78989
Hivatalos weboldal
Diablo tematikájú merchandise cuccok
Diablo IV: Vessel of Hatred beszerzése
Diablo IV: Vessel of Hatred megjelenés: 2024. október 08.
Diablo Immortal (Android / Apple iOS / PC) - MÁR ELÉRHETŐ!
-
Ragnar360 #1928 WÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ EZ GECIJÓ :) ....
[bocs, de ez szószerint szemen ütött]
-
#1927 hát azért így már elég gagyi szerintem... -
MrAndree #1926 Kicsit röhejes, hogy mindenkibe belekötsz. Bár ha Te ettől érzed jól magad akkor nyugodtan... -
who am I 7 #1925
-
who am I 7 #1924 "mindenhol jelenlévő lepusztultság, mocsok, nyomor"
Ez minden csak nem építő jellegű.A másik meg, hogy hol látsz te itt mocskot,nyomort,lepusztultságot?Nyuszi,szivárvány,lila-kék-zöld kövek vannak..Legalább a saját kommentedbe ne fordulj bele, ha már osztod az észt és spamnak nevezed a többit -
#1923 Neked is igazad van!!! -
#1922 mindenki oltja itt a másikat :D mire jó ez ? kérdem én :D Majd ha játszol vele! akkor meglehet a véleményed :D amugy meg nem attól lesz a hangulat Diablos, hogy "dark:D " hanem nekem pl. a mindenhol jelenlévő lepusztultság, mocsok, nyomor.. meg a definiálhatatlan DIABLO hangulattól :D .. mindenki tartsa tiszteletben a másik véleményét és ennyi. :D legyél TE az okosabb és hagyd rá a másikra .. :) ennyit akartam :D remélem valami építő jellegű is lesz még a topikban nem csak a folyamatos spam.. :D további szép napot . :) -
#1921 Látod BALU, lehet ebben valami amit a srácok mondanak!
Szép ez már most is... Csak itt legyen már a jövő héten!
Na csáá -
ricsa008 #1920 szerintem a loki egy fostalicska bughalmaz
a grafika pedig szerintem elég lenne a fényerő meg egyéb dolgokkal előlehet belőle hozni a diablo hangulatot (asszem már egy összehasonlító kép is volt róla)
egy a lényeg várom de nagyon jöjjön minél előbb :D -
Ragnar360 #1919 teis. :p -
Ragnar360 #1918 Amúgy csak szólok, h semmi új hír a játékról és mégis elég rendesen pörög a topik...
tök jól elvannak az emberek, minden a szokásos :D lof@szt kell ide hír, kibirjuk a játék megjelenéséig, az kb még 2 év, féluton meg kidobnak 1 képt és azon csámcsogunk ... -
#1917 hagyd... reménytelenek.:) -
#1916 mondjuk speciel a Loki szintjét simán eléri :) -
garaib #1915 Sziasztok!
A videó alapján nagyon meggyőző, különösen tetszik, hogy minden törik, borul, a szörnyek az ütéstől elrepülnek.
A grafikán még szerintem lehetne egy kicsit csiszolni, mert még a LOKI szintjét sem éri el:
http://www.loki-game.com/en/images/
Remélem idén már játszhatunk vele.
Üdv, -
Ragnar360 #1914 de lolok vagytok :D
Adyn most mér forgatod ki a gondolatainkat :DDD -jajj de szép szó- mi sem igy ondoltuk -
who am I 7 #1913 Mert te pont leszarod, h mit csinálnak, és nem foglalkozol a dolgokkal.Csak azt nem értem, hogy nincs annyi eszed, h velünk se foglalkozz akkor.Ennyi -
#1912 Hogy jön egy csöves ahhoz, hogy én megbízok a Blizzard munkájában, mert letettek már pár dolgot az asztalra?:) -
who am I 7 #1911 -
kocc -
who am I 7 #1909 Akkor irány mariózni -
#1908 ennyi -
#1907 A témához hozzászólva pedig én pont leszarom ha lila, úgy lesz jó ahogy majd kiadják, rohadtul nem fogok fennakadni ilyesmiken:) -
Szuperkaraj #1906 Egyébként éntőlem maradhatna is a zöldes-kékes árnyalat ( igaz, így hirtelen ránézésből kicsit félő hogy ez befolyásolja majd a játék hangulatát ), hogyha meg tudják úgy oldani hogy nem azt hiszem hogy egy kifestő lapjain rohangálok a karival, hanem hozza azt a Diablo érzést, kicsit hátborzongató, kicsit rideg...hú de messze van még az a 2010:D -
#1905 Gladiator!
Sajnálom hogy nem sikerült az alapfokú humorérzék kurzus. -
#1904 fasztnem -
#1903 nem kell ekkora feneket keríteni a dolognak, ha 10 emberből 8nak a sötétebb stílus jön be akkor ugy lesz, nem kell messzire menni: sc2
#1900: királyság.. -
#1902 Count Adyn!
Örülök hogy sikerült az alapfokú angol nyelvvizsga, a dark tényleg sötétet jelent. Viszont darkos stílus nem feltétlen sötétséget jelent, az lehet akár egy napsütötte hegycsúcs is. Tulajdonképpen a kontraszton van itt a hangsúly, meg a színtelítettségen, meg még 1-2 szűrőn.
Azért jó vicc volt. -
#1901 jaj mááá... még egy iq betyár, aki megpróbálja kiforgatni a szavaimat.
nem azt mondtam, hogy aki nem úgy vélekedik, mint én, tehát hogy a színes tetszik neki, ami mint mondtam nekem is bejön, mert én a wowot is szeretem (bár nem sokat játszottam vele), az bolond. hanem az a bolond, aki képes azt beírni ide, hogy nem látja, hogy zöld/lila stb színű a dungeon. valamint az is, aki szerint a színtelítettség felhúzása a fejlődés, mert azt már akkor is meg tudták volna csinálni és kiadhatták volna úgy a játékot, hogy 8 évvel megelőzi korát a grafika. továbbá a fejlesztők részéről BEVALLOTTAM kevésbé darkos.
tehát gratulálok. -
who am I 7 #1900 de neked a rózsaszínlilás barbis játékok teccenek, szóval UZSGYI jácani -
#1899 nem dárkos -
who am I 7 #1898 Találtam nektek játékot skacok, húzzatok el kicsit gamázni, addig hagyjátok a diósokat, diskurálni
IME, na futás jácani
-
#1897 amugy én sem értem hogy ilyen petício hülyeségre miért van szükség... beír x száz ember a blizzforumba (reális érvekkel alátámasztva) és megcsinálják.. -
#1896 még egy picit finomíthatnál a színeken, túl harsány valamint a skillbar szegélye nem elég "dárkos"! de jó irányban haladsz -
#1895 na ez már mindjárt jobb :d -
#1894 war az rts és nem az a csapat csinálja,mint a d-ket!
tessék,most már tökéletes a kép :)
#1892:még a végén elérik hogy lesz egy saturation csúszka a beállításokban :) -
#1893 grafikusoknak meg pálya designereknek a darkosítás ujjgyakorlat,..némi fénymódosítás itt, színváltoztatás ott, a leveler a játékmenetet módosítja, horror kategóriában jellemzően lassítja, és kész is...! -
#1892 Nem tudom technikailag megoldható-e, hogy patchekkel később javítanak rajta ha tényleg ennyire nem tetszik majd a többségnek. Vagy olyat is el tudok képzelni mint a most készülő WoW kiegészítőben ahol kikapcsolható effekteket tesznek bele, mivel az alapjáték 2005(?)-ös új grafikai motort már nem tehetnek alá hanem így próbálják feltupirozni a grafikát. Szóval még ilyet tudnék elképzelni. Technikailag nem értek hozzá, szóval TIPP. -
who am I 7 #1891 JAJA, ilyen lesz a graf, ha DEBILEKRE bízzuk a változtatásokat -
who am I 7 #1890 De látod, hogy hiába...Ott volt a warcraft meg a dio1, asszem egyidőben..Mégis teljesen más volt a hangulata, attol függetlenül, hogy fantasy-ként az alapjuk hasonlított :)
És szerintem jól látod, átcsaptak pár embert, hogy pótolják a flagshipes arcokat, és ez lett...Egyébként meg, így van, a blizz majd eldönti mit akar, de egyébként, ez nem egy halálos beavatkozás :) -