Diablo

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jo sok gem van. Nagyon furcsa hogy az emerald add mf-t. Régi szép idök amikor 3 perfect topázt raktam helmbe, négyet meg a páncélba. 😄

ÉS minden cuccot lehet szinezni? helm, pajzs, csizma stb?
Ha igen, akkor gondolom itt is lesz hasonlo mint a str bug a d2ben. 😄

"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."

😞

Hát rossz lesz akkor majd egy accrol játszani, testvérem vagy százszor nagyobb troll mint én. 😞

"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."

nr1ranger
Lehet több accountot csinálni, de ahhoz több játékot is kell venni. Egy példányhoz egy kulcs jár, amivel egy accot lehet csinálni.

There is no peace. There is only WAR!

1 cd key = 1 account. Nem véletlen. 😊

Csak 4? D2ben pedig jo volt a 8. 😞
És lehet ugye több acountot csinálni? (Tesonak is kéne majd)

Egyébként fun lenne ha benne lennének a 2. rész "föszereplöi".
Ugy tudom hogy d2ben benne voltak az elsö rész válaszhato karakterei.
warrior------> dark wanderer
rogue-----> blood revan. Act 1, temetöben az ijász.
sorceror----> summoner, act 2

Egy játékban max 4.
Egy accounton pedig 10 karakter.

Láma kérdés, egy gameben max hány játékos lehet? 😄

Nem tudok dönteni a witch doctor, és demon hunter között. 😞

Carlos
Én maradok az amazonnál, mert egy 40 perces (ingyenes) customer support beszélgetés után kisírtam magamnak egy 10 dolláros kupont, amit jól el is használtam a diablo könyvre. 😊

Þór vígi þessi rúnar

bélanéni
Azért majd kérünk egy rövid beszámolót, milyen a könyv. Én is megvenném, ha lenne zsé.

Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD

bélanéni
Azt hittem A D3 JÁTÉKról van szó.
EPIC FAIL <#lama>

Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD

Riddick21
Biztos:

Dear xy,

I am pleased to let you know that we have just received notification that your pre-ordered book has been made available by the publisher.

Order number: ********
Book title Quantity Item price Total
Diablo III 2 19.82 39.64
This book will be dispatched to you in the next few days. Should you wish to track your order, you can do so by following the link below:
www.bookdepository.co.uk/track

Thank you for pre-ordering your book with The Book Depository.

Thanks again for your order,
Kieron

Kieron Smith
The Book Depository Ltd.

Nem értem, hol a gond 😊

"All those moments will be lost in time, like tears in rain."

bélanéni
A világon minden érdekelt egyszerre tudja meg a megjelenési dátumot, nincsenek kivételek.

bélanéni
Az biztos egy sablonlevél. A "hamarosan" elég tág fogalom, gondolom minden rendelésre ez a válasz.

Riddick21
Én a www.bookdepository.co.uk-rõl rendeltem és ma reggel jött az értesítõ, hogy minden fasza, hamarosan küldik 😊 Itt valami félreértés lesz szerintem...

"All those moments will be lost in time, like tears in rain."

nr1ranger
Nekem valami olyan rémlik hogy az Amazon kúr el valamit, mert a blizz már kiküldte az értékesítõknek.
Meg is van:

"The Book of Cain is still scheduled for a December 13 release date and has not been delayed. We have no control over when retailers will actually get the books into your hands though. We'll have some showing up on the Blizzard store shortly after that date (approximately Dec 16) and many other retailers also will have the book as well for purchase."
http://us.battle.net/d3/en/forum/topic/3657284764?page=2#28

Carlos
Eltolták a Book of Cain kiadásának dátumát dec 13-ról jan 10-re!

Þór vígi þessi rúnar

nr1ranger
Viszont fingjuk sincs hogy pontosan hogy mûködjön a rúna rendszer, és ha kitalálták azt még le kell tesztelni, kijavítani a megmaradt bugokat, 1-2 dolgot finomhangolni benne, újra tesztelni stb. Ez idén már nem lesz meg.

bélanéni
Az egyik legfontosabb mondata az irománynak, hogy felesleges elméleteket gyártani, és azt várni, hogy egy VGA-szerû eseményen lebbentik le a fátylat a megjelenési idõpontról. Amint õk maguk tudni fogják a megjelenés napját, azonnal közzéteszik, nem várnak semmiféle eseményre.

nr1ranger
Én meg úgy, hogy idén már kb biztos hogy nem kapunk dátumot és ezzel valószínûleg Q1 megjelenés sem lesz.

Akra
Én úgy értelmeztem,hogy újragondolt és át dolgozott AH-t kapunk. a tegnapi kék poston jót kacagtam mikor azt írták,hogy nem értik miért ilyen pesszimisták a rajongók. megjelenéssel kapcsolatos elképzelések, találgatások. szerintük nem is gondolnánk milyen közel már a megjelenés. runarendszer,balance amin most is keményen dolgoznak.

TurboX
úgy látom az ahával is akadt némi probléma, mi pedig nem bírunk magunkkal a rilézdét elmaradása miatt
Akra
Érkezik a beta 8. patch sok változtatással.

TBTPumpa
Ki rinyált?

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

Hegi90
jó a logód

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

bélanéni
Ez lesz az évszázad játéka, szóval leszarom mit pakolnak a CE dobozba, egyébként is simát veszek. De abból dobozosat, mert kib.jól néz ki. <#taps><#idiota>

Hegi90
Igazából az SC2 sem a WoW-os engine-t használja, de a Diablo 3-hoz is egy teljesen újat csináltak.

Másrészt a rinyálást be lehetne fejezni.

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

Akra
Milyen és mélyen együtt érzõk...

Akra
SLICK
érzékelhetõ a különbség, de nekem a normál változat is tetszik.
Senki sem egyforma ez tény. Több millió ember kedvében mégsem járhatnak. Nekem is éppúgy vannak dolgok amik nem tetszenek (ugye az említett armorok), de elfogadom, mert úgyse lesz más.

SLICK
én nem ítéltem el, szerintem valamit félreértettél. Nekem a látvánnyal semmi bajom.

gagyibb játékok sokkal komolyabb motort kapnak..mintha, vmi kis nyomi cég lenne a bliz és nem tudott volna egy realisztikusabbat alá tolni, vagy csak nem akart, nem tom..wowból azért van pénz szerintem.Mindenesetre a színvilágon a mod iszonyat sokat javít, meg vannak nagyon hangulatos helyek végülis..csak lehetett volna jobb.Itt nagyon nagy a különbség, leszedtem nagyjából a kék "hártyát" a képrõl : normálmod vagy csak trógerek...meg vannak olyan helyek ahol nincs ez a kék faxság pl. festering woods.

FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P

TBTPumpa
Ne a grafika alapján ítéld el, de ez egy teljesen új Blizzard motor!
A játékmagyarítások fórumban errõl írtam! Lehet, hogy nem nagy szám a grafika, de a játékmotor és a fájlrendszer teljesen más, mint amit eddig a Blizzard-tól kaptunk!
SC2 WoL fájlrendszere szinte egy az egyben a WOW rendszere volt, itt pedig alig ismerni rá az egészre...
És a lényeg: amilyen jól lekódolta most a Blizzard a fájlokat (fõleg a nyelvi fájlokat a bétában) egyenlõre nem fordítható a játék sem...
Bezzeg az SC2 már az elsõ pillanattól kezdve fordítható volt...

SLICK
Azt azonban hozzátenném, hogy a Barbár felszerelések (mellvért, kesztyú, csizma, vállvért, sisak) különösen nem tetszettek nekem sem. Az az "egyiptomi" sítlusú felszerelések rendkívül pocsékak is, komolytalanná téve a Barbárt is. A 10-en valaháynból ha 3 tetszett sokat mondok.
Ez viszont engem is bosszant, hogy ezek már kész tartalmak, változtatni 100% hogy nem fognak rajtuk. De bele kell törõdni, bízom benne hoyg bõven van sok más olyan dolog ami kárpótól ezért...

SLICK
valamennyire megértem ezt a problémát, mert alapjáraton a Diablo világ, nem "meseszerûen" volt ábrázolva. Én mondjuk ezt sem tartom "meseszerûnek".
Nem azt mondom, hogy egy komolyabb motort nem érdemelt volna meg, de szvsz ez is kellõen hozni fogja a hangulatot, ami manapság sok játékról nem mondható el. Hiába a csili-viliség, ha kihal a tartalomban.

TBTPumpa
Nem újdonság!
Anno a StarCraft 2 Wings of Liberty gyûjtõi változatához is kaptál egy Pet-et a WOW-ba.

bélanéni
Az hogy egyik játékuk jól bevált 1-2 dolgát átviszik a másikba, ami ott ugyancsak jól mûködik, az tök jó. Én arról beszéltem, hogy D3 CE-be WoW pet-et tenni kicsit vegyes érzéseket ébreszt bennem. Inkább D3-as cuccok lennének benne. Amúgy nem zavar annyira, a WoW-osok körében biztos státusz-szimbólum lesz.

engem mondjuk nem érdekelne, ha jó feature és mûködik.Csak azt az ordenáré színorgiát meg rajzos stílust ne hozták volna át.

FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P

SLICK
az embereknek fel kéne fogniuk hogy a WoW is Blizzard játék. Miért ne kerülhetne át bármilyen bevált ötlet akár a Diabloba is? (ja és ha esetleg egyes dolgok más játékokban lettek sikeresek, azzal sincs semmi baj ha áthozzák ide. Ami jól mûködik miért ne?)
Nekem ezzel semmi bajom, eleve megközelíteni egy játékot, hogy WoW-os vagy sem elég hülyeség. Ilyeneken csak átsiklok.

Daell Drow
Diablo2-bol rengeteg otlet at ment a wow-ba, illetve a wow-ban is szuletett egy csomo otlet. Ha azok jok akkor nem latom hatranyat hogy a diablo 3-ba ne keruljon bele.
Pyotr
Semmi , de a diabló tovább viszi a wow-ban bevált dolgokat😛

&#9608;&#9608;

Achievement,AH,aréna egyik sem wow találmány. Csak rájött a Blizz hogy ez jót fog tenni a játéknak. Nem értem mi köze a wownak ehez.

Pyotr
Aréna , AH, achievmentek, mind dió2-bõl nötték ki magukat?

&#9608;&#9608;

Witch doctornak maximum hány minionja lehet egyszerre?

nr1ranger
Amúgy meg ja, a battle.netes CE-k mindig tartalmaznak a többi b.netes játékhoz is valamit. Catához is kaptál SC2 profilképeket, Pandásban meg már tuti lesz valami a D3-hoz is. De ha megnézed pl az EA-t õk is adtak Dragon Agehez Mass effect páncélt, meg Dead Space 2-höz DA2-ben használható páncélt. Egyszerû reklámfogás.

nr1ranger
Sõt, 1 év WoWhoz kapsz ingyen D3-at <#zavart1>

D3 CEben többek közt kapsz a lentebb látható WoWos petet, SC2es képeket a profilodhoz, és D3ban meg egy szárnyat a karakterhez. Szóval adnak mindenhez valamit, nem értem mi a gond.

bélanéni
Azt hittem a D3 CE-hez kapsz egy ilyen, WoW pet-et. Bocs, ha nem így van.

SLICK
Miért WoW-os?

ez is jó lesz 3D-be , de nincs még 3d display amiért érdemes lenne annyit kifizetni amennyit elkérnek érte, se monitor , se tévé, talán 100k-t megér egy 3d projektor viszont.

diablo 5? hell-o-no - max. 2.5.

punishing since 2000.06.10. Nem mondamám hogy megmondtam. Ha nem mondtam volna meg... kétféle vélemény van: az enyém és a helytelen...