Diablo
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sogun, 11:57 - PC - Játék: Akció-RPG - ADATLAP - (36 komment)
Jay Wilson a következõ tartalmi vágásokat jelentette be: Nem lesznek identify scrollok, helyette jobb egérgomb és egy kis varázslás után azonosítjuk az itemeket. Mystic artisan-t kivágták, feleslegesnek tartották az idõt pazarolni rá, mert túl hasonlított a normál socket és gem rendszerre. Talán késõbb bekerül ez a klassz, kicsit felturbózott képességekkel.
Sírhattok, mert nem lesz Cauldron of Jordan és Nephalem Cube sem. Ezeket még akkor rakták be, mikor a Blizzard bejelentette, hogy nem lesznek Town Portal scrollok. Hû, micsoda változások történtek azóta! Ezekkel városba mászkálás nélkül lehetett eladni a szükségtelennek ítélt kacatokat. Erre azért volt szükség, mert berakták a Stone of Recall-t, amely lényegében megegyezik a World of Warcraft Hearthstone-al.
Haedrig Eamon, a kovács fogja most már újrahasznosítani a tárgyakat, de kommersz (fehér) cuccokat nem fogad el, így azokat el lehet dobálni.
Kidobják az ötödik quick slot gombot, potion gomb kerül a helyére. A Town Portal a skill panelre került. Valakinek támadhatott a vécén ülve vagy zuhanyozás közben egy nagy ötlete, mert a karakterünk tulajdonságait most már láthatjuk, miközben az inventoryban próbálgatjuk rá az itemeket és azok tulajdonság-változtató hatása egyértelmû lesz. Hûha!
Átírták a Strength, Dexterity, Intellect, Vitality tulajdonságokat.
* Strength: Barbarian sebzést és Armor ability-t növeli,
* Dexterity: Demon Hunter és Monk sebzést és a Dodge ability-t növeli
* Intellect: Wizard és Witch Doctor sebzést és a gömbökben lévõ életerõnket növeli
* Vitality: Életerõt növeli
Kivágták a Defense (Armor veszi át a szerepét), Attack, és Precision (helyette lesz Critical hit %) tulajdonságokat. Armor helyett lesz Physical Resist.
(HW)
[merlinw.org]
FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P
Diablo 2 én sokat játszottam, sc2 õszintén semmit se tudok, kb 2-3 képet láttam róla.
WOW, hát mivel nem fizettem sose elõ..Az is kb ilyen szinten van.
Nekem a Diablo 1 és Diablo 2 volt a legjobb game. Sõt A game
http://s2b-hu.ikariam.gameforge.com/reg.php?fh=400ce81271ab4218ebc88d115104c2f1
Február 9.-én meg majd talán büfögnek valami információt. Talán...
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
There is no peace. There is only WAR!
Sõt én azt olvastam, hogy közvetlenül a megjelenés elõtt lesz csak vége.
Why so serious?
nemértem ezt a Blizzardot 😊)) Az össes eddigi játéka megvan Origibe és add-olva is van a listámhoz.
Starcraft Ant.
WoW.
Starcraft 2.
diablo 2+lod.
Warcraft sorozat is.
igényelem a key-t és nemkapok xD (funny 😛)
MSI z170m I i7 6700 I DDR 4 Corsair 16Gb 3200 I Gigabyte Gtx1070 8Gb I SPCC SSD 256Gb I Chieftec 700W I 1Tb WesternDigital HDD
Leszedtem a D3-at-(béta) minden koser...csak a bejelentkezést nem vágom. kérlek mondjátok el ... (nem vagyok oltári noob, van accom meg minden, de belogoláskor olyan licence vackot kér...de nemtudom ,hogy mint megy ez...van e feltörése vagy micsi...)
MSI z170m I i7 6700 I DDR 4 Corsair 16Gb 3200 I Gigabyte Gtx1070 8Gb I SPCC SSD 256Gb I Chieftec 700W I 1Tb WesternDigital HDD
egyébként ha meg nem 3 évre elõre jelentik be,akkor nem kerül a dio2 ismét az eladási listák élére
Amennyit eddig tudni a fejlõdés kb így fog kinézni:
lvl30ig kapja a karakter az újabb skilleket és skillslotokat, de az új skillek nem a korábbiakat fogják lecserélni, hanem kiegészítik azokat egyre több skillkombinációt megengedve amit a játékos a saját ízlésére szabhat (és váltogathat). Lvl 30tól a fejlõdés meg a rúnákban fog megtestesülni ami egyre erõsebb másodlagos tulajdonságokkal ruház fel egy adott skillt (legalábbis valami hasonló gyanítható jelenlegi infókból).
Emellett pl a támadó skillek weapondamage alapúak lesznek tehát párhuzamosan fejlõdnek mind az adott gearrel. Gondolom a többi skill is statok alapján fog skálázódni.
Ott van például a barbárnak a cleave. Már level 3on megkapja vagy hogy mégis szinte biztos hogy rengeteg barbár fogja használni még level 60on is mert rúnával az egyik legjobb fury generáló skillje.
Ráértek volna a Cinematics videók (Intro és Black Soulstone) kidobásával... Mire megjelenik a játék, már mindenki megunja ezeket a videókat (vagy már el is felejti, hogy voltak valami ilyesmi videók a játékról)!
Forrás: Diablo3.hu
"Nem lesznek többé azonosítótekercsek (Scroll of Identify): A Diablo III-ban úgy tudjuk majd beazonosítani a megtalált ismeretlen varázstárgyak tulajdonságait, hogy szimplán megnyitjuk a tárgylistánkat és rájuk kattintunk jobb egérgombbal. Ekkor karakterünk megvizsgálja azt, majd némi idõ elteltével a tárgy azonosításra kerül. Tehát ezentúl nem kell majd tekercseket gyûjtögetni, minden tárgyat képesek leszünk megvizsgálni és beazonosítani.
Bekerül egy fõzetek számára fenntartott gyorsbillentyû: Miután a Diablo III-ban fõképp a csaták közepette, ellenfeleink által elhullajtott élet- és varázserõ gömbök segítségével nyerhetjük vissza erõnket, így ritkán fogunk különféle fõzetek használatára kényszerülni. Ám mivel ez némiképp a szerencsén is fog múlni, ilyen esetekre nem árt felkészülni, hogy amennyiben megszorulnánk, egy billentyû lenyomásával használhatjuk az erre a gombra rendelt varázsfõzetet.
Eltávolítják a Mystic Artisant a játékból: A készítõk elmondása szerint a béta tesztelése során kiderült, hogy a Mystic Artisan nem hozta az elvárt színvonalat. Ezért, miután egy új rendszer bevezetése túl sokáig tartana, szimplán kiveszik azt a játékból. Azonban remélik, hogy késõbb ismét csatlakozhat majd karavánunkhoz, miután kijavítják és optimalizálják a rendszerét.
Nem lesz többé Cauldron of Jordan és Nephalem Cube: Eredetileg úgy tervezték a Diablo III játékmenetét, hogy minél tovább tartó, látványos szörnyirtás legyen középpontban. Ezért kerültek be a fentebb említett eszközök, melyek segítségével a városon kívül is eladhattuk és újrahasznosíthattuk volna a megtalált tárgyakat. Azonban Jay Wilson szerint nem árt néha szünetet tartani az öldöklésben, visszatérni a városba és beszélgetni a lakókkal. Ezért mindkettõt kivették, valamint a Stone of Recall nevét Town Portal-ra módosították és a gyorsbillentyûk között közvetlenül elérhetõvé tették.
A Blacksmith (kovács) fogja újrahasznosítani a tárgyakat: Miután a Nephalem Cube eltávolításra került, így valamilyen módot kellett találni az újrahasznosításra. Végül a kovács mellett döntöttek, így mostantól õ fogja ellátni nekünk ezt a feladatot.
A fehér tárgyakat nem lehet újrahasznosítani: Eredetileg úgy tervezték hogy kevesebb fehér cuccot dobjanak a szörnyek, de ezeket is fel lehessen használni, ha másképp nem is, újrahasznosítás útján. Azonban a tesztelés során kiderült, hogy itemizációs problémákat okozhat ennek használata, ráadásul miután a Nephalem Cube-ot kivették, legjobb megoldásnak a Diablo II-ben alkalmazott rendszer ígérkezett. Azaz mostantól nem lehet újrahasznosítani a fehér tárgyakat, viszont sokkal több ilyet fognak dobni a szörnyek. Tehát visszatér a korábbi gyakorlat, miszerint nem kell mindent felszednünk, amit találunk.
A karakterek tulajdonságai és a kezelõfelület (UI) is megváltozott (Lásd képen), mostantól a felszerelés képernyõn kapnak helyet karakterünk értékei, így jobban nyomon tudjuk követni a tárgyaink cserélésével bekövetkezõ változásokat. Ezeket a módosításokat azért vezették be, hogy általuk szebb, letisztultabb, jobban használható és élvezetesebb játékélményt biztosíthassanak a játékosoknak. Lássuk most azt, hogy a tulajdonságpontok növelésével milyen értékek módosulnak pozitív irányba:
Strenght = Barbár sebzés, Armor (páncél),
Dexterity = Demon Hunter sebzés, Monk sebzés, Dodge (kitérés),
Intellect = Witch Hunter sebzés, Wizard sebzés, a felvett gömbök gyógyítási aránya,
Vitality = Életerõ.
A Defense, Attack, és Precision képességek megszûntek. Az Armor fogja átvenni a Defense szerepét, ezzel lehet majd csökkenteni a beérkezõ fizikai sebzést, és a kritikus találatok esélyét. Mindezek a változások a legújabb béta patch során fognak bekerülni a játékba, melynek megjelenése hamarosan várható."
Tartalmilag szépen lecsoffasztják az alapokig, de azért néhány gombot meg effekt-hangot azé beraknak hogy örüljé...
És mivel Magyarország még vagy 20 évvel le van maradva a többi országhoz képest, így náluk leghamarabb csak 2032-ben jelenhet meg a Diablo 3... <#idiota>#idiota>
- Néhány új ikont teszünk a játékba
- A program támogatni fogja a 2 fizikai processzoros alaplapokat, SDD meghajtókat, 8 videókártyát egyszerre, sõt alapból Win8 lesz a támogatott Oprendszer...
- Néhány új gombot is teszünk majd a menübe és néhány új effekt-hangot is belecsempészünk még a játékba
Sajnos ezek elkészítése még 2-3 évet igénybe fog venni, de az emberek úgysem arra fognak emlékezni, hogy a játék mennyit késett, hanem arra, hogy mennyire sikerült jól... <#idiota>#idiota>
CoD:MW3 - Nok3dli Steam: Nokedliasd BattleTag: Nokedli#1178
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
health globe -> jeee nem kell 2 percenként portálozni a városba újratölteni és a bal kezem nem a potik foglalják le hanem végre a skillek
internethez kötöttség -> logokból könyebb visszaellenõrizni dolgokat (itemduplikálás, botok használata ilyesmi) + kalózkodás visszaszorítása (kevesebb 10 éves vérpisti) + könyebb a játékosnak is a csapatolás/AH használat
RMAH -> egyszerûen legálissá tették azt ami eddig illegális volt de ellenõrizhetetlen és visszaszoríthatatlan
új skill tree rendszer -> Szerintem zseniális. Manapság azért próbálják szarrá bonyolítani a skillrendszereket mindenhol, hogy próbáljanak valami változatosságot belekényszeríteni a buildekbe de általában nem sikerül mert a játékosok úgyis kitalálják mely pár tipikus skill build a leghatékonyabb. Ezzel szemben ez a rendszer egyszerû mint a bot mégis nem láttam 2 ugyanolyan buildet azok közül amit a játékosok találtak ki.
A diablo 2 mai napig egyik kedvencem nekem is de az ottani skillrendszer talán az egyik legrosszabb amivel valaha találkoztam. A skillek 2/3át ki sem rakta senki. Volt karakterenként vagy 30-40 skill és mindenki max 4-5 skillel nyomta gyakorlatilag. És volt pár tipikus build ami használható volt a többi meg meh. Ha meg valaki elrontotta a karakterét akkor mehetett a kukába. Én nem sírom vissza azokat az idõket.
Nehézségi szintekkel mi a baj? Láttam olyan bétást aki pár elittõl kifingott pedig ez még a játék eleje.
Semmit sem áldoztak fel semminek az oltárán egyszerûeb fogták az idegesítõ és felesleges dolgokat a korábbi részekbõl és kivágták a fenébe.
Intellect
+Wizard damage
+Witch Doctor damage
+Health from globes
Az intellect szintje befolyásolja a Healt globe-ok gyógyítási erejét?
Ez nekem valahogy erõsen gázosnak tûnik, tekintve a közelharcos karakterek várható intellect szintjét.