78989
  • ToCsEk
    Blizzard: Next-gen MMO megerősítve
  • ROMOTO
    Csak tippelés van, sokak szerint Tyrael a befutó...

Bemásolnék valamit egy másik fórumról mindnyájatok épülésére:

"Szvsz aki abban reménykedik, hogy a D3 ugyanolyan hangulatos lesz mint az előző részek, az eleve csalódásra van ítélve... kinézettől, WoW-os beütéstől függetlenül. Nem azért, mert a játék nem lehet vagy nem lesz ugyanolyan jó, sőt mégjobb, hanem mert ő maga változott meg az eltelt hosszú idő alatt.

Akik a 90-es évek elején/közepén kezdték a PC-s játékokat, valószínűleg soha nem fogják már azt a feelinget érezni, mint mondjuk egy Prince of Persia, Doom, vagy Sim City alatt. Ez persze vonatkozik minden régi nagy klasszikusra, és akkor a korábbi commodore-os időkről ne is beszéljünk. Vagy csak kivételesen szerencsés esetekben ...., de pár örökifjú lelkesedésére nem lehet piacilag sikeres játékot építeni.

Szerintem a Diablo3 legalább annyira az új generációnak készül, mint az időközben pár ránccal és ősz hajszállal gazdagodott veterán fanoknak – mégcsak nem is titkolják a wowosok elcsábításának szándékát."
  • Rettenthető
    Azért remélem érzed azt a diszkrét iróniát, ami árad a soraimból :-)
  • TurboX
    azt a 150 napot ill. a 25eurot nem kell 100%ig komolyan venni
  • Zóanagyvarázsló
    Írjunk petíciót, hogy a következő patchben javítsa ki a D2-t is a Blizzard!
  • TurboX
    na hogy ne csak dárkosítsunk

Dio3 pár jellegzetessége (fordítás gondolom nem szükségeltetik):

* Five powerful character classes to choose from, including the barbarian and witch doctor.
    * Brand-new 3D graphics engine enhanced with spectacular visual effects and Havok physics.
    * Numerous indoor and outdoor areas detailing new regions in the world of Sanctuary.
    * Interactive environments with dangerous traps and obstacles, and destructible elements.
    * Randomly generated worlds bolstered by scripted events for endless and dynamic gameplay.
    * Vast assortment of fiendish monsters, with unique attack patterns and behaviors.
    * New quest system and character-customisation options for the ultimate action RPG experience.
    * Multiplayer functionality over Battle.net with support for cooperative and competitive play.

teljes cikk
  • shala
    farkamon felállt a szőr amikor megláttam őket a mozivásznon a mumia 2 ben :D
  • shala
    én meg abban reménykedem hogy nem lesz jungeles rész, gyülöltem a sok kis geci miniindiánt -.-
  • Rettenthető
    Még ugyan nagyon keveset tudunk a játékról, egy valamiben azonban nagyon reménykedem.
    Hogy lesznek benne Undead Flayer, Undead Soul Killer és Undead Stygian Doll típusú lények, mert azok olyan élvezetessé tették a játékot :-)
  • Davidus
    :D
  • shala
    mostmár csak azt kell elintézni hogy a tokio hotel legyen a zeneszerző
  • Zóanagyvarázsló
    Ezt tényleg nekem szántad? Szinte ugyanezt (is) fejtegettem az előbb.
  • edios
    Álljatok már le. 2, azaz KETTŐ darab helyszínt láttatok eddig az egész játékból. Az tudjátok mennyi az egész játék összes helyszínéhez képest? Én igen. Kevés!

A lepusztultság valszeg nem az első pályán fog visszaköszönni, márpedig bemutatón nagy valószínűséggel a játék elejéből láthattunk némi ízelítőt.
  • shala
    aláírtam a peticiót - cga forever :D
  • Zóanagyvarázsló
    A dark alatt nem csak azt értjük, hogy legyenek sötétebbek és hidegebbek a színek, hanem hangulati változást.
    Nem tükörsima padlót, hanem koszosat és egyenetlent, olyan pocsolyákat, amitől a hideg kiráz, hogy bele kell lépned (a kristálytisztán átlátszó helyett) stb.

Pontosan erről van szó. Ez pedig részletgazdagabb kidolgozást kíván, nem egyszerű sötítést.
  • Zóanagyvarázsló
    Darkosítás terén még annyit, hogy nyuszik meg pillangók helyett mondjuk, felakasztott emberek már kapásból nagyot lendítenének (mint ahogy az elsőbe ofc).

Természetesen. De attól még, hogy a bemutatott részleteken ilyet nem láttunk, ezek még valószínűleg belekerülnek, ez a korábbi részekben is helyszínfüggő volt, na meg még nem is most fog elkészülni a játék. A nyulak és társaik attól még beleférnek, a D2-ben is voltak, és emelika k ontrasztot az egykor romlatlanabb világ képéra való utalással, valamint egy kis életet visznek a pályába.

A zenét megkátjuk, magas a léc, ami a játékmeent videóban volt tetszett, de nyilván nem mérhető a Tristamban (eddig?) felcsendülő szólamokhoz.

A fegyverek/páncélok/karakterek szerintem csak annyiban tűnhetnek WoW-osabbnak, hogy a modernebb grafikával jobban tetten érhető a rajzfilmes stílus, különös tekintettel a barbár karakter és Deckard Cain párbeszédére. Ettől eltekintve nekem első pillantásra - bevallom, nem elmeztem ki - legfeljebb olyan szintű alapelemkben tűntek fel hasonlóságok, mely alapján a legtöbb fantasy játékkal rokonítani lehetne. A szörnydizájnt a WoW-tól erősen elütőnek látom, és számomra a Diablo hangulatát nyújtják a régiek és újabbak egyaránt.

A bevilágítások kérdése abszolút ízlésfüggő, elfogadom, ha vlakainek nem tetszik a kékesebbb dungeon, de nekem bejön, és mivel számomra nem a szürke és a barna szín adta az előző részekben a hangulatot, nincsen ezzel semmi bajom. De mint írtam, az első részben is operáltak néha hasonlóval, igaz ott a padló színén keresztül változtatták meg a zsürkés képi világot, az eredmény viszont ugyanaz: változatosabb kinézetet akartak.

Összegezve nekem nem azzal bajom, ha vlakainek jelen formájában nem tetszik - mellesleg ezen a Blizzard saját erőből is változtatni fog még, de a rajongói vélemények megosztása attól még releváns gondolat. Ellenben a monokrómosítás nem ad választ az említett kifogásokra, így én nem is tartom szükségesnek, pláne nem a képeken mutatott mértékben.
  • Kandurex
    csak azért nem tiltom ki az összes topikból ezt a szar imageshacket, mert egyéssével kellene :(
  • TVelvet
    Deutálom ezt... -.- na még1x
  • TVelvet
    szerintem így kéne kinéznie..
  • who am I 7
    Az ilyen alultáplált gyíkok mint ez a zaracs, az életbe nem fog földbe döngölni, max, az AGYILAG hasonló szintű szellemi mélyrepülők csápolnak neki, egy-egy szerinte viccesnek szánt kocsma poénon
    csak nézd meg : "leszarjak a velemenyetek" "lehet darkosabb lesz ha kiveszed blourt :) csak ugye esz is kene"
    Neked kellene egy kis ESZET osztogatni, de erről már lemaradtál úgy látom
  • Hypo #1989
    Ennel sotetebb ne legyen, a jatek fenyevel nincs baj, max nekem nem jonnek be a kek zold bevilagitasok de sotetebb ne legyen, itt inkabba texturak stilusaval lehet gondja embereknek nem eleg kopott ennyi, de nehogy valami sotet gamet akarjunk minimum egy zseblampa:)
  • Rundstedt17
    tudod hogy van ez.tipikus eset hogy a rajongók 99%-ékban egy recapot akarnak,magyarul minden szabály legyen a régi az összes helyszín legen a régi.ezt a felfogást én mondjuk utálom,ha valakik nem képesek elviselni egy játéksorozatban való változtatást,mert akkor már rögtön szarozik.
  • RedDevilsza
    ÁMEN
    És ezzel a vitát be is lehetne fejezni, mert már unalmas...
  • RaKmaTakaTa
    Minek kell mindjárt a földbe döngölni az embereket ha nem értesz velük egyet? Ejnye-ejnye! :D

Ha már szám téma, akár nyugodtan kijelenthetem, hogy a maradék 10 milliónak tök mindegy hogy lesz-e dio3 vagy nem, mert nem érdekli, csak ha megjelenik, s így a mostani párszázezer érdeklődő körül kialakuló vélemények csak számítanak valamit, vagy nem?

A dark-light témáról még annyit, hogy megértem, ha neked így jó ahogy van, (egyébként nekem is megfelelne) de ha már lúd, akkor legyen kövér alapon inkább még jobbat szeretnék illetve szeretnénk (csak az a 100k).

(Mellesleg a glow-al megint mellétrafáltál, kérdezz meg légyszíves valakit, hogy mi is az tulajdonképpen.)
  • AntiHero
    "ha ezeket kikapcsolod talan lesz olyan sotet a game mint who am i 7"

Amúgy én aláírtam a peticiót:) Bár nekem tök mind1 hogy néz ki csak jelenjen meg.
  • Zarache
    hat fel is teheted mivel a blur noveli valamennyire a vilagossagot de meg ottvan a glow asszem az noveli a legjobban
    ha ezeket kikapcsolod talan lesz olyan sotet a game mint who am i 7
    amugy meg az nem nagykozonseg hogy 100k ember akar valtozast a maradek 10millionak igy jo a game ilyen szamok melett nemfognak valtoztatni rajta
    es ha nagyo bantja a sotet agyatokat egy kis fenyeseg go beszerezni feketefeher monitort akkor eleg darkos lesz ;)
  • RaKmaTakaTa
    Már miért szarnák le a véleményünket? Nem pont ezért jelentették be, hogy lássák a reakciókat és ez alapján csiszolják tovább a játékot? Hülyék lennének, ha nem hagyatkoznának a nagyközönség véleményre :D
    Meg hülyét csinálunk magunkból mert vitatkozunk egy társas fórumon? Szerintem itt mindenki tisztában van azzal, hogy Blizzard nem ezt a fórumot olvasgatja, de egy kellemes (néha sajnos kellemetlen) vita sokaknak jól esik.
    Na és a blur téma: - nana - itt egy kis fogalom zavar van szerintem. Elmosástól nem lesz a játék lightosabb, illetve hiányában darkosabb. Legfeljebb azt hiszem, hogy elfelejtettem feltenni a szemüveget.
  • Zarache
    nemlottek fel a pizsit csak nemvoltam gep elott :)
    hogy miert is csinaltok hulyet magatokbol egyszeru
    1,leszarjak a velemenyetek
    2,olyanba kotszbele ami hulyeseg mivel lehet darkosabb lesz ha kiveszed blourt :) csak ugye esz is kene
    3,17 evesen nemtom miert hiszed azt hogy te vagy a chat guru
    4,sirjal anyunak is talan meghalgat es segit bliznel tuntetni ;)
    5,foleg azert kottok bele mivel egyikotok se fogja kb megvenni csak nyomja a parasztvakitast hogy mit kene vele csinalni ahhoz kepest egesznap csak othon a farkat logatja es vakarja es forumon nyomja a sodert

roviden csak ennyi lenne :)
  • DJ RX7
    The Battle.net Forums Are Currently Down
    Please try again later.
  • RaKmaTakaTa
    Lapozzátok át a concept rajzokat és máris meglátjátok miért zöldebbek a kelleténél egyes pályaelemek (legalábbis az ízlésemhez képest).
    Döbbentes eltérések vannak a képek színvilágában.
    Diablo1 és 2 is eléggé színes volt, de sehol sem érzekeltem ennyire fura bevilágítási jellemzőket, mint itt, a gameplay video-ban. Reménykedek, hogy valamely dizájner kipofozza zöldítő-kékítő fényforrássokat (vagy a grafikusokat) a játék boltokba kerülése előtt.

Mondjuk elsőre nem is vártam többet és színek ide vagy oda, elégedett vagyok a bemutatóval, s a többit majd meglátjuk :D Ezt még párszor meg kell néznem! Azannyát! Hajrá!
  • Szeszmester
    A lightmapeket isten ments, hogy lecseréljék! Amúgy mire cserélnék le? Ugyanarra?

Te nagyon le tudsz szólni másokat ("grafikát újraírni"), de azért sok dologgal te sem vagy tisztában.

A dark alatt nem csak azt értjük, hogy legyenek sötétebbek és hidegebbek a színek, hanem hangulati változást.
    Nem tükörsima padlót, hanem koszosat és egyenetlent, olyan pocsolyákat, amitől a hideg kiráz, hogy bele kell lépned (a kristálytisztán átlátszó helyett) stb.
  • Rettenthető
    Ugyan minimális részletkérdés, de a nyulakra visszatérve.
    Kicsit figyelmetlen voltam, mert bizony nyulak ugrálnak a Diablo II.-ben is (Act 5). Persze a tűzlabdára itt is tesznek magasról.
    Szóval csak mert nyulak vannak, még nem lesz kevésbé dark.
  • Simaji
    De ha valaki mégis ki szeretné próbálni de nincs kedve sokat kattintgatni akkor ajánlom ezt a progit:

WinMacro

Csak annyit csinál, hogy amit te csinálsz az egérrel vagy a billentyűzettel azt felveszi és visszajátssza.

Pl. ha lenyomod a space billentyűt azt is vissza tudja játszani vagy ha mondjuk beírsz egy komplett szöveget pl. ide az SG-re akkor azt is vissza tudja játszani. :D
  • Ragnar360
    Nem fáradtál még el ? :) hihi
  • who am I 7
    ""darkosság" fogalmával nagyon nincsenek tisztában"

Mivel, tisztában vannak azzal, hogy az egész játékot nem fogják újra írni, ezért csak egy egyszerű light-map csere kellene, ezért lobbizunk/nak.Néhol, igen, kicsit túlzásba viszik, de nem jobban mint ahogy a blizz csinálja a wow lightokkal.A kettő közötti egyensúlyt kellene megtalálni, és kész.A fegyverek/páncélok/karakterek tényleg viccesek, h hasonlítanak a wow világban lévőkhöz..De ezzel, mi már vajmi keveset tudunk csinálni, ezeket már megcsinálták, hagyjuk.Ennyi.A zeneszerzőről nem tudok nyilatkozni, ha az komponálja/szerzi az atmoszférikus zenéket aki a bemutatón volt..Hát nem tudom.Nem lesz rossz, de nem biztos, hogy jobb lesz mint az első rész komponálása (példa értékű).Darkosítás terén még annyit, hogy nyuszik meg pillangók helyett mondjuk, felakasztott emberek már kapásból nagyot lendítenének (mint ahogy az elsőbe ofc).
    De egyébként, messze még a megjelenés, bőven van még amit nem tudunk, de első reakciónak, ezek vannak, kész passz.Interektív fejlesztés ala' blizzard, mind a két tábor figyeli, hogy reagál a másik.Csókolom kívánok.
  • Simaji
    Hello mindenki!

Szerintem ettől maximum egy vízhólyagot kaphatsz az ujjadra de mind1. :D :P

Bye!
  • who am I 7
    Hm, de úgy látom fellőtték a PIZSIT, a balféknek, akkó mind1

• who am I 7
    "meg csak hulyet csinal magabol :) "

Ezt kifejtenéd, részletesebben, hogy miért csinál hülyét magából, aki nem wow/diabló keveréket akar?Igazán kíváncsi lennék, az "érvrendszeredre".Már hogyha, hülyeségen kívül, esetleg tudnál mást is gügyögne, nem csak tettetni a nagy komoly szellemi mélyrepülőt, faxságokat köpködve.
  • Sippie
    300-nál járok
  • Ragnar360
    Egy bolond százat csinál!

Battle.net fórumon vmi hülyegyerek nyitott egy topikot, azzal a témával, hogy ha a hivatalos D3 oldalon lévő ÉKKŐ-re kattintgatunk sokat, akkor lesemeremírnihogymitkapunk dolog :D

Check it out!

Látogatottság/ és komment szempontjából is a legnépszerübb lett a topik :d