Diablo
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A függő kényszeresen és ismételten kielégíti szenvedélyét, függetlenül attól, mennyire árt magának és környezetének Ha nem vagy első, vesztettél Száguldó Donor
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
egyenlõre a fejlesztõk legkisebb gondja hogy hány %ra van beállítva a saturation.
V9ykn8_TZL0

http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...
http://s2b-hu.ikariam.gameforge.com/reg.php?fh=400ce81271ab4218ebc88d115104c2f1
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
persze blizzard feltalálta a spanyolviaszt..bioshockban is hasonlóan volt megoldva a plazmid vagy miaszar használat.
A fizika is csak ott lesz fasza, ahol elõre bele van scriptelve, bizos, hogy nem lehet majd mindent szétverni.
Jó lesz a d3, de semmi extra, a d2 felújított változata. Ami persze nem baj, annak, aki ezt várta, a sok hypebuzi meg izzadva igyekszik keresni az innovációt. Sok sikert <#nyes>#nyes>
Jah a játék 2009 karácsonya elõtt szerintem nem várható...Úgyhogy, remélem is hogy nem lesz tele bugokkal, és szépen csiszolgatni fogják, a fanok kénye szerint, hogy egy igazi klasszikus szülessen az elsõ rész után...
FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
mikor az elején a barlangban nyomul,jöne egy nagy dagadék szörny,a neve Grotesque..Aztán megöli és sok kis angolnaszerû valami jön ki belõle..Hellgateben is volte gy tök ilyen szörny..ugyanez volt a neve,és halála után az is dobált magából csunya dolgokat...
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
most néztem meg a gameplay múvít.beszarcsizós! 😊 amikor egy függöny mellett suhint egyet és az meglibben D: persze ez a legkevesebb,csak ugye az ördög a részletekben lakozik
egy olyan újítás,amit csak a legjobbak tudnak máris kiderült:görgõvel váltani a jobb-kattra tett skillek között.ez pl miért nem jutott eddig senki eszébe?
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
\"Azt nem tudom a Harmadik világháborút milyen fegyverekkel fogják megvivni de a negyediket biztosan kövekkel és botokkal\" Albert Einstein
Sajtókonferencián is annyit kérdeztek, h mikor jön...ugy kellett volna, hogy idén van rá esély öszintén ? vagy vmi hasonlót
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
A függő kényszeresen és ismételten kielégíti szenvedélyét, függetlenül attól, mennyire árt magának és környezetének Ha nem vagy első, vesztettél Száguldó Donor
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
anti hero
TÉNYLEG távol álljon tõlem, hogy bárkit is basztassak azért mert õ a konzolokat kedveli, esetleg nincs PC-je ... De sajnos mióta felfutottak a konzolok mint elsõdleges platform, azóta kiválónál kiválóbb játékok kezelõfelületei olyan ostobán egyszerûek lettek mint a faék. Másfél hete vettem meg a Mass Effect -et és csak azért nem mondanék rá 90% -nál magasabb értékelést, mert az egész tárgy gyûjtögetés/felszedés/pakolászás hiányzik vagy EGY gombra, egy katalógusmenüre korlátozódik. Remélem a Diablo -ban megint lehet a földön keresgélni a halottak cuccait!! Akkor TUTI megveszem ezt is!
\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
Sabertooth P67|Core i5 2500K|16GB Corsair Vengeance DDR3 1600|ASUS GTX970 Strix 4GB|FSP Aurum Gold 700|SAMSUNG 850EVO SSD|CM Storm Enforcer|
Mint mondtam, PS1-re volt dio, tehát azon is nyomhatta (feltéve, ha PS1-e volt)
Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu

End.
Szerintem qrvajo banner, csak majd lehetne bele rakni menüt, ofc késõbb.
Egyébként normálisan elmondtam egy véleményt, ennyi...most mondom nem normálisan: ez igy kurvaszar egy D3-hoz
Neked biztos nem fogok magyarázkodni.
banner meg bezt <#eljen>#eljen>
||| HALA MADRID!!! ||| GOOO ALONSOOO GOOO!!! ||| FLY EAGLES FLY!!! |||