78989
  • shaba23 #2492
    van már hozzá magyar felirat?:)
  • Rip
    hoax
  • TurboX
    diablo mindíg is clickandmove volt..ne csináljunk belőle golden axe-ot..

#2489:What are the system requirements for Diablo III?
    We'll announce specific system requirements at a later date.
  • John Cena
    Gépigény mi lessz srácok? nem találtam sehol brutál gép köll ehez??? én csak a Diablo 1-el jácottam:P de teccenek a D3 képei:)
  • Arnoux
    WASD faxa lenne, nemtom próbálta-e valaki a Mythos-t, ott is lehet WASD-vel irányítani és sokkal könnyebb kikerülni a boss ütéseit és közben lőni
  • magus
    bele a kádba egy zsák szennyes + mosópor aztán hadd menjen

azért amúgy jó, hogy az internet beszívja ezeket, ennyivel kevesebb hülye rohangál az utcákon

ja, amúgy "DIABLO.III.PRE.ALPHA.VERSION.LEAKED-DEViANCE" omgzor
  • who am I 7
    Az egyben volt olyan, hogy könyv kellett hozzá, és úgy tanultad meg.A 2-ben már egy bizonyos szinten tanultad meg, könyv nélkül, csak úgy jött a skill.Maceráns lenne, karakter specifikus könyveket berakni a játékba, ezért marad a kettő alapján, itt is.Persze a skill-tree nincs még kész..Majd gondolom, év vége felé, nyomnak infót arról is.
  • who am I 7
    "en nemakarom visszahozni remelem nem is jonn vissza tobbet
    viszont lenne egy kerdesem az iranyitasrol mint tudni marad a regi vagy a mostani mmos iranytast kapja esetleg mind2?"

Minek jöjjek, vissza, oda, ahol ilyen nyomik vannak, akik nézik a videót de nem látják? Igen, mmós lesz..omg.Gondolom se a szöveget nem értetted, se a videot nem fogtad fel.De mondjuk, ezt nem csodálom
  • Kandurex
    új banner terv?
  • oneal1
    nem lehetne megbontani a topicot erre a graf témára tekintettel?

sztam nem csak az én tököm van tele hogy semmi infót nem lehet kibeszélni rendesen, mert mindenki a graffal jön...
  • Narxis
  • Seth
    hámozd a fingot öreg XD
  • Paranoia
    xD
  • szucsy89
    owned :d
  • Krinyo
    "amit kaptam"
    azt hittem csak évek múlva jelenik meg :D
  • Cat 02 #2477
    Régiben olyan volt h vett az ember skill tekercset és ha volt elég statja meg tudta tanulni, nemde ?
  • Count Adyn
    :D
  • Seth
    Ez volt már?? :D

• Zarache
    nemtom en lehet egyedul vagyok ezzel de picit remelem hogy a skill tanulas nem a dio2-re fog hajazni illetve hogy remelem lehet majd wasd-el is iranyitani sokkal jobb lenne az iranyitas ugy kozben konnyeb lenne cigizni xD
  • szucsy89
    valószínűleg nagyrészt ugyanaz lesz mint az előző részkben
  • ProGabe #2472
    nem lesz! lvl1-en kell végighentelni a játékot! a vége persze mocskosul nehéz lesz,lévén Diablo lvl3-as,mint azt jól tudjuk^^
  • TurboX
  • Synchronous
    Karakterfejlődésről tud valaki valamit? Azt kár lenne kihagyni. Kifejezetten szerettem vásárolgatni a jobbnál jobb cuccokat, meg gyűjteni a pénzt.
  • Shongi
    Bemutattak 1 "pályát" és 2 kasztot, ebből nekem nem az jön le hogy teljesen kész van...
  • Aurelianus
    vévévépontskinspontbe -> új aktok is vannak :)
  • shaba23 #2467
    azért én szeretném, ha bekerülne még néhány act :)
  • Bokafix2
    Én nemrég néztem meg a bemutató videót a játékról, de nagyon nem kellett volna. Olyan szuper a filing, hogy a fal adja a másikat. Most mit csinálok addig míg megjelenik? A fizikai motor nagyon arcoskodik benne, tök jó az amortizálható játéktér.
    A bossfight a végén tette fel nálam az i-re a pontot. Hihetetlenül jól van megcsinálva a főboss. Olyan jó lenne megkarcolni a hájas seggét a barbár éles bárdjával, s utána beletaposni a szájába.
    Teljesen elkészültnek látszik már ez a játék, és jó volna, ha nem nyújtanák el így a megjelenést a srácok.
  • shaba23 #2465
    "aki tud klikkelni, az tud játszani a diablo3-mal" :)
  • TurboX
    ???

(minden marad a régiben)
  • Zarache
    en nemakarom visszahozni remelem nem is jonn vissza tobbet
    viszont lenne egy kerdesem az iranyitasrol mint tudni marad a regi vagy a mostani mmos iranytast kapja esetleg mind2?
  • shaba23 #2462
    ha pedig semmit nem ír, akkor te majd visszahozod a témát, igaz?
  • Zarache
    hiaba irsz neki ugyse erti meg mindenki utalja csak annyira sotet mar hogy nemveszi eszre :D vegig 2 szoveget ismetelget
    1,kopkodes(megjegyeznem o kopkod vegig es aki elmondja a velemenyet az szerinte kopkod)
    2,napok ota rinyal mindenert kesobb ugytesz mintha mise tortent volna es nyalizik
    ui.:mindenre azt mondja inodkolja meg az ember amikor o se tudja normalisan megindokolni amit akar

szal igazabol egyet ertek veled eltunhetne ez a 12 eves kisgyerek :)
  • Krinyo
  • TurboX
    576-ot hagyjátok mert vicc az egész banda ahogy van..
  • PiszkosFred
    Lefujtak a fejlesztest, helyette Hello Diablo Online nevu mmoba kezdtek. Sajnalom.
  • genory
    Sziasztok!

Lehet tudni akkor, hogy mikor jelenik meg a játék?
  • Sordoran
    érdekes, 1 hete még október 30. volt kiírva
    StarCarft 2 2009. I. félév
    Diablo 3 2010. II-III-IV. negyedév környéke
    szerintem...
  • TBTPumpa
    Az 576 Online Áruháza szerint a StarCraft 2 már 2009. Január 10.-én megjelenik!

a Galaxisnet szerint a Diablo 3 valamikor 2009-ben jelenik meg!

Ez egy vicc, komolyan mondom!
  • Sordoran
    haveromnak jó hír, neki dx10-es kártyája van, nekem meg mind1, mivel az enyém kezeli a dx10.1-et is
  • ShaiHulud
    csak windows 7 -en fog futni.