Diablo

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

blizznek szerintem teljesen mindegy mikro adja ki a jatekait, mindig siker lesz.

Davidus
az elsõ WoW kieg is januárban jött ki

V9ykn8_TZL0

és ezeket a dátumokat ki mondta?

How much can you take,before you snap?

Kandurex
nem lenne reális, ha összesen 20 nap válassza el a karácsonytól, üzleti szempontból egy elképzelhetetlenül rossz döntés...szóval vagy ez év, vagy jövõ év március - február

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

TBTPumpa
Diablo-s fórumról:

"So basically, the original release date for Diablo III was going to be November 24, 2011, and the backup Q1 2012 date is January 17, 2012. Given that it seems they had already planned for a possible delay, it's likely that they will stick with this release date."

2012 január 17 lenne a Diablo 3 megjelenési dátuma?

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

Zenszkij
Fene egye meg kijöhetne már, most hogy 3 hónapja felhagytam a WoWal ideje lenne egy értelmes játékot tolni 😄.

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

lolSL
thx

berlinboy6329
D3 Q&A ugyanitt 20:30-tól.

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

berlinboy6329

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

berlinboy6329

TBTPumpa
Mike tegnapi mondandója szerint a Diablo 3 béta nagyon jó ütemben halad, így gondolom sokat már nem fognak pöcsölni vele.
Fõleg, hogy dobozképet és CE tartalmat is kaptunk. StarCraft 2 WoL és WoW kiegészítõk megjelenése elõtt szokott 2-3 hónappal elõbb "kiderülni" a CE változatok tartalma.
Szerintem még a Mass Effect 3 elõtt meg fog jelenni ez a cucc.
Február ütõs megjelenési hónap lenne, fõleg Valentin napon (de most nem úgy jön ki a Valentin nap, hogy akkor bármi is megjelenjen, bár ki tudja, a Blizzard mindenre képes)! 😄<#idiota>

nr1ranger
Hamarabb jelenik meg, mielõtt letelne az egy év.

There is no peace. There is only WAR!

jazzy
Acchoz rendelik.
A wowos, aki elõfizet 12 hónapig és megkapja a d3-at, az kódot kap vagy rögtön az accountjához rendelik a d3-at?
BEAST
Ne is mond. 😄

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

shaba23
Semmi pánik, vegyél nagy levegõt!!!
Kandurex
bafki..megjelent a diablo 3 ikon a battle -netemen, a szívroham környékezett, hogy kaptam bétát...erre coming soon

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Különc
Nem szó szerint hûségnyilatkozat, csak annyi, hogy aki jelentkezik és onnan kezdve a megjelenésik végig aktív volt az accountja, az megkapja a jogot az "ingyen" Diablo 3-hoz és a többi nyalánksághoz

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

Klemice
havi 15 dollár egy évre 180 😄

Saddam Hussein &#9745; - Osama Bin Laden &#9745; - Moammer Kadhafi &#9745; - Kim Jong Il &#9745; - Tirexi &#9744; - DarkSector &#9744;

nr1ranger
Az azért jelenik meg ott, mert ha elfogadsz egy hûségnyilatkozatot hogy 1 évig folyamatosan fizeted és aktívan tartod a WoW accountod akkor ingyen megkapod a Diablo3-at

unknown nick
Meglátjuk mi lesz az introval, idõvel leadják mind teljes hosszban! Tapasztalatból mondom szerintem, aki kíváncsi rá majd rájék közben, most vagy késõbb ne nézegesse.

berlinboy6329
Blizzcon 2011 D3 Panel

Oldalt keressétek meg a menüben fent van mind és még pár egyéb is,Wow,trailerek stb...

TBTPumpa
Vágott verzió, hisz régebben mondták is, hogy egy 6 perces CGI animációval kezdõdik majd a Diablo 3... Talán ez lesz az, de ez csak a vágott változat, majd a teljes változat lesz az igazi, illetve a többi CGI videó!

A Battle.net accountban már megjelent a Diablo 3!
Egyenlõre még csak Coming Soon jelzéssel!

Diablo III® (Coming Soon)
Visit the Community Site.

Különc
Ha ez is az intro, Metzen mondta hogy vágott verzió hogy kevesebb legyen a spoiler

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

jazzy
Nekem tetszett és ez tuti nem intro, az sokkal hosszabb lesz. Blizzard nem gyakran okoz csalódást, nem kell beszarni meg lehordani.
TBTPumpa
Collectors Edition tartalom a Blizzard oldalán: http://eu.battle.net/d3/en/services/collectors-edition/

"The release date, suggested retail price, and other details for this game will be announced in the months ahead."

nem illegal, viszont bealudtam😄 de majd most megnezem amirol lemaradtam.

Palinko
minden illegál streamet lelõtek? 😄
nr1ranger
Mintha olyasmit mondtak volna az elején hogy ez egy megvágott intró, nehogy spoilerekel lõjenek le.

na most kezdodik a diablo3 panel gameplay & ah

unknown nick
2:24-nél van a BÉKA! 😊

5c0rp330n
nalatok is recseg a hang ennel?

minden ember más.én ezt 1x megnéztem, szerintem ahhoz képest elég jó.sc2 videót 0x néztem meg, és nem is akarom.Ha azt nézzük, akkor 100% jobban szerepel nálam a dió XD ennyi.

ahogy az új gpt elnéztem komolyodik a játék azért rendesen van egy dúrva tüzes pálya is már benne (mint az act4 vót).Monk még mindig bejövõs..aztán wd male.

gp

FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P

Carlos
KELL!

Þór vígi þessi rúnar

j0nNyKa
hat, akkor lehet az elvarasokkal van a baj... 😊

sc2 eseten en pont a jovotol felek, diablonal azert ugy gondolom, nagyot fognak alkotni, es ehhez a nagy alkotashoz nalam nem ert fel ez a cinematic video

olyan... jo, tetszik, fasza, de nem fogom megegyszer megnezni (sc2-eset mar 3x neztem)

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

Hehe. Én meg pont annál számítottam többre. Bár egy ideje nem játszom vele. De lehet a kieg. visszacsábít. Bár a multiban kicsit csalódtam.
lolSL
vagy swtor fantroll vagy itt

unknown nick
Nem az introban van a BÉKA 😊))) hanem a gameplayban. Pedig WD akartam lenni elsõdlegesen.

Ja, kb erre számítottam a szokásos 100$. Remélhetõleg a forint nem gyengül tovább. Bár, ha bevezetik az új áfát az lökést adhat az inflációnak.
j0nNyKa
hat, sc2 video kozben razott a hideg, meg felallt a szor kb mindemen, a diablo videonal meg olyan "meh" erzesem volt
de lehet, hogy csak az elvarasok tul nagyok

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

Davidus
gyorsak voltak

V9ykn8_TZL0

lolSL
Számomra pont a steril old republic videók nem hangulatosak. Mindig ugyanaz a mûanyag sw világ. Nincs vér, jön a jedi-sith párviadal, egy-két lézerpisztoly lövöldözés. Nem volt rossz ez a videó egyáltalán. De komoly következtetés szerintem kár lenne belõle levonni.
egy cinematic miatt ilyen messzemeno kovetkezteteseket kar levonni 😄

unknown nick
Ez vicc? Könnyesre röhögtem magam, amikor oda értem a videoban. Még most is meg-meg rázkódom. MIAZ a béka basszus ezt most komolyan gondolják? 😊

Intro-t valaki gyengének nevezte. Igaza van. A minõség hihetetlen jó, de nincs benne hangulat, mint az old republic vagy az assassin creed relevations introkban.

Lehet kinõttem a diabloból. Így gáz. Vagy keveset láttam csak.

leszarom mi, ez egy fos, de igazad van, ez nem intro
na most meg kell neznem azt az SCset, nagyon bizakodom

anti hero

gameplay is gagyi (grafika meg borzalmas)
TVelvet
õszintén, én sem dobtam magam hanyatt tõle...
Mi benne a szégyen?

Õk fizetnek állandóan havidíjat. Most a hûségüket jitalmazzák +1 játékkal.

Nem wowozom, nem is játszottam vele soha. De nem is fáj, hogy megkapják 12 havídíjért a d3-at is.
Davidus
ez nem az intró

V9ykn8_TZL0