Diablo
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
There is no peace. There is only WAR!
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
kérdés a következõ....haverom wowozik és õ nagyobb esélyel kap betakulcsot mint én. Tegyük fel õ wowozik én attol játszhatok az õ battlenetes accjával beta diablo 3mat?
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
Viszont ez a spellek runázása nagyon tetszik 😊
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
Viszont az jobb lenne ha én oszthatnám el a pontokat.
Köszi a választ.
Lenne pár kérdése. Bocsi, ha már volt ezekrõl szó, de nem olvastam vissza az összes eddigi hozzászólást.
Amikor betöltjük majd a mentést akkor visszateremnek a lények úgy mint a 2-ben, vagy nem?
Szintugráskor nem kapunk pontokat amit az erõ, ügyesség, stb növelésére lehet felhasználni?
Néztem youtube -on videókat a bétáról, de ezekre nem kaptam választ.
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
na de tényleg elég már az off-ból, most már mindenki tud mindent 😛
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
Sztem szorakoztato és nem idiota modon trollkodik, mint a sok netes pistike...wow-ban hiresült el, kinevezte magát legjobb paladinnak, meg párszot ö érte el xx szintet elsönek, ott kezdte a troll munkásságát, aztán mikor abbahagyta wow-ot, kitalálta, h megtanul pokerezni és h ebböl meggazdagszik...és lássatok csodát tényleg kurva sok pénzt összeszedett pokerböl, ezek után kitalálta, h top sc2 játékos lett nagy valoszinüséggel itt rávett valakit, h játszon helyette, de végül feljutott a top ligába, aztán videokban hangoztatta, h mekkora király 😄
Ezek után megtalálta a League of Legends-et ahol ismét kitalálta, h ö lesz a legjobb játékos.
Innentöl nem igazán tudom miket csinált, annyira nem érdekel az ember, de az tény, h mindenhol ott van mindenhez hozzászol...játszott minecraft-al is ott is reklámozta kicsit magát.
Szvsz az internet egyik legszorakoztatobb trollja(és emellett elég értelmes gyereknek tünik), szép kis netes celebbé(de szép szo...) varázsolta magát aki elég nagy rajongo táborral rendelkezik.
Engem mondjuk hidegen hagy, de néha vicces megnézni 1-2 uj videoját, h most éppen miben akar elsö lenni 😄
Természetesen már a Dota2-öt is kinézte magának... 😄
Nah ennyi volt a mese ma estére, mostmár akit érdekel az tudja ki az az Athene...
(félreértés ne essék nem vagyok rajongoja v ilyesmi, de egyszerüen annyiszor belefutottam a nevébe, h már érdekelt ki ez 😄 )
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Nem azt mondom, hogy jó, ha vele van tele a topik (úgy mint a starcraftnál - igaz pofon?), de ez a gyûlölködés már túlzás...
There is no peace. There is only WAR!
tudja valaki ki az a csávó akivel együtt tolja?
Vagy elindult a béta? Légyszi ne szivassátok már az embereket, ez nem az ovi.
Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD