Diablo

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bélanéni
<#eljen><#finom>

Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD

orly?

Akra
Imremagdi
500 acc, semmi, több 10.000 sõt 100.000 ember várja, hogy kapjon béta hozzáférést.

Mint én, és sok más ember fizetne is egy kis összeget érte, de nem nem lehet😞

http://s2b-hu.ikariam.gameforge.com/reg.php?fh=400ce81271ab4218ebc88d115104c2f1

szerintem se más játékok miatt tolják egyre tovább a megjelenést. egyszerûen nincs olyan formában,hogy ki lehessen adni,rengeteg mindent be kell még fejezni és kicsit "polírozgatni". ezt egyébként már szeptember környékén is megjegyeztem, akkor februári megjelenést mondtam,de úgy néz ki optimista voltam...

How much can you take,before you snap?

D3 az a játék, ami elõl inkább másoknak kell kitérni. Fölösleges megint elkezdeni, hogy tuti március, meg tuti január, meg tuti szeptember. Ezek a tippek annyira biztosak, mint a 6 perces intró és a dec. 10-es megjelenési dátum bejelentés.
Davidus
Holland Kemence
milyen 3 játék?
kijön a d3 sc2:hots meg a panda is?

Davidus
jövõre 3 játékot ad ki a Blizzard. D3 legkésõbb márciusban ki fog jönni

V9ykn8_TZL0

nr1ranger
Ez már kezd unalmas lenni hogy mindig találtok valami játék ami miatt épp nem jelenik meg. Mass effect után meg lassan jön a Panda béta, illetve Guild Wars 2. Meg lesz valamikor Torchlight 2 is. Utána meg lehet lesz valami nagyobb SWTOR content patch. Mindig lehet találni valamit. Nem azt mondom, hogy nincs köze a marketingben egyéb játékok megjelenése a Dio3-ra, csak azt hogy olyan nagyon üres szezon úgyse lesz. Ráadásul egy Diablo3nak nem is kell üres szezon hogy sikeres lehessen.

There is no peace. There is only WAR!

TBTPumpa
Hát ha csak január végén lesz vége a bétának, akkor ebbõl már sehogysem lesz februári megjelenés. Még a márciusi megjelenés is csoda lesz részükrõl... Gondolom megvárják, hogy a Mass Effect mánia lecsengjen és utána dobják piacra, mert akkor egy ideig úgyis kuss lesz PC-s játékfronton...

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

nr1ranger
Q1 most már tuti kilõve részemrõl.

Use the hashtag #DiabloBeta and @BlizzardCS in a Tweet

el tudné valaki magyarázni ezt hogyan kell megcsinálni? Gyûlölöm twittert de egy d3 tesztért regeltem egy accot...

Szabályzatami alapján magyarországra regelt accal nem nevezhetsz. Milyen jó hogy 1000 éve luxemburgira lett átrakva a címem...
Holland Kemence
mondom, március 25..

bélanéni
Tehát minimum január végéig béta. Vajon lesz ebbõl februári megjelenés?

Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD

Akra
@BlizzardCS is giving away 500 keys for the exclusive Diablo III beta test over the next five weeks. If you want to lead the charge against the minions of the Burning Hells before the game’s official release – follow the instructions below and enter the drawing for your chance to win.

Starting December 20, 2011, we’ll be randomly selecting 100 winners each week to receive a key to our exclusive Diablo III beta test. Drawings will occur at the end of every Tuesday for five (5) weeks for the total 500 keys.

What you need to know:

How to Enter:
1. Have an active Battle.net® account2. Be a registered user of Twitter®3. During the Contest period become a follower of BlizzardCS® by visiting http://twitter.com/BlizzardCS and clicking “Follow;” 4. Use the hashtag #DiabloBeta and @BlizzardCS in a Tweet, 5. Send an email of the tweet to [email protected]. With a link to your tweet.
If you have not registered a Battle.net account, visit http://www.battle.net to register for a Battle.net account at no cost to you; and if you are not a registered user of Twitter®, simply visit http://twitter.com/signup to register at no cost to you.

Sweepstakes Starts
December 20, 2011 @ 1:00 pm (PST)Sweepstakes Ends
January 23, 2012 @ 11:59 pm (PST)

én még nem pöccseltettem fel.milyen file-ok kellenek?max feltöltöm õket vhova 😄

FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P

Imremagdi
kössz.. De basszus felment a 8-as patch hozzám..
7-es bétát kellene valahonnan szerezni. Csak azzal megy jelenleg😞

Találtam egy oldalt, de 8 fájlt közül a 2. nem jó 😞(((

Akra
RMAH-val ezek után nem tudom mi lesz <#help>

Davidus
"Koreai helyzet is végre megoldódni látszik. "

vagy nem
http://www.thisisgame.com/go/2011/12/19/diablo-3-rating-pended-in-korea/

V9ykn8_TZL0

Akra

Kell Bazdmeg! <#violent>

Akra
Anno a D2 is mikor megjelent végigjátszható volt,de semmi több. Olyan volt amilyen. Folyamatosan javítgatták és idõként nagyobb patchet kapott.
Szeptemberben Morhaim bejelentette,hogy nem lesz idén D3. 2012 Q1-re eltolták .Egyértelmû ,hogy wow 4.3 patch volt az elsõdleges. Gondolom a pénzügyi stratégia is komoly szerepet játszik ebben. RMAH-t mindenképpen akarják,mert így nekik is meg lesz a hasznuk. Koreai helyzet is végre megoldódni látszik. Õ nélkülük borulna a rendszer ezek szerint. Olvastam,hogy ezt csak egységesen lehet mûködtetni nem lehetne szétválasztani ,mert abból csak folyamatos problémák adódnának. Magunk is láthatjuk,hogy D3 beta teszt nem értünk van és ezt nem is tagadják. Az igazi teszt saját maguk közt zajlik. Feltételezem fizetett játékosok zúzzák 0-24ig. Basi azt írta ,hogy D3 végig játszható,de kell még az elemek helyre igazítása. Gondolom balance, runarendszer. Ez meg,hogy nem tudják még mit kezdjenek vele.. szerintem van nekik több tucat variáció,de nem tökéletes az elvárásaiknak. Biztos vagyok benne,hogy az alap ötlet rég meg van. Abban is biztos vagyok,hogy a Beta amit oda adnak a szerencsés fanoknak nem az Õ jelenlegi buildjük... Valami régebbi,de még is látszódjon,hogy fejlesztik a játékot. Nem adnak megjelenést, pesszimisták a rajongók stb... maszlag szöveg,de jól ért hozzá 😊) Szépen elmagyaráz mindent ,de közben az igazi kérdéseket kikerüli.. Kéne az én cégemnek is ilyen ember! Volna folyamatosan hype és az pedig nagyon kell! Amíg Morhaim nem írja sehol le,hogy 2012 Q1 nem teljesíthetõ, addig március 31-ig megjelenik a játék. Reméljük nem változtat ezen <#worship>

bélanéni
Marketingszöveg az szerintem nincs, inkább félkész játék.

nr1ranger
Hát igen, ez az a bizonyos "polishing the game" kategória, amit a legtöbben csak bullshit marketingszövegnek tartanak.

nr1ranger
A rendszer alapjait ismerjük hogy lesz akármennyi fajta rúna amivel skillt lehet tuningolni, lehet cserélgetni és így kb más lesz a skill hatása. Azt viszont hogy maga a rúna hogy esik, magas szintû rúnát hogy szerzünk/csinálunk mindezt úgy hogy a max szintû rúnák kellõen értékesek legyenek (RMAH-ban is)de ne 0,00001% eséllyel szerezhessen valaki, de kellõ munkával meg lehessen szerezni stb. Elképzelésük gondolom van róla, ám hogy a gyakorlatban hogy állja meg a helyét az más kérdés, a bétában nincsenek rúnák, magas szintûek végkép nem lesznek, szóval az egész rendszernek elég szûk körû a tesztelése, nehéz azt látni hogy hogyan is fog mûködni majd nagy tömegek esetében.

Én azt nem értem, hogyan szeretnék ezt látatlanban balance-olni. Béta kezdete óta is durván változtak az alap skillek, nemhogy akkor a 300 másik amit csak a nem létezõ belsõ tesztelõk láttak.
Tippre tele lesz a játék bugokkal, meg nagyon elbalanceolt spellekkel (meg elbaszott tervezésû spellekkel. lásd monk decoy, amit ki is szedtek).

többek közt az ilyen dolgok miatt is volt a legkirályabb játékfejlesztõ a blizzard north, még anno:

"My name is Deckard Cain Elder, and I am 16 years old. When I was just a baby, Blizzard had a surprise drawing for Diablo with very vague details. All anyone knew was that if they wanted to be a part of the drawing, they had to send a postcard to Blizzard with your name on it, and after a said date, they would pick a card at random to win the prize. Being a very big Blizzard fan, my father decided to take part in this. He thought about it for a while, and decided that since my name is so unique, he would send the postcard in with my name on it instead of his. My first name comes from the Harrison Ford's character in the movie Blade Runner, my middle name is my mother's maiden name, and my last name is my fathers family name.

It had been about 4 or 5 months after my father had sent in this postcard with my name on it to Blizzard, and he had begun to forget about it, and accepted that, because of the period of time sense he had sent the card in, we hadn't won this unknown prize. About 6 months after the drawing, a box arrived at my parents apartment in South Dakota. Not having ordered anything, they were curious as to why it had shown up. When they opened the box there were five things inside. A long yellow envelope, a copy of Diablo, a black hat with Blizzard in blue printed on the front, a very large Diablo T-shirt, and a blue statue of Diablo that stand a little over a foot tall. Inside the envelope was a letter from Bill Roper, the producer of Diablo, that explained that I had been chosen for the drawing prize. (I will have an imgur link to pictures of the Diablo statue, me holding the letter, and the letter up close for you to read.) The letter basically explained that the prize for being chosen in this drawing, was to have your name in the game. I honestly feel that, because of my unique name, Blizzard saw my name on the postcard and thought it suited the character they were looking to name. But either way, it's seriously cool. So if you ever wondered how Blizzard named Deckard Cain, you now know."
http://imgur.com/a/48BPL

bélanéni
Most tényleg nem tudják, vagy még nincsenek készen vele. Pontosan nem is tudom, mi ez, Skillek-et lehet vele tuningolni? 6 féle van, kb. összesen 60-70 skill, ha mindet mindre rá lehet pakolni, akkor az minimum kb. 400 féle skill módosítást jelent. Mondjuk ezeknek új animációt csinálni, hogy "cool" legyen mind, az sok idõ.

nr1ranger
Leírták: a dátumot bármilyen eseménytõl függetlenül jelentik majd be, ha eljön az idõ, nem várnak ünnepre játékshowra stb. A rúnarendszert meg maga a Blizz sem tudja kitalálni hogy legyen, és addig tuti nem lesz megjelenés. Szépen lassan ráébredünk hogy 2012 Q1 csak a mesében létezik.

bélanéni
És mi lesz a karácsonyi dátum bejelentéssel??

nr1ranger
inkább karácsony. Idén már nem lesz semmi.

bélanéni
De nagy a csend. Remélem azért, mert baromi nagy vihar készülõdik.

szerintem EZT nézd meg...hátha tud valaki belesegíteni 😊

FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P

nr1ranger
Amúgy ajánlom a bannerben a FAQ-t!

Imremagdi
mooege-bõl tudna valaki egy aktuális binary verziót linkelni?

Kösz

Holland Kemence
összes skill a rendelkezésre fog állni, nem lesznek skillpontok

A skill rendszer milyen lesz? Ugy tudom hogy más lesz mint a diablo 2ben.
Azt tudom hogy lesz 6 aktiv, és runákal lehet tuningolni. De a skilleket csak egyszer kell megvenni, vagy lehet tovább fejleszteni öket?
Valami oylasmit olvastam hogy meglehet venni az összes skillt, és a városban lehet kiválasztani hogy melyiket használjuk.

D2ben az elején elég sok karaktert basztam el. 😄

"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."

Az ikonja ahogy nézem ugyanott van, és annyi változást látok benne, hogy BattleTag alapján is lehet barátokat hozzáadni.

Akra
Az új patch-ben ezt a barát listás dolgot,hogy alakították át? kivették oldalról az ikonját vagy teljesen máshol van már ? Nincs róla video sehol 😞 A login után a beállítások menüt látom rendesen átdolgozták 😊

Blood raven

"Blood Raven is the corrupted form of the the Rogue character from Diablo I and appears as a Super Unique found in the Burial Grounds of Act I of Diablo II."

Summoner
The Summoner is the Sorcerer from Diablo I, driven to madness by the Lord of Terror.

Dark wanderer
The Dark Wanderer is the Warrior from Diablo I who has been possessed by Diablo,

"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."

ormus zakarum tag volt és kurast-i,már csak ezért sem lehetett.

a summoner egy erõs vizjerei mágus volt mielõtt megõrült és a d1 varázsló is a vizjerei klánhoz tartozik. szerintem nem véletlenül írták így anno a történetet.

TheLostOne
Találtam egy ilyet:
"The Lore Panel at BlizzCon 2011 confirmed that Bloodraven is the the Rogue character from the original Diablo I. It was also confirmed that The Summoner is the Sorceror character."

Blood Raven-t én is kinéztem a rogue-nak, de a sorcerernek inkább Ormust néztem ki valamiért, a Kurast Docks beli NPC-t. Mert hogy a Summoner az elvileg Horazon, de ahol ezt találtam, ott írják, hogy:
-Horazon megszállhatta a sorcerert
-A sorcerer bekattanhatott és Horazonnak képzelte magát

igen,csak annyi,hogy a d1 hõst a d2-ben warriorként ábrázolják

nr1ranger
Diablo loreban nem vagyok annyira otthon, de tudtommal a Diablo1 hõs karaktere a Dio2-ben maga a dark wanderer, dio1-ben legyõzte Diablót, de az nem halt meg hanem megszállta azt a hõst, akibõl aztán dio2-ben újra "kikelt" az õsgonosz.

errõl,ha jól emlékszem még sok információ nem volt. ugye matt uelmen már nincs a blizzardnál,ami elég nagy érvágás,de az biztos,hogy tristram zenéje benne lesz a játékban

arról lehet vmit tudni, hogy az elsõ két rész zenei anyagából mennyit fognak felhasználni, illetve hogy felhasználják e majd az újban ?

sok játéknél (unreal, TES stb.) kurvára király, amikor visszaköszönnek az elõzõ részek zenéi kicsit más feldolgozásban...

a warrior ugye maga diablo.
a játékon belül kashya mondja,hogy blood raven maga is egy rogue volt és harcolt a gonosz ellen,mielõtt az megrontotta.
summoner pedig egy nagyhatalmú varázsló (aka sorcerer) volt, aki diablo ellen harcolt,majd késõbb lut gholein-be utazott,ahol idõvel megõrült (vagy megrontotta/megszállta a gonosz).

100%-ig nem vagyok otthon diablo lore-ban,úgyhogy aki olvasta a könyveket biztos többet tud mondani,de ezek pl benne vannak a játékban.

Holland Kemence
hol írták ezt

pedig így van

Holland Kemence
nemtom hogy képzelted bele blood ravenbe meg a summonerbe a d1es karaktereket...