Diablo

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hack and slash mércével mérve volt az. Nyilván nem volt egy Baldur's Gate. 😊

Why so serious?

Nagyon el vagy tévedve, ha azt hiszed hogy a tizenévesek a casual/nemtudjátszani játékosok.

Semmit nem kellet tudni, mindenki (persze volt kivétel), a neten megnézte mi lenne a legjobb skill elosztás, aztán másoltak pár fegyvert. Egy rendes RPG játékhoz képest mindig is egy fakocka a diablo, de nem is baj ez a lényege. Azt nem nevezném összetettségnek hogy 2 évet kell farmolnod egy rúnáért hogy meglegyen, minden maradt a régi csak most már nem kell felszedned hanem megkapod.

Aradebil2
a cset ugyanolyan használhatatlan szutyokszar mint sc2-ben...

a játékmenet nem volt összetett, de maga játék igen mély és sok mindent kellett tudni ahhoz,hogy rendesen elsajátísd. szerintem erre gondolt.

How much can you take,before you snap?

Hát a diablo2 minden volt csak nem összetett. 😄

Nyilván, és épp ez a lényeg. Játékot mindig az aktuális piaci igényeknek kell készíteni (mert bevétel bizony abból lesz), nem annak a pár fannak akik 12 éve szerették a diablo 2t és ugyanakkora összetettséget várnak most is.

Why so serious?

igazad van,de azért akkor egy másfajta piac volt, egyrészt azért, mert akkor még nem volt ennyire elterjedt a netezés és a multiplayer, és mert nem jutott fel minden elmebeteg játszani. másrészt azért,mert akkor még nem folyt ennyire egybe a konzol és a pc játékfejlesztés.

Én 14 voltam amikor kijött a Diablo 2 és valószínûleg én voltam a célközönség (igen tudom, 18+os játék volt, de az csak egy matrica a dobozon), nem az akkori 30asok. Ahogy most is. Csak mi öregedtünk arra a szintre amikor már csodálkozunk, hogy egy játék miért a fiatalabb közönséget célozza meg.

Why so serious?

Így van.

Why so serious?

de kitõl menne a sírás szerinted? biztos nem a rutinosabb diablosóktól és az idõsebb gamerektõl, hanem az új játékosoktól, azoktól a 15évesektõl akiknek az apja "a blizzardnál dolgozik". és ezért lesz casual,mert inkább nekik csinálják,hogy nekik eladhassák (és nem pedig azoknak,akik már x éve várják). üzlet az egész na.

/reggeli diablo rage off 😄

Azért mert ha nem lehetne, akkor meg azért menne a mégtöbb sírás.

Most lehet vadászni a +skilles cuccokra. Sokkal jobb ami most van (gyakorlatban is).

"Diablo is certainly about the items, but later in the game, having to juggle all of those various runes was not only un-fun, it was a serious and tedious inventory problem."
szerintem az ilyen csak kertelés. épp az a lényeg,hogy döntéseket kell hozni,hogy mire van szükség és mire nincs, miért jó az,hogy mindent meg lehet szerezni már az elsõ végigjátszás alatt?
bár az is lehet,hogy én csak mást várok a játéktól...

a játék komplexitása miatt, vagy is inkább annak nem léte miatt lesz casual szerintem. nekem szimplán nem tetszik,hogy már annyira leegyszerûsítik az egészet,hogy még azon se kelljen gondolkozni ,hogy hányféle rúna van.

jazzy
Sokkal casualabb, mert a pro gamingnek alapfeltétele, hogy az item essen, ne legyen beépítve. Tehát ha kiesik és úgy nyomok rajta jobb gombot, akkor pro gamer vagyok, ha csak simán akkor casual? 😊
Aradebil2
ugyanannyi lehetõség maradt <#integet2>

casual gamers ftw 😄

na így akkor hányféle lehetséges karakter kombinációnál járunk a kezdeti sokmillióhoz képest? 😄

Aradebil2
ahogy várható volt😞

Skill és rúna változások

"The new skill rune system does not have ranks, and we’ve instead made each around the equivalent to what the rank 4 or 5 rune was previously. One click, you make your rune choice, and you get an explosive benefit to that skill. That feels a lot cooler."

Nem fog potyogni semmilyen rúna sem, be lesz építve a skillrendszerbe.

bazzeg, de mégiscsak a qva blizzrõl van szó nem pékek gyülekezetérõl.Csinálják meg normálisan, h ne egyszintû rúna potyogjon meg ne ugyanaz azt kész.lolmá

FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P

Persze ez még spekuláció amíg nincs hivatalos hír 😊

Szerintem azért csinálták így elsõ sorban, mert nem akartak több szintû rúnát mert azt iszonyatosan macerás lett volna balanszolni. Az meg értelmetlen lett volna ha egy szintû rúna potyog az egész játék alatt. Pár hét után értelmetlenné válnának annyi potyogna belõlük. Plusz nem foglalja el a fél inventoryt. Meg 30 fölött nem csak a + statokról szólna a fejlõdés, hanem skillek terén is mindig lenne valami újdonság egészen 60ig.

Mondtam én, hogy nem lesz itt semmi itemhez kötve, mert akkor a casual pistikék sírni fognak.

Nekem tetszik a dolog. Így meg marad a skill progression 30 után is, nem foglalják a helyet az inventoryban és könnyebb váltani. A hátrány persze hogy nem lehet bizniszelni velük és nem lehet altoknak farmolni a rúnákat. Egyébként ez nem olyan nagy különbség ahhoz hogy a rúnák pottyannak és váltásnál megmaradnak. Viszont ha a rúnák minden cserénél eltûntek volna, az rémálom lett volna.

Carlos
Ismerõs ez valahonnan? Egy bizonyos Forever-re gondolok... 😊

Þór vígi þessi rúnar

nr1ranger
Nem. Az zavar hogy pár hónapja a Blizzconon fél óráig mutogatták hogy ilyen-meg olyan lesz, ez meg az lesz, a játék mér kész van, végigjátszható, már csak a polshing van hátra (én meg el hiszem nekik, mert tényleg jó dolgokat adnak ki, és szeretek a játékaikkal játszani), majd 3 hónap múlva egy teljesen új rendszert tesznek be a régi helyett vagy komplett dolgokat szednek ki végleg.

There is no peace. There is only WAR!

ProGabe
szóval zavar, hogy leírják éppen mit csinálnak? hát ne olvasd el! ilyen problémákat, bazzeg. irigyellek titeket, hogy az a legnagyobb gondotok, hogy nincs kész a Dio3

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

nr1ranger
Sajnálom, lassan eljön nálam is a pont hogy hogy elkezd zavarni, hogy egy 3 éve bemutatott játék egy része nem az mint azt bemutatták (persze ez lehet pozitív változás is), pedig próbálom nézni a Blizz pozitív oldalát, de nálam is kezd sok lenni. Leszarom hogy mit hogy merre fejlesztenek, alakítanak át, de akkor azt csinálják a belsõ köreikben, és a valódi fejlesztõknek adják a pénzt, ne a community managereknek. Én egy játékot szeretnék már kapni, nem egy kékpostot hogy milyen lesz a játék ha egyszer kiadják. Tudom, ez ellen nem tudok tenni semmit, de a véleményem akkor is megvan.

TVelvet
Lesz meglepi
Holland Kemence
Legalább nem kell farmolni a rúnákat.

jazzy
Gáz? Egy ki nem adott játéknál, megint itt vagyunk. Se ezt, se azt nem láttad.
Akra
Egy forditast pls 😊

nr1ranger
Hát ha tényleg így lesz, akkor gáz 😞

Aradebil2
sneak peak a rõnarendszerrõl,vagy kamu vagy nem,de eléggé valószínûnek tûnik szvsz,mindenesetre a hétvégén kiderül
"This is completely undocumented anywhere so please read this with that in mind. I do not have any proof to show so please don't demand it. If you don't believe me, sorry then; just wait for the Official Notes.

So here are the main changes:

Runes are no longer a physical object that drops. They will be unlocked as you level for your skills over time (all the way through 60). You will unlock a skill and then at some point, each of the available runes for that skill will unlock. There are no more rune drops or rune levels. This leaves for the ability to have +rune attributes in gear and so the runes will be able to take advantage of better gear in addition to your skills. The first runes begin to unlock as early as level 6. This way, you will get something each level, all the way to Max.

In normal, skill slots will be sort of 'locked' by type of skill (mainly for newbs who have no clue how resource generators/spenders work). This will be completely unlocked by Nightmare for everyone (possibly even before then, you may be able to opt-out but that is not confirmed). It acts as sort of an introduction. For example, for Barb, L Click may be locked to a generator and R Click may be locked to a spender. Slot 3 may be utility, etc. Again, the full details of how the skill system will be locked may have been changes recently as to whether you are forced to go through with these 'locks' throughout Normal but that's how they will present it.

I do not have any other specific changes (like DH skills changes, Chat Room details, etc.). Feel free to discuss or ask questions and I will try to answer them based on what I was told. Please don't ask who provided me this or how. Again, if you don't believe me, feel free to just move on and wait for the post (I have no idea when it will occur).
"

antgecc
szintén

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

Avenger
Én pont ezért egy videót sem néztem még a bétából. Képet is max 5öt. 😊

"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu

Különc
Dips your beta invite akkor, neked úgyse kell ha már a könyöködön jön ki

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

bélanéni
A béta állítólag erõsen megvágott verzióját tartalmazza annak a játékrésznek is amit tartalmaz. Sztori, miegymás hiányos. Azért játszani más lesz vele, mint nézegetni.

Avenger: hogy jelenne meg március vége elõtt, amikor már Q2-t lõtték be mint elérendõ cél. Az meg áprilistól kezdõdik. De május-június lényegesen valószínûbb.

Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD

GanXstaZoleeWrk
<#eljen> Ennyi <#felkialtas> <#mf1>

GanXstaZolee#2709

TurboX
annyi videót láttam a bétáról hogy szinte a könyökömön jön ki, pedig még egy percet sem játszottam vele. csak én vagyok ezzel így?.. 😊

élesben, ha tehetném át is ugranám ezt a részt..
Sebaj, addig játszatok Torchlightot.
Avenger
Még bárhol indulhat ilyen contest azt írják. Amúgy az egyik oldalon márc 15 az utolsó hullám dátuma, szóval nyugodtan kijelenthetjük hogy március végéig nem jelenik meg a játék 😄

"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu

vicces, hogy kilóra megvették az összes ilyen "fan" oldalt és az incgamerst meg nem tudták 😊

Avenger
Szebb link
Csomó helyen osztanak béta kulcsot az elkövetkezendõ hetekben.

Avenger
http://us.battle.net/d3/en/forum/topic/4062848557

Regeljetek mindenhová, aki nyer adhat kipróbálásra accountot cserébe 😄

TurboX
igaz, de megjelenés elõtt egy pár nappal meg fog duplázódni
jazzy
Utána úgyse fog annyira pörögni
Nekem akkor lesz biztos ha már a kezemben lesz.
TurboX
thx! unokának elõrendelve😊