78989
Hivatalos weboldal
Diablo tematikájú merchandise cuccok
Diablo IV: Vessel of Hatred beszerzése
Diablo IV: Vessel of Hatred megjelenés: 2024. október 08.
Diablo Immortal (Android / Apple iOS / PC) - MÁR ELÉRHETŐ!
-
TheGooDKinG #2772 mi az hogy! -
#2771 lol, még rappelhetne is -
ShaiHulud #2770 hat nalam ez mar erosen feka kategoria:D
-
#2769 Igen, először én is ezt próbáltam bemagyarázni magamnak...:D
-
#2768 a paladin nem volt feka.
sztem te még nem láttál olyan fehér embert aki állandóan napon van és barna lesz a bőre.
de max latin amerikai volt...
semmi feka jelleg nem volt a pala arcában. a hangja meg pláne nem volt az.
sztem -
TheGooDKinG #2767 ganxsta* -
#2766 A másodikban meg a Paladin szúrta sokak szemét...az enyémet is többek között...nem azért, mert feka, hanem azért, mert feka Paladin...ez kb. olyan mint a mittomén...vietnámi janicsár...
Ha már feka, akkor inkább gangsta legyen....vagy...boy...:D -
#2765 még nincs kész a skill rendszer, a feliratokat kb. csak a videó miatt tették bele. kizárt hogy nem lesz limit! -
#2764 Most már érted, hogy miért volt a 3. nehézségi fokozatnak legendary a neve...nem is igazán értem, hogy mi a bajod, hiszen a skill limitet magyarázod, de csak annyi a különbség, hogy a dioban magasabb volt a limit. TQban teljesen jól működött a dolog. -
Sylar5 #2763 A gameplay videó többszöri megnézése után észrevettem pár dolgot ami nem teszik.Ilyen pl a skill limit(pont mint a TQ-ban ott is meg volt adva h mennyi pontot rakhatunk az egyes skillekre.A jobbakra max 10 na az nagyon nem tetszet mert a skillt amit használtam már epicen maxon votl és ugye legendaryn már nem tudtad erősíteni a többi szörny meg egyre erősebb ugyhogy már szinte semmit sem értém vele... kínszenvedés volt, hiába lehetett újra rendezni a pontokat:(.)A dio2 ben még nagyon jó volt hisz ott mindenre 20 pontot rakhattál...
Hát ha már ilyen lesz remélem jobban fog működni mint a TQ-ban.Ezt azért csak a Blizzard fejleszti. -
ShaiHulud #2762 2.ban meg a paladin:P tuti lesz 3.ban is feka:) -
#2761 jön Kyle anyja, mert a gombszemű kanadaiak forgalmazzák a játékot.... -
#2760 :DDDDDDDDDDD és betilcsák a diablo 3-at :C -
#2759 lol, ebből mingyárt kijön, hogy a fehérek egész nap buliznak és a fekákat küldik ki harcolni.... -
#2758 Sztem egy mage lehet bármi, na de egy lovag... -
#2757 loooooooool -
#2756 nem feka volt, hanem elrontotta az első fireball-t -
#2755 diablo sorozat legnagyobb hibája, hogy az első részben feka volt a mage :D -
#2754 Majd meglátjuk. -
festina #2753 Csak mert ugy unalmas lenne a játék ha régi varázslatok lennének szerintem
de ahogy látom megváltoztatták csak nemtudom hogy csak szépitettek rajta vagy teljesen más -
#2752 nemhülyeség! -
festina #2751 hali
nemtudom hogy ti hogy vagytok vele de
én örülnék ha sok minden a Diablo II böl megmaradna a Diablo III ban
de a varázslatok amiket meg lehet tanulni remélem azokon változtatnak -
#2750 -
#2749 Úgyhírlik gold verzsönben lessz grátisz napszemdzsó, kb így néz ki
-
#2748 Mondjuk ez nem hülyeség...akinek nem elég dark, az kapcsolja ki a monitort. -
#2747 Akkor már mindegy, ha kikapcsolod a monitort, úgy is ugyanazt látnád :) -
Ragnar360 #2746 jaaa...milyen klafa lenne jókis bantuniggerekkel rohangálni :ddd -
FlyingV #2745 ez de aljas volt xD
ráadásul hogy rasszista se legyen a játék plusz legyen elég darkos, az összes kari legyen feka! -
#2744 Diablo 3-ban úgyis maximum barna sör lehetne a topik nagyokosai elméletéből kiindulva, hiszen a világos sör "nem elég darkos". -
Barnus #2743 lol:) Ám de jól vigyázz. Tilos a wow itt:) én már le lettem ugatva miatta:P -
Ragnar360 #2742 sok kicsi murlokkot a diablo világába!!! MOOOSTT :D -
#2741 bezzeg a wowban van sör -
#2740 XD -
FlyingV #2739 Amúgy miért nincs sör a diablo3-ban? -
Ragnar360 #2738 na kéne vmi téma amin lehet egy jot flémelni, mert leállt a topik :D -
#2737 Hamarosan jönnek a "miért nincs sör a diablo 3-ban" című hsz-ek:) -
#2736 Blizzcon okt. 10-11 -
Barnus #2735 Mindegy, hosszú:) egy szar poén volt, de már tulléptünk rajta, valahogy mindig levagy maradva egy-két lépéssel:)
A flame-k nagy része ezért nem fejeződik be sose, mert mikor már valami lecsengene, akkor jön valaki, aki visszaolvas 2-3 oldalnyi hsz-t, és megint elkezdi mindenhez hozzátenni a hozzátennivalót.:)
Semmi gond, igazad van, nincs értelme, előtted már mások is elmondták, helyeseltem már, továbbléphetünk a témán esetleg?:)
(egyébként az átlagos nap, mint fontos mumentumára a sörözésre reagáltam, ezek szerint csak számomra nem átlagos dolog, hogy minden este sörözzenek a fiatalok, de ezekszerint ez természetes) -
FlyingV #2734 én is :) de szerintem egy évet se kell várni :P
no hogy ne spameljek annyit:
@Davidus #2711: Blizznek nem szokása ilyet csinálni.. Nem baxa át a rajongóit!
#2712: Egyetértünk! Az a 2 kaszt a megjelenéskor fog kdierülni xD
@bgabor #2722: Egész actok hiányoznak? Én azt hallom ki, hogy ködösítenek megint a disznók és annyit mondtak, hogy 1 Act van kész, nem ugyanaz xD mocskok :D
#2723: Legyen annyi eszed, hogy nem csinálod azt, mint amit a 'konzolosok'. Én személy szerint inkább sajnálom őket, hogy ha nincs PCjük/MACjük, akkor kimaradnak mindkét játékból.
Várjuk a világ legjobb játékát sok szeretettel! Amúgy Blizzcon mikor lesz?
Ohh még 2 gondolat: az átvezető moviekat megcsinálni max 3-4 hónap lenne, de nemtom, ha megvan az intro, csak megcisnálták a többit is :P :D És +1: egy HnS játék esetében az 50 fő azért annyira nem kicsi brigád... Főleg 4-5 év melóval a hátuk mögött (még ha újra is kellett indítani a projectet Flagshipes arcok távozása után). -
FlyingV #2733 abszolúte egyetértek:D A Game Play video után, amikor felmentem az oldalra, hát majdnem epilepsziás rohatmo kaptam xD