78989
Hivatalos weboldal
Diablo tematikájú merchandise cuccok
Diablo IV: Vessel of Hatred beszerzése
Diablo IV: Vessel of Hatred megjelenés: 2024. október 08.
Diablo Immortal (Android / Apple iOS / PC) - MÁR ELÉRHETŐ!
-
Zóanagyvarázsló #1848 *nem a Bliizard WoW utánzat tákolmánya! -
#1847 szerinted a D2-es nekromanta mennyire illett a Diablo világához egy 1 után? vagy az Act II mennyire passzolt az addig megismert helyszínekhez? az a sejtésem, hogy csak akkor nem szólnál egy szót se, ha egy az egybe átvennék a régi helyszíneket és szereplőket. de ennek mi értelme lenne? ill. ha így csinálnák akkor meg nem hagynád ki a ziccert, hogy hát gyerekek ez egy szar, egy az egyben ugyanaz, mint az előző, nem újítottak semmit.
és én nem ítéltem meg az intelligenciszintedet pár okoskodó idióta beszólás miatt, amiken látszódott, h csak azért csinálod, mert épp olyan kedved van hogy beleköss valamibe, egy fokkal értelmesebbnek tűntél volna, ha te sem tettél volna hasonlóképpen. -
Zóanagyvarázsló #1846 Akkor sem elég Diablós. Tulajdonképpen már Diablo sem volt az. De a petíció képeiből kiindulva a Sin City már talán eléggé az lenne, esetleg a Casablanca. Ezek hozzák az igazi Diablo feelinget, nem a WoW-utánzat Blizzard tákolmánya! -
#1845 Visszamenőleg az is szar lesz hidd el :d -
#1844 Nem tudom miért nem hasonlít ez a Dio1-2 höz.
Amint meghallottam a zenét, máris beugrott a dungeon-ban órákig tartó harc feelingje.
A terület kidolgozottsága, és hangualta is Diablos, csak 1xrűen grafikailag fejlődötta korral. -
#1843 Witch Doctor Endugu
az enyém Anulu lesz:D -
#1842 az is szar volt -
#1841 D2ben is volt witch doctor csak enemi volt. még ilyen maszk is volt a fején:P -
Tucker Case #1840 PC-s szakadékok, eljön még a konzolok uralma :D -
ShaiHulud #1839 meg a legkorbe is belehetett lepni vele? -
#1838 Bármerre....
:) -
#1837 -
ShaiHulud #1836 fel-le ?:P -
#1835 Dio1 volt Playstationra anno. Jobb volt kontrollerrel mint egérrel. Egérrel csak 8 felé mehettél, kontrollerrel bármerre.... -
ShaiHulud #1834 diablo2-t is fikazta mindenki hogy nem olyan mitn az 1 volt:P majd elmulik ez a diablo3 nal is amikro vegre jatszhatunk is vele:) -
#1833 OFF
Kezd kicsit unalmas lenni, hogy páran ennyire az átlag intelligencia szint alatt vannak.
Kedves 5c0rp330n!
Ha nem tudod értelmezni azt amit írok, akkor ne próbálj meg beszólni valami vicceset. Csak a te kedvedért most elmagyarázom, hogy mit írtam eddigi üzeneteimben:
Semmiképp sem azt, hogy a játék szar. Annyit írtam, hogy semmi köze a Diablohoz. Se a grafika, se ez a witch doctor nem illik az eddig megismert világhoz. Ez nem azt jelenti, hogy szar és ki sem fogom próbálni, mert amúgy tetszik, és ha csak nem mutatnak még jobbat, akkor valszeg pont a witch doctor lesz az első karakterem. Egyszerűen csak ha látom a képeket, meg nem mondom, hogy ez a Diablo 3 lesz, mert nem olyan a hangulata.
Valamint egyáltalán nem voltam egyedül ezzel a véleményemmel, tehát nem értem mire mondtad, hogy egyedül éreztem magam.
Kérlek, amennyiben ennyire buta vagy, kerüld a velem való beszélgetést.
Üdv!
ON -
#1832 Wááááá :D Ez nagyon állat, és a RAP is :D
Érzem már Januárban az álmatlan éccakák sora jön el :D -
#1831 hahaha, nekem pc-m is van, nem szívok, hahaha :P -
#1830 Ööööhhmm.....Erre vki? -
Valakinek megint sok szabadideje volt. -
STurmGewehr #1828 haha konzolosok szívjatok csak:PP -
#1827 lmfao :_?AF:_?DAF:_?SD:_FD:_? -
#1826 d1-et próbáld ki egérrel és controllerrel és majd rájössz hogy mi a csízió.. alapból click 'n move játékokat egérrel kell játszani persze mazochistáknak mind1 -
#1825 azt a gamestar-ról másolta.nem kell vele foglalkozni -
#1824 :SSS
Nagyobb ökörség, valaki? Először, másodszor.. -
#1823 micsoda? az nvidia dx10-es elterjedését?! :CCC mit habogsz
épp az nvidida tartja vissza rengeteg pénzel a dx10.1-et mivel az atik csúnyán sokkal gyorsababk és olcsóbbak benne. nem vitát akarok most itt, ne legyen flém...
akinem nem tetszettem olvassa el ezt. -
ShaiHulud #1822 ket peldat emlitek: barbar leap attackja es sorcerer blinkje. -
ShaiHulud #1821 votl mar, es csak szemfenyvesztes. -
Tucker Case #1820 Amúgy minek kell a doó 3-hoz egér? Szinte olyan mintha konzolra találták volna ki a játékot. A mozgást simán meglehetne oldani, a sok egyéb gomb pedig csak jó lenne a skillek miatt. Mindegyiket lehetne hotkey-re tenni és kézre is állna mind. -
Gabesz026 #1819 A World of Warcraft az online játékos társadalmat sikeresen meghódította. A Blizzard már fejleszti a hihetetlen sikereket elért Starcraft második részét, és a napokban bejelentette a Diablo harmadik részét is. A cég honlapjára felkerült már egy korai FAQ, ami elárul néhány igen érdekes részeltet. Az NVIDIA-nál - ahol amúgy szokás kis pénzmaggal erősíteni a játékfejlesztők NVIDIA felé tanúsított jóindulatát - bizonyára nem örömmel olvassák a dokumentumot.
Az első pofon - miszerint a játék mindenképpen futni fog Windows XP-n - ugyan nem csak az NVIDIA-nak fáj, ám mindenképp hátráltatja a cég DirectX 10-es kártyáinak elterjedését is. Bár a játék természetesen Windows Vista alatt is fut, a DirectX 10, bár nem kötelező, de erősen ajánlott, méghozzá a DirectX10.1. -
#1818 -
#1817 ! -
#1816 "Also I'd like to keep our audience together."
360 verzió máris ugrott. esetleg PS3ra -
#1815 Ez kész:DDD -
#1814 az olyan is... -
#1813 Videók -
#1812 ááááááááááá -
#1811 Totál beszarás
Majdnem meghaltam :DDDDD
I need a metal headpiece :DDDDD -
#1810 sejtettem, de mivel nekem nincs boxom, így nem nyilatkoztam róla, de köszi a megerősítést akkor -
exoterm #1809 az más kérdés h minek van hozzá egér