78989
Hivatalos weboldal
Diablo tematikájú merchandise cuccok
Diablo IV: Vessel of Hatred beszerzése
Diablo IV: Vessel of Hatred megjelenés: 2024. október 08.
Diablo Immortal (Android / Apple iOS / PC) - MÁR ELÉRHETŐ!
-
#2090 SZAVAZÁS!
Mi a véleményed a Diablo III grafikájáról?
Tökéletes! 64 (60,3%)
Kissé WOW -os, célszerű lenne darkosítani! 38 (35,8%)
Elmaradott! Remélem lecseréli a Blizzard! 4 (3,7%)
106 fő részvétellel lezárult!
Szóval a többség elégedett. -
#2089 még csak nem is hasonló. ugyanaz mint a mana csak máshogy hívják mert barbár hülyén nézne ki manával -
Szuperkaraj #2088 igazad van, a hasonló jobb kifejezés lett volna
#2062 : Amit elfelejtettem megemlíteni ( és ami a lényeg is lett volna :D ), hogy barbár egyik skillje sem ír mana costot, csak Staminát, míg a Witch Doctornál világosan látszik a Mana cost, ráadásul a barbárnak nem kék orbja/gömbje van, hanem zöldes. Ettől függetlenül továbbra is tippként gondolok rá, a végleges játékig még hatszor átalakíthatják :) -
#2087 szerintem le kéne zárni a topikot amíg ki nem jön a játék. kezd fárazstó lenni. -
IStexI #2086 Nah végre berakta...
kb így kéne kinézni + televágva részletekkel (több polygon változatosabb textúrák) -
#2085 béka -
IStexI #2084 -
#2083 A másik meg az, hogy 1 ilyen játéknak nem a grafika fontos. Hanem a stabil framerate. Mert senki nem fog játszania játékkal ha 20fpsel fog futni vagy ép beakad akkor mikor varázsolnak rád és meghalsz. -
IStexI #2081 Nah kb így kéne kinézni + televágva részletekkel (több polygon változatosabb textúrák)
-
#2080 Főleg hogy teljesen más stílus a kettő:) -
#2079 Ja és tessék ránagyítani a screenshotokra
A legfelső semmiben nem különbözik a diós-tól, ja de mégis, nem wow osan baltával faragott... és ezek még nem is a full beállításokal néznek így ki... -
#2078 ÉS mit vonjak be belőle?
(azt vonom le, hogy a Diablo 3 sokkal szebb.)
és 2 év mulva is bőven elég lesz ez a grafika.
TITAN GUEST IT:
DIABLO III:
-
#2077 Vesd össze ezzel, bocs, 1 éves...az alap meg 2 -
#2076 Ez holl elavult? -
#2075 Ki akar low beállításokkal nyomulni? Hazavágja az egészet szerintem.
Amúgy már most is elavultnak számít, nemhogy 2 év múlva...de ettől még nem fog elfutkorászni bármin. -
#2074 Nézd meg a #2069 videót.
Itt nagyon látszik hogy az Dio 1 és 2nek igen is Véresebb, "darkosabb" hangulta öszképe volt.
Nekem sincs semmi gondom a diablo 3al. Örülök, hogy kijön. De azért tényleg WOW-os a grafika. -
#2073 de a steel lordoknak en is orulnek mondjuk -
#2072 hat de szegeny mar annyiszor meghalt, nem hiszem hogy visszajon me'g :D -
ezrael #2071 Gyerekek! Szerintem teljesen fölösleges ezen vitázni! Akinek tetszeni fog, az játszik vele, akinek nem ,az nem. Egyébként szerintem egyik pálya "szép" lesz, a másik dark-bár nyilván a dark lesz több(lásd a trailerben a dungeont, ahol Cain-t megtalálod).
Shai Hulud: bocsi, benéztem:)
Snomag: Skeleton king-re gondoltam, visszatérhetne ellenfélként, Lachdanan pedig a steel lordjaival...esetleg valami páncélba belekovácsolt lélekként. -
#2070 Azt hiszem ez az amiről beszéltem. Azért ez már egy cseppet túlzás.
A grafikusok munkájának 70%-ból szar nem látszik, olyan sötét van.
Ez nem darkos-apokaliptikus, hanem egyszerűen sötét, ez így nem az igazi. -
#2069 Diablo Evolution
-
#2068 nappalbol ejszakat csinaltal ... ez lenne a "darkositas"? -
#2067 nem olyan mint a wowban. wowban a warrior rage nulláról indul D2ben a barbárnak meg maxról -
who am I 7 #2066 Sőt nekem ez csak jó, mert meg akartam venni, de így megmarad tizenX ezrem -
#2065 számomra már most kielégít minden igényt jelenlegi állapotában, ha annyira addiktív lesz mint az elődje akkor maga lesz a kánaán, de azokat is meg lehet érteni akik egy ilyen névhez egy agresszívabb, sötétebb stílust tudnának elképzelni. ha a blizz megvalósítja ami elég sanszos a sok sírás nyomására, nem fogok a falnak menni mert ezesetben sem lesz gond vele. a grafikára meg sz@*ok nagy ívben (ami erős túlzás, mert csak a hülyét nem érdekli hogy mit lát a szemével, de nálam az utolsó szempont) lényeg hogy lekössön amit mostanában sajnos semmilyen pcjátékra nem tudok elmondani.. véristván kollégák meg mindenhol vannak/lesznek zéró érvekkel maximális eltökéltséggel ahogy mondtad, csak tudni kell elkülöníteni őket -
who am I 7 #2064 nekem nem szopás mert akkor nem veszem meg a játékot, csak letöltöm törtbe azt csókolom :) A sok wowos gyík úgyis megveszi :) -
#2063 nekem mind1 lessz csak ne hasonlítson se a wowra se a warcraftra kész... -
Zarache #2062 barbar skillje manat hasznal kozepen az a voros csik az a szokasos xp csik ami mostanaban hodit az mmo iparban
latom a sotetvilaglelkuek meg itt maradtak es verik a nyalukat hasztanalanul foleg a 12 eves gyerek :)
amugy mit akartok ez igyis jo most nezd meg dmc4-t porgos demon olos megis ottvannak a vilagos szinek haladni kell nemlehet megalni
amugy meg volt aki a skillbart is leszolta hogy vilagos meg a skillek ikonjai is wowosak lesz hozza tutira addon az megoldja a dolgokat esetleg meg darkosabb is lesz a game ha kiadnak annyi infot hogy a modderek megtudjak oldani
igazabol csak az a bajotok hogy nincsen mas dolgotok azert veritek itt a nyalatokat ;) tisztelet a kivetelnek -
#2061 Így igaz . Ha vért pisilnak akkor se fognak mindenki ízlésének megfelelni. Én amikor megláttam a játékot, összedobtam a két kezem, és örültem a fejemnek, hogy az általam jól ismert játék felújított változatát nem pedig egy totál új gammát mutattak be. Nem a Titan Quest felé indultak (kameraállás, stb.), hanem egy új köntösbe öltöztették a jópár éves szoftverüket. Ez az új ruhadarab néhol nagyobb, néhol kisebb változtatásokat rejt, de lényegében felismerjük a ruhát magára öltő személyt. És ez a fő! Csak mostanában hány olyan játékot dobtak a piacra, ami össz-vissz a nevében hasonlított elődjére? Settlers sorozat számomra a leglátványosabb ebből a szempontból, de sajnos van rá elég példa.
Összegezve ... a videók láttán nekem visszajött a régi Diablo feeling, és nekem csak az számít :).
Nem általános igazságokat próbáltam leírni, csak a véleményem leírni, szóval úgy kössetek bele :). -
#2060 nem én csináltam, csak találtam a képet :D
-
#2059 szerintem nem darkosítani kéne a grafikát hanem komolyítani hogy azért illeszkedjen a Diablo feelinghez (meg a 18as karikához :D) és ne egy Warcraftot kapjunk Diablo 3 néven Hack 'n Slash formában.... de ez csak az én véleményem... és legyen bármilyen én szeretni fogom :D -
#2058 ezzel én is egyet tudok érteni. mindig, minden klasszikus játék régóta várt folytatásánál ez van. miért lett 3d, miért van benne ez, miért van benne az, miért nem használ még ez is 256 színt, és fut 640*480ban...
azért, mert a szoftverfejlesztők agya és a hardver nem maradt meg 10 évvel ezelőtti szinten, ellenben... -
#2057 ezt enyhén eltúloztad, a hullákat alig látni, meg az utat, tényleg szinte szart se látni a részletekből, a darkos feeling sosem ment a láthatóság rovására. szóval ennél még a csini-wow-buzi graf is lehet h jobb. -
Szuperkaraj #2056 Egyébként szerintem a barbár skilljei nem mana, hanem stamina függő lesz ( pár screenshot alapján ), mint ahogy a wowban is a warriornak ( csak neki nem stamina hanem rage van )
Oldal közepén lévő hírhez mellékelt képek -
#2055 erosen egyetertek ezzel -
#2054 -
#2053 Azt hiszem, ez lesz az:
-
Szuperkaraj #2052 Ettől azért kicsit lehetne világosabb hogy lehessen azért rendesen látni( bár az esőből éppen nagy vihar van, szoval ok ), de szerintem jobb mint a felső -
#2051 ZULU 1200 -
festina #2050 hali
tudom hogy semmi infó nincs arról hogy mikor jelenik meg
de valaki tudna nekem mondani 1 olyan időt amit nem csak kitalált hanem lehetséges
köszi szépen