Diablo

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ProGabe
majd pont a Activision-Blizzard nem vezet statisztikát az aktív játékosairól, persze 😄

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

jazzy
Csak épp nem fogják több millió playernél.
Akkor nézik meg, hogy ki mennyire aktív, amikor akarják.

HeadHunter86
Jogosnak tartom. Gondolom azért ez a 2 játék, mert akiknek ezekek a játékok vannak még aktívak, egy diablo 2-es accountos emberke lehet 10 éve nem játszik. Vagy pedig Battle.net-es acc típusa miatt, gondolok itt arra, hogy más a fórum nekünk. Vagy ilyesmi, ebbe nem vagyok teljesen biztos.

Azt nem értem, hogy a bármilyen beregisztrált játék miért nem fogja meg a kamu acc regisztrálókat, miért csak ez a két játék? Érdekes, hogy pont a legtöbb Diablo gamer lesz így kizárva. (mondjuk amíg nem Bashiok postként jelenik meg nem is kéne készpénznek venni)

Palinko
lol
Daell Drow
LOL diablo2 starcraft warcraft3 mar ez sem lesz elg a betahoz.
www-t írd a cím elé és betölti a képet.
SLICK
403 - Forbidden 😞

Daell Drow
Mar tenyleg nem vagyunk messze hogy kiprobaljuk.
Avenger
http://twitter.com/#!/diablo3dev

Itt lesz talán legelõször kiírva, ha lesz valami használható cucc 😊

"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu

Avenger
Hmm már nekem is 403, mind1. Amúgy az itemeket a kliens tárolja az tuti.

"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu

Daell Drow
403
Amugy haladunk, en mar orulok annak ha tudok egyedul maszkalnia palyan. teljesitmenyt tesztelni stb.

Amugy azert valamit kell a gepen is tarolni, nem tolthet le mindent minden eggyes jateknal. mapok, karakterek, targyak stb a gepen tarolja es ezt mar fel lehet torni.
Avenger
Támogatandó hozzáállás.
Egész jól áll a béta emu amúgy. Már sikerült betölteni vele a pályát, csak néhány másodperc után crashel.

ITT látható. Biztató, hogy van felszerelése a barbárnak alapból. Szóval lehet hogy elég sok dolgot tárol offline a béta.

Kandurex
ez nem érvényes a beta -ra, azt nem tekintem teljes játéknak, inkább csak demó a selekton king -ig, szóval abból mehet a "warez"

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Kandurex
A fórum teljes területe, beleértve a gumi és saját fórumot is, teljes tiltás lesz warezra,

akinek nem tetszik, menjen máshova siránkozni!

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Daell Drow
Bekerult a diablo 3 beta az xfire jatekok listajara.
nana hogy ez is female...:\

nr1ranger
Friends and Family bétából vannak.

There is no peace. There is only WAR!

Mydgard
Itt már van pár video, gondolom ezek amerikai playerek.

http://diablo.incgamers.com/blog/comments/diablo-3-beta-gameplay-5?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed:+diabloincgamers+(Diablo+IncGamers+News+Feed)

Razer Blade 16 | Intel Core i9-13950HX | 16" 240 Hz QHD+ | GeForce RTX 4070 | 32 GB 5600 MHz RAM | 2 TB SSD

nr1ranger
Nincs béta kulcs osztás még mindig... Nézzétek a diablo3.hu -t ott majd írják amikor elkezdik osztogatni, ne legyen már minden nap 3x feltéve ez a kérdés.

Mydgard
Üdv! Valaki kapott már béta key-t? Kíváncsi lennék a tapasztaltokra, holnap regisztrálok én is.

Razer Blade 16 | Intel Core i9-13950HX | 16" 240 Hz QHD+ | GeForce RTX 4070 | 32 GB 5600 MHz RAM | 2 TB SSD

Avenger
Az szerintem eredményezhet bant a battle netrõl... Persze jóhiszemû dolog meg minden, de a játék fájlainak a módosítása, ami imho bannolható.

tescodr
akkor sry 😊

Hermész madara a nevem, engedelmes úgy lettem, hogy szárnyaimat elnyeltem. Phenom 2 x4 965, 8gb 1600Mhz Kingston ,Ati hd 4670 1gb

jazzy
Én sem akarok bepofázni de 17 hsz-el elõtted volt ugyanez a kép.
tescodr
nem akarok én bepofázni de a kétkedõknek sandbox emu kezdetnek jó 😄

Hermész madara a nevem, engedelmes úgy lettem, hogy szárnyaimat elnyeltem. Phenom 2 x4 965, 8gb 1600Mhz Kingston ,Ati hd 4670 1gb

Valaki foglakozik már a fordítás gondolatával magjelenésre?

Az új fiókom: DevLupius

Avenger
Ha lesz valami használható, akkor jöhet link 😊

Különc
Ha Tibi bácsi dobja a labdát, kérj tõle neked tetszõt

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

elitehun
De méééért wizard-ból van 1 órás gamepaly?
Davidus
lvl1-Skeleton King
1 óra+ Wizard videó

V9ykn8_TZL0

gerey
TheLostOne
Valami amúgy már van(sok emu-s oldalra kirakták az elõbb ugyanazt a szöveget, ami pár napja a f&f beta patchlogjában volt), még csak annyi biztos, hogy hamarosan kint lesz egy emu source githubon, az meg majd kiderül, hogy mennyire játszható/stabil.

oneal1
ugyanígy gondolom én is, megveszem egybõl, de azért most kipróbálnám ezt a "warez" beta dolgot ha volna😄

!Forza Ferrari!

Aradebil2
csodálkoznék ha ez a 35 eurós elõrendelés állna a megjelenésig....amikor 50euró lesz a bolti ára

TheLostOne
Hozzáteszem ez tegnapi kép, azóta már van egy komplett csomag a kliens-szerver közti kommunikáció adatformátumairól C++ osztályok formájában, az MPQ-kban benne van szinte minden lényeges adathalmaz, tehát kb csak össze kell ollózni egy stabil emut ezek alapján, meg max AI-t kell írni még, azt ennyi. Napok kérdése, ha nem óráké... <#rolleyes>

Hozzáteszem akármennyire is szûkösek most a keretek, ha megjelenik a játék mindenképp összekaparok rá valahogy, és megveszem, de addig is megöl a kíváncsiság. Úgy érzem a többiek is így vannak ezzel, tehát amíg beta van csak, addig szerintem nem kéne ezt a dolgot wareznak tekinteni, még ha technikailag az is.

Aham..az ilyen viszont érdekes...

FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P

nr1ranger
Tippre szerintem a szokásos artbook, így készült dvd, egéralátét, WoW pet, Diablo3 accounthoz valami ami kifejezi hogy CE-t vettél (valami high end cucc pl speciális kinézetet kap, vagy valami speckóra színezheted a páncélt, vagy arra a banneres izére valami egyedi minta) esetleg hozzávágják a Dio1-2-t.

Klemice
CE tartalom engem is érdekelne már :\ remélem megkapjuk októberben a megjelenési dátummal együtt

Saddam Hussein &#9745; - Osama Bin Laden &#9745; - Moammer Kadhafi &#9745; - Kim Jong Il &#9745; - Tirexi &#9744; - DarkSector &#9744;

Daell Drow
12k siman lesz itthon, mint az SC2 is. En zavvin elorendeltem 31 euroert ami kb 8600 Ft, illetve van 35 euros 1,5 evvel ezeloti rendeles is. Bar lehet mindet torlom ha bemutatjak a CE-t akkor azt itthon meg veszem kerul amibe kerul.
pffff <#nyes><#eljen>

Hát remélem 9k-nál nem lesz több (valahol ennyit láttam, de lehet csak pre-orderre vonatkozik?:S😞 ) én úgy tervezem, h megveszem digitalba, ahogy a többi részt is.

Kezdhetsz gyûjteni.
Nem is úgy értettem, h teljesértékû battlenetet fognak emulálni..de már hostolni,rohangálni, bejárni a mapot stb az is poén lenne..és mivel elég hájpolt a játék, a hacker arcok meg nem a legelveszettebb lények, ezért merten feltételezni ilyesmit.

De mondom, ha tényleg kb 3 hónap van a megjelenésig, akkor az már nem halálos, 10 év után ki lehet bírni ennyit simán.Csak a hecc kedvéért.

Klemice
mivel a starcraft 2 alapjában véve multi játék, csak kapott egy kampány módot, ott nem volt ekkora felhajtás ezügyben...

én ha jó idõben jön ki akkor megveszem, ha nem akkor is 😄

Saddam Hussein &#9745; - Osama Bin Laden &#9745; - Moammer Kadhafi &#9745; - Kim Jong Il &#9745; - Tirexi &#9744; - DarkSector &#9744;

ProGabe
aki sír, hogy nincs warez, az remélem egybõl ban-t kap. még valamikor Kandurex ígért hasonlókat

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

nr1ranger
Már elõre félek, mi lesz akkor amikor megjelenik a játék és jön a flamelés, hogy mi az hogy warez verzió nem létezik és kötelezõ megvenni boltban annak aki játszani akar vele, meg hogy milyen szemétség hogy 12-13ezer forintba kerül a játék.

Fehercsoki
100%os szerver az aktuális patchel nem lesz,de játszható szerver igen, elég nagy játék ahhoz, hogy sok embert érdekeljen az emulátor elkészítése.

valaki tud male wizard gameplay moviet? istennek sem talalok.

de addig feleslegesen hitegeted azt a néhány naív embert,aki felesleges reménykedik benne

How much can you take,before you snap?