78989
  • FlyingV
    ???!?!?!?!?!?!?!!!

Valahogy ezt én nem tudom értelmezni... Még Who Am I 7-nél is nagyobb fasság már boccs..
  • j0nNyKa
    hja gondoltam, dehát oda bekerülni... nem is tudom, mi alapján lehet... gondolom kell üzemeltetned 1 ütős fanoldalt, kell, hogy jó géped legyen, jó nettel, éééésmég ?!
  • Gunner
    hát igen, ez nem 9dragons :P
  • Kandurex
    tuti lesz valami zárt béta 100-200 fővel, de open...szinte kizárt
  • j0nNyKa
    Gondolom a kismillió spellt, monstert, buildet, stb.-t kibalance-olni sem lesz kevés idő. Mondjuk bedobhatnának egy closed / open betat, az nekik is jó lenne, nekünk meg mégjobb :D
  • 5c0rp330n
    ezt már eddig is biztosan lehetett tudni, én azt hittem, hogy már rég így léteznek hivatalosan.
  • AntiHero
    Holl írták hogy PC Only?
  • Gunner
    nagyon szépen fújta a mérget, de majd beszopja hell-en a sok poison immune ellen >:)
  • Hegi90
    Remélem is.
    Egybkt olvasgattam erről a witch doctorrol, és nem is annyira nekrós, mint hittem. Egész tetszetős. Bár remélem azért lesz több olyan skillje is, amivel pvp-ben is lehet érvényesülni :S
  • bgabor
    Nem lesz, a játék ugyanis PC only. Nekem egyébként nagyon tetszik, hogy végre a konzolosok maradnak ki valamiből, amiből mi PC-sek részesülünk. Amúgy ha jól tudom a Starcraft 2 is PC only.
  • bgabor
    Én a Blizzard munkamenetét nézve kizártnak tartom a 2009 elejei megjelenést. A Starctaft2 kapcsán is több mint egy év telt már el a bejelnetés óta.
    Szóval jól állnak, a progi működik, de hasonló a helyzet, mint az SC2 kapcsán, amiben kismillió dolgot változtattak meg a bejelentés óta.
    Gondolom komplett karakterek, pályák, valószínűleg egész ACT-ok hiányoznak még a progiból, továbbá a grafikák egy része is munkadarab még, lehet, hogy később kicserélik.
    Szóval szvsz 2009 karácsonya, de inkább 2010 első negyedévére lesz valami a dologból. Én már annak is örülnék, ha a SC2 kijönne idén, de szerintem nem fog.
  • Hegi90
    ?????????????
    remélem tudják micsinálnak blizzék :O
    am ez sztem azt is jelenti egyben, hogy lesz d3 konzolra.
  • ProGabe #2720
    mától hivatalos, mert lezárultak a tárgyalások, blablabla. szóval a lényeg, hogy: ektivizsönblizárd :|
  • j0nNyKa
    :DD ne legyen igazad
  • Narxis
    :DDDD
  • MuldR
    "A Blizzard never late!" :)
  • Barnus
    és mikor blizzard késik a játék megjelenéssel, azt nyilatkazza majd: "Oops, we did it again" ?:)
  • ZsZso
    So say we all!
  • ZsZso
    Jájj, villantásról nekem Britney Spears ugrik be ... csak nehogy megmaradjon bennem a Brintey - Blizzard asszociáció :)
  • j0nNyKa
    én még azért igyekszem elhinni, hogy tényleg kijön 2009elején-közepén..
    jó tudom, én vagyok a naív
  • Davidus
    szerintem a Blizzconon villantanak még egy kasztot aztán jövőre még kettőt
  • Davidus
    és mi van ha csak a demóhoz csinálták meg a szinkront?:P
  • ZsZso
    Szerintem ráérnek vele ... az elkövetkezendő 2-3 évre jut <8 kaszt, akkor elég 3-4 hónaponként egyet bedobni a közösbe :) Jut eszembe ... valami félelmetesen jó lett a Diablo III honlapja ... karakterselectionre szó nem jut az SZMbe... profizmus!
  • Pretorian
    Tartalom nélkül elég tartalmatlan lenne a játék szerintem...(lol)
    Egyébként ha a szinkronok már készen vannak, az már egy eléggé előrehaladott állapotot jelez a fejlesztésben...
    Az olyan kis benyögések, mint a "This place is thick with the stench of ghouls" azt sejtetik, hogy már régen túl vannak a srácok a munka oroszlánrészén...ugyanis a szinkron általában az utolsó dolgok között van egy játék készítésénél...
  • j0nNyKa
    én értelek, de akkor legyenek az "egyesek" nyomorékok, nem kell lesüllyedni a szintjükre.. ha senki nem reagál rájuk, nem fogják folytatni. örülök h egyetértünk, abbafejezem mostmár énis
  • Barnus
    Nem én hoztam fel a wow-ot. valaki tök más érvelt amellett, hogy vége lesz. Páran azt mondtuk nem lesz. Véleményünk csak lehet egy témában, nem? Egyébként nem én kezdtem a fikázást, csak unalmas, hogy egyesek divatot üznek valami szidásából caskazért mert az két mondat erejéig szóba kerül.

De igazad van. Nem wow topic, eddig se arról írogattam, igyekszem a jövőben mellőzni az ezzel kapcsolatos témákat.
  • TurboX
    én még annó egy 386mhzes cerkával voodo2es vgaval és azthiszem 32 mbrammal játszottam először, tökéletesen ment :D
  • j0nNyKa
    te annyira elveszed az ember kedvét ettől a topictól. bejövök, hogy olvasgassak a ---diablo 3ról---, erre vagy a wowot isteníted, vagy azt, aki nem wowozik, fikázod, vagy IPARI baromságokat beszélsz :( nem kérdezem meg, h miért lesz valaki éppen 20 év múlva alkesz a sörtől, mert nem ide tartozik.

btw új kasztot vajh mikor csöpögteti elénk a blizz? 1-2 hét?
  • MuldR
    Tegnap jatszottam a diablo2 vel, es a 2600+ os athlont 95-100% kozott porgette. :)
    Hat ha muszaJ megtudnod, akkor sporolj valami 4magosra :)
  • htr93
    Brühühüh help me-4brühühü!

meg KELL tudnom milyen gépigénye van a Diablo 3nak!Muszály!!
  • TurboX
    annyit árultak el a fejlesztéssel kapcsolatban hogy szeretnének tartalmat vinni a játékba (by rob pardo), ebből én arra következtetek hogy maga a "váz" meg van írva amire már csak bőrt kell húzni (ez a tesztelések fogalmát ki is meríti), amit idáig bemutattak az smafu, 4 év fejlesztés az elég sok idő ahhoz hogy túljussanak egy engine+2karakterosztály+2pályatípus megírásán. ezzel nem azt akarom mondani hogy még az év folyamán kiadásra kerűl és 80%ig készvan a cucc, de jó esély van egy 2010előtti megjelenésre.
    persze ez csak spekuláció ahogy azis hogy annyi van kész a játékból amennyit megengedtek hogy lássunk..
    majd kiderűl ahogy szokták mondani, mindenesetre tényleg felesleges ilyenekről beszélni mert annál lasabban telik az idő^^
  • Szega87
    és ezt hol olvastad? van linked?
  • Barnus
    20 év múlva nagy alkesz leszel hallod ha már most az egy átlagos estéd, hogy sörözöl :D
  • Shongi
    Off:
    Nos még egyet hsz-t megér ez a téma nekem.
    Az életem, felkelek eszek, elmegyek egyetemre, ebédelek, tanulok, este elmegyünk a haverokkal sörözni/bulizni, vacsi.-> ez csak egy átlagos nap, és én ezzel megvagyok elégedve

Most mondd meg nekem, pénz nélkül hogy csinálhatnám ezt meg..

a 2695-ös hszdre visszatérve:mondd el nekem te hogy élsz, mert ha neked az nem számít a léted részének, akkor igazán kíváncsivá teszel
  • shaba23 #2698
    megelőztél:)
  • tugyiti
    "pénz nélkül halott vagy" ámen agyhalott
  • Shongi
    Arra céloztam hogy pénz nélkül halott vagy ennyi, ha semmit nem veszel nem élhetsz ez a világ, gondolkodj mielőtt ilyen értelmesen "visszavágsz"
  • tugyiti
    de gondolom a rezsi+kaja != léted vagy igen okoska?
  • Shongi
    Nem semmi lehetsz ha ingyen élsz...
  • tugyiti
    :DDDDDDDDDddddd de ha fizetős lesz az élet az már bebaszna gondolom :|