78989
Hivatalos weboldal
Diablo tematikájú merchandise cuccok
Diablo IV: Vessel of Hatred beszerzése
Diablo IV: Vessel of Hatred megjelenés: 2024. október 08.
Diablo Immortal (Android / Apple iOS / PC) - MÁR ELÉRHETŐ!
-
FlyingV #2612 még talán annyit hozzátennék, hogy a video készítője is egy nyavaja kis s*ggfej lehetett a szokásos "darkosítsákkülönbennemtokmásthozzászolniatémához" fajtából való volt, mert pl blood ravent is esti környezetben nyírta, meg den of evil omg könyörgöm xD nagyon gáz és elfogult, de engem még is meggyőzött, hogy minden a legnagyobb rendben:D
oh és még valamit, kegyetlen brutális a dio3..
sry ha már lecsillapodott a vita, csak itt lövöm az agyam már 3 napja amióta hébe-hóba próbálom végigolvasni a fórumot a sok 10 éves takony miatt :( -
FlyingV #2611 úú sry még nem olvastam végig a fórumot, de nekem pont ez a videó alakította ki a végső véleményem, mely szerint a WWi-n demozott diablo 3 a lehető legtökéletesebb folytatása a sorozatnak képi világában is. -
Barnus #2610 Slayer rajongó jelen! -
#2609 Hát akkor nem is trú arc...
Egy Diablo kaliberű more az legalább Slayerre headbangeljen már szerintem... -
#2608 keresztény rockot hallgat -
#2607 Hát...azt talán csak a Tokio Hotel énekese tudná kellően autentikusan elmagyarázni, hogy miről álmodnak az emósok...mondjuk...szerintem két sminkelés között azért befér nekik egy-egy szivárványos gondolat is...
Szerintetek egyébként Diablo emós? Vagy inkább stoner... -
#2606 Jól elvagytok. -
Barnus #2605 Az emós? Szerinted az emósok úton hazafele szivárványokról álmodnak?:) szerintem a fekete árnyalataiban gyönyörködnek magukban :D -
#2604 Az túl egyszerű lett volna. -
#2603 lol persze h nem a végére biggyeszted oda! :P :D -
#2602 -
#2601 Az emós változat így hangzik. -
#2600 Fuu srácok képzeljétek micsoda sokk ért ma!
Jöttem hazafele vásárlásból. Épp a szivárványon merengtem. Felnézek az égre, mit láttam? Diablo! Dehát Diablo nem létezik! Én nem akarok a való világban se Diablot látni miközben a szivárvány jár az agyamba! rontja a szivárvány hangulatát. -
#2599 Oh! THX! ;) Pedig ez a jel hatalmas: -
#2598 Szerintem ez poén volt nélkül is :D
És :D pedig volt :) -
Barnus #2597 Tudom, kicsit régimódi vagyok, de az én időmben még nem voltak ezek a külön smiley-k. A nevetést ki tudtuk fejezni a :) a telepofával nevetést pedig a :D jelekkel. Amit hozzáteszem az MSN is kezel, tehát az a :D jelet automatikusan -re alakit, viszont én akartam ekkora jelentőséget tulajdonitani a dolognak, hogy külön menüböl szurogassak be smiley jeleket. Ott van tehát a végén a :D, ami a nevetést jelzi:) Illetve a te kedvedért:
-
#2596 Jól van! 22:15 kicsit este és nem vettem poénnak mer egy darab ilyet--> sem raktál be! ééééééééééééééééééted? -
Barnus #2595 tényleg? arról, hogy a való világban nem szeretnék több szivárványt? Na mesélj:D
Nem a diablo-s peticióról beszéltem, ha nem tűnt volna fel, és csak poén lett volna, de ha már ennyire magyarázni kell, hogy meg lehessen érteni... -
#2594 már van petíció -
Barnus #2593 Fuu srácok képzeljétek micsoda sokk ért ma!
Jöttem hazafele vásárlásból. Épp a Diablo3-on merengtem. Felnézek az égre, mit láttam? SZIVÁRVÁNY! Dehát szivárvány nem létezik! Én nem akarok a való világban se szivárványt látni miközben a diablo3 jár az agyamba! rontja a játék hangulatát. Darkosabb, gótikusabb való világot pliiiz! Csináljunk petíciót:D -
#2592 -
#2591 Nekem pont ez tetszik benne, hogy olyan idétlen karakter:) -
#2590 Nyilván, csak elég viccesen nézhet ki az, ahogyan Diablot, a testet öltött terrort egy bohóc keni szét lululuzva...
De várjuk ki a végét, könnyen lehet, hogy ez lesz a kedvenc kasztom... -
Rundstedt17 #2589 ez van kell a változás a játékokban -
#2588 Áhh. Már unokáink sem fogják látni. -
#2587 Kicsit komolytalan, "bohóc" karakternek érzem, talán a horrify miatt...
Az elég lol...csinál egy olyat bohócmaszkban, hogy "lulululululu", és mindenki elszalad..... -
#2586 Most látom a leakelt alfában, hogy a Böllér Arcú Srác az egyik új kaszt. Monjuk ez még csak alfa, szóval lehet h a véglegesben nem lesz benne. Van böllér outfit is (set item) amit a Féregcsúnya dob hellen.
Nagyon raj. -
#2585 Egy kis off. remélem nincs harag.
[center] -
#2584 Nehezen. -
#2583 2-ben nem volt se rouge, se warrior, se sorceror... túléltük -
#2582 Nem lehetséges még, hogy csak más lesz a nevük? Na jó, el tudom képzelni, hogy teljesen átszabják a kasztokat, reméljük a legjobbakat. -
#2581 majd feléled ne aggodj :D -
Barnus #2580 vége a szivárvány vs emó vitának, kihalt a fórum -
#2579 Vmelyik interjuban volt, hogy a barbar mellet mass "klasszikus" karaktert nem akarnak "atemelni", de majd meglatjuk :) -
Barnus #2578 De ott a WD. Mi a baj vele? az is ugyanugy átkokat szór:) -
#2577 Én nem vágyok ultradárk hangulatra, csak legyen jó a zene, meg lehessen mindenkit szanaszéjjel vágni alaposan, repkedjenek a belek, meg hadd szórjam má' a Necroval a legdurvább cigány átkokat, fekélyt, pestist, trippert. A zene egyébként faszájosnak tűnik, a gameplay vidi legelején az a rész, amikor a barbi az első csapat gúlt téríti jobb belátásra, na ott nagyon raj a zene. -
#2576 Tuti, hogy lesz Necro, így ellensúlyozzák a DÁRKosok sírását. :D -
#2575 -
#2574 Áhhhh...
Egyébként nemtom, hogy csak én vagyok-e így vele, de a Witchdoctor engem a Warcraft III trolljára emlékeztet...
Jah, és ha nem lesz Necro, akkor...akkor felrobbantom az ojjektumot (lol) -
#2573 Én jót nevettem rajta :)