Diablo

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

BoneDragon
Oké, hogy most rage van emiatt, de ennek van külön topicja. Végén az egész diablo topic eltûnik, ha így folytatjuk.😊

bélanéni
Összességében nagyon gáznak tartom. A nagyon idióta hsz-eket ki kell moderálni néha, ennyi. Illetve nem adni a lovat a kis unatkozó suttyók alá azzal, hogy reagálunk a hozzászólásaira.
Ezzel a rendszerrel mi fogja biztosítani hogy a ténylegesen szar hsz-ek lesznek mínuszolva? Csak az garantálná, ha normális emberek nyomkodhatnák csak a +- gombokat. Mivel nem így van, inkább az unatkozó surmók nyomkodják ezeket a gombokat, lehetséges, hogy sok hasznos info is eltûnik.
Szerintem halott ez az értékelõ rendszer.

Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD

Omlás
<#idiota><#eljen>

|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|

antgecc
Hát ja, ebben igazatok van. Szarul lett kivitelezve, ráadásul a userek bosszúhadjáratként is használhatják. Így én is azt mondom: levele.

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

TVelvet
Megtaláltam -.-'
TVelvet
Ez mégis, hogy derül ki hogy mennyi minuszt-pluszt kaptál?
Carlos
Lájk: 64
Nem lájk: 64
Hozzászólásainak hasznossága: 0

Ez mekkora butaság így... de Kata kommentjei soha nem fognak látszódni én már érzem, ha ez így marad...

Þór vígi þessi rúnar

jazzy
Ha rádszánok 1 órát mert nem szeretlek a keresõvel megtalálom egy csomó hszed és mindre minuszt rakok jó idõ lesz mire újra látni lehet majd amiket írsz.

Így elég broken a rendszer, nekem volt 50 körül pluszom, 10 minuszom, most 60-60 van, mert valaki ráállt a minuszolásomra, ennyi.
Carlos
Nem.
Ha én elkezdelek szénnéminuszolni, akkor az összes hsz-ed hide-olva lesz, mindenhonnan!

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
Ez igy szar.
Nem a user-t kéne hideolni, hanem csak azt a postot...

Þór vígi þessi rúnar

antgecc
Nekem tetszik. Nyilván csak az offtopic kommentek vannak minuszolva, így felesleges is megjelennie.

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

BoneDragon
Vágod, hogy kb a topic 90%-a eltûnne így? Egyeseknek az a hasznos hsz, ha belinkel valami videót...

Carlos
Nem akarok büdösbunkó lenni, de szerintem itt a rekorder:

Lájk: 55
Nem lájk: 309
Hozzászólásainak hasznossága: -70

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
Hát énis elgondolkoztam, hogy meghosszabbítsam-e. Ez a mostani minuszos emberek kommentjeihez kattintani kell dolog katasztrófa.

Þór vígi þessi rúnar

unknown nick
Nem vagyok VIP 😊

unknown nick
-az

Szerkesztés gomb nem lesz? 😊

unknown nick
Huh brutál hangulatos. Kicsit az Gyûrûk Ura szerû néhány város és jelenet.

Akra
Végül is 10db filmet ígértek<#eljen>

bélanéni
Ez sem valami egész estés mozi lesz <#wilting>

Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD

Akra
Persze ha tényleg az 😊)

Akra
D3 cinematic intro audio - SPOILER!
Ez alapján új intro lesz...

bélanéni
Nem tudom, nekem eléggé kerek egésznek tûnik. Van a váz, a csajszi, aki a templomban gyújtogatja a gyertyákat és marhára fél, közben vannak a sztorit nem felfedõ, de arra utaló és sejtetni engedõ bevágások. Ez nekem egy marha jó intro. Én azért bízom benne, hogy nem ez lesz, mert már 10x láttam, és nem a minõsége vagy a mögötte húzódó kreativitás hiánya miatt.

TurboX
épp ezaz, mindenbe belenyúl de csak érintõlegesen.

blizzard ennél kreatívabb
antgecc
Sztem sem intro. Inkább ingame múvikból összevágott kedvcsináló.

azért ez így túlzás,kis utalások vannak, pl Tyrael,a Meteor,Leah és végén valószínûleg Diablo

rengeteg kis utalás,amikre majd a játékban folyamatosan fény derül,simán lehetne akár intró is, de remélem,hogy nem ez lesz

How much can you take,before you snap?

BoneDragon
Szomorú lennék ha ez lenne az intro.

bélanéni
Értem. Attól még lehet ez az intro.

TurboX
ez csak egy tízer ahogy a link nevében is benne van. nem kötõdik semmihez, nincs története, mondanivalója, rengeteg render-bevágással ami egymáshoz nem köthetõ, pusztán a látványról szól egy kis dialógussal.

az intro alapjában más, valamire fekészit, elõzménnyel-következménnyel stb.
remélem,hogy nem az lesz
dobjanak csak szépen össze egy cgi-os, több perces videót,amitõl fél óráig tátva marad a szám és meg kell néznem egymás után ötször 😄

bélanéni
A SC2 2007-es bejelentésekor bemutatott video a végleges SC2 introja volt, csak nem lõtték le a poént és nem tették bele akkor még A.M. kommentárját. Mert az elárulja, mirõl is szól ténylegesen Tychus F. ruhába hegesztése.
Ebbõl kiindulva, az lesz a D3 intro-ja. Persze nem 100%, ez is csak spekuláció, mint itt a vélemények 95%-a.

TurboX
az csak a szokásos blizz-féle összevágott kedvcsináló volt
bélanéni
Az intro már megvolt 2008 júniusban, a bejelentéskor.

Carlos
Plussz még egy kis CE tartalombejelentés.

Þór vígi þessi rúnar

Akra
Én úgy tippelek,hogy Blizzconon D3 intro és megjelenési dátum lesz!<#worship> "muszáj neki"

Nem gondoltam, hogy ilyen sokan nézik ezt a topicot.
unknown nick
Fasza -100-on vagyok 😊

Ráadásul van egy gomb a Kedvenceknél azt átkapcsoltam. Fogalmam sincs micsoda és nem lehet vissza billenteni 😄

Nem látom saját magam..delol <#rinya><#finom><#nevetes1>

FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P

Kandurex
A fórum beállításoknál tudtok machinálni, hogy milyen pontszámokkal rendelkezõ user hozzászólásait akarjátok látni. Pl. be lehet állítani, hogy -100 és akkor minden hozzászólást látsz ect. ect

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

unknown nick
Azért majdnem mert nem tudom mennyit mutattak, a vége fele abba hagytam a nézegetést, amikor leesett mit csinálnak...

Hát szerintem 1 hónap múlva már lehet, h menni fog a kill és lesznek monsták és tudunk hostolni egymásnak...Csak ne hagyjon alább a lelkesedés 😄 mert, amúgy qva nehéz megcsinálni valóban...Így meg, hogy leghamarább feb-márc-ra jelenik meg..lesz értelme.

TurboX
majdnem? mindent megmutattak.. még a végét is leszpojlerezték.. persze én voltam a barom hogy megnéztem. remélem ezt nem játsszák el a d3 esetében
unknown nick
Ne akarj elékpeszõ debüt videókat látni, mert SC2-ben majdnem az összes átvezetõt lassanként leadták...

BoneDragon
Hol tart az emu? Mert látom eléggé fejlõdik.

Akinek a legtöbb minusza lesz a megjelenés napjáig, az lesz a diablo3 kiegben a secret boss!MH-nak írhatunk is majd.
Bannerbe szerintem EZT a linket kellene beszúrni a beta emulatorhoz...<#felkialtas>

Én már adtam <#hehe><#nevetes1>

antgecc
<#eljen>

Riddick21
Én nem is értem, hogy a Diablo 2-t (amit imádok és 11 éve játszom vele) miért tartják annyira nyitottnak és szabadnak... Egy teljesen homogén terepen kezdesz, ami bár random, de ugyanaz a néhány shrine, fa és tócsa váltakozik minden alkalommal ugyanazon a sík terepen. Könyörgöm, ez miért jó? Kinek hiányzik ez? Legyen rengeteg helyszín és változatos tartalom a D3-ban, és akkor leszarom, hogy nem random. Ne is legyen random, mert akkor elveszik belõle ez a hihetetlen egyediség, ami itt pl. a Cathedral szakadékainál, egyes termeinél is látható!

Ilyet, vagy hasonlót a D2 is csak a fix, soha nem változó pályarészein tudott mutatni! Az, hogy egyszer jobbra, egyszer pedig balra kell menni ugyanolyan pályaelemek között még nem változatosság.

"All those moments will be lost in time, like tears in rain."

Különc

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

nem tudod,ha nem jelennek meg hsz-ek

de mindegy,részemrõl vége

antgecc
Pl ez a kommented sem ontopic, semmi köze a dio3-hoz, simán mehet rá a negatív. Ha elég összegyûlik, akkor gondolom nem látszik majd a kommented és nem veszünk el az offtopic kommentek rengetegében.

Ez egy nagyon jó dolgog, csak jól is kéne használni és nem sértõdni, hanem a játékról beszélni.