Diablo

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mit kellene látni?

Holland Kemence
köszönjük emese

már az elõzõ oldalon is errõl beszéltünk

MerlinW
Diablo 3: Vágások ezerrel

Sogun, 11:57 - PC - Játék: Akció-RPG - ADATLAP - (36 komment)

Jay Wilson a következõ tartalmi vágásokat jelentette be: Nem lesznek identify scrollok, helyette jobb egérgomb és egy kis varázslás után azonosítjuk az itemeket. Mystic artisan-t kivágták, feleslegesnek tartották az idõt pazarolni rá, mert túl hasonlított a normál socket és gem rendszerre. Talán késõbb bekerül ez a klassz, kicsit felturbózott képességekkel.

Sírhattok, mert nem lesz Cauldron of Jordan és Nephalem Cube sem. Ezeket még akkor rakták be, mikor a Blizzard bejelentette, hogy nem lesznek Town Portal scrollok. Hû, micsoda változások történtek azóta! Ezekkel városba mászkálás nélkül lehetett eladni a szükségtelennek ítélt kacatokat. Erre azért volt szükség, mert berakták a Stone of Recall-t, amely lényegében megegyezik a World of Warcraft Hearthstone-al.

Haedrig Eamon, a kovács fogja most már újrahasznosítani a tárgyakat, de kommersz (fehér) cuccokat nem fogad el, így azokat el lehet dobálni.

Kidobják az ötödik quick slot gombot, potion gomb kerül a helyére. A Town Portal a skill panelre került. Valakinek támadhatott a vécén ülve vagy zuhanyozás közben egy nagy ötlete, mert a karakterünk tulajdonságait most már láthatjuk, miközben az inventoryban próbálgatjuk rá az itemeket és azok tulajdonság-változtató hatása egyértelmû lesz. Hûha!

Átírták a Strength, Dexterity, Intellect, Vitality tulajdonságokat.
* Strength: Barbarian sebzést és Armor ability-t növeli,
* Dexterity: Demon Hunter és Monk sebzést és a Dodge ability-t növeli
* Intellect: Wizard és Witch Doctor sebzést és a gömbökben lévõ életerõnket növeli
* Vitality: Életerõt növeli

Kivágták a Defense (Armor veszi át a szerepét), Attack, és Precision (helyette lesz Critical hit %) tulajdonságokat. Armor helyett lesz Physical Resist.

(HW)

[merlinw.org]

én lexarnám, oda adnám, ha kérné valaki innen..kivéve sirdondót <#zavart1>

FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P

Imremagdi
😄

Diablo 2 én sokat játszottam, sc2 õszintén semmit se tudok, kb 2-3 képet láttam róla.
WOW, hát mivel nem fizettem sose elõ..Az is kb ilyen szinten van.

Nekem a Diablo 1 és Diablo 2 volt a legjobb game. Sõt A game

http://s2b-hu.ikariam.gameforge.com/reg.php?fh=400ce81271ab4218ebc88d115104c2f1

a legtöbbjüknek valószínüleg van rajta wow vagy sc2 amit nem szeretnének elveszteni 😊

Imremagdi
jó, de nagyon visszaélni nem is nagyon lehet vele.

Holland Kemence
nem, mert a pentagramot dávidcsillagra cserélték

Lehet hogy megunta, de mondjuk nem akarja oda adni senkinek se az accot. Én se adnám.

Imremagdi
és 50 ember közül senki se unta meg a bétát?

TBTPumpa
Naja... A béta valószínûleg még egy darabig menni fog, csak a Kulcsosztásokat (kulcsszerzési lehetõséget) lövik le.
Február 9.-én meg majd talán büfögnek valami információt. Talán...

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

nr1ranger
Most fogják feldobni patchel a bétára a héten bejelentett változtatásokat, nem hiszem hogy pár nap múlva le is lövik.

There is no peace. There is only WAR!

Biztos,hogy nem január végén lesz vége a bétának, még több peccset is ígértek hozzá.
Sõt én azt olvastam, hogy közvetlenül a megjelenés elõtt lesz csak vége.

Daell Drow
Mo-n kb 50 embernek van kulcsa max, meg aztan elvileg 1 het es vege a betanak. Mert valami olyasmit mondtak hgoy januar vegeig lesz, bar lehet kitoljak majd.
Rajtad kívül lehet még vagy 3 millió ember akinek megvan minden Blizz cucc origibe, akkor õk is kapjanak mind bétakulcsot?

Why so serious?

nincs, akkor talan bukta 😊

nemértem ezt a Blizzardot 😊)) Az össes eddigi játéka megvan Origibe és add-olva is van a listámhoz.

Starcraft Ant.
WoW.
Starcraft 2.
diablo 2+lod.
Warcraft sorozat is.

igényelem a key-t és nemkapok xD (funny 😛)

MSI z170m I i7 6700 I DDR 4 Corsair 16Gb 3200 I Gigabyte Gtx1070 8Gb I SPCC SSD 256Gb I Chieftec 700W I 1Tb WesternDigital HDD

Aradebil2
van béta kulcsod?ha nincs,nem is fogsz tudni belépni.ha van bétakulcsod,akkor be tudsz lépni simán,mivel automatice hozzáadják a gamet az accodhoz

Aradebil2
de,de miután megvan a 6 db maxos rúnád?ami blizz szerint elég hamar összejött,és innentõl már kb fel sem vették õket

Sziasztok!

Leszedtem a D3-at-(béta) minden koser...csak a bejelentkezést nem vágom. kérlek mondjátok el ... (nem vagyok oltári noob, van accom meg minden, de belogoláskor olyan licence vackot kér...de nemtudom ,hogy mint megy ez...van e feltörése vagy micsi...)

MSI z170m I i7 6700 I DDR 4 Corsair 16Gb 3200 I Gigabyte Gtx1070 8Gb I SPCC SSD 256Gb I Chieftec 700W I 1Tb WesternDigital HDD

Holland Kemence
nem lehet több alacsonyabb rúnából magasabbat csinálni?

Aradebil2
nem azzal babrálnak.az a gondjuk,hogy az unattuned rendszerrel rohadt sok felesleges rúna keletkezik egy idõ után,mivel nem lehet egyik skillbõl a másikba pakolgatni õket. ezt meg ugye azért vezették be,mert hellen már mindenkinek megvolt minden rúnából 1db,utána értelmetlenné vált gyûjtögetni õket

Szerintem azért babrálnak ennyit a rúnákkal mert iszonyú nehéz belõni õket. A skillek amúgyis fejlõdnek egyenletesen a gearrel és a rúnák pedig a fejlõdést egyneletes helyett exponenciálissá teszik. Ha túl gyengék a jobb rúnák a korábbiakhoz képest akkor nem sokat érnek, ha túl erõsek akkor túl übertáp karaktereket lehetne létrehozni. Meg van egy olyan érzésem hogy az effektekkel is babrálnak. Minél erõsebb egy rúna annál látványosabb a skill is. Így nem csak 5 változatát kell megcsinálniuk a skilleknek hanem 35 változatát ami 113 skillnél így összesen 3955 féle különbözõ effekt. 😄 Amennyit babrálnak a rúnákkal, de mégsem tárják a nagyközönség elé hogy min, van egy olyan érzésem hog az utóbbi a ludas fõleg 😄

Aradebil2
rúnákkal várd ki a végét,nem csodálkoznék ha kikukáznák a nagy részét

egyébként ha meg nem 3 évre elõre jelentik be,akkor nem kerül a dio2 ismét az eladási listák élére

Ahogy nézegettem a fejlõdési rendszert pont ezt a modellt cserélik le. Nem lesznek feleslegessé váló skillek (maximum a játékosok játékstílusa szerint kevésbé favorizált).

Amennyit eddig tudni a fejlõdés kb így fog kinézni:
lvl30ig kapja a karakter az újabb skilleket és skillslotokat, de az új skillek nem a korábbiakat fogják lecserélni, hanem kiegészítik azokat egyre több skillkombinációt megengedve amit a játékos a saját ízlésére szabhat (és váltogathat). Lvl 30tól a fejlõdés meg a rúnákban fog megtestesülni ami egyre erõsebb másodlagos tulajdonságokkal ruház fel egy adott skillt (legalábbis valami hasonló gyanítható jelenlegi infókból).

Emellett pl a támadó skillek weapondamage alapúak lesznek tehát párhuzamosan fejlõdnek mind az adott gearrel. Gondolom a többi skill is statok alapján fog skálázódni.

Ott van például a barbárnak a cleave. Már level 3on megkapja vagy hogy mégis szinte biztos hogy rengeteg barbár fogja használni még level 60on is mert rúnával az egyik legjobb fury generáló skillje.

TurboX
korai bejelentés-reklám-hájpfaktor-profit
nr1ranger
Most õszintén, ha alapból úgy fejlesztették volna a játékot hogy nincs cube, cauldron, mystic senkinek se lenne fájása hogy nem teljes ez a játék. A statok meg kb így mûködnek minden szerepjáték-szerû játékban. Mindenesetre a Blizz is sok problémától szabadulhatna meg ha nem 3 évvel elõre jelent be egy játékot, amikor még csak kb-ra van meg hogy hogy fog kinézni a játék, hanem fél évvel elõtte, amikor már megjelenési dátumot is tudnak mondani.

TBTPumpa
Egyszerû: 12.12.12. Ekkorra talán már megjelenik...
Ráértek volna a Cinematics videók (Intro és Black Soulstone) kidobásával... Mire megjelenik a játék, már mindenki megunja ezeket a videókat (vagy már el is felejti, hogy voltak valami ilyesmi videók a játékról)!

Jó esetben mondanak egy negyedévet. Szerintem már annak is örülni lehetne ha 3. negyedévben megjelenne.
TBTPumpa
"Ismét eltelt negyed év, hamarosan újabb Activision-Blizzard gazdasági beszámoló lesz, melynek idõpontja 2012. február 9. magyar idõ szerint kb. este fél 10. Én nem jósolok elõre semmit, majd Mike Morhaime vagy megmondja a tutit a Diablo 3 megjelenési dátumával kapcsolatban vagy nem."

Forrás: Diablo3.hu

ROMOTO
erõs késztetést éreztem...
Holland Kemence
ezt most minek másoltad be?

ROMOTO
Jay Wilson emlegetett még ilyeneket is:

"Nem lesznek többé azonosítótekercsek (Scroll of Identify): A Diablo III-ban úgy tudjuk majd beazonosítani a megtalált ismeretlen varázstárgyak tulajdonságait, hogy szimplán megnyitjuk a tárgylistánkat és rájuk kattintunk jobb egérgombbal. Ekkor karakterünk megvizsgálja azt, majd némi idõ elteltével a tárgy azonosításra kerül. Tehát ezentúl nem kell majd tekercseket gyûjtögetni, minden tárgyat képesek leszünk megvizsgálni és beazonosítani.
Bekerül egy fõzetek számára fenntartott gyorsbillentyû: Miután a Diablo III-ban fõképp a csaták közepette, ellenfeleink által elhullajtott élet- és varázserõ gömbök segítségével nyerhetjük vissza erõnket, így ritkán fogunk különféle fõzetek használatára kényszerülni. Ám mivel ez némiképp a szerencsén is fog múlni, ilyen esetekre nem árt felkészülni, hogy amennyiben megszorulnánk, egy billentyû lenyomásával használhatjuk az erre a gombra rendelt varázsfõzetet.
Eltávolítják a Mystic Artisant a játékból: A készítõk elmondása szerint a béta tesztelése során kiderült, hogy a Mystic Artisan nem hozta az elvárt színvonalat. Ezért, miután egy új rendszer bevezetése túl sokáig tartana, szimplán kiveszik azt a játékból. Azonban remélik, hogy késõbb ismét csatlakozhat majd karavánunkhoz, miután kijavítják és optimalizálják a rendszerét.
Nem lesz többé Cauldron of Jordan és Nephalem Cube: Eredetileg úgy tervezték a Diablo III játékmenetét, hogy minél tovább tartó, látványos szörnyirtás legyen középpontban. Ezért kerültek be a fentebb említett eszközök, melyek segítségével a városon kívül is eladhattuk és újrahasznosíthattuk volna a megtalált tárgyakat. Azonban Jay Wilson szerint nem árt néha szünetet tartani az öldöklésben, visszatérni a városba és beszélgetni a lakókkal. Ezért mindkettõt kivették, valamint a Stone of Recall nevét Town Portal-ra módosították és a gyorsbillentyûk között közvetlenül elérhetõvé tették.
A Blacksmith (kovács) fogja újrahasznosítani a tárgyakat: Miután a Nephalem Cube eltávolításra került, így valamilyen módot kellett találni az újrahasznosításra. Végül a kovács mellett döntöttek, így mostantól õ fogja ellátni nekünk ezt a feladatot.
A fehér tárgyakat nem lehet újrahasznosítani: Eredetileg úgy tervezték hogy kevesebb fehér cuccot dobjanak a szörnyek, de ezeket is fel lehessen használni, ha másképp nem is, újrahasznosítás útján. Azonban a tesztelés során kiderült, hogy itemizációs problémákat okozhat ennek használata, ráadásul miután a Nephalem Cube-ot kivették, legjobb megoldásnak a Diablo II-ben alkalmazott rendszer ígérkezett. Azaz mostantól nem lehet újrahasznosítani a fehér tárgyakat, viszont sokkal több ilyet fognak dobni a szörnyek. Tehát visszatér a korábbi gyakorlat, miszerint nem kell mindent felszednünk, amit találunk.

A karakterek tulajdonságai és a kezelõfelület (UI) is megváltozott (Lásd képen), mostantól a felszerelés képernyõn kapnak helyet karakterünk értékei, így jobban nyomon tudjuk követni a tárgyaink cserélésével bekövetkezõ változásokat. Ezeket a módosításokat azért vezették be, hogy általuk szebb, letisztultabb, jobban használható és élvezetesebb játékélményt biztosíthassanak a játékosoknak. Lássuk most azt, hogy a tulajdonságpontok növelésével milyen értékek módosulnak pozitív irányba:

Strenght = Barbár sebzés, Armor (páncél),
Dexterity = Demon Hunter sebzés, Monk sebzés, Dodge (kitérés),
Intellect = Witch Hunter sebzés, Wizard sebzés, a felvett gömbök gyógyítási aránya,
Vitality = Életerõ.

A Defense, Attack, és Precision képességek megszûntek. Az Armor fogja átvenni a Defense szerepét, ezzel lehet majd csökkenteni a beérkezõ fizikai sebzést, és a kritikus találatok esélyét. Mindezek a változások a legújabb béta patch során fognak bekerülni a játékba, melynek megjelenése hamarosan várható."

Tartalmilag szépen lecsoffasztják az alapokig, de azért néhány gombot meg effekt-hangot azé beraknak hogy örüljé...

TBTPumpa
Dehogy... Nincsenek megelégedve a 2. Act egyik zenéjével ezért az egész játékot újraírják, ami eltart 1-2 évig, de azért még mindig Early 2012 a cél, csak nem ebben a világban!
És mivel Magyarország még vagy 20 évvel le van maradva a többi országhoz képest, így náluk leghamarabb csak 2032-ben jelenhet meg a Diablo 3... <#idiota>

úgy hogy kuka az egész és kezdjük elõrõl...

TVelvet
kitalálja, hogy eddig rossz irányba mentek el a fejlesztéssel. úgy hogy...
TBTPumpa
Hamarosan Jay Wilson újra nyilatkozni fog:
- Néhány új ikont teszünk a játékba
- A program támogatni fogja a 2 fizikai processzoros alaplapokat, SDD meghajtókat, 8 videókártyát egyszerre, sõt alapból Win8 lesz a támogatott Oprendszer...
- Néhány új gombot is teszünk majd a menübe és néhány új effekt-hangot is belecsempészünk még a játékba

Sajnos ezek elkészítése még 2-3 évet igénybe fog venni, de az emberek úgysem arra fognak emlékezni, hogy a játék mennyit késett, hanem arra, hogy mennyire sikerült jól... <#idiota>

Sosem fogom megérteni, milyen realitást várnak az emberek a blizztõl... nekem addig nem lesz reális, amíg egy kétméteres tehénemberrel másfél méteres pulykákat kell vadásznom, mert egy kövér zöld ork ad érte egy új sapkát...

CoD:MW3 - Nok3dli Steam: Nokedliasd BattleTag: Nokedli#1178

Tatyla
sajna nem a sajátom csak egy jó barátom kölcsönadta az acc-ját!

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Pont ez a lényege a mostani rendszernek, hogy minden skill sebzése folyamatosan nõ, ha te a level 1est akarod használni késõbb megteheted. Legalábbis ezt mondták.

ez a skill dolog egy olyan kérdés, hogy fejlettségi szint.Mivel természetszerûleg (nem lvl 60-ról kezded a játékot)vannak gyengékbb és kellenek , hogy legyenek gyengébb skillek...ezért azokat nem hasznláják a lvl 99es karakterek.Itt se fogják, ha az alacsonyabb szintüek kisebb wp dmg-vel lesznek megtámogatva...de én ezt logikusnak tartom, hogy egy olyan skillt amit level 2-n tudsz használni, ne legyen már olyan erõs mint, amit level 50-en...és nyilván, nem a level2-est fogják a nagy karik használni.

Nem is fogunk már több actból látni képet, majd a teljes játékban.

mondjuk, a késõbbi aktokból még 1 leaked pix-t se láttunk...bár, ha ezt venném alapul, akkor még 2-3 év simán lenne 😄 annyira, meg végülis csak nem hülyék blizznél, hogy early 2012-t mondanak, és még csak 60%-os a game 2000 óta...khm.Inkább csak jól tartják titokban 😄

Aradebil2
d2 skill rendszerhez: emlékszem,hogy be voltunk indulva,amikor kijött az 1.10(vagy 1.9 volt?),hogy wáá synergy,de jó lesz,közben az még egysíkúbbá tette a játékot..mindenkinek volt 1 db sebezõ spellje,a többi meg ment a synergykre :S

Haters gonna hate... Amiket felsoroltál azok szerintem mind pozitív fejlõdés a 2-höz képest.

health globe -> jeee nem kell 2 percenként portálozni a városba újratölteni és a bal kezem nem a potik foglalják le hanem végre a skillek

internethez kötöttség -> logokból könyebb visszaellenõrizni dolgokat (itemduplikálás, botok használata ilyesmi) + kalózkodás visszaszorítása (kevesebb 10 éves vérpisti) + könyebb a játékosnak is a csapatolás/AH használat

RMAH -> egyszerûen legálissá tették azt ami eddig illegális volt de ellenõrizhetetlen és visszaszoríthatatlan

új skill tree rendszer -> Szerintem zseniális. Manapság azért próbálják szarrá bonyolítani a skillrendszereket mindenhol, hogy próbáljanak valami változatosságot belekényszeríteni a buildekbe de általában nem sikerül mert a játékosok úgyis kitalálják mely pár tipikus skill build a leghatékonyabb. Ezzel szemben ez a rendszer egyszerû mint a bot mégis nem láttam 2 ugyanolyan buildet azok közül amit a játékosok találtak ki.

A diablo 2 mai napig egyik kedvencem nekem is de az ottani skillrendszer talán az egyik legrosszabb amivel valaha találkoztam. A skillek 2/3át ki sem rakta senki. Volt karakterenként vagy 30-40 skill és mindenki max 4-5 skillel nyomta gyakorlatilag. És volt pár tipikus build ami használható volt a többi meg meh. Ha meg valaki elrontotta a karakterét akkor mehetett a kukába. Én nem sírom vissza azokat az idõket.

Nehézségi szintekkel mi a baj? Láttam olyan bétást aki pár elittõl kifingott pedig ez még a játék eleje.

Semmit sem áldoztak fel semminek az oltárán egyszerûeb fogták az idegesítõ és felesleges dolgokat a korábbi részekbõl és kivágták a fenébe.

Gondolom ezzel próbálják ellensúlyozni, hogy egy barbárnak azért lényegesen több lesz a HPja mint egy Witchdoktornak. Vagyis ugyanakkora healthglobe esetén a doki rosszabbul jár mert õ elvileg jobban sebzõdik.
Átolvasva a tegnap bejelentett változásokat,nekem igazán 1 dolog szúrt szemet. Mégpedig ez:

Intellect
+Wizard damage

+Witch Doctor damage

+Health from globes

Az intellect szintje befolyásolja a Healt globe-ok gyógyítási erejét?
Ez nekem valahogy erõsen gázosnak tûnik, tekintve a közelharcos karakterek várható intellect szintjét.

nr1ranger
Nem nyúlnak sehonnan, a saját játékaikban korábban felhasznált és jól bevált rendszereket alakítják át és építik be. Te is írtad hogy a Blizz játékosai egy már sok-sok év óta bejáratott közösségbõl épül fel, nyilván õk az egyik célközönség, akik szívesen látják a régi megoldásokat picit újabb formában. Persze van akinek ez nem jön be és lelép, helyette lesz más akinek felkelti a figyelmét, nincs is gond vele. Az meg hogy egyszerre jön ki a játék mindenre, nem tudom hogy honnan van. Attól hogy felvettek pár konzolos szakembert még nem jelenti azt hogy már rögtön portolják is. Az meg hogy azt mondták hogy lesz konzolra is nem jelent többet annál hogy lesz. Nem kel mindent belelátni. Az meg hogy olyan újítás hogy eddig nem jellemzõ de illeszkedjen bele kicsit bonyolult dolog.