Diablo
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
1.0-ás acc az, amit pl D2-ben ingame tudsz regisztrálni. 2.0-ás amit a battle.net oldalon. Az SC2 és WOW úgy keveredik ide, hogy azokhoz mindenképp kell 2.0-ás acc, tehát ez egyfajta általánosítás, mert akinek van eredeti SC2/WOW azoknak biztos van 2.0-ás acc is. McHaals mondja jól, ha van 2.0-ás accod, de az üres, akkor nem is enged a betara jelentkezni. Azt is írta, hogy a D2-je hozzá van rendelve az egyik acchoz. Az az acc 2.0-ás, és mivel hozzárendelte a D2-t, már nem üres.
Az SC2-t és WOW-ot két okból mondják a blizzardosok: az egyiket már említettem, hogy ha valamelyik van, akkor 100% hogy van 2.0-ás accod, ami nem üres. A másik ok, hogy hiába tagadják, próbálnak ezzel embereket rávenni SC2 és WOW vásárlásra, épp ezért nem említik, hogy a D2 is hozzárendelhetõ 2.0-ás accokhoz, amikor kijött régen, még nem volt bnet2, szal akik nem tanulmányozzák át annyira az acc managementet, nem biztos, hogy észreveszik így utólag.
Ja, és halkan megsúgom, hogy ha mégis tévednék, egy ingyenes WOW-Starterpacknak is elégnek kell lennie, mivel azzal már tudsz ingame bnet2 bejelentkezést csinálni, amire hivatkoznak technikai feltételként.
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
ahhoz, hogy részt vegyél a béta teszteken, kell hogy legyen egy akármilyen játék hozzárendelve a battle.net accountodhoz.
a diablo2-s accountommal már ment a jelentkezés. szóval szerintem baromság, hogy csak wow és sc2 játékosok jelentkezhetnek.
MadWolf#11626
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
"Oh what a tangled web we weave, When first we practise to deceive!"
"Oh what a tangled web we weave, When first we practise to deceive!"
There is no peace. There is only WAR!
igen ez is egy érv hogy többen megveszik, de talán nem olyan limitált az a kulcsbázis, hogy a régieknek ne jusson ki belõle...
emígy meg brutál szemétség, ha kizárják a d2 õsöket a bétából.
Azért vannak spamek, mert már elkezdték kiküldeni.
El akarjuk kerülni, hogy a játékosok egymás után hozzák létre a Battle.net fiókokat, csak azért, hogy nagyobb esélyük legyen nyerni a béta lottón. Emiatt csak olyan játékosok kerülnek be, akiknek van játék csatolva a Battle.net fiókjukhoz.
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
Én kérek elnézést, hogy régimódi vagyok, de manapság kevés olyan játék van ami le tudna kötni hosszú távon. Mindet végig lehet vinni alig pár óra alatt, pedig én nem az a fajta vagyok aki csak gyorsan végigszalad mindenen.
Ott van pl.: a Sacred elsõ része... Gladiátorral vagyok normál szinten már közelítek a végjáték felé és sztem több mint 30 vagy 40 órám van benne... De még ott van a kiegészítõ általi plusz küldetések és egyben egy újabb Act.
Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403
Ja várj, a 2-é se több és még 10 év után is van aki játszik vele. Nem is kevés.
Tehát akkor a Blizzard sem erõltette meg magát... Én legalább 8-10 órát vártam Actonként...
Remélem tényleg így van, a singleplayer szigorú online módjával is ment a riogatás, aztán meg kiderült, hogy azért mégis ott van a kliensben egy csomó minden, a mai napon már hatalamas esély van rá, hogy kijön egy játszható emu.
V9ykn8_TZL0
Elgondolkodtam azért, hogy mégis milyen hosszú lesz egy-egy Act?
Ha a D2-t veszem alapul, ott is viszonylag hamar végig lehetett menni az Actokon úgy, hogy azért felfedezgettem minden kis zugot meg írtottam mindenkit.
Remélem itt azért jó sok órát kitölt egy Act, szóval legyen mit felfedezni, legyen sok küldetés, jó hosszú story is legyen na meg sok mob.
Ha már ennyi éve fejlesztik, merem remélni tényleg nagy tartalommal fog bírni a játék és nem csak technikai újításokkal lesz másabb ez, mint mondjuk az elõzõ részek vagy bármely más hack and slah meg egyéb hasonló játékok...
És most ne jöjjön senki azzal, hogy jajj van még 4 másik karakter azon kívül amivel kezdek. Mit érnek azok is önmagukban, ha a story viszonylag ugyanaz kivétel a karakterek egyedi története.
Na meg ismert az az infó is, hogy az Actok elõrehaladtával rövidülnek azok is. Én szvsz nem ezt tartanám logikusnak, mivel hiába vagy az utolsó Acton, annak annál keményebbnek meg hosszadalamsabbnak kell lennie, hogy eljuss a fõ gonoszig...
Remélem a legjobbakat!
És más:
Ha netalán tán mégse jutnék be a Bétára, ha ez az egész lezajlik akkor remélem egy Demo-t kiadnak a megjelenés elõtt. Mindezt azért, hogy ki tudjam tapasztalni az alapokat a játékhoz ne akkor keljen szöszölnöm meg logikáznom minden szaron. Na meg a bétázók ne induljanak ennyi elõnnyel.
"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu
Miért, ha aktív játékos akkor mi a bizonyíték arra, hogy hatékony bétázó? Arra, hogy tud angolul? Arra, hogy küld bugreportot? Arra, hogy nem csak kipróbálni akarja a játékot, mint páran az SWTOR-t? Erre is van scriptjük?