78989
Hivatalos weboldal
Diablo tematikájú merchandise cuccok
Diablo IV: Vessel of Hatred beszerzése
Diablo IV: Vessel of Hatred megjelenés: 2024. október 08.
Diablo Immortal (Android / Apple iOS / PC) - MÁR ELÉRHETŐ!
-
#2131 nézted volna a vasárnapi sc2 turnamentet streamen, most nem lennél tudatlan :) -
#2130 OFF
Inkább elhiszem neked, ha leírod pár szóban...
Akkor sry, valszeg felszínesek az infóim,... most nézem a sc2 screen eket újra..., egyenlőre nemvágom mi változott az 1 hez képest. -
#2129 legalább az sc2-t ne hozzad ide! vagy legalább ne így! mocskosul sok változás történt a bejelentés óta.az egyhez képest pedig pont annyi,amennyi kell! -
ezrael #2128 Amit a trailer mutatott még valóban kevés! A kicsi lények rosszul kidogozottak... Na mindegy, megyek én aludni. Jóccakát:) -
#2127 szvsz a 2.rész mérföldkő volt az 1hez képest, remélem a 3 ebben az irányvonalban halad ^^ -
#2126 "...mint ahogy azt lathattuk az egy eve bejelentett starcraft 2nel is"
nezz utana. -
#2124 "es addig nagyon sokminden valtozhat... mint ahogy azt lathattuk az egy eve bejelentett starcraft 2nel is."
kötözködnék, mi is az a nagyon sok az optikai tuningon kívül? Ha ennyi változtatással jönne a diablo akkor 2.1 nek hívnák -
#2123 Nem tul szerencses az elso reszhez hasonlitani a tobbit ... foleg mert az elso resz 99,9%ban a fold alatt egy sotet labirintusban jatszodott. A masodik resz utan is sokat mondtak hogy jaj mennyire szines, miert nem olyan "darkos" mint az egy volt, de mivel a masodik reszben sokkal nagyobb lett a bejarhato terulet egyertelmu volt hogy sokszinu/valtozatos helyszineken onthatjuk majd a vert es a beleket... mellesleg a kettoben is vannak ilyen sotet, felelmetes helyek, hatterben furcsa zajjal es halalsikolyokkal ;p
A harmadik resz sem lesz mas, valoszinuleg legalabb akkora teruletet jarhatunk majd be mint a kettoben, ezert is lesz minden a fuves pusztatol, a sotet erdokon at a felelmetes labirintusokig. Arrol nem is beszelve hogy meg kb 2 ev mire elkeszul a jatek, es addig nagyon sokminden valtozhat... mint ahogy azt lathattuk az egy eve bejelentett starcraft 2nel is. -
#2122 Neménvótam -
ezrael #2121 Mi értelme egymást bántani? -
#2120 Nem látok itt feszültséget, eleve sablonos provokálásokat akinek nem inge, nem veszi magára... -
#2119 Nem kéne erőltetned ezt a Diablo dolgot. Játssz Doom3-al inkább minimum fényerővel! -
ezrael #2118 Megjegyzendő a d1-nek a zenéit a mai napig ámulva hallgatom, a nyögések és sikolyok, relytélyes hangok, a padló ismeretlen löttyöktől és nyálkáktól szennyes, hullák, hullák és hullák. A hulláktól az ajtót nem tudod bezárni, sötét van, feláldozott tetemek és vér...sok vér.
Komolyan mondom ennyi év után is kellemes borzongással gondolok rá vissza! Az első hősömre, a Butcher-től való félelmemre és arra, hogy vagy ötször megölt mire úrrá lettem a rettegésen a sötét szobában.
Na ezt a játékélményt várom (ami mondjuk meg őszintén ELÉG DARK), csak ultrabrutál grafikával, fullos zenével és minnél hamarabb:D -
#2117 Nem, hanem demokrácia.
Ennek fenntartására vannak a moderátorok akik a többség véleményére vagy indokaira hallgatva elhallgattatják a problémás egyedet vagy épp zárják a feszült topicot.
Azt ahol mindig mindenki elmondhatja a véleményét és akár szemenköpheti a többséget következmény nélkül úgy hívják, hogy anarchia. -
#2116 "...aki, 0 érvrendszerrel csak ugatni tud és köpködni..."
nagyon szepen definialtad magadat, en se mondhattam volna szebben -
Psychedelic #2115 Nem unod még? Menj verd ki a wc-ben, hátha megnyugszol kicsit, másról se szól már ez a topic, mint a te szarakodásodrol.
Cseréltesd ki a bannert egy szarok a szinek legyen darkosabb szövegre, és akkor nem kell ide 5 percenként beirnod.
Viszont irigyellek hogy van idöd egész nap spamelni ezt a szart... -
#2114 büntipontra gyúrsz? -
who am I 7 #2113 "Mi ez diktatúra?"
Mert barmok..Ennyit tudok mondani.És most itt nem is a moderátorra, vagy a topik nyitóra gondolok..Hanem a sok alultápláltra aki, 0 érvrendszerrel csak ugatni tud és köpködni (sajnos ilyenből sok van). -
#2112 Kissé WOW -os, célszerű lenne darkosítani! 38 (35,8%)
nem elég darkos? szerintem nem érdemes jobban darkosítani, így tökéletes. -
#2111 de ez nem a d2 -
Aurelianus #2110 igen ez is megoldás lehet és a cpu+vid erőforrásait sem merítené le... -
#2109 Mit lehet erre mondani?! Ja biztos úgy lessz...
No no, azért vannak átmenetek a 2 sec és a 2 perc között, annyi bőven elegendő lenne, nem akarom előrántani állandóan a véres rongyot, de ezt a tq ban is megoldották... -
#2108 nem hülye a Blizzard.tudod mi lenne ha minden hulla ott maradna? ha aktív collision detection-nel csinálják meg őket,akkor nem lehetne mozogni a pályán. ha kihagynák ezt (ami már elve nem tetszene jó pár Vér Istvánnak) akkor sem lehetne átlátni a dolgokat. a CPU terhelést inkább meg sem említem -
Aurelianus #2107 Valóban. Az optionsban talán beállítható lesz, és on/off kapcsolható marad/eltűnik a beles cucc. :) -
#2106 még vajon hányszor lesznek belinkelve azok a bizonyos képek? tényleg fárasztó ez az egész...
a vicc az,hogy sokaknak nagyon "bedárkosultak" az előző részek.én is látom hogy mennyire színes lett a 3,meg az ugráló nyuszikára is felfigyeltem a réten,nem is beszélve a szivárványról.na de kérdem én:amikor majd szembe jön veled 200 csonti,mennyire fognak érdekelni ezek a dolgok? :) -
Aurelianus #2105 Nos, egyéb aspektusra is lehet terelni a szót, bármire, ami kapcsolódik a Dióhoz!
Adott a téma, hiszen sok éve vártunk már a megjelenésére mindannyian.
Addig is levezetésnek:
http://www.rpgwatch.com/#9485 -
#2104 "...maradandó vér, hullahegyek és mature content kell..." a vid. en még a tetemek sem maradnak ott...ahol nemrég legyilkoltál egy szakajtónyi ellent, pár sec után patikatiszta minden...wáá diablo feeling -
Zóanagyvarázsló #2103 Akir érdekel az ilyesmi:
Diablo3 Supporting - jelenlegi verziót támogató petíció
Diablo is pretty and those who disagree are dumb. -
MrAndree #2102 Igaz, csakhogy itt az érvek megragadtak a "kurva anyádat" és a "Te kurva anyádat" szinten... -
#2101 Erveles? Hol latsz te ilyet, napok ota csak azt latni hogy "jaj darkosabb diablot akarok mert a ket palyaresz amit lattunk nem tetszik, jaj jaj ... jaj..." ... jah meg szanaszet effectelt kepeket, meg "szinvak es/vagy hulye vagy ha szerinted jo a diablo 3 igy" erveket ... mast nem lattam a "30%-tol" felolem a kovetkezo 2 evben folytathatjatok, de eleg unalmas lenne elerni a szazezredik postot csak ezekkel. -
Aurelianus #2100 jaja csak aktualizáltam, hogy hol tart a dolog...(ne kelljen lent a bánatban keresni annak, aki figyelemmel kíséri.) -
Aurelianus #2099 Ha valakinek más a véleménye, mint a "helyi" szavazók 60%-nak akkor azokat el kell némítani?
Mi ez diktatúra?
A fórum pont érdekek ütköztetéséről, és érvelésről szól, ez a funkciója.
Ez a téma meghatározó, nagy vihart kavart, mivel a pc-game scene nagy része érintett, így vagy úgy véleményétől függetlenül.
Addig, amíg a vita kulturált nincs baj. -
#2098 Volt már. -
Aurelianus #2097 http://www.petitiononline.com/d3art/petition.html -
#2096 egyetértek,ha más nem legalább 3-4 napra lock -
#2095 Toltam egy kicsit most a Dio2 -őt, az első epizód, Adriel, utolsó két katakomba,..iszonyat komoly lúdbőrözős zene, mindenhol kosz, mocsok, kifacsart holtestek, omló - nyáladzó részek, zombiagok és csontvázak mindenhol necromantám szinte otthon érezte magát... -
Szuperkaraj #2094 d2ben manája van a barbárnak
de ez a legkevesebb hogy minek hívjuk :) -
#2093 dungeonok fasza, de a külső területek tényleg túlságosan "színesek" -
Aurelianus #2092 Én egyetértek azzal, hogy a 3. diablóba is megfelelő élethű felszerelés, maradandó vér, hullahegyek és mature content kell(nem pedig rajzfilmfigurák), megfelelő grafikai hangulatelemekkel, ami illeszkedik a rombolható környezethez, és a pokoli küldetésekhez.
"Éljen az Eredeti "DIABLOIII"(R) vesszen a nyál-wow" 8-)
u.i.:
Saját véleményemmel nem kötelező azonosulni, ez természetes...
u.I.2:Ha valakinek a virágos lelkivilágába gázoltam sorry...:DDD
u.i: 13400+ dark szavazat... talán lesz foganatja.
(saturation csúszka:))) -
#2091 Btw szerintem inkább a WoW lett Diablo 2-ős, mint a D3-bemutató WoW os:D