78989
  • TheGooDKinG
    mi az hogy!
  • Narxis
    lol, még rappelhetne is
  • ShaiHulud
    hat nalam ez mar erosen feka kategoria:D

• Pretorian
    Igen, először én is ezt próbáltam bemagyarázni magamnak...:D
  • Kojiro
    a paladin nem volt feka.
    sztem te még nem láttál olyan fehér embert aki állandóan napon van és barna lesz a bőre.
    de max latin amerikai volt...
    semmi feka jelleg nem volt a pala arcában. a hangja meg pláne nem volt az.
    sztem
  • TheGooDKinG
    ganxsta*
  • Pretorian
    A másodikban meg a Paladin szúrta sokak szemét...az enyémet is többek között...nem azért, mert feka, hanem azért, mert feka Paladin...ez kb. olyan mint a mittomén...vietnámi janicsár...
    Ha már feka, akkor inkább gangsta legyen....vagy...boy...:D
  • ProGabe #2765
    még nincs kész a skill rendszer, a feliratokat kb. csak a videó miatt tették bele. kizárt hogy nem lesz limit!
  • shaba23 #2764
    Most már érted, hogy miért volt a 3. nehézségi fokozatnak legendary a neve...nem is igazán értem, hogy mi a bajod, hiszen a skill limitet magyarázod, de csak annyi a különbség, hogy a dioban magasabb volt a limit. TQban teljesen jól működött a dolog.
  • Sylar5
    A gameplay videó többszöri megnézése után észrevettem pár dolgot ami nem teszik.Ilyen pl a skill limit(pont mint a TQ-ban ott is meg volt adva h mennyi pontot rakhatunk az egyes skillekre.A jobbakra max 10 na az nagyon nem tetszet mert a skillt amit használtam már epicen maxon votl és ugye legendaryn már nem tudtad erősíteni a többi szörny meg egyre erősebb ugyhogy már szinte semmit sem értém vele... kínszenvedés volt, hiába lehetett újra rendezni a pontokat:(.)A dio2 ben még nagyon jó volt hisz ott mindenre 20 pontot rakhattál...
    Hát ha már ilyen lesz remélem jobban fog működni mint a TQ-ban.Ezt azért csak a Blizzard fejleszti.
  • ShaiHulud
    2.ban meg a paladin:P tuti lesz 3.ban is feka:)
  • ThisZip
    jön Kyle anyja, mert a gombszemű kanadaiak forgalmazzák a játékot....
  • Narxis
    :DDDDDDDDDDD és betilcsák a diablo 3-at :C
  • ThisZip
    lol, ebből mingyárt kijön, hogy a fehérek egész nap buliznak és a fekákat küldik ki harcolni....
  • Shongi
    Sztem egy mage lehet bármi, na de egy lovag...
  • Narxis
    loooooooool
  • shaba23 #2756
    nem feka volt, hanem elrontotta az első fireball-t
  • shala
    diablo sorozat legnagyobb hibája, hogy az első részben feka volt a mage :D
  • Narxis
    Majd meglátjuk.
  • festina
    Csak mert ugy unalmas lenne a játék ha régi varázslatok lennének szerintem
    de ahogy látom megváltoztatták csak nemtudom hogy csak szépitettek rajta vagy teljesen más
  • TurboX
    nemhülyeség!
  • festina
    hali
    nemtudom hogy ti hogy vagytok vele de
    én örülnék ha sok minden a Diablo II böl megmaradna a Diablo III ban
    de a varázslatok amiket meg lehet tanulni remélem azokon változtatnak
  • oneal1
  • ROMOTO
    Úgyhírlik gold verzsönben lessz grátisz napszemdzsó, kb így néz ki
  • shaba23 #2748
    Mondjuk ez nem hülyeség...akinek nem elég dark, az kapcsolja ki a monitort.
  • Rip
    Akkor már mindegy, ha kikapcsolod a monitort, úgy is ugyanazt látnád :)
  • Ragnar360
    jaaa...milyen klafa lenne jókis bantuniggerekkel rohangálni :ddd
  • FlyingV
    ez de aljas volt xD

ráadásul hogy rasszista se legyen a játék plusz legyen elég darkos, az összes kari legyen feka!
  • edios
    Diablo 3-ban úgyis maximum barna sör lehetne a topik nagyokosai elméletéből kiindulva, hiszen a világos sör "nem elég darkos".
  • Barnus
    lol:) Ám de jól vigyázz. Tilos a wow itt:) én már le lettem ugatva miatta:P
  • Ragnar360
    sok kicsi murlokkot a diablo világába!!! MOOOSTT :D
  • shaba23 #2741
    bezzeg a wowban van sör
  • Grove4
    XD
  • FlyingV
    Amúgy miért nincs sör a diablo3-ban?
  • Ragnar360
    na kéne vmi téma amin lehet egy jot flémelni, mert leállt a topik :D
  • shaba23 #2737
    Hamarosan jönnek a "miért nincs sör a diablo 3-ban" című hsz-ek:)
  • ProGabe #2736
    Blizzcon okt. 10-11
  • Barnus
    Mindegy, hosszú:) egy szar poén volt, de már tulléptünk rajta, valahogy mindig levagy maradva egy-két lépéssel:)

A flame-k nagy része ezért nem fejeződik be sose, mert mikor már valami lecsengene, akkor jön valaki, aki visszaolvas 2-3 oldalnyi hsz-t, és megint elkezdi mindenhez hozzátenni a hozzátennivalót.:)

Semmi gond, igazad van, nincs értelme, előtted már mások is elmondták, helyeseltem már, továbbléphetünk a témán esetleg?:)

(egyébként az átlagos nap, mint fontos mumentumára a sörözésre reagáltam, ezek szerint csak számomra nem átlagos dolog, hogy minden este sörözzenek a fiatalok, de ezekszerint ez természetes)
  • FlyingV
    én is :) de szerintem egy évet se kell várni :P

no hogy ne spameljek annyit:
    @Davidus #2711: Blizznek nem szokása ilyet csinálni.. Nem baxa át a rajongóit!
    #2712: Egyetértünk! Az a 2 kaszt a megjelenéskor fog kdierülni xD
    @bgabor #2722: Egész actok hiányoznak? Én azt hallom ki, hogy ködösítenek megint a disznók és annyit mondtak, hogy 1 Act van kész, nem ugyanaz xD mocskok :D
    #2723: Legyen annyi eszed, hogy nem csinálod azt, mint amit a 'konzolosok'. Én személy szerint inkább sajnálom őket, hogy ha nincs PCjük/MACjük, akkor kimaradnak mindkét játékból.

Várjuk a világ legjobb játékát sok szeretettel! Amúgy Blizzcon mikor lesz?
    Ohh még 2 gondolat: az átvezető moviekat megcsinálni max 3-4 hónap lenne, de nemtom, ha megvan az intro, csak megcisnálták a többit is :P :D És +1: egy HnS játék esetében az 50 fő azért annyira nem kicsi brigád... Főleg 4-5 év melóval a hátuk mögött (még ha újra is kellett indítani a projectet Flagshipes arcok távozása után).
  • FlyingV
    abszolúte egyetértek:D A Game Play video után, amikor felmentem az oldalra, hát majdnem epilepsziás rohatmo kaptam xD