Diablo
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD
Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD
Én kíváncsi vagyok az elejétõl a végéig, mind a 4 nehézségi szinten mindenre:
* random pályák
* random quest-ek
* random loot
* szörnyek, mini boss-ok, boss-ok
* skillek
* AH
* összes szöveg ami a játékban van (párbeszédek, quest-ek, lore stb...)
* loot-ok változatossága
* hangulat
* grafika
* fizika
MINDEN! <#idiota>#idiota><#beka3>#beka3>
Roccat Kave fülest vettem nemrég, de tragédia ez a Realtek vele, a hangrendszerrel nem olyan szörnyû. De ez.... a gyomrom is megfájdult tõle.
Ma veszek egy hangkártyát, kiderül azzal, hogy milyen különbségek lesznek. Szóval nem a hangok, zene alapján jött át a hangulat fõként. 😊
FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P
Amúgy a kisebb boss azért dobál potit akkor is mikor nem halt meg, mivel az az életerejének bizonyos %-nak elvesztése után dob. Talán 25%-onként 1 az érték...
De egy tömegben 3-4 is kiesik, ezzel nincs gond, viszont nem is dõlhetsz hátra, hogy sose halok meg.... 😊 Van hogy menekülni kell, de vissza is tudsz térni a csatába, csak ki kell kerülni a mobok által készített csapdákat.
Nem vagyok õs-diablós, de valszeg a Dio3 meg fog ezen a téren mozgatni, mert nagyon jó hangulat árad belõle, és ahogy látom itt a karaktered se tudod elrontani, bár ez miatt le lett egyszerûsítve.
Csak röviden egyelõre: Átjön a hangulata! Hiába olyan rajzfilmes a grafikája, ennek ellenére azt érzed hogy te is ott vagy, elég darkos ez, ennél darkosabb nem is kell. 😊 De ehhez nem elég a screenshot vagy videó...
A csata a legizgalmasabb, az instant hp lötyi nagy ötlet, tényleg folyamatos tõle a harc, nem kell félrehúzódni. 😊
De ha bele gondolok, hogy az elsõ karakterem 3 hónap alatt lett 60, akkor nem is 3 80as jön ki belõle, hanem 10+ 85ös 😊
"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
De nagyon gyorsan lejött, számomra az volt a meglepõ. 15 perc alatt játékra kész volt.
Amúgy milyen érdekes már a kliens letöltésének a felénél játszható a játék, gondolom csak low grafikán tudnám már indítani a játékot. 😊 Érdekes újítás. Azért ennyire nem kapkodok. 😄
There is no peace. There is only WAR!
Ki van töltve mit akarok bétázni,meg a gépem is feltöltöttem,ennyi?
Semmi üzenetet nem kapok,h köszi,bekerültél a bétára várók közé v vmi,már arra is gondoltam,h azért nincs kulcsom,mert vmi hiányzik.
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
giga superior perfect hexameter topaz miért nincs?