Diablo

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

MaskimXul
látni a karaktereket, még mindig nem elég sötét <#vigyor>
Énvagyokazapád
O.o

A függő kényszeresen és ismételten kielégíti szenvedélyét, függetlenül attól, mennyire árt magának és környezetének Ha nem vagy első, vesztettél Száguldó Donor

Klemice
már 5 napja fav

Saddam Hussein &#9745; - Osama Bin Laden &#9745; - Moammer Kadhafi &#9745; - Kim Jong Il &#9745; - Tirexi &#9744; - DarkSector &#9744;

Davidus
ez semmi. nem téma. mire kijön a játék rég ilyen lesz. sõt lehet hogy már a Blizzconra is😛
egyenlõre a fejlesztõk legkisebb gondja hogy hány %ra van beállítva a saturation.

V9ykn8_TZL0

5c0rp330n
kb ennyi, jah. biztosan a színek zavarták meg akki azt mondta rá, hogy gyerekes a grafikája, de ez egyszerûen nevetséges. a színek talán mások kicsit valóban, de ezt ennyivel el lehet intézni..

Carlos
Végre!
+fav

Þór vígi þessi rúnar

kuci06
hmm... Kis brightness/contrast/saturation állítgatással oldották meg:

http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...

Aradebil2
ööö dio2ben nem lehetett görgõzni a jobb kattra tett skilleket?

mar a diablo 2-ben is lehetett gorgovel valtani a skillek kozott
Imremagdi
Havok fizikai motor számítáait teljes egészében a cpu végzi? GPU nem?

http://s2b-hu.ikariam.gameforge.com/reg.php?fh=400ce81271ab4218ebc88d115104c2f1

wedge31
Ha már a SC2-öt toljuk lehet azon filozni mikor jön a D3 addig csak a nyálcsorgatás fog menni.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

MaskimXul
"görgõvel váltani a jobb-kattra tett skillek között.ez pl miért nem jutott eddig senki eszébe?"

persze blizzard feltalálta a spanyolviaszt..bioshockban is hasonlóan volt megoldva a plazmid vagy miaszar használat.
A fizika is csak ott lesz fasza, ahol elõre bele van scriptelve, bizos, hogy nem lehet majd mindent szétverni.
Jó lesz a d3, de semmi extra, a d2 felújított változata. Ami persze nem baj, annak, aki ezt várta, a sok hypebuzi meg izzadva igyekszik keresni az innovációt. Sok sikert <#nyes>
diablo 2-ben is volt ilyen..2001..CSak úgy elmondom 😊 A hellgét egy darab szar ehhhez képest...Persze, 1x végig vittem normálon, de nightmare-n már rohadtúl nem volt kedvem.

Jah a játék 2009 karácsonya elõtt szerintem nem várható...Úgyhogy, remélem is hogy nem lesz tele bugokkal, és szépen csiszolgatni fogják, a fanok kénye szerint, hogy egy igazi klasszikus szülessen az elsõ rész után...

FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P

BEAST
sot ... diablo 2ben is volt mar ilyen.

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Kandurex
SC2 nem teremnt konkurenciát a Diablónak, teljsen más a két vásárlói (és itt erõteljesen megnyomva a vásárlói szót) táborral rendelkezik!

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

TDC Geronimo
Szerintem a hellgate elõtt jóval már meg volt ez a blizzes fejekbe :p

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

berlinboy6329
Szerintetek véletlen vagy direkt kis loás a Hellgat londonból?

mikor az elején a barlangban nyomul,jöne egy nagy dagadék szörny,a neve Grotesque..Aztán megöli és sok kis angolnaszerû valami jön ki belõle..Hellgateben is volte gy tök ilyen szörny..ugyanez volt a neve,és halála után az is dobált magából csunya dolgokat...

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

ProGabe
de nem ám.sc2 biztos hogy elõbb jön.maguknak pedig nem teremtenek konkurenciát,tehát egy év biztos eltelik a 2 játék megjelenése között.ugyebár a bejelentések között is kb ennyi idõ telt el

most néztem meg a gameplay múvít.beszarcsizós! 😊 amikor egy függöny mellett suhint egyet és az meglibben D: persze ez a legkevesebb,csak ugye az ördög a részletekben lakozik
egy olyan újítás,amit csak a legjobbak tudnak máris kiderült:görgõvel váltani a jobb-kattra tett skillek között.ez pl miért nem jutott eddig senki eszébe?

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

tigeroo
fikázók, konzolosok, végre mindenki a topicban...
azért, hogy a magadfajtának legyen beszédtémája vagy másfél évig😄
Kandurex
gondoljatok bele,..kiadnák most karácsonykor....mekkora ajándék lenne már!...uhh...de nem fogják 😞((

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Kedvesblizzardmostazonnaladjátokkiadio3atmertmostazonnalakorokvelejátszaniköszi<#idiota>

\"Azt nem tudom a Harmadik világháborút milyen fegyverekkel fogják megvivni de a negyediket biztosan kövekkel és botokkal\" Albert Einstein

faszom minek jelentették be, most már ott van a tudat és várhatunk egy csomót...kitudja mikor jön

Sajtókonferencián is annyit kérdeztek, h mikor jön...ugy kellett volna, hogy idén van rá esély öszintén ? vagy vmi hasonlót

Attila8805
Ez most akkor nagy dolog?

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"

Énvagyokazapád
ez nagy lépés az emberiségnek

A függő kényszeresen és ismételten kielégíti szenvedélyét, függetlenül attól, mennyire árt magának és környezetének Ha nem vagy első, vesztettél Száguldó Donor

MaskimXul
neked inkább egy földre dobott cucc keresõ szimulátor kéne. Nem is volt baj a mass effectben, hogy nem kell minden szart megtalálni, hanem magától felvette. Nem ettõl lesz jó vagy rossz egy játék
BEAST
pedig de<#rinya>

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

sc2 lofaszt nem erdekel, d3 legyen!+

anti hero

Macccy
OFF

TÉNYLEG távol álljon tõlem, hogy bárkit is basztassak azért mert õ a konzolokat kedveli, esetleg nincs PC-je ... De sajnos mióta felfutottak a konzolok mint elsõdleges platform, azóta kiválónál kiválóbb játékok kezelõfelületei olyan ostobán egyszerûek lettek mint a faék. Másfél hete vettem meg a Mass Effect -et és csak azért nem mondanék rá 90% -nál magasabb értékelést, mert az egész tárgy gyûjtögetés/felszedés/pakolászás hiányzik vagy EGY gombra, egy katalógusmenüre korlátozódik. Remélem a Diablo -ban megint lehet a földön keresgélni a halottak cuccait!! Akkor TUTI megveszem ezt is!

\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"

BEAST
majd ... 2 ev mulva 😄 elobb sc2 legyen ;p

Tatyla
omg ,megnéztem a gameplay movie-t,ez nagyon durva akarom most azonnal<#eplus2><#gonosz2>

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Nagylaci
Hát megnézve ezt a HD minõségû játékmenet bemutatót nem igazán értem hogyan lehet gondja valakinek a grafikával! Még kész sincs, de már gyönyörû, ráadásul a "fizika" is rettentõ módon feldobja az egészet. Már bocsánat, de aki szerint ez ronda az nézesse meg a szemét sürgõsen!

Sabertooth P67|Core i5 2500K|16GB Corsair Vengeance DDR3 1600|ASUS GTX970 Strix 4GB|FSP Aurum Gold 700|SAMSUNG 850EVO SSD|CM Storm Enforcer|

Rip
"mert eddig se volt pécéje ergo nem is diáblózott soha"
Mint mondtam, PS1-re volt dio, tehát azon is nyomhatta (feltéve, ha PS1-e volt)

Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu

Istencsászár
Az a konzolos akinek van egy szál konzol a birtokában, semmi más... neki tényleg szarlehet, bár nemhiszem, mert eddig se volt pécéje ergo nem is diáblózott soha, azt se tudja miaz... nekem itt a pécém régóta, azt hogy vettem mellé mást is az egy dolog, ettõl nemvagyok konzolos, meg mutáns, meg értelmi fogyatékos😊 D3 pécére jön, akkor pécén lesz játszva, ha valami más konzolra jön akkor azon van játszva... ilyen a világ.

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Aradebil2
Dio amugy csak szerintem vette egy kicsit hydraliskesre a figurát?😊

Klemice
augusztus 18-20

Saddam Hussein &#9745; - Osama Bin Laden &#9745; - Moammer Kadhafi &#9745; - Kim Jong Il &#9745; - Tirexi &#9744; - DarkSector &#9744;

MaskimXul
<#taps>
Aradebil2
az mikor is lesz?

Aradebil2
gondolom ezt muszáj volt most benyomni...

Klemice
na akkor a lipcsei játékcumón bemutatnak egy újabb kasztot és több részletet addig sztem nem valószínû

Rip
Ez gáz?? Szerintem meg rohadt jó!

Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu

Énvagyokazapád
"A konzolosoknak rossz hír, hogy a Diablo III csak PC-re érkezik"

BEAST
szerintem is <#eljen>

TVelvet
Életembe nem nyaltam a segged, sose kellet tölled semmi, asse tudom kivagy, csak a commentjeidet láttam általában, elvagy szállva magadtól.
End.

Szerintem qrvajo banner, csak majd lehetne bele rakni menüt, ofc késõbb.
Sugam
ahogy megirtad a hszt már kapásból magyarázkodsz 😄, szerintem kafa a bannner

Okosabban...meg máskor ne nyald a seggem, ha kell valami -.-

Egyébként normálisan elmondtam egy véleményt, ennyi...most mondom nem normálisan: ez igy kurvaszar egy D3-hoz

Neked biztos nem fogok magyarázkodni.

miilann
+fav
banner meg bezt <#eljen>

||| HALA MADRID!!! ||| GOOO ALONSOOO GOOO!!! ||| FLY EAGLES FLY!!! |||

Mr_no_NaMe
sztem nem
TVelvet
jolvan tudjuk neked semmi se tetszik, csinálj jobbat.
Nagy macher vagy te komám...