Diablo

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

XeeN
Ebben semmi fake nem volt. Ha jobban megnézed a képernyõn minden más esemény valós idõben zajlik, lassan mozognak a mobok, lassan nyílik az ajtó, normás sebességgel fadel a szöveg, stb.

Az ilyeneknek mi értelme van? Aki használja az úgyis csak a saját szórakozását vágja tönkre. Vagy gyorsan a bosshoz akar érni?
berlinboy6329
Háét az egész videó..

De hogy könnyen megfigyelhetõ példát mondjak...

1:20..A csatlós is speedhackezik?

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

Világosíts már fel, hogy mi ebben a fake.

berlinboy6329
Még szerencse h nagyából tudok vakon gépelni mert ez olyan fake volt h kiágett tóle a szemem...

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

XeeN
Ez azért elszomorító. Se híre, se hamva még a játéknak, de egyesek már ilyeneken törik a fejüket...<#shakehead>

bélanéni
Ez egy béta. Nyilván késõbb már nem fognak õk sem solo-zni.

Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD

You're playing the first bit of the game on Normal. You can and should be able to solo anything even with the difficulty bumped up for four players.

That does not hold true for Nightmare, Hell, and especially not Inferno. You'll need to stick together or you will die.

Ezt csak szeretném eltenni késõbbre, amikor majd a wizardok meg monkok solozzák az egészet. 😊

shaba23
Ennyire nincs más, amivel játszhatnátok, hogy ennyit tököltök azzal a szar emulátorral? Majd lesz belõle "mûködõképes" a megjelenés után fél évvel és lehet majd "örülni" meg linkelni a full set-es karaktereket....
McHaals
na ez a durva:

MadWolf#11626

közben szerveztem egy kis tüntetést is itt<#hehe>

FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P

erre ment a válasz..csak kicsit szétqrták fórumot ezzel az idióta +- gombbal...

Elég sok területet be lehet vele császkálni 😊 a szörnyek meg az itemek csak tesztnek vannak benne...igazándiból akkor fog beindulni, ha megszereznek mindent a szerver oldalról is...szerintem kb, ha sok kulcsot szétosztanak és õk is kapnak akkor begyorsul..de ahhoz képest amióta kint van a d3 beta és ahhoz képest, h elég closed sztem elég jól haladnak..na meg ahhoz képest , h feb-március is ugye bizonytalan...nem mondták tutira...ennyit errõl. 1-2 kép.. nem tok beszúrni linket..kötsög fórum :S

Hát nem egy actnak a harmadát 😄

Ha a szerver oldali részét hamar összeraknák, akkor tényleg joggal kérdezhetnénk, hogy mit csinálnak Blizznél? Soha nem Wowoztam, de azt mondják az okosok ott se olyan a tört, mint a fizetõs.
nem kifejezetten a játék miatt,hanem azért,mert ez egy kicsit régi crt és kezd meghalni 😄
de azért köszi az infot

How much can you take,before you snap?

HeadHunter86
Nincs térkép alatt azt értem, hogy a fix városon kívül nincs meg semmi.

HeadHunter86
Mennyi mindent? A karakterek használhatatlanok, nincs AI, nincs térkép. Nincsnek tárgyak. Nem lehet bemenni szinte sehova se? Mi az a mi minden?

Fel lehet csatizni? Meg lehet mászkálni, mert kb. ennyi. Szóval nem lesz az olyan egyszerû. De biztos megoldják idõvel, de eddig nem haladnak valami irtózatos sebességgel.

Különc
Ezt találtam

Annyival kiegészítve, hogy ami a topikban van Starcraft 2-es anim gif az nem tükrözi a valóságot, de a többi hátha ad valami infot

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

én is 4:3-as monitoron vagyok, bár karácsonykor tervezem lecserélni egy widescreen-esre

Különc
© clio1616v ma 22:06 | privát | galéria | válasz | #392
ti miért nem tudtok normálisan tobzódni a diablós topikban mint a többi rendes kocka?

Nem kapott tõlünk béta kulcsot és így "hálálja" meg

Klemice
miez kérem miez, diablo 2 mod?

Saddam Hussein &#9745; - Osama Bin Laden &#9745; - Moammer Kadhafi &#9745; - Kim Jong Il &#9745; - Tirexi &#9744; - DarkSector &#9744;

unknown nick
Hmm ma már majdnem minden játék wide-ban élvezhetõ + a HD filmek...

Különc
Milyen grafikán játszol?

Pedig a többségnek az van😊. Én mindig itt nézem az aktuális trendeket:
Steam
Kattints rá a primary display resolution sorra.

Várjál mindjárt kidobom a 80 ezres monitort. <#pias>
Kétlem hogy a többségnek widescreen monitora lenne, de nem lenne ám nehéz megoldani, hogy 4:3-as monitor esetén jobban zoomoljon ki.

antgecc
Nem csoda, hogy nem látsz semmit ilyen monitorral...

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

Jól bírja a server a "tömeget". Amúgy jó lenne már ha felpeccselnék a klienst a dh változtatásokkal. Ami most van az NAGYON gagyi.
Más: craftnál is nem tudom miért nincs minden fegyverbõl craftolható (ezzel dh megintcsak meglõve, mert se xbow, se 1hand xbow).

Fehercsoki
Hát látszik hogy nem láttál még emut,nézd már meg mennyi mindent megcsináltak milyen kevés idõ alatt,biztosan lesz 100%osan mûködõ emu,nem múlik minden annyira a szerveren mint wownál.

Félre ne érts, én egybõl megveszem amint lehetséges, csak szívesen kipróbáltam volna már most is. 😊
Olyanok mindig lesznek. Soha nem fogják megérteni a különbséget. Már látom elõre d3 torrent, több ezer letöltés. Hozzászólások: "Már nagyon vártam, kösz." "Hát ez szar lett, ez csinálták 10 évig?"
HeadHunter86
Semmi különöset. Kb annyi hogy van pár új varázslat. De nagy összevisszaság az egész. Jobb egérre pl. random enemyket dobál le, ott állnak egy helyben te meg kinyírhatod õket. Kb. semmit se lehet benne csinálni ezen kívül. Sose lesz itt normális tört szerver, qrva nagy munka lenne. Annyiért ingyen meg melyik cracker csapat csinálná meg?
Meg kell venni és kész. Remélem nem is lesz normális tört. Mert az alapján ítélnék meg sokan a játékot és csak "leszaroznák", mert ugye elég hiányos lenne a tört.

Carlos
jajjdebután néz ez a jószág...
Hatalmasat röhögtem!

Þór vígi þessi rúnar

TVelvet
Daell Drow
Es az mit tud?
mit tud? >.< játszható lett vele a játék?
új emu <#kacsint><#eljen>

shaba23
A barbár legyõzte a zinternetet?
McHaals
megy az, ha beírsz a http:// után egy www-t

MadWolf#11626

McHaals
attól, hogy nem kommentelek 5 percenként, még rendszeresen olvasom... és még sokan vannak így, akiknek nincs szófosásuk, nem írják be hogy épp most mit esznek stb 😊

MadWolf#11626

Különc
Bárki mondta nem volt magánál

Carlos
ilyen user nincs is... <#idiota>

Þór vígi þessi rúnar

Fehercsoki
403

ki is mondta múltkor,hogy nem elég erõs a barbár? 😄

Carlos
+1

Þór vígi þessi rúnar

jazzy
Átállítod -99re a beállításokban a határt és nem tûnsz el, ez egy délutáni unatkozós ötletelés nagyon kiforratlan, át nem gondolt, hibás rendszere.
TurboX
most nézem, kezdek jócskán mínuszban lenni a kis virgoncok miatt. mikor tûnök el?😄 mert akkor regelek egy másik névvel. max erre lesz jó az új fícsõr, hatványozni a felhasználók számát, gyarapítva az alregeket..
TurboX
Carlos
linket pls.

Þór vígi þessi rúnar