Diablo
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Valahol,valamikor,egyszer csak..... unusual#2676
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
a Kata nem lány hanem fiú !
on
Az új fiókom: DevLupius
Ez a Kata beteg LOOOL! Élete az sg, itt azt hiheti õ a királylány, gondolom erre izgul, ha másra már nem tud. 😄 Go troll, gogogo 😊.
on
egyre valószínûbb, hogy Witch Doctorral kezdek nyomulni ...
Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?
Röhej, hogy ahol belefutok kommentjébe, ott mindig leugat valakit.
Na off vége.
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
Hermész madara a nevem, engedelmes úgy lettem, hogy szárnyaimat elnyeltem. Phenom 2 x4 965, 8gb 1600Mhz Kingston ,Ati hd 4670 1gb
szerintem az itt fórumozóknak a töke tele van azzal,hogy majdnem minden nap megkérdezik,hogy hogyan lehet bekerülni a bétába,csak mert egyesek lusták
How much can you take,before you snap?
Latest D3Sharp build spawns zombies and items http://goo.gl/IWFQR - csak úgy érdekességképpen. 😛
MadWolf#11626
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
Tehát súlyozott randommal dobálnak-e a wowosoknak és az sc2-seknek.
Þór vígi þessi rúnar
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
Valahol,valamikor,egyszer csak..... unusual#2676
Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
Inkább valaki korábban linkelte a emulatoros fórumot, de most sehol nem találom, any help would be nice 😊
Kata te meg: nyugodj már meg 😄
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
[/cserf][/fülünyúl]
@Carlos: állítsd le magad, de látom a fikával te vagy inkább aki hozza a saját formáját... Te ezzel valóban belekerültél a büdösbunkó halmazba, gratulálok.
@A másik két "kedves" válaszoló: Az hogy meg sem értettétek mit kérdezek egy dolog, de feleslegesen taplózni nem kellett volna, most meg azon háborogni micsoda ártatlanok vagytok és én bunkóztalak le titeket. Ne feledjétek, hogy a lebunkózás valaminek a következménye, azon kellene inkább rágódni. És nem kell ez a lekezelõ duma sem, hogy azt hiszem én vagyok a világ közepe, egy normális kérdést mertem feltenni egy direkt ilyen célra létrehozott topikban, amire 1-2 ember azonnal lenézõ, paraszt hangnemben reagált. Most akkor ne már engem akarjatok beállítani hibásnak, mert ez a csík tolja a repülõt effektus.
Nem kell velem tovább foglalkoznotok, visszatérhettek hétköznapi csevegésetekhez, nem jövök be ide többet zavarni, nyugi.
[/cserf][/fülünyúl]