRHETŐ!
-
#1808 xbox 360-on is van egér és billentyűzet támogatás. -
Callisto #1807 Na ne vita ezen, van akinek ez teztzsik van akinek mindegyik. Amúgy nem kell élethűnek lennie. Nem az a lényeg, sőt... Nekem mindegyik verzió tetszeik, zöldes-kékes és sárgás is. Oly mind1, mert a design és objektumok nagyon ki vannak dolgozva és ott van az összehang. A hangulata a videók alapján a régi és az a lényeg, hogy a játékban ez meg is maradjon. -
#1806 semmibe nem telne hogy egértámogatással hozzák ki a játékot konzolra. PS3-on is használható az egér. Ettől függetlenül ha azt nézzük, a blizzardnak nem kell nyitnia a konzol felé, elvannak így is anyagilag, és azért az a közösség akik biztos megveszik a játékot meg az sc2-őt is, az pc-s közösség. Ettől függetlenül semmi sem elképzelhetetlen, csupán azt mondom hogy nincsenek rászorulva a konzolos bevételekre. -
exoterm #1805 konzolon eléggé vacak lenne sztem, mivel szükséges hozzá az egér -
#1804 pedig akár elképzelhető is lehet,..miért ne szórna el pár millióval többet a Blizzard? -
Tucker Case #1803 Hát ha jön konzolra én eladom a gépet. :D -
#1802 legalább nem kell folyton hallgatni a "Mé' nincs konzolra??" címü hülyeséget...bár ez a tipikusan nem konzol játék attól függetlenül hogy az első részével ps-en is játszottam (hozzáteszem majdnem a földhözcsaptam a controllert annyira gyenge volt az irányítás a jól megszokott egér után) de most ebbe ne menjünk bele -
Peakman #1801 Diablo PC és Mac exkluzív marad mindörökké -
#1800 kb,amugy gondolom nagyon viccesnek szánták de nem igazán jött össze
'Ezt persze nem tudhatta Deckard Cain. Húsz évet várt a gödör szélénél az öreg.., aztán marhára elunhatta, "Francos fenébe az egésszel!"'
ez az egy volt vicces de itt téleg felröhögtem :-c -
Ragnar360 #1799 Diablo III NINCS kizárva a konzolverzió ? :D
LOL -
#1798 jó hogy mondod, már majdnem elhittem hogy tyrael alkoholista lett..
( ) -
#1797 Ebbe 1 az értelmes válasz:
Mióta dolgoztok a játékon?
Négy de inkább öt éve.
Többi hülyeség. -
#1796 na mivel ilyen gyorsan csipobol vagod a hulyeseget azert kicsit nezz mar korul, nezd meg a videokat es majd a sima falakat ahol semmi nincs se noveny semmi es fentrol kapjak a kekes illetve zoldes bevilagitast, persze lehet igazad van es nem latszik a kepen hogy a plafonon szines kortek vannak becsavarva.....
de tok mindegy izlesek es pofonok, ha ez lesz a legnagyobb gond a jatekban akkor minden ok es megint elsz egy game amivel jo sokaig eljatszhatunk.
Ha esetleg meg valtoztatnak rajta kicsit es nem hajaznak annyira bar ertheto miert a wow ra akkor talan meg jobb lesz, ezen kar veszekedni. -
Zarache #1795 gyertyad vilagithat akarhogy ha fal zoldes mert attol meg a fal nemlesz neked sargas vagy a padlo szal folosleges errol vitat nyitni mivel hulyeseget mondasz az meg hogy MO szabad orszag az is kamu xD
-
#1794 na ja:) -
Rundstedt17 #1793 csak szeretnek belekötni a divatjátékokba ennyi. -
#1792 LOL, épp egy interjút olvastam a Dio 3-al kapcs, és ott linkelték ezt a dolgot.
Deckard Cain Rap
Nem fake, IGAZI :D! Tényleg csináltak ilyet a Blizznél xDD. -
#1791 Nem kell igy felkapni azt a kis iq-dat ami van ne idegeld magad, szabad orszag mindenki elmondhatja a velemenyet, egyebkent igen is nekem speciel nem tetszik ez a hangulat raadasul ha mar gyertyafeny van egy helyen akkor az igencsk ritkan vilagitja a teret be kek es zold fenyben ennyi, volt itt es mas forumokon is beszurva kep milyen lehetne, na nekem az speciel jobban tetszik, de ettol meg nem valtozik semmi majd meglatjuk milyen lesz a vegleges, mindenesetre en igy is jatszanek mar vele csak megemlitettem, Pl a kulszini reszeket amiket lattam nekem ott a taj kicsit festmenyszeru hatasa abszolut bejon.
-
#1790 epp atit lehet nyerni naluk, kell a reklam hogy a sok kis 12 eves kuldje az smseket :D:D -
Zarache #1789 Igen konnyu azt piszkalni ami van de te megtudnad mondani hogy hogyan kene kineznie ezek melett miert ne lehetne ilyen? vagy gondolom te mar sok kazamataban es katakombaban megfordultam mar hosszu kalandos eleted soran :)
ezek melett miert ne lehetne zoldes arnyalata a falnak? mondjuk balrmilyen noveny lehet rajta szal ez olyan dologba kottok bele amit meg soha eletetekben nemlattatok vagy aki latott az mar katakombat vagy barmi hasonlot az is csak mondjuk 1-2-t es a valosagban nincsenek torvenyek hogy annak szurkene vagy feketene esetleg fehernek kell maradnia 500 ev utan is :)
ha nem tetszik igyse ez a hangulat ajanlom figyelmedbe a Hello Kitty Online-tlehet ez jobban bejonne neked :) -
#1788 "A VGA-k világára is hatással lehet a játék. XP is elég, de ha Vistán futtatjuk, akkor a legújabb DirectX-re lesz szükség."
gémszar minőség befigyel.az egész egy nagy maszlag!a FAQ-ban nincs egy darab só sem a vista-ról,sem a DX10-ről,nemhogy az ati-ról vagy az nvidia-ról.amit idéztem azért tettem,mert a hülyeség netovábbja:vistan csak dx10-van.ergo ha ott futtatunk valamit csak dx10 alatt tehetjük (ami persze emulálja a dx9-t).de ezt a hülye is tudja,ha csak egy kicsit is foglalkozik pc-vel az illető.francnak kell gs-t linkelni :) -
#1787 Hat asszem sikitofraszt kapnatok az Oblivion egyes dungeonjaiban :) -
#1786 Talan annyi hogy sokan inkabb valami gotikusabb kopottabb dologra szamitottak nem pedig a sargafenyu gyertyaknal keken es zolden bevilagitott dungeonokra, nem akarom felhozni ezt a vitat ujra de azert teny hogy ez a kek lila zold dolog szerintem ront a hangulatan. -
ricsa008 #1785 Az új Diablo az ATI-t szereti -
Ragnar360 #1784 Na olvasgattam egy kicsit...ITT levan írva a D2 összes questjének, act videójának meg mindennek a szövege magyarul...Hosszú, de megéri elolvasni :)
Embertelen jó és részletes a sztori! -
#1783 Nem 3,inkább az 1...Sokmindneki szereti ahogy látom mindenhol a Diablo..Ez nekem kimaradt az életemből szal most pótlom be..Kérdés:Az1. rész ben minden küldetést emg kell csinánli?mert egót nem ad be/nem találom..(A követ amit a kovács ad,a repedést a falon amikor a vizet kell megtisztitani és azt a lényt ami elm a 4.szinten van és ogden adja a küldit). -
#1782 ezt csak azért raktak ki az oldalra, hogy a sok hülye bevegye és megrendelje. -
#1781 kizárt. -
Callisto #1780 Nem értem mi baja egyeseknek a színekkel. Eszméletlenül eltalálták. Darkos hangulat. Nagyon jó. Egy bajom van: nincsenek dinamikus fények. Legalábbis a spellek nem világítják be a talajt stb. -
#1779 foleg most hogy egy rakas ember a szinek miatt sir ha meg azt is atdolgozzak, aminek en speciel nagyon de nagyon orulnek akkor meg eltarthat egy darabig -
#1778 -
csuripi #1777 Végül is nem mindegy, hogy 5. éve kalapálják, vagy kalapálgatják. Mert ha csak kalapálgatják, akkor eltart még 5 évig nekik, h kész legyen. -
#1776 ez hülyeség sztem, cdgalaxison is kinn van a 2009., mikor a blizzard egy szót nem ejtett a megjelenés időpontjáról -
csuripi #1775 Hát a 2010-12-es megjelenésre ezt találtam, remélem igaz. -
#1774 érdekes HW bejegyzés -
ShaiHulud #1773 vagy direkt igy tervezte eleje ota:) -
Ragnar360 #1772 Tyrael baromi sokmident elb@szott :) -
Ragnar360 #1771 diablo.hu-nak elég érdekes a szerkezete, meg úgy a nyelvezete is, először azt hittem, hogy nem is a Diablo játékra vonatkozik a 'szó!
Amúgy jó cikkek vannak ott, viszont a sztoriról csak azt a kerettörténetet találtam meg amit ide is linkeltetek...
Valaki esetleg nemtud bővebb leírást a sztoriról, ami pl konkrétan végighalad a játékban lévő történéseken ?! (imho questeken)) -
#1770 én még mindíg tartom az álláspontom miszerint Tyrael valamit nagyon csúnyán elb@szott és majd őt kell felkoncolnunk :D
egy
megegy
-
r4pt0r #1769 Hmm érdekesnek hangzik. :D