78989
  • Pretorian
    Nem hiszem el, hogy még mindig bedőlök az ilyen hülyeségeknek: Videó

A hülye állatok biztosan szörcsögve röhögnek a sok majmon, aki megeszi a videót...:D XD
  • ThisZip
    főleg ha van a seggedben egy healer....
  • Shongi
    Én meg pont fordítva vagyok ezzel, diablo-ban még ok, ott végülis a mana nem olyan jű de fontos tényező, de a wowban annyival jobb a warriorral vagy rugóval tolni akikkel nem kell attól tartani hogy kifogysz.
  • Barnus
    Igazad van, van ww-je, de ettől még nem nem vált szimpatikussá. Attól még közelharcos. Attól még nem lő a képernyő egyik végéből a másikba. Nem tudom. Engem idegesítenek a melee classok. Bár Diabloban még mindig egy fokkal jobb, mint WoW-ban. Na ott aztán végképp. Az állandó out of range, target is behind you, rogue esetében meg folyton a hátamögé futkosni, ha bacstabbelni akarszl. Kész gáz:)

Mage powa!:)
  • 5c0rp330n
    odavánszorogni? te sem láttál még erős barbárt. egy barbár valami félelmetesen erős tud lenni későbbi szinteken. whirlwind-el gyakorlatilag porszívóként működik a szörnyek ellen :)
  • Barnus
    Hogy miért szeretik ennyien azt a szerencsétlen barbárt. Minden egyes mobhoz odavánszorogni és ütögetni...brrr:)

Egyébként lényegtelen a szavazás szempontjából, de D2-ben nincs Sorcerer:P
    Sorceress van:)
  • TheGooDKinG
    : yeahh : ennyi
  • szucsy89
    jah lezárják 100fölött mert lehet így is fals az eredméyn a visszajárók miatt
  • Narxis
    Aha. xD
  • Barnus
    ismét lemaradtam a szavazásról. ezek direkt ilyen villámszavazatok?:D
  • Hegi90
    Egybkt sztem a 3-ba marad ezek közül a pala (bár sztem kevesebb aurával), meg egy assa/rouge féleség, és egy hunter/archer, ami ilyen druid-bowazon keverék lenne :D. Sztem ilyenekre számíthatunk még, ja és a magicianra :P
  • Hegi90
    1. Sorci
    2. Assa
    3. Ama
    4. Pala
    5. Barbár
    6. Druid
    7. Nekro

De változó, mikor milyen kedvem van :D
  • miilann
    csalás,újraszámlálást!
  • Narxis
    Sorcerer rulz, amúgy még a druida volt a kedvencem.
  • Kandurex
    Elértük a 100+ főt, szavazás immáron lezárva, innen már csak fals eredményeket kapnánk a visszajárók miatt.
  • Gladiator
    jóvanna:D
  • jazzy
    Csakis azért sorceress mert azzal lehetett a legjobban mfelni ezért azt szerettem meg a legjobban.

Egyébként mindegyik classnak megvan a saját szépsége mindegyikkel élmény játszani szerintem.

Személy szerint mint mondtam sorceress, és amazon fan vagyok (jókis titannal :) )
  • Krinyo
  • Kandurex
    már vót!
  • Krinyo
    darkosabb szavazást a népnek!4
  • PiszkosFred
    Vegre elmult a harom nap, vegetert a grafikai miatti hiszti, most a szavazas nyelvezete van soron? :) Hat igy csinaljon barmit is az ember, hihetetlen hogy nem lehet szo nelkul hagyni...
  • Kandurex
    azért csak lehet valahogy értelmezni, :/
  • Gladiator
    Nem azért, de elég érdekes, hogy egyik karakter neve angolul van, másik magyarul...
  • Narxis
    Sorcerer powa
  • Rundstedt17
    nekro
  • AntiHero
    Necromanta powa:) Látom a többségnek is:)
  • PunkZoli
    naezaz! :Ð sírok
  • TurboX
    amazon male/female ? :D
  • 5c0rp330n
    dehogy, én is. még tegnap, azóta újraindult +amazonnal ha jó látom. akkor megint szavazok rá.
  • szucsy89
    lol palára még csak én szavaztam:(
  • Kandurex
    bazz, tudtam, h lemaradt valami :D
  • magus
    azért olyan nagyon fantáziadúsak nem voltak a kasztok, lehet a sorcerert wizardnak hívni, de akkoris lesz egy alap varázsló...

persze lehet, hogy az új színvilághoz jobban passzol egy gnome shaman és egy tauren rogue
  • PunkZoli
    ésazamazon?
  • Dant0r
    A locust swarmot felfoghatjuk chain lightning-keveréknek is, pattog ugye.
    Zombifal az vmi módosított bone wall+fire wall.
    A koponya-bomba az esetleg meteor, de leginkább assassin fire bombja:)
    Soul harvest lehet akármilyen nova-utánzat, a két átok meg önmagáért beszél.

De a barbár is kapott új skilleket, szóval _SEMMIT_ nem lehet kiokoskodni hehe:)
  • Kandurex
    Akkor had szóljon a szavazósdi, mit szeret a nép a legjobban?
  • Count Adyn
    Nekem Sorci musthave:D
  • Kandurex
    ááá nem hiszem, bár tányleg vannak nercos vonásai :( átkok pl. vagy a zombifal, de sorcerer mutatványokat nem láttam tőle, szóval én reménykedem, viszont ha Blizzard kiheréli a Necromanta -át a Witch kedvéért..hát komolyan aggódni kezdek...!
  • r4pt0r
    Valahol olvastam hogy a Witch doctort nem a necro helyett akarják behozni tejlesen új, mert a necro egy olyan egyedi kaszt amit ha beakarnak tenni akkor necroként fognak.

De egyébként nekem sorci, meg a dru lenne a tökéletes. Ez a két kedvencem.
  • PiszkosFred
    Hat a witchdoctor nekem eddig nekro-sorci mutansnak tunik :)
  • Kandurex
    Sorci + Necro...heee?