Diablo
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A konzolos verzióhoz meg annyit, hogy konzol és pc nem is áll messze (az Xbox-ot például anno pc-s alkatrészekbõl építették meg elõször és ma is majdnem közelebb áll a szímtógéphez, mint egy konzolhoz), plusz a most bejelehtett hír szerint szinte teljesen visszabontják a játékot, kvázi újrafejlesztik.
A portlás meg: Az alap már megvan, csak rá kell igazítani a konzolok tulajdonságaira (amik legalább egységesek márkánként és típusonként), átalakítják egy kicsit az irányítást ( a Diablo sose a klaviatúra szétkoptatása volt, bõven elég egy kontrollernyi gomb) és meg is vagyunk.
De ha nem úgy lesz, hogy egyszerre fog kijönni mindenre, akkor belátom, tévedtem, én kérek elnézést elõre is.
\"Mindég, minden körülmények között.\" (by Alekosz, Olivér módra)
There is no peace. There is only WAR!
A bejelentésnél én még a Diablo 2 grafikailag megújított reinkarnációát vártam, mert hiába 2000-es a második rész, a mai napig megállja a helyét: nem is túl egyszerû, de nem is túl bonyulult. Kellõen additktív kis Hack-and-Slash. A Diablo 2 volt az etalonjuk, pont úgy összerakva, ahogy az kell. És ezzel már standartot állítottak maguknak, mindenki ahhoz fogja mérni az újat. És reméltem is, hogy olyan lesz.
De ugye ott a WoW.
Aminek már a Warcraft III Frozen Throne-ban már benne volt a "bétája" (plusz hozzácsaptak egy továbbgondolt Diablo-multit).
Már ott megindult az a vonal, amin most haladnak. Olyan játékot csinálnak ami hamar odaszögezi az embert a monitor elé, de -vállalatként- a lehetõ legtöbb zöldhasút is meghozza. Ezt nem baj, meg kell élni valamibõl. A baj az, hogy a Blizzard ezzel a gondolat- és tettsorozattal kezdi elveszíteni azt ami sikeressé tette: a játékok egyediségét, minden tekintetben.
Aztán villanhatott náluk a zsenilámpa: nem lesz baj az egyediség nehezen. de biztosan fellelhetõ hiánya, ha szépen lassan új irányvonalat nyitunk. Fokról fokra egyszerüsítsük a játékokat, áttéve a hangsúlyt a grindre meg a lootvadászatra, de olyan szinten hogy az esetleges hibák és hiányosságok még véletlenül se tûnjenek fel, plusz a beleölt idõ miatt ne érje meg csak úgy kiszállni a gamebõl. Már nem azért játszanak, mert kedvük van hozzá, hanem mert még 2 emblem hiányzik a t7-es vállashoz. De a megfelelõ ütemû frissítéseknek köszönhetõen sose fogod tudni összeszedni, vagy csak kis ideig lesz meg a legjobb a geared. Mert az frissítések nem sok újítást hoznak csak +2 statot meg nem kék, hanem zöld a mellvért. Ha ez azonban nem lenne kellõ motivló erõ, akkor sem érdemes abbahagynod a játékot, mert mire legközelebb visszajössz, a többiek úgy elhúztak mellõled, hogy majdhogynem lvl1-nek tûnsz melletük. És mindezözben egyre jobban szabványosítnak. Amikor valaki azt írja, hogy a WoW-ban hõsöket alakítanak, és a Lore-ban majd névtelen hõsökként lesznek emlegetve, csak mosolygok. Nézz körül egy nagyváros fõterén egy tartalom kifutásakor. Minden egy kasztba tartozó karakter madnem ugyanazt a felszerelést hordja, ugyanazon a talenten van, ugyanúgy elosztott pontokkal. Nem hõsök, hanem sorkatonák a Játékos-karakterek. A Lich king elleni insta olyan mintha a Warcraft-ban egy csapat egység mellé csapnál egy paladint. Nem részeletezem tovább lényeg a lényeg, aki a akarja az úgyis érti, aki meg nem annak úgysem tudom megmagyarázni. Valaki így szeretni, de nekem a WoW a mai napig csak egy spin-off a Warcraft-szériában és lore-ban.
Amiért jobban felhoztam az az, ami nyilvánvaló a WoW alap játékostábora a Diablo multizók és a Warcraft rajongók közül verbúválódott össze, és szerntem a mai napig is ez a réteg a keménymag.
Aztán szép lassan elkezdtek jönni az infók a Diabló 3-ról:
1. Health globe-okkal gyógyulhatunk, ami a lehultt ellenbõkl jön ki? Újításnak újítás, de nagyon erõsen konzolszaga van.
2. Internethez kötöttség? Sebaj -gomdoltam-, biztos másolásvédelem (crowd control).
3. In-game Aukciós és valódi pénzes aukció ház? (itt már nagyon dé javu-m támadt.)
4. Új skilltree-rendszer? Rúnákkal erõsíthetõ képességek? (itt már egy az egyben a WoW talent+gylph megoldás van jelen) (mondjuk a WoW talent rnedszere is a Diablo 2-ben futotta a próbakört)
5. Followers? Még a zsoldosok visszatérését üdvözöltem, de amikor megláttam az artasian-okat és az õket bemutató weboldalt? Újításnak újítás ez is, de mintha a wowhead-et néztem volna a craftolható tárgyaknál.
6. A nehézségi szintek furcsa kialakítása? A Normálra a videók és beszámolók alapján kiírhatnák, hogy "Newcomers, Noobs & Causals difficult"
Aztán jött, ami végleg kiverte a biztosítékot és összerakta a képet nálam:
7. Jön a konzolos verzió. Amikor elsõször elolvastam a hírt akkor fogadni mertem volna, hogy addig nem fog kijönni a játék amíg a konzolos verzió kész nem lesz.
És elkezdtem matekozni: 1+2+3+4+5+6+7= A Diablo 3 az solosított mmo-juk, amivel biztosítják az átmenetet a mai WoW és a majdani Titán között, megtartava az eddigi tizenakárhánymilliós játéktábort és tovább szélesítve azt (vegyél 12 hónap wow-passt és kapsz ingyen Diablo III-at). Nem lepõdnék meg ha legvégül a Titan-ban a Warcraft- és a Diablo- Lore összekapcsolódna és egy elfuserált térugrással a Protossok, Zergek és Terranok is megjelennének.
A Diablo-t feláldozták az üzlet oltárán, új szabványoknak akarját megfelelteni és attól tartok, ez megöli majd a játékot. A Klasszikus Diablot mármint. Mert lehet hogy a III új lesz és friss, fiatalos, dinamikus, csábító, és 15 év után végre valami, ami Diablo. Lesz majd szép marketing, meg minden ami fentartsa az érdeklõdést.
De az már nem a Diablo lesz többé. A legendát nem ezek tartották életben.
\"Mindég, minden körülmények között.\" (by Alekosz, Olivér módra)
FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P
Why so serious?
How much can you take,before you snap?

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
akkor lesz megjelenés amikor az elkészül..
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
csináltatok ti már/részt vettetek egy ezredekkora projektben? mert én igen, és tudom milyen az, ha valaki maximalista és tényleg a legjobbat akarja. mert nem arról van ám szó, hogy a Blizzardnál a tenyerüket dörzsölik, hogy "jól kibaszunk a játékosokkal és nem adjuk ki a játékot"
egyszerûen a legjobbat akarják. ha ti meg ezt nem vagytok képesek értelmesen kivárni, akkor õrüljetek csak bele nyugodtan
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
nem lesz megjelenés még vagy fél évig.
Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?
Megint agyonhypolják, hogy most majd húha mit fog mondani.
Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?
Jó hogy nem az egész falu ugyanazzal az accal játszik ... Blizz, ne legyél má kecseg velünk 😄
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
http://s2b-hu.ikariam.gameforge.com/reg.php?fh=400ce81271ab4218ebc88d115104c2f1
egy lófasz amit patcheltek bele mióta megy, biztos hogy nem ott tartanak amit mutatnak.
Abból következtetve, hogy ugye a koreaiak nem fogják megkapni, és hogy mennyire bugos még mindíg az ah. A kiadás meg csak tolódik egyre (és nem azért mert ugye nincs kész a játék).
Az utalásból egyértelmû, hogy ki vinné el az accot.
elvileg holnapig már foglalt, de remélem utána sikerül kipróbálni
http://a3.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/389905_2959230099311_1218296290_33337828_863649107_n.jpg<#hehe>#hehe>