78989
  • Count Adyn
  • Aurelianus
    Egy fórumban kulturált hangnemben és megfeleő stilisztikájú szavakkal szoktak(illetve illene) beszélgetni, elmélkedni és érvelni.

Mindenki várja a dio3-at, aki itt van és attól, hogy különböző véleményen vannak Hozzád képest, attól még nem idióták.
  • Davidus
    fúú kör alakú rom van a Diablo 3ban! tq lopás!!!!
    ja nem

amúgy meg minden második játékban van ilyen. aki et írta az legalább akkora idióta mint aki ezen lovagol
  • BEAST #2329
    Szerencsere.
  • ROMOTO
    Tökmindeggy és egyértelműen nyúltak, bár a lényeges dolgokat, pl. a variálható kasztrendszert persze hagyták veszni...
  • who am I 7
    Pont ugyanilyen sarkítás, ami faszság.Ennyi.De már pár normális komment volt, de a másik oldal csak emózni tud rá.Na mind1, mondom, hagyjuk.

Inkább, foglalkozzunk az inventoryval meg a többivel...
    Progabe : Nem értek egyet, mert ebbők ki indulva, az 1 után teljesen másféle fegyverek kellettek volna a 2-be..de mind1.
  • Aurelianus
    -Eredeti Dió1font valóban jó lenne (ha más nem módban belerakjuk)

-Normális tárgy artwork-öt szívesebben látnék szintén(1&2ben meg tudták még oldani), nem apró mütyűröket, szabvány kis képpel.(1 rúnakő is akkora les az inventoryba gameplay alapján mint egy alabárd v kétkezes csatabalta)

-meglátjuk, ha moddolható lesz, akkor a fanok helyreteszik, ízlés szerint.

-ha nem akkor *juk és hódolunk a diabló élvezetének.
  • Davidus
    kotaku
  • ProGabe #2324
    "wowos páncélok/fegyverekkel"

hívjuk őket inkább Blizzardos-nak! :)

a gp vidben látható öv pl nagyon jó.azokkal a szarvakkal pont hogy illik a Diablo világába. a fegyverek meg kb annyira Warcraftosak mint Wow-osak. ebből is az következik,hogy ilyenre csinálná a Blizzard akkor is,ha valami teljesen új franchise-zal jönnének elő
    a D2 fegyverei sem azért néznek ki úgy,mert így álmodták meg őket,hidd el
  • who am I 7
    Az inv. megmondom őszintén nekem is kissé, TQ-nak tűnt, meg azt sajnálom, hogy sima betűkkel voltak a tulajdonságok, nem pedig a dio fonttal.A bag részét nem tudom..Valahogy annyira nem jön be, hogy egy 5x5-ös kis ikon mutatja a nagy dárdát..És nem olyan mint a dio1-2-ben..Szebben mutattak kidolgozva a fegyverek a puttonyban :)
  • Aurelianus
    Le*rom, majd nem veszem a barbárra fel.
  • Narxis
    Megmaradnak.
  • BEAST #2320
    Csak megemlitenem hogy a barbis hasonlatod kb akkora baromsag mint az altalad utalt emos.
  • Aurelianus
    http://www.kotaku.com.au/games/2008/07/diablo_iii_art_inspired_by_titan_quest.html

Dolgozói átfedések? Az Iron Lore néhány ex-tagja a csőd után csatlakozott Viharékhoz?

Vagy csak puszta ötletlopás?
  • who am I 7
    Az az elején volt....Most meg már azért el telt egy kis idő.A barbi játékot kedvelők, se kevésbé agresszívek mint akik sötétebb árnyalatot akarnak.DE már ez tényleg fölösleges csontrágás.Az blizz kijelentette, hogy nagyon picit farigcsál, sokat nem, mert már ezeken nem változtatnak annyit.És kész.A utolsó aktokban valószínű már komorabb atmoszféra lesz, az elején meg színesebb lesz.(ezt mind két oldal megnyugtatására mondom...).A wowos páncélok/fegyverekkel meg..Azzal nem tom mi lesz.
  • BEAST #2317
    Teged is megkertek paran hogy hagyd abba... de feltunoen nem erdekelt.
  • Aurelianus
    Sajnos a hupilila-szivárvány világos színkedvelő "békés-elfogadó" A "3. legjobb-tökéletes hangulat, tökéletes színvilág""a szín a barátunk" wowpártiak néha sokkal agresszívebbek, mint a vérkedvelő ősdiablófanok
  • who am I 7
    Azt nem tudom, melyik alultáplált majom balf*sz találta ki ezt az istenverte emós dolgot...És azt sem tudom felfogni, hogy hogy lehet valaki akkora hülye, hogy még hangoztatja is.Egyáltalán tudjátok mi az az emo?És tudtok párhuzamot vonni az emos generáció és a játék wowos grafikája között????Akkor a régi diablo 1-et emosak csinálták nem?Ezt annyira utálom.Ez pont akkora baromság, mint aki leveszi fekete fehérre a szín árnyalatot, hogy ez akkor így jó.Én ezt nem tudom megérteni..Hogy már nem 1x, meg nem 1 ember mondta, hogy hagyjuk ezt ABBA.De még mindig van 1-2 barom aki tolja a hülyeséget.
  • Snomag
    ma' johet is az uj peticio :D
  • Aurelianus
    "+hulla+vér marad 0 - 10 perc" csúszka hardver erejétől függően optimalizálható ennyi.
  • Aurelianus
    dark/light on/off kapcsoló (optionsba saturation, gamma, contrast, stb csúszka) kell szvsz mindkét tábor örül, nincs tetvészkedés egymás arcában.
  • MrAndree
    Utána pedig valaki magyarázza el nekem, hogy ezt mi a francért küldte el kétszer.
  • MrAndree
    Valaki most már indíthatna egy petíciót arról, hogy elég volt a petíciókból. :)
  • Barnus
    A Blizzard hivatalos FAQ-jában elolvashatod, hogy DX10 nem kötelező. Nem is lehet, hisz elmondták, hogy a játékot XP-re fejlesztik optimalizálják és nem Vistára. XP-re pedig nincs DX10 ugyebár. DX10 csak opció lesz, ugyhogy ezeket a kamugépigényeket tök felesleges linkelgetni imo.
  • magus
    "don't listen to the emos"

: DD
  • TurboX
    én azzal értenék egyet ha mindenkiben tisztázódna a dolog és hagynák őket dolgozni mindenféle peticio mentesen, majd a másfél év mulva esetleges stressz teszt után lehet bombázni őket ötletekkel..
  • Barnus
    Aki esetleg azzal ért egyet, hogy a Blizzard tudja mit csinál, jól csinálja a dolgát és szerinte igenis jó lesz a grafika, illetve nem ért egyet az idióta előre siránkozókkal, azoknak itt egy peticio, tessék aláirni:D
    http://www.petitiononline.com/mod_perl/signed.cgi?d3color

Ez arról szól, hogy szeretjük a Blizzardot, szép az új grafika, és kapják be a dáááárkosítók:)
  • Davidus
    [URL=http://www.xfire.com/games/d2/Diablo_II/]"kicsit"[/URL] feljött a D2 a bejelentés óta:D
  • TVelvet
    hö! Én addig nem is játszok vele, amig a grafika olyan nem lesz mint Tyrael a Bannerba!!!!

(sillly...)
  • oneal1
    komolyan ez nevetséges hogy fikázza itt a banda fele a grafikát...

Egy ilyen játéknál úgyis a játétmenet adja az élményt.

akinek meg nem tetszik az meg játszon fekete fehér monitoron:D
  • Neoncsoves
    a majd szó ki maradt szóval: Akkor majd ne játszatok vele és kész!
  • Neoncsoves
    ez a legfőbb gondotok hogy nem elég darkos??? :) akkor ne játszatok vele és kész!
  • magus
    hogy ti mennyit tudtok pofázni arról, hogy nem elég sötét egy koncepcióvideo meg arról hogy pár elhízott 40 éves kocka miket talál ki vmi honlapon. beszarás
  • AntiHero
    Elmegyek 3 napra nyralni. Aztán nekem jól viselkedni:) nem teleszemetelni a topikot.
  • RaKmaTakaTa
    Na jó, akkor a lényeg: :D
    Mindkét felállásban megállja a helyét a grafika, de magánvéleményem szerint a D3-nak kicsit félelmetesnek kellene lennie. Ezt hangulatilag főként pályákkal, monsztákkal lehetne elérni, de színes-cartoon-os grafikával nehéz lesz. A nyomasztó hangulatot esetleg a szabadtéri pályák feloldhatnák időnkét a csilli-villi, napsütöte, szivárnyos jelleggükkel. Röviden ennyi.
  • Gladiator
    a point lényeget jelent:)
  • RaKmaTakaTa
    nincs pont.
  • RaKmaTakaTa
    Helyesbítek:
    - a lány játszik, méghozzá a sim2-vel és emós :D
  • ShaiHulud
    and the point is...?
  • RaKmaTakaTa
    Megnézettem másokkal is a képeket (egyik sem játszik szerencsére :D) #1925 hozzászólásból és az alábbiakat válaszolták:
    Lány: felső teccik.
    Asszony: az alsó szép színes, de a felső jobban illik hozzád, nekem is az teccik :D (És félelmetes!)
    Más személy: Alsó teccik(a felső borongós, az alsó meg olyan mintha víz alatt lenne)