Diablo

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Warcraft+kieg van regelve az acc-om-ra.....Avval gondolom nem sok esélyem van. 😊 Vagy mégis? 😊 Esetleg ha rá regelem a D2+kieg akkor több esélyem van ? 😊

Valahol,valamikor,egyszer csak..... unusual#2676

elitehun
Nekem most se tetszik, nem az én világom
Zsoltika 007
Én csak azért is más leszek! <#banplz>

i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360

unknown nick
Ne már mindenki WD akar lenni. Béta elõtt senkinek sem jött be 😊))

Off
a Kata nem lány hanem fiú !
on

Az új fiókom: DevLupius

Zenszkij
off
Ez a Kata beteg LOOOL! Élete az sg, itt azt hiheti õ a királylány, gondolom erre izgul, ha másra már nem tud. 😄 Go troll, gogogo 😊.

on
egyre valószínûbb, hogy Witch Doctorral kezdek nyomulni ...

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

BoneDragon
Belegondolok ez is igaz.

McHaals
ehh, az életben is ilyenek, fõleg akik feleségek... a kötekedés az életük...

MadWolf#11626

BoneDragon
Ahogy elnézem akik sg-re járnak nõk, sokkal jobban kötekednek mint az átlag user, sõt jobban beszólogatnak. Veszélyesek a kocka csajok. 😊

Már megijedtem, hogy Kata jött ide is kötekedni, és tényleg 😊
Röhej, hogy ahol belefutok kommentjébe, ott mindig leugat valakit.
Na off vége.

Fehercsoki
Mindenkinek a saját döntése, hogy vár fél évet, vagy esetleg az emut próbálgatja.

antgecc
És miért jó ilyenekkel szétkúrni az elsõ "hivatalos" élményt?

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

tescodr
zombikat már sikerült bespawnolnom 😄 szét lehet õket verni de kb ennyi.jah meg az ajtók mûködnek de ha bemész rajtuk beragadsz 😄

Hermész madara a nevem, engedelmes úgy lettem, hogy szárnyaimat elnyeltem. Phenom 2 x4 965, 8gb 1600Mhz Kingston ,Ati hd 4670 1gb

Aha, koszi. Sejtettem hogy ez lesz a gond. Akkor marad a varakozas.

ha valakinek nincs kedve visszaolvasni,az használjon google-t,ha úgy sem talál semmit,akkor kérdezzen.

szerintem az itt fórumozóknak a töke tele van azzal,hogy majdnem minden nap megkérdezik,hogy hogyan lehet bekerülni a bétába,csak mert egyesek lusták

How much can you take,before you snap?

RedDevilsza
Nincs hiba. Ennyit tud az emulator.

McHaals
egy hozzászólással alattad...

MadWolf#11626

Sziasztok! Felraktam a Beta klienst es az emulatort, beleptem a jatekba , krealtam egy karaktert, viszont nem mukodik igazabol semmi, nem tudok bemenni az ajtokon, vagy lemenni a fold ala a lejaratokon, stb. Mi lehet a hiba? Bocs ha mar volt errol szo, nem latok F.A.Q. -t ezen a forumon.

mucsácsó
Eközben halad tovább a D3sharp projekt:
Latest D3Sharp build spawns zombies and items http://goo.gl/IWFQR - csak úgy érdekességképpen. 😛
McHaals
tény, hogy kata felkapta a vizet, de most 10.444 válasznál már nekem sem lenne kedvem visszaolvasni

MadWolf#11626

ha van regelve akarmilyen blizz jatek, akkor mar benne vagy a kalapban.

Klemice
Kata minden topikot szétbasz 😞

Saddam Hussein &#9745; - Osama Bin Laden &#9745; - Moammer Kadhafi &#9745; - Kim Jong Il &#9745; - Tirexi &#9744; - DarkSector &#9744;

Carlos
Õ arról beszél, hogyha nem wowos vagy sc2-es, de van d2+kieg regelve, akkor eleve kiesik-e az osztásból.
Tehát súlyozott randommal dobálnak-e a wowosoknak és az sc2-seknek.

Þór vígi þessi rúnar

elitehun
ööö de. Csak akkor kaphat beta keyt hogyha van legalább egy regisztrált játék az acc-ján
antgecc
Válasz: nem.

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

Kérdés.....Ha nincs SC2,vagy WOW regelve nekem akkor vajmi kevés esélyem van-lesz,hogy kapjak beta key-t D3-hoz? 😊

Valahol,valamikor,egyszer csak..... unusual#2676

antgecc
Hiányozni fogsz innen is 😊

unknown nick
SC2 fórumot már otthagytam, de úgy látszik ez általános (vagy magyar?) SG színvonal.

unknown nick
Jézus ki ez az okostojás debil, aki szétoszt mindenkit? <#banplz>
BAN BAN.

Különc
52 új üzenet > izgalom hogy hátha kulcs osztás = Kata flame <#levele>

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

Carlos
Köszönöm urak! Akkor várok tovább...

Þór vígi þessi rúnar

Zsoltika 007
Sc2-nél nekem mail jött a key-el. Azt be toltam bneten és úgy aktiválódott.Gondolom hasonló lesz itt is az ügymenet.

i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360

BoneDragon
Mindkettõ.

AntiHero
Itt fejezzétek be az egymás szidását! Nem erre való a topik! köszönöm.

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

Carlos
Hol kéne majd látnom, ha jött kulcs? bnet accon, vagy küldenek mélt?

Þór vígi þessi rúnar

Nincs róla infó, de szinte biztos, hogy nem lesz paladin.

TVelvet
amíg nem látjuk teljes egészében a dolgot, ne vonjunk le következtetéseket. Nem szokása a blizznek elbaszni a dolgokat (annyira).

Inkább valaki korábban linkelte a emulatoros fórumot, de most sehol nem találom, any help would be nice 😊
Hát pedig egy hack&slashnek valami olyasmi lenne a lényege(nyilván értelmes keretek között). Szerintem.

szucsy89
Azt esetleg lehet tudni, hogy a Blizz tervezi-e egy esetleges kiegészítõben a Paladin kaszt berakását?
elitehun
Mégis itt vagy XD
Kata
El, már itt sem vagyok, ne parázz.

[/cserf][/fülünyúl]

TVelvet
nem, de gondolom azt sem akarták hogy mindenki minden skillt cd nélkül használjon. mint a dio2-ben. remélem így érhetõbb...

Kata te meg: nyugodj már meg 😄
az elõbb elköszöntél, nem?

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

elitehun
Épp ez az hogy senki nem volt veled paraszt, annyit mondtak hogy olvass vissza, aztán válaszoltak is a kérdésedre és utána mondtad hogy többet nem jössz ide, aztán megint válaszolt valaki. Szerintem senki nem volt veled lenézõ ha neked ez úgy jött le az gáz.
Kata
... és nem a seggemet kellett volna nyalni te igenparaszt, hanem egy kérdésemre válaszolni. Vagy szerinted az nagy elvárás, már-már seggnyalásnak minõsülõ dolog?

[/cserf][/fülünyúl]

Aradebil2
dio2t végigautoattackoltad?részemrõl téma kitárgyalva

Kata
Bocs hogy mertem megkérdezni egy erre a célra létrehozott topikban a gugliban való turkálás helyett, remélve hogy itt összegzõ választ kapok.

@Carlos: állítsd le magad, de látom a fikával te vagy inkább aki hozza a saját formáját... Te ezzel valóban belekerültél a büdösbunkó halmazba, gratulálok.

@A másik két "kedves" válaszoló: Az hogy meg sem értettétek mit kérdezek egy dolog, de feleslegesen taplózni nem kellett volna, most meg azon háborogni micsoda ártatlanok vagytok és én bunkóztalak le titeket. Ne feledjétek, hogy a lebunkózás valaminek a következménye, azon kellene inkább rágódni. És nem kell ez a lekezelõ duma sem, hogy azt hiszem én vagyok a világ közepe, egy normális kérdést mertem feltenni egy direkt ilyen célra létrehozott topikban, amire 1-2 ember azonnal lenézõ, paraszt hangnemben reagált. Most akkor ne már engem akarjatok beállítani hibásnak, mert ez a csík tolja a repülõt effektus.

Nem kell velem tovább foglalkoznotok, visszatérhettek hétköznapi csevegésetekhez, nem jövök be ide többet zavarni, nyugi.

[/cserf][/fülünyúl]

TVelvet
annyi a kérés, legyetek türelmesebbek még... majd ha egy baszott nagy FAQ lesz kint akkor már lehet harapni.
elitehun
megjegyzem nem tudom hogy Kata mért kapta fel a vizet, elvégre senki nem szólt be neki és senki nem sértegette. Nyilván azt hiszi hogy õ a világ közepe