78989
Hivatalos weboldal
Diablo tematikájú merchandise cuccok
Diablo IV: Vessel of Hatred beszerzése
Diablo IV: Vessel of Hatred megjelenés: 2024. október 08.
Diablo Immortal (Android / Apple iOS / PC) - MÁR ELÉRHETŐ!
-
#2372 nem baj, addig sem irkalsz hulyesegeket :d -
Aurelianus #2371 Midig változatos vagy Te is, és ezért most épp Rajtad nevetek! -
#2370 attól még lehet most más -
#2369 Enyhen rohejes ahogy jatszod a topic ordog ugyvedjet ... ez a "sajat velemenyes" szoveg is kezd unalmas lenni, kitalalhatnal valami mast. Ha valaki leirja a velemenyet az egy dolog, de ha valaki naponta 100x tesz meg, raadasul olyan nevetseges dolgokkal kapcsolatban mint "ilyen fuves terulet volt mar mashol is, lopas!" ... de azert hajra :D -
Aurelianus #2368 Az hogy szegényke nem tudja tolerálni ha Neked más a véleményed, mint neki, és ezért lerobban az az okos feje. Sajnáljuk. -
#2367 [valakivel egy időben küldted a hozzászólást és a másikét kiütötted... te genyó! ] -
#2366 Ja ez asszem egy predatoros nászból született, az álkapcája teljesen olyan amikor agresszív, ja és az alienek is ott csücsülnek a vállakon, jó kis lecsó... -
#2365 ez egy teljesen más játék :) DK -
#2364 1-ből és 2-ből:
volt a kettő közt némi változás, de a mostani abszolút full más. -
amugy tényleg minden concept arton máshogy néz ki.. -
#2362 igazad van, ő az igazi diablo -
#2361 magába olvasztotta, egyé váltak, azért néz ki egész máshogy. -
#2360 ráadásúl wwi-en amikor felvillant ez a képkocka mindenki eufólikus kiabálásba kezdett, annyi ember gondolom nem téved ^^ -
#2359 homlokán az a fényes valami nagyon a lélekkő helyére emlékeztet
#2358: diablopáholy -
Cat 02 #2358 Valaki tud adni lehetőleg magyar storyt ? Tehát h 1-2-ben mi történt.
Sajna csak egyel toltam és ott is csak a hentesig és csontvázkirályig jutottam :D -
#2357 hát ez full nem úgy néz ki, mint Diablo... amúgy ki mondta, hogy Ő lenne az?
-
#2356 bár ha most jobban belegondolok diablo is új arcát mutatja -
akkor baal és mephisto elég komoly átváltozáson eshettek át :D -
#2354 Nekem tök lényegtelen hogy az a rom koppintás-e vagy nem (aki látta azt az előképet annak az)...ezzel most mi a gond? -
#2353 a cinematic muviban diablonak volt még 2 másik feje a vállán...biztos összenőtt a testvéreivel, és a végső küzdelemben majd ezzel a félig autista félig retardált izével kell majd összebarátkozni -
#2352 tehát ha van fű meg fa az már tq koppintás. na most veszem ki egy időre a kedvencekből a topikot mert lerobban a fejem a heléyről -
#2351 Rom is lehet, sőt ahogy nézem inkább az de az egész a környezetével egy az egyben koppintás a tq-s parnasszus hinterlands nevű wp ről, a skill tree ről nem tudni semmit, de azt igen, hogy 5 kaszt lessz és nem emlegettek semmi forradalmi, stb.-t a build lehetőségekről, miközben a többiről: b-net, nextgen szarságok ódákat zengtek látatlanban is... -
#2350 Az inventory-ra azt mondták, hogy még ők sem tudják, milyen is lesz pontosan, ami a gameplay videoban volt, az csak egy ideiglenes megoldás. -
#2349 de honna tudod hogy a D3as képen WP kapu van?:P lehet hogy csak valami random rom.
a skilles téma meg időgép -
#2348 Ok, de csak wp kapu graf design ról volt szó, ami lehetne akármilyen kinézetű, de nem az, mert szimpla lenyúlás, attól még nekem semmi bajom vele...engem leginkább az csesztet, hogy csak 5 kari lessz a szokásos skillekkel, nekem az ilyesmi totál gyépé a tq után, ez van -
#2347 abban biztos lehet hogy ha vannak nagy ötletek a tqban akkor azok el lesznek lopva. de ez nem a waypoint rendszer lesz ami már a diablo2ben is benne volt:D -
#2346 -
#2345 Semmi gond ezzel szerintem, mindenesetre több értelmét látom az ilyen kritikának, mint annak hogy debilen mantrázzak: hogy a blizz így tudja mit csinál, meg nem csinyá gagyit, meg mennyire wow os a színe vagy éppen emos... -
#2344 Rob Pardo interjú - vót-e má'? -
#2343 Romoto.
te áljál már le hogy folyton a titan quest-el jössz.
ez még mindig diablo topic... köszöjünk, nem kell minden második oldalon előadni magad hogy szétlopták..
és ha igen?! a TQ meg szétlopta a diablo egyet az ötlettel magával :D wááááá :CCC -
#2342 Te meg a faékedet, csak bartellba megy -
#2341 Hát igen, semmi se tökéletes:) Főleg errefelé:D -
#2340 add már kölcsön az időgéped! -
Aurelianus #2339 Ahogy gondolod :) Engem nem zavar.
-
#2338 Ja szerencsére, kevesebbet kell legalább agyalni a buildeknél... -
#2337 Jó ötlet! Sajna félmegoldás. -
#2336 Görcsölj csak, de tök felesleges.. -
Zóanagyvarázsló #2335 Nekem pedig az a véleményem, hogy a Diablo 3 Sims-klón. Ez sem badarság, szimplán eltérő vélemény. -
Aurelianus #2334 Lehet de lehet nem. -
#2333 ami abban a linkben van az nem különböző vélemény hanem baromság