Diablo
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kata szokás szerint hozza a formáját, ha nem nyalják a seggét, mert méltóztatik befáradni egy topic-ba, akkor mivagyunk a büdösbunkók...
Þór vígi þessi rúnar
google második találat "diablo 3 beta key"-re. talán ezzel kellett kezdeni,mielõtt lebunkózol mindenkit...
How much can you take,before you snap?
Mivel is estem neki? Azt hittem hogy mást kérdez amire válaszoltam is, a gond csak az hogy nem azt kérdezte.
Itt le van írva.
Ha van bnet acc-od, akkor már csak pár kattintás és jelentkezel úgy, ahogy 10401# leírták.
Ha van bnet acc-od, akkor már csak pár kattintás és jelentkezel úgy, ahogy 10401# leírták.
Mindenkinek? Mondj már pl rajta kívül ki az a mindenki? Am meg õ büdösbunkózott le mindenkit szóval nem is értem ezt a védést...
kedves BoneDragon nem kéne mindenkinek nekiesni aki bejön kérdezni. fogd vissza magad kicsit... Ez rád is vonatkozik Elitehun. -.-
Köszönöm, de nekem pont ez a gondom, hogy semmit nem ajánl fel lehetõségként.
[/cserf][/fülünyúl]
HC karit kell indítani, és akkor lesz kihívás <#idiota>#idiota>
|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|
De vegyétek úgy, hogy nem kérdeztem semmit, majd megkérdezem másik fórumon, mert ti úgy látszik büdösbunkók vagytok. Sziasztok, köszi mindent!
[/cserf][/fülünyúl]
Felmész battle.netes accodra, ott a bétás résznél feltöltöd a géped adatait a mellékelt programmal, aztán kiválasztod , hogy milyen béták érdekelnek(wow,sc2,diablo).
Nyilván nem értetted mit kérdeztem, a 10344 nem válasz a kérdésemre.
A gyengébbek kedvéért akkor még egyszerûbben:
Hol vagy miként lehet IGÉNYELNI, KÉRNI béta kulcsot, egyáltalán JELEZNI FELÉJÜK hogy nekem kéne egy béta kulcs?
A gyengébbek kedvéért akkor még egyszerûbben:
Hol vagy miként lehet IGÉNYELNI, KÉRNI béta kulcsot, egyáltalán JELEZNI FELÉJÜK hogy nekem kéne egy béta kulcs?
[/cserf][/fülünyúl]
Köszönöm kedves segítõkészséged (inkább nem kellett volna), kérdésemre azonban az egész oldalon nem találtam választ, végigrágtam a sok rizsát.
[/cserf][/fülünyúl]
hát remélem hogy csak a beta miatt van így, ezeket a csõ mapokat utálom, semmi nagy mozgási terület...
#10391: direkt nem akarták, hogy egyes skilleket ész nélkül használjunk. Továbbá megfontoltan kell elõrehaladni, nem az van hogy bemész a tömegbe és lehentelsz mindenkit 0 kihívással..
#10391: direkt nem akarták, hogy egyes skilleket ész nélkül használjunk. Továbbá megfontoltan kell elõrehaladni, nem az van hogy bemész a tömegbe és lehentelsz mindenkit 0 kihívással..
Üdv,
béta kulcsot lehet még szerezni valahogy? A hivatalos oldalon már nem is létezik az az aloldal aminek a linkjét a FAQ-ban megadták. Köszi
béta kulcsot lehet még szerezni valahogy? A hivatalos oldalon már nem is létezik az az aloldal aminek a linkjét a FAQ-ban megadták. Köszi
[/cserf][/fülünyúl]
Inkább a probléma, hogy itt semmi olyan nem lesz, hogy spammolod a spelleket mint d2-ben. Nova sorc, meg ww baba, multishot ama.. ilyen nem lesz, ami nagyon gáz szerintem.
de nem azt mondom h könnyen halnak a mobok,hanem hogy ingyen castolod a skilljeidnek a felét,én ezt tartom hülyeségnek
ez a reasource rendszer annyira nooby sztem...nemhogy ingyen castolsz imba dolgokat,hanem még az is adja a "manát",lásd barb,monk...nem tudom hosszú távon tartogat-e kihívást
na ennyi, kosz.
Ne nyomogasd az f5-t. :p
ha nem lenne vilagos, tisztaban vagyok vele hogy nicns kulon EU beta, de eddig EU nem kapott beta keyt F&F es press kivetelevel, ezt probaltam megerdeklodni, hogy vegre EUba is osztjak a sima keyt vagy sem.
sorry write only
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
olvasd mar el mit irtam...
Nincs eu! Mindenki az usa klienst kapja majd és ahhoz a key-t.
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
de most te konkretan kaptal EU beta keyt, vagy valakitol szereztel valami accot? csak hogy tudjuk hogy vegre kap EU is normalis beta keyt, avagy tovabbra se eroltessuk a battle.net acc F5-zest.
Látod, de nem is érdekelt senkit se, hogy van-e ott egy szép szikla, vagy sem. :p
Amúgy remélem ezt az itemizációt kijavítják még. Gondolok itt arra, hogy van 550dpses mace, de sword meg csak ilyen 350-es. Ami miatt írom, az az hogy monknak is csak egy 450-es polearm van, ami -20% dmg élbõl barbhoz képest. Ráadásul barb only fegyvereknek sincs sehol a sebzése a macehez képest.
Amúgy remélem ezt az itemizációt kijavítják még. Gondolok itt arra, hogy van 550dpses mace, de sword meg csak ilyen 350-es. Ami miatt írom, az az hogy monknak is csak egy 450-es polearm van, ami -20% dmg élbõl barbhoz képest. Ráadásul barb only fegyvereknek sincs sehol a sebzése a macehez képest.
jó... de itt azért figyeljétek azt is hogy van környezet, diablo 2-ben hol volt ?😊 minden map egy négyzet volt, rajta néhány épület ez az, itt minden élõ.
Tristramból kifelé van egy nagyobb üres terület fákkal, de utána beta végéig 1 irány van.
Én azt vettem észre, hogy ez is csõmap lett. Emiatt szidták a dungeon siege 3-at, erre ez is csõpálya lett?
Hát jóval kisebb az összes terület d2höz képest... Lehet ez még csak azért van, mert játék eleje, de elég gáz.
azt nézd már meg légyszíves, hogy a mapon mennyire van nagy bejárható terület? Mert eléggé kicsinek tûnik, vagy csak a béta miatt van ennyire szûkre szabva a hely?
Diablo 2-ben azért elég nagy terület volt, amit be lehetett járni.
Diablo 2-ben azért elég nagy terület volt, amit be lehetett járni.
18 perces wd beta clean, mindenféle twinkelés nélkül, level 1rõl:
link
link
Azért az szomorú, hogy ennyi gold esik(beta végéig 4k). Lesznek majd milliós árak ahban 😄
LINKT!