78989
  • PiszkosFred
    Hat ha amazon helyett hoznak egy rangert (mert hat ferfi amazon megiscsak erdekes - bar aktualis - lenne), es mondjuk a pala helyett egy monkot, akkor oke. De hogy a sorcit es a nekrot egybegyurjak, azt sajnalom. Azert jo lenne mar egy vegleges kaszt lista :)
  • Kandurex
    szerintem egy assasin, druida páros kiherélése lenne a korrekt lépés, de hát ugye ez ismételten szubjektív
  • 5c0rp330n
    Pala nekem is nagyon hiányozni fog, ha ez igaz..
  • shaba23 #2529
    deathknight lesz:)
    meg gnome berserker:)
  • BEAST #2528
    neeeeeeeee! ... palat :(

Na mindegy, eleg valoszinu hogy nem tunik el teljesen a tobbi karakter sem, ahogy a witch doctor is kapott necro/assassin kepessegeket es a barbar is kapott paladintol charge-ot :)
  • Krinyo
    Blizzard Entertainment also stated that other than the Barbarian, there will be no returning character classes from the first two games. It's quite likely that the Barbarian is an exception because it was far and wide the favorite character class, most often chosen by Diablo II players.
  • Dant0r
    Azért kemény 4 évet kellett várni a lépésre:)
  • chalezlopez
    Megnéztem a HD gameplay videót. VÁROM a D3-at, mint a messiást!!
  • Kandurex
    ja, ja erre én is emlékszem, ment is a zúgolódás miatta rendesen, aztán lépett a Blizzard, jó irányba, remélhetőleg most is lépnek....vagy marad nekünk a Hello Diablo
  • Rettenthető
    A healing potion dobálásával és vásárlásával kapcsolatban csak az jut eszembe, hogy annak idején a Diablo II 1.00-ban is az volt, hogy nem, nem lehet majd mana potion-t venni, mert úgy túl könnyű lenne; aztán ez csak megváltozott valahogy.
  • ProGabe #2522
    egy elég jó ÍRÁS a sok sirámról. mármint azért jó,mert - szerintem - nagyon jól látja a srác a dolgokat

"Wow, it's the world from Diablo in 3D, rendered like a painting to retain the 2D flavor of the previous games. The dark and ominous themes are still there, only now we don't have to use our imaginations to fill in the details suggested by blocky sprites."

talán az eddigi legjobb megfogalmazása a témának

hw-n a két fejessel készített interjú ferdítése :)
  • Bokafix2
    "...Így ők juthatnak hozzá 2010 karácsonyán."

De csak akkor, ha valamelyik fejlesztő a rokonuk.
  • TurboX
    ill. az esetleges collector's edition rendeléseknél szerepet játszhat
  • ThisZip
    Aki előre megrendeli az fog kapni legelőször. Így ők juthatnak hozzá 2010 karácsonyán.
  • TurboX
    marketing
  • Pretorian
    Galaxisneten már kirakták előrendelésbe a játékot, 2009.-es megjelenéssel. Úgy legyen. Mondjuk beárazva még nincsen, úgyhogy nemtom mért kellett kitenni...
  • SLICK
    Na ez a HP-s meg az állandó térkép dolog nekem sem tetszik.
    Mondjuk ha a térkép tényleg olyan nagy kiterjedésű lesz és meg kell szenvedni azért, hogy vmit megtalálj, akkor annyira már nem is zavaró, hogy mindig ugyanott mész..
    Pl.: ott a Sacred. Ott is állandó térkép van és engem vhogy nem zavart, hogy mindig ugyanott játszok. Igaz es saját vélemény.
  • oneal1
    kiadhatnák azt a demot ami a videóban van:D

én kár hogy meghallottam hogy lesz 3. rész...

tiszta szenvedés lesz míg kijön:S

Amúgy nem játszom egy játékkal sem, csak szmulátorkkal de a diablo kettő az azért megfogott:D ez meg már most...
  • magus
    küldd el msn-en a hitelkártyaszámodat és küldöm -.-
  • TVelvet
    Nem nekem van problémám, hanem a 1212312391289ö38219ö38ö192839ö18ö983 emberkének akik beírják mindig a kérdés-t, hogy Mi a gépigénye? Mikor jelenik meg?
  • ROMOTO
    Asszem vót már
  • ROMOTO
    Az elég vicces lenne ha a mana mellett nem esne health
  • Pretorian
    Igen, igaz. Itt igazából az idő jelentheti a fő problémát, mert azért egy olyan addon, ami tényleg szervesen illeszkedik a játékba, nem két nap alatt készül el. Viszont itt elveszik az, amitől az addon addon lesz, itt már inkább expansion-ről beszélünk...
    Szerintem éppen az lenne a lényeg, hogy gyorsan legyünk kész az add-onnal, és azon túl, hogy teszünk bele néhány unique monstert, unique helyszínt és tárgyat, írjunk hozzá egy nem túl nagy volumenű, de korrekt sztorit, amihez készítsünk egy igényesebb engine-movie-t. Nem kell túlzásokba esni, szerintem ha kapnánk ilyeneket, akkor mindenki elégedett lenne, és nem haragudnánk, ha mondjuk hosszabb időt kéne várni az első teljes értékű expansionre...
  • ShaiHulud
    source?
  • r4pt0r
    Már nem emlékszem de mintha a vidben csak mana poti lenne nem? És erre gondolt hogy még nem tudják hogy lsz megcsinálva. De lehet tévedek. :P
  • Cat 02 #2507
    Van új hír HW.
  • Krinyo
    úgy ahogy ezer másik játéknál amihez ügyes és okos modderek csinaltak modokat
  • Pretorian
    Ezt értem én, de én nem egy Diablo MMO-ról írok, hanem a Diablo 3-ról mint hack and slashről, kizárólag az MMO-ra jellemző contentekkel, addonokkal, és arról, hogy ezt hogyan lehetne megoldani egy hack and slasben úgy, hogy az megőrizze a sztori kötöttségéből eredő integritását. Attól még nem lenne belőle MMO. :)
  • ROMOTO
    Lehet hogy a poti drop mennyisége lessz drasztikusan csökkentve, fene tudja...
  • TurboX

a sztori kiszélesítése nem hinném hogy nagyobb problémát jelentene, egyszerű az elmélet térjünk ki a részletekre (ahogy a warcraftal csináltuk). gondolok itt különféle rendek megalakulására majd azok bukására amire korántsem kaptunk részletes és kimerítő információt az eredeti történet alapján csak nagyvonalakban. ezer és ezer kisebb és nagyobb eseményt lehetne csatolni az eddigiekhez, előzmény-múlt (amire ugyan kitértek az origi sztori alatt, de betekintést nem kaptunk ugyancsak) ami már megalapozna egy viszonylag szélesebb réteget a szori részéhez amit egy új rész keretében útjára lehetne bocsátani. ez önmagában nem emelné a játékélményt, de egy jó támpontod ad a fejlesztőknek akiknek "csupán" a technikai megoldást kell megalkotniuk midenféle ficsörrel együtt ami a probléma szervesebb részét képezi.
    lényeg a lényeg: elgondolni és hozzáadni egy "kötött" szotrihoz nem hinném hogy olyan nagy falat lenne számukra anélkül hogy elveszíteni a hitelességét az egész, nem úgy mint a fizikai megvalósítás ami a játék újszerüségét megtaramtené.
  • ROMOTO
    Mindenesetre a game play vid en esik poti, igaz elég ritkán.
  • Kandurex
    De akkor meg ugyanott vagyunk ahol a part szakad nem? Hisz eddig is dobálták a monsták a healing potion -et! Akkor meg nem tök mindegy globe -nak, vagy potion -nek hívjuk?
  • Aradebil2
    de akkor miért volt poti a játékban?+ WWI-n azt is nyilatkozták h a globe-ok csak kiegészítik a potikat
  • Kandurex
    Ez a healing dolog egyértelműen rossz húzás. Én teljesen máshol várom az újításokat a Blizzard résézéről, nem azt kidobálni ami jól működik, hanem ami inkább nehézkes és macerás.
  • Kandurex
    és legyen benne egy egyszerűsített válasz, amolyan mindenre?

"Nem tudjuk"

Tegyünk egy próbát: kérdezz valamit!
  • ROMOTO
    "Jay Wilson - aki a Dawn of War meg a Company of Heroes RTS-eken dolgozott - fejtette ki hogy ugyan a dungeonok ugyanugy randomizaltak lesznek, mint az elozo reszekben ellenben a fold felszinen levo helyek mar nem. Azzal magyarazta a dolgot hogy szerettek volna vegre egy Diablo vilagot epiteni egy allando geografiaval, es ra akarjak venni a jatekost hogy megtanulja a helyeket."
    Nesze neked újrajátszás élmény avagy hogy lehet minél kevesebb melóval összehozni valamit, és tök szánalmasan magyarázkodni hozzá.

Lesznek randomizalt esemenyek - erre a demoban a leszakado hid volt a pelda. De ennel persze osszetettebbeket is terveznek.

"Nincs healing potion. Lol. A jatek iranyitja, hogy mikor toltheted ujra az eleterodet es mikor nem.
    Ezzel szeretnek ravenni a jatekosokat hogy ne fussanak el a mobok mellett es ha kevesebb HP-juk van akkor is akarjanak harcolni, mar csak a health globe-okert is. Hat nem tudom, en 100HP-val nem szivesen esnek neki egy 2000HP-s monsztanak hogy hatha dob egy health globe-ot ha esetleg megfektetem.
    A Halo es a CoD rendszere tetszett meg nekik, ott sincs health pack csak "automata" HP visszatoltes. Plusz igy a jatekosok is egy bolyban haladnak majd mivel ha valaki felvesz egy ilyen health globe-ot az feltolti a kozelben allo csapattagok HP-jat is. Mana nem tudni hogyan lesz de ugy erzik hogy ha kilovik a potionoket akkor sokkal "egyensulyozottabb" lesz a jatek, nem csak iszogatasbol all majd az elorehaladas."
    Hát ez mekkora marhaság lenne, a főbossoknál kb csak akkor lenne esélyed, ha önnönkezével vetne véget az életének...
    Ja és van még Más is...
  • TVelvet
    Valaki csináljon má egy FAQ-t pls:)
  • PiszkosFred
    A sztori ugye jóval kötöttebb, mint egy MMO esetében, éppen ezért elég nehézkes lehet új tartalmakat hozzáadni a játékhoz..

Demonok harcolnak az angyalokkal, es ezt legtobbszor azok az emberek szivjak meg, akik letuket Tyreal es cimborainak koszonhetik. Vidd elore az idoszamitast 500 evvel, vagy akar vissza, (esetleg egy masik, Sanctuaryhoz hasonlo vilagra) es bosegesn tudsz arra az "ismeretlen" erara egy mmo-t felepiteni. Az alap konfliktus adott, a rakas gonosz es jo "NPC" adott, ha mmo-t akarna a blizz csinalni, nem a sztori kitalalasa lenne a legfobb problema :)
  • Dant0r
    "marad a hent, a gyúrás, a rush, a lootolás"
    És tényleg!:D
  • Pretorian
    Azon gondolkodtam, hogy ez az "MMO-modell" mennyire alkalmazható egy olyan játék esetében, mint a Diablo. Nyilván nem a harcrendszerre, a csapatalapú multiplayerre, és az irányításra gondolok, hanem elsősorban az újabb kontentek, addonok hozzáadására.
    A sztori ugye jóval kötöttebb, mint egy MMO esetében, éppen ezért elég nehézkes lehet új tartalmakat hozzáadni a játékhoz...arról nem is beszélve, hogy éppen az egyjátékos módra való fókuszálás miatt kötött a sztori:
    a multihoz elég nehéz lehet olyan tartalmat hozzáadni, ami nem bonja meg a sztori integritását, a beleélést, és a filmszerű történetmesélést, melynek ugye elengedhetetlen része az átvezető animációk megléte...és ezekből valószínűleg lesz majd bőven...
    Ezzel csak azt akarom mondani, hogy amennyiben nem lesznek a multiban legalább saját engine-el készített átvezetők, cutscene-ek, úgy a multi nem hinném, hogy nagyobb élményt nyújtana, mint az eddigi Diablo játékok, vagy éppen az MMO-k...marad a hent, a gyúrás, a rush, a lootolás.
    Mit tudnak hozzáadni egy sima addonban?
    Újabb helyszíneket kidolgozott történet nélkül? Nyilván nem, mert az, mint említettem, megbontja a sztori integritását...
    Újabb karakterosztályokat? Talán...ez járható útnak tűnik...
    Újabb tárgyakat, képességeket? Nyilván...mivel ez eddig is tökéletesen működött...
    Újabb randomgenerált helyszíneket? Áhh...kivéve, ha az említett helyszínek a sztori szerves részét képezik...
    Lényeg a lényeg: teljes értékű kiegészítő nélkül szerintem nem nagyon lehet újabb kontenteket tolni a játékhoz...
    Persze nem vok Aigner Szilárd, (nem is baj, ahogy olvasom, van itt jó sok Szilárd bá', meg Nostradamus is) szóval nyilván nemtom megmondani, hogy felhős lesz vagy esős, viszont a Gyurcsokhoz jártam sokáig májndkontrollra, úgyhogy majd sugárzom a pozitív energiát a Blizznek, hogy sikerüljön nekik jól megoldani a dolgot.