Diablo
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
How much can you take,before you snap?
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
"So basically, the original release date for Diablo III was going to be November 24, 2011, and the backup Q1 2012 date is January 17, 2012. Given that it seems they had already planned for a possible delay, it's likely that they will stick with this release date."
2012 január 17 lenne a Diablo 3 megjelenési dátuma?
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
Fõleg, hogy dobozképet és CE tartalmat is kaptunk. StarCraft 2 WoL és WoW kiegészítõk megjelenése elõtt szokott 2-3 hónappal elõbb "kiderülni" a CE változatok tartalma.
Szerintem még a Mass Effect 3 elõtt meg fog jelenni ez a cucc.
Február ütõs megjelenési hónap lenne, fõleg Valentin napon (de most nem úgy jön ki a Valentin nap, hogy akkor bármi is megjelenjen, bár ki tudja, a Blizzard mindenre képes)! 😄<#idiota>#idiota>
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
There is no peace. There is only WAR!
Oldalt keressétek meg a menüben fent van mind és még pár egyéb is,Wow,trailerek stb...
A Battle.net accountban már megjelent a Diablo 3!
Egyenlõre még csak Coming Soon jelzéssel!
Diablo III® (Coming Soon)
Visit the Community Site.
Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403
"The release date, suggested retail price, and other details for this game will be announced in the months ahead."
There is no peace. There is only WAR!
ahogy az új gpt elnéztem komolyodik a játék azért rendesen van egy dúrva tüzes pálya is már benne (mint az act4 vót).Monk még mindig bejövõs..aztán wd male.
gp
FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P
sc2 eseten en pont a jovotol felek, diablonal azert ugy gondolom, nagyot fognak alkotni, es ehhez a nagy alkotashoz nalam nem ert fel ez a cinematic video
olyan... jo, tetszik, fasza, de nem fogom megegyszer megnezni (sc2-eset mar 3x neztem)
SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/
de lehet, hogy csak az elvarasok tul nagyok
SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/
Intro-t valaki gyengének nevezte. Igaza van. A minõség hihetetlen jó, de nincs benne hangulat, mint az old republic vagy az assassin creed relevations introkban.
Lehet kinõttem a diabloból. Így gáz. Vagy keveset láttam csak.
na most meg kell neznem azt az SCset, nagyon bizakodom
anti hero
Õk fizetnek állandóan havidíjat. Most a hûségüket jitalmazzák +1 játékkal.
Nem wowozom, nem is játszottam vele soha. De nem is fáj, hogy megkapják 12 havídíjért a d3-at is.