78989
Hivatalos weboldal
Diablo tematikájú merchandise cuccok
Diablo IV: Vessel of Hatred beszerzése
Diablo IV: Vessel of Hatred megjelenés: 2024. október 08.
Diablo Immortal (Android / Apple iOS / PC) - MÁR ELÉRHETŐ!
-
who am I 7 #2049 helyette csináltak zöldeslilás wowgenyót..rajzolt tulok páncélokkal.De nem baj, így legalább megtérül a pénz, hisz a sok wowos átpártol már, miután kiégtek az mmo-ból.Egyébként, hol van ez az interjú angolul esetleg, és kitől van ez.Ha youtube link lenne róla, az se jönne rosszúl. -
#2048 kéne még egy választási lehetőség:
"Még 100x változni fog! Ez nem mérvadó"
vagy valami ilyesmi. tudom pont azért van a szavazás hogy változzon-e,de biztos hogy fog,tehát a kérdés csak az hogy milyen irányba! lehet ez nekik nem elég és kötnek egy all-inclusive szerződést a hello kittyvel :) -
Chris #2047 Félreértettél, egyetlen közös van a két játékban, hogy mindkettő a Blizzard árbevételéért készül, nem pedig a habzó szájú tizenévesek két szép szeméért, mint amilyen pl. épp előtted is írt vmi butaságot. Annak meg csak egy feltétele van, végtelenül egyszerű játékmenet, színes szórakoztató grafika, és iszonyat mennyiségű timesink ami szerencsekerékre hajazó lootrendszerben és farmolásban nyilvánul meg. Kifőzték már a receptjét ennek rég, csak újra össze kell kotyvasztani a következő fogást és új tányérban a kedves fogyasztó elé tenni. Ugyanúgy fogják zabálni ezt is, az örök lázadók meg mindig ott lesznek, nekik úgysem jó semmi. -
#2046 :D
Hát így elég betegnek tünne:D -
#2045 "Tök lényegtelen hogy közben hogyan fest."-----> Elég xarul néz ki, ha zombikat ölök, és közben kisfiúk meg kislányok szedik a virágot a réten, meg az őzike ugrál a patakparton és a madarak csicseregnek. -
Dant0r #2044 Különben aki dark hangulatra vágyik az játszon Silent Hill-el, Obscure-al, van elég túlélőhorror a piacon.
A diablot akárki akármit mond NEM azért szerettük mert sötét, komor, "gusztustalan tócsákkal" teli, hanem azért mert HENTELTÜNK, milliárd szörnyet kiírtottunk, mindezt úgy hogy élvezetes volt mind a karakter, mind a szörnyek animációja/viselkedése.
Akiknek a "hangulattal" van bajuk azoknak tényleg csak annyit lehet mondani: ha leül elé játszani akkor ugyanazt fogja kapni, amit megszokott. Tök lényegtelen hogy közben hogyan fest. -
#2043 Q6: Lesz Hardcore?
A6: Nem látom okát, hogy miért ne lenne, sokan nagyon szeretik. De nem ígérhetek semmit, majd a kiadás elõtt meglátjuk.
szintén diablo.hu-ról. -
#2042 szavazás :) 100+ fő felett zárolva lesz, nagyjából az már mutatja az általános véleményt! -
#2041 Sztem nagyon is jó a mostani grafika. Jó is, hogy nem akarják eldarkosítani. -
#2040 "A sok helyen kifogásolt grafikával a fejlesztõk TÖKÉLETESEN meg vannak elégedve, úgyhogy a színérzékenyek nagy bánatára valószínüleg hiába gyûjtik az aláírásokat, nem fog a Blizzard fekete-fehér Diablo3-at készíteni:)"
diablo.hu-ról. -
Psychedelic #2039 Titeket tényleg semmi más dolog nem foglalkoztat a játékkal kapcsolatban csak, hogy hogyan nézzen ki?
Nagyon sajnállak titeket...
Arról lehet valamit tudni, hogy lesz e HC?
Illetve vmi uj lootrendszert kitalálnak amivel tudsz cuccot szerezni, vagy marad a 2 millió MF run? -
#2038 :) Te mokas vagy -
who am I 7 #2037 "'zomg zold a fu, legyen szurke!!"
Na a másik marha, idézd már be, hogy ki mondta, h a fű szénével baj van...Azt nem értem, ha nektek mind1, akkor minek ugattok vissza ekkora üvöltő baromságokat.Hagyjátok, és kész.Ennyi -
#2036 kicsit túl van spirázva a dolog (mint mondtam..), de abban sok embernek igaza van hogy ez nem wow, más stílust képvisel. a 10 milla ember nem a grafikai megvalósításáért játszik hanem azért mert egyszerüen nincs ellenfele (mmo), ne vegyítsük a 2 játékot mert semmi közük egymáshoz. attól hogy egy realisztikusabb színvilágot képviselne nem hinném hogy okot adna a depresszióra :)
mindazonáltal tényleg sok már ez a hercehurca, 1 hete sem mutatták be a játékot de a bneten már fröcsög és fel van háborodva mindenki hogy mi ez? -
who am I 7 #2035 Jajj istenem, akkor huzzál wowozni bazzz...Csak elindítottak egy utat anno 97-be, és qvára nem azt folytatják. -
#2034 en baromira nem ertem miert akar mindenki 'darkositani', kapcsoljad ki a monitort azt eleg darkos lesz minden..
szerintem a hangulat joval fontosabb mint hogy 'zomg zold a fu, legyen szurke!!'
diablo 2ben is azert rengeteg 'nem darkos' megis eszmeletlen hangulatos resz volt -
Chris #2033 Sokkal jobb a színesebb, barátságosabb stílus, ez adta el a wowot is, több mint 10 millió felhasználó meg nem téved, illetve ezen szám láttán a Blizzard sem fog. Az emberek 99%-a nem mély depresszióba akar süllyedni ha egy kicsit kikapcsolódna. -
#2032 Leoricot nem pont Lachdanan olte meg? V hogy szeretned oket viszontlatni -
#2031 Igen,..ez már kellően dark design a diablo -hoz! -
Ragnar360 #2030 egy kis kontrassztot rá amugy jó -
#2029 Azért rossz, mert pont most tart karbantartást az extra.hu. -
ShaiHulud #2028 nem latszik semmi -
#2027 Hoppá... eddíg úgy voltam vele, hogy jó lesz a régi graf is, majd megszokjuk... de ez igen durva Bár itt már befigyel rendesen a photoshop is, nem csak egyszerű saturation meg ilyenek voltak módosítva...
-
#2026 a graf. meg a gépigény nem függ össze annyira:) -
#2025 "A graf ból ítélve ez már a múlté."
miért is ? -
Zóanagyvarázsló #2024 Nem te emlegetted, hogy mire megjelenik, addigra elavult lesz a grafikája? -
#2023 Ezt orvosolja általában az options menüpont ;)
Leszeded a grafot => elmegy régebbi gépeken is. -
#2022 "Senki nemtudja még a gépigényét, de általában a blizzardos játékok mindenen elfutnak szépen."
A graf ból ítélve ez már a múlté. -
#2021 de de, 4 magos proci 16giga ram 120 giga szabad hely, és egy quad sli, valamilyen jobb fajta kártyából.:)
Senki nemtudja még a gépigényét, de általában a blizzardos játékok mindenen elfutnak szépen. -
#2020 2 kila -
Zóanagyvarázsló #2019 Kettő. -
#2018 Hello!
Nemtudjátok mennyi lesz a gépigénye? -
ShaiHulud #2017 a "jatek egyharmada van kesz" dolgo a starcraft2-re vonatkozik. -
ShaiHulud #2016 winner -
#2015 grain!
1UP Interviews Diablo III Designer Leonard Boyarsky
Blizzard Confirms Unannounced Fourth Game, Next-Gen MMO Not Diablo 3 :O -
ezrael #2014 Hi!
Na én most láttam a tarilert és a 19 perces gémtrélt, háááááát így, hogy kb. a játék egyharmada van kész állítólag, igen szépen muzsikál az a két kaszt!!! A skillek nem túl fantáziadúsak ugyan(a favoritokat a kettőből hozták, wiccsdáktör=nekró), de jó a külcsíny Azok a brutálisan nagy, azonnal ölő pálya-bossok pedig jócskán feldobják a játékélményt!!! Remélhetőleg kedvenc unique tárgyaink is visszaköszönnek és örülnék pár d1-es arcnak, mint Leoric/Lachdanan és remélem a fél életemet elveszi a játékkal töltött idő! -
#2013 Így nem látom a manát :((((( -
#2012 hydra? -
#2011 olvassátok el a kommenteket is. Starcraft fps for president -
Csúcs eddig az volt, amikor pár oldallal arrébb vki azt írta, h tulajdonképpen már a Diablo 1 sem volt elég "diablós".