Diablo
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD
Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD
De ennek mi köze a játék megjelenéseként megjelölt Q2-höz? <#wilting>#wilting>
de itt nem errõl van szó
GanXstaZolee#2709
majd akkor lesz biztos, ha a hivatalos oldalon napra pontosan nagy, piros betûvel kiírják
Én már nem veszek semmit komolyan, csak ha majd hozza a futár a csomagot.
Legutóbb azt a 2 dolgot mondták, hogy 2011 év vége a cél, utána pedig hogy 2012 Q1, és ezt már szinte biztosra vehetjük. Jó ha megjelenik D2 12 éves évfordulójára.
StarCraft 2 Wing of Liberty - 2010. május 4. bejelentették a megjelenési dátumot: 2010. július 27. - ez azért 1-2 héttel több, mint 2 hónap, persze nem azt mondták, hogy napra pontosan 2 hónap múlva fog megjelenni!
Itt se várja azt senki sem, hogy március 19.-én bejelentik, hogy kész a Diablo 3 és hogy május 19.-én megjelenik...
Ebben az esetben június is lenne mire kézbe vehetnéd a játékot!
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403
Valszeg összekevered a bétát és a trial verziót mert ugye bétát kicsi az esély , hogy kapni fogsz😛
(bár itt trial se lesz szerintem)
██
antiqueA: kívánságod parancs. <#lama>#lama>
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
miért akkor mi alapján döntse el?
a "fizetett hirdetésekbõl"?
How much can you take,before you snap?
Én még tisztán emlékszem...Mesélek: (Offtopic)
Nagynehezen lett béta kulcsunk, úgy vártuk mint a messiást...El sem hittem amikor meglett. Egy sráctól kaptam mircen az egyik quakenetes starcraft2 csatin. Elõször azt hittem kamu, rendes srác volt másnak is adott elõtte, de mondom á ez nem lehet biztos kamu. Aztán amikor battle.neten felvillant a starcraft2 logó tudtam, hogy sínen vagyok mint József Attila.
Na eddig tartott a nagy "álom" ugyanis jöttek a problémák. Már elsõ napokban nem (vagy csak alig néhanéha tudtunk konnektálni a battle.net szerverre), nem beszélve a random crashekrõl(ami egy starcraft2 multiplayer Ladder játéknál nem túl f*sza) stbstb az egész egy gané volt. Mivel nem tudtunk konnektálni és normálisan játszani(eleinte) olvasgattam a netet, ahol is a blizzard kék postjaiban nyugtatta a népet, hogy "ez csak béta" "a végleges csontstabil lesz" "jóval kevesebb béta bnet2 szerver van mint végleges lesz" stbstb(persze angolul). A végén ott voltam, hogy én nem fogok egy ilyen bugos szart megvenni 13 ezer Ftért(ugyanis én mindenképpen az angol papírtokos verziót akartam az itthoni igénytelen mûanyag szar dvdtokos helyett).
Aztán eljött a megjelenés napja, na mondom csak adok egy esélyt a blizzardnak, elmentem és 1. nap megvettem.
A véglegesnél már 1. naptól csontstabil szerverek voltak, nem volt fagyás , az addigi bugokat nem láttam, nem beszélve a soksok apró dolgokról(ilyenek mint a pályán elõforduló állatkák stbstb amik a bétában sehol nem voltak még), egyszóval eldobtam az állam a különbségtõl a béta és a végleges között.
Bocs az offtopicért csak gondoltam leírom Gordis , hogy ha nem lesz bétakulcsod akkor lemaradsz ezekrõl a "csodálatos" dolgokról amik még a megvételtõl is eltántoríthatnak(velem majdnem megtörtént).
Itt a vége fussel véle.
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
How much can you take,before you snap?
██
Hidd el sokkal "monumentálisabb" érzés lesz ha ki tudod várni az eredetit.
Foglald el magad mással és repülnek a hónapok, aztán hopp már a kezedben is lesz.
Engem már nem is érdekel személyszerint a béta. Ha kijött majd tolom vele.
Õszintén megmondom, hogy nem tudom, hogy lehet-e ilyet, vagy a szabályzat ellen van, de remélem, hogy okés a dolog. Ha gond akkor elnézést, és törlöm a postot.
Kezd elegem lenni a várakozásból, és nagyon szivesen kipróbálnám a diablo 3 bétát.
Benne lenne-e valaki egy ilyenbe akinek van diablo 3 béta kulcsa egy kis juttatás ellenébe. Nem megvenni akarom a kulcsot, csak valakivel megosztani, és kipróbálni, amikor nincs használva.
Ha valakit érdekel a dolog, akkor dobjon nekem egy privi üzit, és megbeszéljük a részleteket.
Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)
Akkor nem kell fosnom attól, hogy 20. próbálkozásra tudok betolni egy nevet a karakteremnek
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Egyébként http://diablo3.hu/-n megtalál mindent a játékról, amit tudhat.