78989
Hivatalos weboldal
Diablo tematikájú merchandise cuccok
Diablo IV: Vessel of Hatred beszerzése
Diablo IV: Vessel of Hatred megjelenés: 2024. október 08.
Diablo Immortal (Android / Apple iOS / PC) - MÁR ELÉRHETŐ!
-
who am I 7 #2171 16ezer -
#2170 Vegyé fee' napszemüveget!!! -
#2169 na alá ne írjátok. -
#2168 -
#2167 az a Numen nem tűnik rossznak. fejlesztés alatt van vagy már kiadták? :D -
#2166 Hun a Rise of the Argonauts? -
PunkZoli #2165 lehet vót má, de petíció a setétebb dió3-ért -
Aurelianus #2164
Klónok támadása-fájdalomcsillapítók- "az öreg" érkezéséig:
Itt egy TQ clone (ami pedig egy görög skinű diablo ÉLÉNK SZÍNEKKEL 12+ ;)) NUMEN
http://en.akella.com/Game.aspx?id=2&mode=screenshots
Sacred 2 hírecske, őszre jön a kicsike:
http://www.gamesradar.com/pc/f/hot-chicks-in-armor/a-20080624114352785004
Végül Loki Expansion: ami talán még idén befut...
http://www.gamershell.com/news_43433.html
-
#2163 mert kb. 5 perc alatt lezavarták az egészet. -
Barnus #2162 én hogyhogy nem találkoztam ezzel a szavazással? Pedig nyomtam volna egy tökéletest én is :D -
Barnus #2161
Az eddig ismert infók + némi történeti áttekintés összegyűjtve.
Nem túl sok új infó van benne, de egyszer talán érdemes átolvasni:) -
#2160 whoam17 nek nyuszi nagy csöcsökkel, ugráló mókus bőrszerkóban ostorral -
Tucker Case #2159 Meg lehetne még több nyuszi. Kevés a nyuszi. Vagy ugráló kis mókusok legalább. -
who am I 7 #2158 Bááááárr...AKKoR IS azt mondom, hogy lehetne egy csipet"szarnyival" DÁRKóSABBB (najócsakvicc)
Istenkirályság lesz így lilásanzöldesen is, ESKÜ
Azért remélem majd a főgonoszt is átdolgozzák egy NAGYON PiCiT csak!!
, nem szeretnék megijedni..mondjuk egy angyalka lehetne bőrszerkóban OSTORRAL nagy csöcsökkel, hihihi pont passzolna -
#2157 tizenkettő és fél leszek február 28án- -
#2156 jojo, az igaz, de legalabb talaltam ra egy okot -
#2155 A 15ezer emo-s nyílván nemérti az options menü graf. beállításait, mint ahogy a moncsiét sem... -
#2154 vajh miért érzem, hogy ünneplés nélkül is bontanád a sört? :)
(én is most bontottam egy pincehideg Borsodit) -
#2153 hat bontok is egy sort h ezt megunnepeljem -
who am I 7 #2152 Nem állok le vitázni veled, mert nem vagy azon a szinten, normálisan elmondtam, hogy mi van (nem 1x) de a magadfajta, csak köpködni tud, meg magasröptű kocsmai gondolatokkal visszavágni "felhasznalom a 0 ervrendszeru baratom stilusat " .Nagyon ügyes vagy, anyuci remélem megveregette a vállad.Vagy kockacukrot kaptál?
Egyébként én már telibe*zarom, azt csinál a blizz amit akar.Letöltöm, és ha tetszik megveszem, ha nem akkor meg nem.Ennyi. -
MrAndree #2151 Pont te beszélsz? -
who am I 7 #2150 Hány éves vagy fiam, hogy már ilyen csúnyán beszélsz? -
#2149 ez a harmadik(és a végleges) dizájn amit a fejlesztők kipróbáltak. biztos fog még változni de az irány megmarad.
kipróbálták a "darkos" irányvonalat is és nem tetszett nekik.
nem fognak visszahozni olyat amit egyszer már leszavaztak:P még akkor se ha 15ezer emós aláír valami nevetséges netes petíciót -
#2148 én is abba a 60%ba tartozom,csak kurva irritáló ez a sok majom akik itt nyáladazanak naphosszat hogy mekkora fos a grafika és darkosított diablo ftw -
#2147 Ez valszeg így is lessz a hugyozós résztől eltekintve -
#2146 hidd el eszemben sincs meggyőzni téged bármiről, a gatyámat rá hogy megveszed minden érv és elenérv nélkül, miután telepítetted végigfogod hugyozni a lábad szárát az első dungeon közben, erre majd emlékezzél ha eljön az idő -
#2145 Ja, ez biza haladás... -
#2144 2d lemaradt -
#2143 a d3 ban a 3d izometrikus -
#2142 4-5 platform lesz (legalábbis én ennyiről tudok), véleményem szerint bőven elég sőt... az egységek mint grafikai/funkciói változása kicsit komplexebb mint ahogy felvázoltad..
d3ban mint látható már nem izometrikus innentől kezdve miről beszélünk, bossfightok meg teljesen magával ragadják az embert, phase meg nagy ötlet igaz kicsit wowos de ki a frászt érdekel -
#2141 csak dumálunk, semmi gáz -
#2140 nagy büdös francokat csak ennyi a változás! ezt csak azok látják úgy ahogy írtad,akik úgy akarják látni^^ (fú,micsoda mondat :)
ráadásul az egy RTS,mégis ilyen változást tegyenek bele? és ezen felül a világba illeszkednie kell minden kicsi módosításnak,újításnak
ugyan ez vonatkozik a Diablo-ra is!
ráadásul a játékmenetben óriási változás keletkezik nagyon aprónak tűnő dolgoktól is
a játékgyártás jelenkori (ugyebár írhatnék mindenkori-t is) legprofibb,legtapasztaltabb cégéről beszélünk. olyannyira felesleges ez az egész!
én be is fejezem ezt a vitát.jó lenne ha mások is megtennék.amíg egyik oldal nem hagyja abba a másik sem fogja :| -
#2139 Bazz bennragadt a jé -
#2138 -
#2137 -
#2136 -
#2135 Jó azért ennyire nem vagyok tájékozatlan, ezekről hallottam én is, de összességében a map ok jellege, az egységek 80% a ugyanaz némi glazúrral leöntve...a dióban ez azt jelentené hogy a főgecikhez adnak még 2 őt és a mob okhoz meg kb 4 új típust, azt gyakjad a bjőrözött régi pályákon... -
Zarache #2134 "Mert barmok..Ennyit tudok mondani.És most itt nem is a moderátorra, vagy a topik nyitóra gondolok..Hanem a sok alultápláltra aki, 0 érvrendszerrel csak ugatni tud és köpködni (sajnos ilyenből sok van)."
felhasznalom a 0 ervrendszeru baratom stilusat es remelem elolvassa ezt nezd meg hogy ki kopkod aztan rajosz hogy mit irtal ;)
mert szerintem nemvagoyk vele egyedul hogy a szadbol mar nyaltengerjon es mindenkiit lehulyezel de nemveszed eszre hogy lassan mar mindenki ellened van ha vissza olvasol par oldalt vegig ugyanazt szajkozod es ugyanazokat a betanult forumos szovegeidet tolod es nagyban bevagsz emberektol "i" amikor itt az egyetlen aki nemtud ervelni az tevagy ezert kapasbol letamdsz mindenkit aki elmondja hogy hulyeseget irsz :)
irjal egy joervelest kerd ki anyuci velemenyet ;) -
#2133 -
#2132 konkrétan kapott egy grafikus motort, uj egységek jöttek, régiek mentek, ami megmaradt részben új funkciokat kapott
mire vagy kíváncsi?
de ezt inkább tárgyaljátok mki a megfelelő topicban