Diablo
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
There is no peace. There is only WAR!
Hol lehet élõben követni ezt a VGA díjátadót, vagy MO-ról nem lehet?
Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD
Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD
http://frostshock.eu/diablo/2011/12/10/diablo-3-intro-ma-hajnalban/
Van egy fölös kulcsom a Bétához. Akinek kellene és rá is szánna pár percet az idejébõl az írjon privit. (kérnék egy kis segítséget cserébe)
How much can you take,before you snap?
Ui.: bejelentés, plusz teljes intro magyar idõ szerint vasárnap hajnal 2-kor, éjjeli baglyok elõnyben, már csak 18 óra.
Vedd úgy, hogy amcsiban még csak 4-5-6 óra körül van. Szóval legjobb esetben is még 3-4 óra, és talán megtudjuk, mikor jön ki a Diablo 3 (nem tudom pontosan hol van a VGA rendezvény 😄)
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
leginkább azért vannak ilyen bekezdések a szerzõdésben,hogy ha jogi eset alakul ki legyen mire hivatkozniuk
2. Grant of License. Blizzard grants you a license to install and use one (1) copy of the Game for your use on one (1) computer which you own or control at your place of residence for the purpose of testing the Game. This license is limited, non-exclusive, and can be revoked by Blizzard at any time, for any reason.
Meg alapból vagyok olyan <#kocsog>#kocsog>, hogy soha semmilyen accomat nem adom oda, még a legjobbnak vélt barátaimnak sem.
Nekem se kéri a token kódot, de így havernak könnyebb is odaadni kölcsönbe, nem?? Hiszen az account oldalra nem tud belépni, viszont játszani tud. 😊
Elsõként a wizardot próbálgatom, az elején cuccok nélkül a nagyobb HP-val rendelkezõ mobok elleni küzdelem néha kínos hátraarcokba torkollott, most lv. 9-10 környékén viszont már lényegesen használhatóbb. Igyekszem bejárni minden zugot, benézni minden bokor alá, így próbálva nyújtani az elsõ végigjátszást.
Ami nekem tetszett, a grafika, a kezelhetõség, a zene, hangok.
Ez nyilván mind egyénfüggõ, láttunk már szebb grafikát,hallottunk már grandiózusabb zenét, de nekem átjött az egész sötét hangulata.
Ami most nem tetszik, és nyilván a játék béta állapota miatt ez változni fog, hogy jelenleg a Remember Account nem mûködik, az Authenticator-om pedig nem kell neki.
Játékon belül ami jelenleg leginkább zavar, ha megnyitom a térképet, a karim mozdulatlanságra van kárhoztatva.
ilyen beszámolók mindig jöhetnek
A skillek varázslatosak, nagyon jól használhatóak.