78989
Hivatalos weboldal
Diablo tematikájú merchandise cuccok
Diablo IV: Vessel of Hatred beszerzése
Diablo IV: Vessel of Hatred megjelenés: 2024. október 08.
Diablo Immortal (Android / Apple iOS / PC) - MÁR ELÉRHETŐ!
-
#2572 Nem hiszem el, hogy még mindig bedőlök az ilyen hülyeségeknek: Videó
A hülye állatok biztosan szörcsögve röhögnek a sok majmon, aki megeszi a videót...:D XD -
#2571 főleg ha van a seggedben egy healer.... -
#2570 Én meg pont fordítva vagyok ezzel, diablo-ban még ok, ott végülis a mana nem olyan jű de fontos tényező, de a wowban annyival jobb a warriorral vagy rugóval tolni akikkel nem kell attól tartani hogy kifogysz. -
Barnus #2569 Igazad van, van ww-je, de ettől még nem nem vált szimpatikussá. Attól még közelharcos. Attól még nem lő a képernyő egyik végéből a másikba. Nem tudom. Engem idegesítenek a melee classok. Bár Diabloban még mindig egy fokkal jobb, mint WoW-ban. Na ott aztán végképp. Az állandó out of range, target is behind you, rogue esetében meg folyton a hátamögé futkosni, ha bacstabbelni akarszl. Kész gáz:)
Mage powa!:) -
#2568 odavánszorogni? te sem láttál még erős barbárt. egy barbár valami félelmetesen erős tud lenni későbbi szinteken. whirlwind-el gyakorlatilag porszívóként működik a szörnyek ellen :) -
Barnus #2567 Hogy miért szeretik ennyien azt a szerencsétlen barbárt. Minden egyes mobhoz odavánszorogni és ütögetni...brrr:)
Egyébként lényegtelen a szavazás szempontjából, de D2-ben nincs Sorcerer:P
Sorceress van:) -
TheGooDKinG #2566 : yeahh : ennyi -
#2565 jah lezárják 100fölött mert lehet így is fals az eredméyn a visszajárók miatt -
#2564 Aha. xD -
Barnus #2563 ismét lemaradtam a szavazásról. ezek direkt ilyen villámszavazatok?:D -
#2562 Egybkt sztem a 3-ba marad ezek közül a pala (bár sztem kevesebb aurával), meg egy assa/rouge féleség, és egy hunter/archer, ami ilyen druid-bowazon keverék lenne :D. Sztem ilyenekre számíthatunk még, ja és a magicianra :P -
#2561 1. Sorci
2. Assa
3. Ama
4. Pala
5. Barbár
6. Druid
7. Nekro
De változó, mikor milyen kedvem van :D -
#2560 csalás,újraszámlálást! -
#2559 Sorcerer rulz, amúgy még a druida volt a kedvencem. -
#2558 Elértük a 100+ főt, szavazás immáron lezárva, innen már csak fals eredményeket kapnánk a visszajárók miatt. -
#2557 jóvanna:D -
#2556 Csakis azért sorceress mert azzal lehetett a legjobban mfelni ezért azt szerettem meg a legjobban.
Egyébként mindegyik classnak megvan a saját szépsége mindegyikkel élmény játszani szerintem.
Személy szerint mint mondtam sorceress, és amazon fan vagyok (jókis titannal :) ) -
#2555 -
#2554 már vót! -
#2553 darkosabb szavazást a népnek!4 -
#2552 Vegre elmult a harom nap, vegetert a grafikai miatti hiszti, most a szavazas nyelvezete van soron? :) Hat igy csinaljon barmit is az ember, hihetetlen hogy nem lehet szo nelkul hagyni... -
#2551 azért csak lehet valahogy értelmezni, :/ -
#2550 Nem azért, de elég érdekes, hogy egyik karakter neve angolul van, másik magyarul... -
#2549 Sorcerer powa -
Rundstedt17 #2548 nekro -
#2547 Necromanta powa:) Látom a többségnek is:) -
PunkZoli #2546 naezaz! :Ð sírok -
#2545 amazon male/female ? :D -
#2544 dehogy, én is. még tegnap, azóta újraindult +amazonnal ha jó látom. akkor megint szavazok rá. -
#2543 lol palára még csak én szavaztam:( -
#2542 bazz, tudtam, h lemaradt valami :D -
#2541 azért olyan nagyon fantáziadúsak nem voltak a kasztok, lehet a sorcerert wizardnak hívni, de akkoris lesz egy alap varázsló...
persze lehet, hogy az új színvilághoz jobban passzol egy gnome shaman és egy tauren rogue -
PunkZoli #2540 ésazamazon? -
Dant0r #2539 A locust swarmot felfoghatjuk chain lightning-keveréknek is, pattog ugye.
Zombifal az vmi módosított bone wall+fire wall.
A koponya-bomba az esetleg meteor, de leginkább assassin fire bombja:)
Soul harvest lehet akármilyen nova-utánzat, a két átok meg önmagáért beszél.
De a barbár is kapott új skilleket, szóval _SEMMIT_ nem lehet kiokoskodni hehe:) -
#2538 Akkor had szóljon a szavazósdi, mit szeret a nép a legjobban? -
#2537 Nekem Sorci musthave:D -
#2536 ááá nem hiszem, bár tányleg vannak nercos vonásai :( átkok pl. vagy a zombifal, de sorcerer mutatványokat nem láttam tőle, szóval én reménykedem, viszont ha Blizzard kiheréli a Necromanta -át a Witch kedvéért..hát komolyan aggódni kezdek...! -
r4pt0r #2535 Valahol olvastam hogy a Witch doctort nem a necro helyett akarják behozni tejlesen új, mert a necro egy olyan egyedi kaszt amit ha beakarnak tenni akkor necroként fognak.
De egyébként nekem sorci, meg a dru lenne a tökéletes. Ez a két kedvencem. -
#2534 Hat a witchdoctor nekem eddig nekro-sorci mutansnak tunik :) -
#2533 Sorci + Necro...heee?